Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet okudum canım... ve kilolarımı verdiğimde eşime en güzel cevabı vermiş olacağım.. Ben eskiden diyetisyene gitmiştim elimde oldukca fazla liste var. kızımdan fırsat bulunca buradan paylaşacağım sizlerlede .. kendine uydugunu düşünen arkadaslarda isterlerse kullanabilirler...

36 beden hayali kurmasam bile 38 beden hayalimi hala kaybetmedim

canım benim eşimde işyerinde yemek yiyemiyor çünkü yakında bi yer yok..
o da benm gb diyette ben ona öğlen için evden salata yapıyorum sabahları yoğurt koyuyorum..
bide ikindi de ara öğüniçin yağsız kaşarlı tost yapıyorum çok işine yarıyor..
senin böyle yapmanı tavsiye ederim..

canim sabah kahvaltimi 2 dilim ekmekle ve iyi bir sekilde yapiyorum öglende tost yersem fazla olmaz mi sence ? sonucta 2 dilim ekmek daha olmus oluyor ? ama yardimci oldugun icin cok tsk ederim

canım metabolizman nasıl va günlük hareketin fazla ise sorun teşkil etmez bence..
ve en önemlisi diyette hiç beyaz ekmek tüketmiyoruz..çavdar
yada tam soymuş buğday ekmeği..
eşime diyetisyenin verdiği listede bu şekildeydi ve gayet memnun..

anladim canim tsk ederim önerin icin bundan sonra öyle yaparim bende :)

kızlar aramızda casus var 17 üye okuyor yazıyor ama biz 16 kişiyiz biri gizli modda bizi takip ediyorr
ne güzel yaaa.masallah topigimiz her daim kalabalik.ne zaman baksam sürekli birileri var.
bunu cuma günümü doldurucaz ablacim.
ah canım bugün başlayamadı eşim evde yarın inşallah başlıyorum bide bende kalça ve basen fazla
onları nasıl zayıflatırım düşündükçe iştahım daha çok açılıyor
ah ahhh o basen sorunu bende cok var.nefret ediyorum o yandan fiskiran fazla etten.bicakla kesip atasim geliyor vallahi.
canım imkanın varsa et aqırlıklı beslen....en azından balık ve tavuk koy öqünlerine...hemen eritiyor canım şehsen tarafımdan tecrübe edilmiştir...
ablacim bunu biraz acarmisin.mesela süreklimi protein yiycez yoksa proteine agirlikmi vericez?bana cok lazim.
Sonunda bende ekledim:) kilo kaybı cetvelini bunun sabit kalması için ne yapıyorum arkadaşlar...

Birde akşam çorba+6 kaşık sebze yemeği+salata+biraz yoğurt.... yiyeceğiğm fazla mı sizce

bence corba cikarsa sebze yemegi salata yogurt daha iyi olur.
o ne bicim patron yaa,gicik oldum vallahi.sende zayifla ona gününü göster.
aynen canim bende kalori hesabi yapicam.1000 in altina düsmeden 1400-1500 ü gecmeden yapmaya calisacagim insallah
ayyyyy ne kadar güzel.Sükür et canim böyle bir esin var.seni her halinle seviyor.cogunluk böyle degil cünkü.benimki manken istiyor da...
hatunlar ben çıktım bana dua edin yarın kontrole gidiorum inş olumlu sonuç alırım tedavi güzel gitmiştir ve yumurta oluşmuştur ii geceler hepinizee
insallah yarabbim,Allah her isteyene versin bebis
canim simdi gordum mesajini. sen de bendensin, ben de hergun tartiliyorum dayanamiyorum :) her gun gram gram takip ediyorum kendimi. hadi bakalim gosterelim gucumuzu!
aynen gösterelim gücümüzü.insallah citir hatunlar olarak yasariz.

[1] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
[2] Müsli Üzümlü,Fındıklı 30 GRAM 108.3
[3] Elma 1 ADET 60
[4] kuru incir 1 adet 51
[5] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 100 gr 61
[6] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 1 porsiyon 221
[7] Portakal 1 ADET 50
[8] Mandalina 1 ADET 50
[9] siyah zeytin 9 adet (3gr) 72
[10] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[11] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1068.3 kal.

aslinda az oldu bugün.kalorim düsük kaldi ama midem yaniyordu.bunlarin bazilarinida zorla yedim.cünkü yemeden gitmiyor kilolar.birazdanda kalkip biraz spor yapicam.yaptiktan sonra yazarim ne yaptigimi

gercekten azmınıze ve ınancınıza hayran kaldım. ben de sadece 5 kılo vermek ıstıyorum. yaptıgınız dıyetı gonderebılır mısınız.sımdıden tesekkurler

süperrr!!!tebrikler

Bende istiyorum bende benide alın aranıza acayip gaza gelmem lazım tek başıma beceremiyorum

eveeeet sporumu yaziyorum
30 dakika oryantal yaptim ve tam 5 dakika yani 100 mekik cektim.bugün az oldu ama oda iyi.20 dakikayi gecmesine cok özen gösteriyorum her zaman.
[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] Dans Etmek 30 dak 140.436
harcadigim kalori toplam193,86 kalori

herkes başarsın ne diyelim :)
hep beraber başaralım :118:

geçmiş olsun canım

pinktomato canım çok sağol..bende yarın hemen bi çavdar ekmeği alıyorum

ben çok acıktım yaaa..en iyisi gidip uyuyayım yoksa kötü şeyler olucak..ama yemicem

herkese iyi geceler
aysun dememde sakınca var mı?benim adım da şebnem bu arada.. cıss yok rocky cıss yok

nur_dan selam, şu kavitasyona gittiğinde deneyimini bizimle paylaşır mısın rica etsem? boyun uzun olduğu için kilo verdin mi manken gibi olursun.. sporu unutma ama

deniz ben kilo vereceğine inanıyorum :13:

güzel fikir..

canim sabah kahvaltimi 2 dilim ekmekle ve iyi bir sekilde yapiyorum öglende tost yersem fazla olmaz mi sence ? sonucta 2 dilim ekmek daha olmus oluyor ? ama yardimci oldugun icin cok tsk ederim
beyaz ekmekle mi canım?

hoşbuldukkk canım işallah birbirimize desteğimizle dahada motive olucaz. yarından tezi yok günlük yediklerimide yazıcam buraya haydi hayırlısıııııı
:13:

ya bu kalori sayma işini ben hiç yapmadım.. nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin?

gercekten azmınıze ve ınancınıza hayran kaldım. ben de sadece 5 kılo vermek ıstıyorum. yaptıgınız dıyetı gonderebılır mısınız.sımdıden tesekkurler
inşallah verirsin azimle,5 kg çok değil canım

Bende istiyorum bende benide alın aranıza acayip gaza gelmem lazım tek başıma beceremiyorum
hoşgeldin mc78

azerikızı bu hesaplamayı int sitesinden mi yapıyorsun? bir de oryantal derken??

hosgeldin canim.evet yarin yeni bir güne uyan.zayiflayacagina kendine söz ver

:13:

canim bir site var oraya günlük tutuyorsun.her gün yediklerini ve yaptigin sporu yaziyorsun.o sana kalorilerini hesapliyor.cok güzel bisey.ben cok sevdim.yeni buldum orayi.istersen özelden atayim sana adresi.ama üye olman lazim.ücretsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…