rica ederim fulyacım
tşk ederim cnm cvp verdiğin için ama aslında benşey için sormuştum yani 3 ana öğün yapsam hafif bi şekilde çalıştığım için ara öğün yapamıyorum ayrıca bir patronum var düşman başına
manyağın teki ara öğün yaptığım zaman genelde elma oluyo sürekli oooooo sen böyle yersen zayıflamazsın daha çok kilo alırsın öyleki sürekli su içiyorum dieyemicen içmicen su içiyon kilo alıon dio gerizekalımal
sinirlerimi bozuyo beden çok az bi şekilde yiyip kilo varmeyi amaçlıyorum ama napsam ne etsem acaba
ebbisss ne güldüm..
bak burada sena ablaya kulak ver nasıl kilo vereceksin, o patronun da görsün nasıl verilirmiş kilo..
sehercim hoşbulduk canım
cnm hoşgeldik hayırlı olsunn
barkinim sen gelmişsin çoktan gerçi ama, hoşgeldin tekrar
tebrik ederim çok güzel azmedip zayıflamıssınız 6 kiloyuda kısa zamanda verirsiniz diyetten sonrada en önemlisi kiloyu korumak malesef bende 15 kilo verdim ama 5ini geri aldım şimdi 8yada 10 kilo vermek istiyorum ama bi türlü baslayamıyorum az önce koca bi yarım ekmek sucuklu kaşarlı yağlı tost yedim 2 bardak çayla çok pişmanlık duyuyorum yedikten sonra ama çok acıkmışım ama kararlı olmak ve ertelememek çok önemli ben şimdi hep erteliyorum boş veriyorum bu gidişle dahada kilo alıcam yarın baslıycam kararlıyım insallah yarında ertelemem
month merhaba,şu erteleme olayında aynı beni tarif etmişsin canım.. hadi en tez zamanda ertelediklerimizi gerçekleştirip şu kiloları atalım üzerimizden
yarın başlayalımmm ..
ayy ayyyyyy kimler gelmiş benim canım arkadaşlarım yavaş yavak toplanıyorlar
çok mutlu oldum canım geldiqine...kıss sen istanbuldamıydın neresindenn?
sena ablacım hoşbulduk
ist avrupadayım ben
kalori hesabı yaparak yiyorum vede 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum cnm bugünü 940 kaloriyle kapadım:119:
tamam canım beyaz ekmeği kesiyorum yarından itibaren tam buğday yada açvdar alırım
bugünü de kapadım akşam bişey yemeyeceğim artık..su ve çay içerim...
aysunayy merhaba,diyetisyen bana da çavdar ekmeği onu bulamazsam da tam buğday ekmeği önermişti, ihe'den al demişti..
bastan sona kadar tüm sayfaları okudum resimlerinizide gördüm çok güzel olmussunuz resmen 20 yas gençleşmişsiniz vallahi bravo
listeyide okudum bende 15 kilomu öyle vermiştim ama ne yazıkki hep dikkat etmek gerkiyo ipin ucunu bırakınca işte böyle 5 kilosu geri geliyo yarın baslıyorum diyete yediklerimi içtiklerimi yazıcam buraya...spor yapmayı çok çok istiyorum hatta spor salonuna kaydolmayı ama 1 buçuk yasında oğlum var buradada bırakacağım yakınım yok oyüzden gidemiyorum yürüyüşede gidemiyorum sıkılaşmaya çok ihtiyacım var zaten çatlaklarım var iyice çatlamak istemiyorum sıkılaşırsam zatan onlar belli belirsiz olur cildimi gerince öyle oluyo insallah tas gibi vücutlarımız olur...evde egzersiz yapıcam yada müzik açır dans edicem sezeryanla doğum yaptım göbeğim ve yan tararflarım felat ötesi kötü en çok onlar rahatsız ediyo beni.. bekarken manken gibi vücudum vardı ben eski vücudumu istiyorum
birde uyku düzeni çok önemli ama bunu bildiğim halde yapmıyorum gece 2,3 gibi yatıyorum sabahta 9 buçuk 10 gibi kalkıyorum bünyem geç yatıp erken kalkmaya alıştı haliyle yüzüm küçüldü gözaltlarım morardı yaslı gibi olmaktan korkuyorum ilerde ama şu tv ve pc yüzünden hep geç yatıyorum
canım anladım ki biz bayaa benzer düşüncelerdeyiz.. bu arada benim oğluş da 1,5 yaşında olacak inş.. evde leslie sansone'u tavsiye ederim bu arada
yaza fıstık gibi olacağız Allah'ın izniyle..
selam kızlarrr ewet bugünün özeti şöle..
uyanınca 2 kuru kayısı ve bollll su
yarım saat sonra metabolizmayı hızlandırması için şekersiz kahve
daha sonra
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,domates ve salatalık,1 dilim çavdar ekmeği
öğle yemeği;1 kase çorba 4 fırınlanmış köfte ve yoğurt aa bide 1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün;1 adet kuru incir
akşam yemeği;1 kase çorba,4 yemek kaşığı karnıbahr yemeği,salata ve yoğurt
şu saat itibariyle yaklaşık3.5lt su
yalnız bugün çok basit ağrıyor ve sinirliyim sanırım regl yaklaşıyor..
biraz öncede sporumu yaptım..30 dk leslie yürüyüş ve 8 dklık kalça sıkılaştırma..
ama dediğim gb üzerimde adet şişkinliği var..
teremm merhaba, sen de leslie teyzecilerdensin benim gibi.. :13: kalça sıkılaştırma hangisinin? ay gerçi bana kalçadan ziyade basen-göbüş lazım..
canlar bende geldim akşam yemeğe gezmedeydik öglen ve ara yapamadım ilk defa gittiğim bi yerdi çükü az önce geldik yemeği fazla kaçırdım biliorum spor yaptım 30 dk koştum ve dünden beri 700 gr vermişim baskül öyle dio :)
gamze selam, neee 700 gr mı?
süpeer
arkadaşlar bende 5 ay önce doğum yaptım vermem gereken 8-10 kilom var bugün diyete başladım bende aranızdayımmm inşallah bi an önce hep birlikte kurtuluruz kilolardan
bebeğim kız adı da AYŞE NEVA:99
merhaba msp, oy ben de bayılırım neva ismine, ılgın olut'un kitabı vardı neva diye,güzeldir.. gözünüz aydın canım,şahsi tavsiyem benim yaptığım hataları yapma, süt olsun diye düzensiz beslenme.. :13:
emzirenler için sakıncalımı 5 i biyerde çayları?
ebushhh merhaba canım,mısır çarşısındaki bir aktara sormuştum,bazı çaylar sütünün tadını değiştirip ekşitebilirmiş,yani bebek emmek istemezse bırakır falan Allah korusun,riske etmemek lazım.. funda çayı içiyorum ben, araştırmanı tavsiye ederim..bebeğin küçük değilse (1,5-2 yaşındaysa) bunu deneyebilirsin belki..ama mutlaka doktoruna danış..
merhabalar öncelikle ben de zayıflama maratonundayım :))) sena hanımı da tebrik etmek istiyorum azmin zaferi bu olsa gerek
çay konusuna gelince Nurs Lokman Hekimin biberiyeli çayı var aktarlarda satılıyor. günde 3 defa yemeklerden 1-2 sat önce içiyorsunuz.. kabızlık sorunu olanlara da iyi geliyor ve biberiye ağırlıklı olduğu için yağ yakıcı etkisi var. tavsiye ederim..
Bir de ben birşey sormak istiyorum. Bu tatlandırıları çayımızda kullanabilir miyiz? bu konuda bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. çünkü ben çayı şekersin içemiyorum midem bulanıyor
canım selam..suni tatlandırıcıları uzmanlar hiçbir şekilde önermiyor ama beyaz şekere göre daha iyi olduğu kesin.. bence şekersiz çay ilk zamanlar çok acı gelse de sonradan tatlı çay içemiyorsun.. ben bardağın yarısına kadar beyaz şeker koyardım eskiden, şimdi şekerli çayı yanlışlıkla bile içsem midem bulanıyor.. şekersize bir alışsan çayın asıl tadını o zaman anlıyorsun.. ama tabii ki tercih meselesi..