Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ender saraç elmalı çayı önermiş hiç işe yaramazsa bile 3 litre su yapar canım bebeğimiz olduğu için içemiyoruz allah bağışlasn canım

hatunlar ben çıktım bana dua edin yarın kontrole gidiorum inş olumlu sonuç alırım tedavi güzel gitmiştir ve yumurta oluşmuştur ii geceler hepinizee

hatunlar ben çıktım bana dua edin yarın kontrole gidiorum inş olumlu sonuç alırım tedavi güzel gitmiştir ve yumurta oluşmuştur ii geceler hepinizee

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..görüşürüz..:

Son düzenleme:
dualarımız seninle tatlım hayırlı haberlerle gel inşallah..
sena ablacım bende beşi biyerde çayı aldım ama içemiyorum ya..
çok bitki kokuo
acaba zayıflamaya gerçekten yardımı varmıdır sen bilirsin
bide ekmek işini yarından itibaren denemeye alıyorum..bizimde tartılma günümüz salı eşimle..
bakalım hangimiz daha fazla kilo vermiş olacak..
burda da cuma..olsun her yere yetişirim ben

merhabalar öncelikle ben de zayıflama maratonundayım :))) sena hanımı da tebrik etmek istiyorum azmin zaferi bu olsa gerek

çay konusuna gelince Nurs Lokman Hekimin biberiyeli çayı var aktarlarda satılıyor. günde 3 defa yemeklerden 1-2 sat önce içiyorsunuz.. kabızlık sorunu olanlara da iyi geliyor ve biberiye ağırlıklı olduğu için yağ yakıcı etkisi var. tavsiye ederim..

Bir de ben birşey sormak istiyorum. Bu tatlandırıları çayımızda kullanabilir miyiz? bu konuda bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. çünkü ben çayı şekersin içemiyorum midem bulanıyor

canim simdi gordum mesajini. sen de bendensin, ben de hergun tartiliyorum dayanamiyorum :) her gun gram gram takip ediyorum kendimi. hadi bakalim gosterelim gucumuzu!

Ben yatmadan biraz yoğurt ile keten tohumu yiyorum. Faydalı olduğunu duydum bilgisi olan var mı arkadaşalr...

Son düzenleme:
teşekkür ederim

rica ederim fulyacım

ebbisss ne güldüm.. bak burada sena ablaya kulak ver nasıl kilo vereceksin, o patronun da görsün nasıl verilirmiş kilo..

tatlım hoşgeldinnn...

sehercim hoşbulduk canım

cnm hoşgeldik hayırlı olsunn

barkinim sen gelmişsin çoktan gerçi ama, hoşgeldin tekrar

month merhaba,şu erteleme olayında aynı beni tarif etmişsin canım.. hadi en tez zamanda ertelediklerimizi gerçekleştirip şu kiloları atalım üzerimizden yarın başlayalımmm ..

ayy ayyyyyy kimler gelmiş benim canım arkadaşlarım yavaş yavak toplanıyorlar çok mutlu oldum canım geldiqine...kıss sen istanbuldamıydın neresindenn?

sena ablacım hoşbulduk ist avrupadayım ben

aysunayy merhaba,diyetisyen bana da çavdar ekmeği onu bulamazsam da tam buğday ekmeği önermişti, ihe'den al demişti..

canım anladım ki biz bayaa benzer düşüncelerdeyiz.. bu arada benim oğluş da 1,5 yaşında olacak inş.. evde leslie sansone'u tavsiye ederim bu arada
yaza fıstık gibi olacağız Allah'ın izniyle..

teremm merhaba, sen de leslie teyzecilerdensin benim gibi.. :13: kalça sıkılaştırma hangisinin? ay gerçi bana kalçadan ziyade basen-göbüş lazım..

gamze selam, neee 700 gr mı? süpeer

arkadaşlar bende 5 ay önce doğum yaptım vermem gereken 8-10 kilom var bugün diyete başladım bende aranızdayımmm inşallah bi an önce hep birlikte kurtuluruz kilolardan

bebeğim kız adı da AYŞE NEVA:99

merhaba msp, oy ben de bayılırım neva ismine, ılgın olut'un kitabı vardı neva diye,güzeldir.. gözünüz aydın canım,şahsi tavsiyem benim yaptığım hataları yapma, süt olsun diye düzensiz beslenme.. :13:

emzirenler için sakıncalımı 5 i biyerde çayları?

ebushhh merhaba canım,mısır çarşısındaki bir aktara sormuştum,bazı çaylar sütünün tadını değiştirip ekşitebilirmiş,yani bebek emmek istemezse bırakır falan Allah korusun,riske etmemek lazım.. funda çayı içiyorum ben, araştırmanı tavsiye ederim..bebeğin küçük değilse (1,5-2 yaşındaysa) bunu deneyebilirsin belki..ama mutlaka doktoruna danış..

canım selam..suni tatlandırıcıları uzmanlar hiçbir şekilde önermiyor ama beyaz şekere göre daha iyi olduğu kesin.. bence şekersiz çay ilk zamanlar çok acı gelse de sonradan tatlı çay içemiyorsun.. ben bardağın yarısına kadar beyaz şeker koyardım eskiden, şimdi şekerli çayı yanlışlıkla bile içsem midem bulanıyor.. şekersize bir alışsan çayın asıl tadını o zaman anlıyorsun.. ama tabii ki tercih meselesi..

canim simdi gordum mesajini. sen de bendensin, ben de hergun tartiliyorum dayanamiyorum :) her gun gram gram takip ediyorum kendimi. hadi bakalim gosterelim gucumuzu!
ben de sık tartılırım..inşallah tartı da bize güzel rakamlarını gösterir tez zamanda
Ben yatmadan biraz yoğurt ile keten tohumu yiyorum. Faydalı olduğunu duydum bilgisi olan var mı arkadaşalr...
herdem merhaba, eşim günde 3 kez yoğurdun üzerine 1 çorba kaşığı organik keten tohumu yapıyordu ama son birkaç aydır kullanmıyor..zayıflamaya etkisi var bildiğim kadarıyla..

Selam.evinizi su basmış sabah okudum ama geçmiş olsun demek bu saate kaldı.kayınpederim kalp ameliyatı olacak,gelen giden çok oyüzden yazılanlara bakıp çıkıyorum.motivasyonum süper,hastamız hayırlısıyla eve dönsün sizlerle muhabbete ben de dahil olurum.dün akşam,bu karışımla bir ayda sekiz kilo vermeniz mümkün diye bi tarif vardı.malzemelerini aldım tarifi bulamadım.bu topikten kaldırılmış olabilirmi.

pinktomato canım çok sağol..bende yarın hemen bi çavdar ekmeği alıyorum

ben çok acıktım yaaa..en iyisi gidip uyuyayım yoksa kötü şeyler olucak..ama yemicem

herkese iyi geceler

yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm her satırında beni anlatmışsın resmen. benide aranıza alın lütfennnnnnnnnnnn kilolarımla daha doğrusu koskacaman göbeğimle başım dertte. daha evli bile değilim ama hamilemisin diye soruyor her gören. napıyım nerelere gidem başımı nerelere vurammmmmm daha önce binlerce kez diyet denemem oldu ama şok diyetler olduğundan hızlı verip çabuk aldım. burdada birkaç kez forumdan takip ederek zayıflamak istedim ama nefsime hakim olamıyorum. önce gözümün doyması gerek ama doydurmayı başaramadım daha. 23 yaşındayım 170 boy ve 70 kiloyum. hiç bir pantolonumun olmadığını gördüm dün sabah ama nolursa olsun giricem o pantolonların içine buakşam burayı görüp başarını okuyunca fena halde gaza geldim heeveslendim ve bende aranızda olmak istiyorum. bir zamanlar çıtı pıtı, safinaz diye dalga geçilen incecik bir kızçeydim şimdi hergörenin hamile diye aklından geçirdiği, annemin deyimiyle DANA olan bir kızım hedefim 60 olmak. yanlız ben salı günü kavitasyona başlıyorum 5 seans, haftanın 2 günüde spora başladım 2 haftadır. bunların yanında tabi bahsettiğin düzende yemeklerimi yersem öğün atlamadan ve bol su içersem kilolarımı vericem gibi ama destek çok önemli. birbirmizin desteğiyle hedeflediğimiz kilolara ulaşıcaz işllahh

inanılmaz bir güzellik gelmiş ablacım.
inşallah bende bu genç yaşımda üzerimdeki
bu yağ tabakasından kurtulurum.
bir kaç gün önce incelemiştim profilini.
tickerında verdiğin kiloyu görünce girip bakmıştım.iyiki
açmışsın başarı hikayeni.
bende güzel bir gelin incecik bir kız
olmak istiyorum küçüklükten beri tombuldum inşallah kaderim olmaz..

nurdan bende 23 yaşındayım inşallah zayıflıycaz burda motive olup.
hoşgeldin

abla benim bir sorum olacak. ben sabahci oldugum zamanlar öglenleri is yerinde bisey yiyemiyorum. firsat bulursam salata sadece yiyebiliyorum o da cok nadir oluyor. bana öglenleri yanimda ne götürmemi önerirsin ayakta atistira bilecegim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…