- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
aminnnnn...
tez zamanda ikimizde hamiş olalım inşallah ozaman
kilolar da gitsin
inşallah canım seninm göbüş çıktı benim mi die iddalaşalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnn...
tez zamanda ikimizde hamiş olalım inşallah ozaman
kilolar da gitsin
hengilerinden var canım paylaşırmısın...
allah yardımcın olsun canım gönlüne göre versinnn
hatunlar ben çıktım bana dua edin yarın kontrole gidiorum inş olumlu sonuç alırım tedavi güzel gitmiştir ve yumurta oluşmuştur ii geceler hepinizee
hatunlar ben çıktım bana dua edin yarın kontrole gidiorum inş olumlu sonuç alırım tedavi güzel gitmiştir ve yumurta oluşmuştur ii geceler hepinizee
tamam o zaman canim.bu topikten yarisalim.erginsena ve digerleri de bize yardimci olurlar.sen 54 bende 50 olana kadar devam.ama hergün yediklerimi yazalim.birde ben dayanamiyorum,hemen hergün tartiliyorum.gerci bu yüzden moralimde cok bozuluyor veremeyince hatta alinca.
neyse o zaman verdigimiz gramlari söyleyelim birbirimize.bakalim kim nasil verecek.gerci ben yavas veriyorum ama olsun
teşekkür ederim
tşk ederim cnm cvp verdiğin için ama aslında benşey için sormuştum yani 3 ana öğün yapsam hafif bi şekilde çalıştığım için ara öğün yapamıyorum ayrıca bir patronum var düşman başına manyağın teki ara öğün yaptığım zaman genelde elma oluyo sürekli oooooo sen böyle yersen zayıflamazsın daha çok kilo alırsın öyleki sürekli su içiyorum dieyemicen içmicen su içiyon kilo alıon dio gerizekalımal sinirlerimi bozuyo beden çok az bi şekilde yiyip kilo varmeyi amaçlıyorum ama napsam ne etsem acaba
tatlım hoşgeldinnn...
cnm hoşgeldik hayırlı olsunn
tebrik ederim çok güzel azmedip zayıflamıssınız 6 kiloyuda kısa zamanda verirsiniz diyetten sonrada en önemlisi kiloyu korumak malesef bende 15 kilo verdim ama 5ini geri aldım şimdi 8yada 10 kilo vermek istiyorum ama bi türlü baslayamıyorum az önce koca bi yarım ekmek sucuklu kaşarlı yağlı tost yedim 2 bardak çayla çok pişmanlık duyuyorum yedikten sonra ama çok acıkmışım ama kararlı olmak ve ertelememek çok önemli ben şimdi hep erteliyorum boş veriyorum bu gidişle dahada kilo alıcam yarın baslıycam kararlıyım insallah yarında ertelemem
ayy ayyyyyy kimler gelmiş benim canım arkadaşlarım yavaş yavak toplanıyorlar çok mutlu oldum canım geldiqine...kıss sen istanbuldamıydın neresindenn?
kalori hesabı yaparak yiyorum vede 1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum cnm bugünü 940 kaloriyle kapadım:119:
tamam canım beyaz ekmeği kesiyorum yarından itibaren tam buğday yada açvdar alırım
bugünü de kapadım akşam bişey yemeyeceğim artık..su ve çay içerim...
bastan sona kadar tüm sayfaları okudum resimlerinizide gördüm çok güzel olmussunuz resmen 20 yas gençleşmişsiniz vallahi bravo listeyide okudum bende 15 kilomu öyle vermiştim ama ne yazıkki hep dikkat etmek gerkiyo ipin ucunu bırakınca işte böyle 5 kilosu geri geliyo yarın baslıyorum diyete yediklerimi içtiklerimi yazıcam buraya...spor yapmayı çok çok istiyorum hatta spor salonuna kaydolmayı ama 1 buçuk yasında oğlum var buradada bırakacağım yakınım yok oyüzden gidemiyorum yürüyüşede gidemiyorum sıkılaşmaya çok ihtiyacım var zaten çatlaklarım var iyice çatlamak istemiyorum sıkılaşırsam zatan onlar belli belirsiz olur cildimi gerince öyle oluyo insallah tas gibi vücutlarımız olur...evde egzersiz yapıcam yada müzik açır dans edicem sezeryanla doğum yaptım göbeğim ve yan tararflarım felat ötesi kötü en çok onlar rahatsız ediyo beni.. bekarken manken gibi vücudum vardı ben eski vücudumu istiyorumbirde uyku düzeni çok önemli ama bunu bildiğim halde yapmıyorum gece 2,3 gibi yatıyorum sabahta 9 buçuk 10 gibi kalkıyorum bünyem geç yatıp erken kalkmaya alıştı haliyle yüzüm küçüldü gözaltlarım morardı yaslı gibi olmaktan korkuyorum ilerde ama şu tv ve pc yüzünden hep geç yatıyorum
selam kızlarrr ewet bugünün özeti şöle..
uyanınca 2 kuru kayısı ve bollll su
yarım saat sonra metabolizmayı hızlandırması için şekersiz kahve
daha sonra
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,domates ve salatalık,1 dilim çavdar ekmeği
öğle yemeği;1 kase çorba 4 fırınlanmış köfte ve yoğurt aa bide 1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün;1 adet kuru incir
akşam yemeği;1 kase çorba,4 yemek kaşığı karnıbahr yemeği,salata ve yoğurt
şu saat itibariyle yaklaşık3.5lt su
yalnız bugün çok basit ağrıyor ve sinirliyim sanırım regl yaklaşıyor..
biraz öncede sporumu yaptım..30 dk leslie yürüyüş ve 8 dklık kalça sıkılaştırma..
ama dediğim gb üzerimde adet şişkinliği var..
canlar bende geldim akşam yemeğe gezmedeydik öglen ve ara yapamadım ilk defa gittiğim bi yerdi çükü az önce geldik yemeği fazla kaçırdım biliorum spor yaptım 30 dk koştum ve dünden beri 700 gr vermişim baskül öyle dio :)
arkadaşlar bende 5 ay önce doğum yaptım vermem gereken 8-10 kilom var bugün diyete başladım bende aranızdayımmm inşallah bi an önce hep birlikte kurtuluruz kilolardan
bebeğim kız adı da AYŞE NEVA:99
emzirenler için sakıncalımı 5 i biyerde çayları?
canım selam..suni tatlandırıcıları uzmanlar hiçbir şekilde önermiyor ama beyaz şekere göre daha iyi olduğu kesin.. bence şekersiz çay ilk zamanlar çok acı gelse de sonradan tatlı çay içemiyorsun.. ben bardağın yarısına kadar beyaz şeker koyardım eskiden, şimdi şekerli çayı yanlışlıkla bile içsem midem bulanıyor.. şekersize bir alışsan çayın asıl tadını o zaman anlıyorsun.. ama tabii ki tercih meselesi..merhabalar öncelikle ben de zayıflama maratonundayım :))) sena hanımı da tebrik etmek istiyorum azmin zaferi bu olsa gerek
çay konusuna gelince Nurs Lokman Hekimin biberiyeli çayı var aktarlarda satılıyor. günde 3 defa yemeklerden 1-2 sat önce içiyorsunuz.. kabızlık sorunu olanlara da iyi geliyor ve biberiye ağırlıklı olduğu için yağ yakıcı etkisi var. tavsiye ederim..
Bir de ben birşey sormak istiyorum. Bu tatlandırıları çayımızda kullanabilir miyiz? bu konuda bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. çünkü ben çayı şekersin içemiyorum midem bulanıyor
ben de sık tartılırım..inşallah tartı da bize güzel rakamlarını gösterir tez zamandacanim simdi gordum mesajini. sen de bendensin, ben de hergun tartiliyorum dayanamiyorum :) her gun gram gram takip ediyorum kendimi. hadi bakalim gosterelim gucumuzu!
herdem merhaba, eşim günde 3 kez yoğurdun üzerine 1 çorba kaşığı organik keten tohumu yapıyordu ama son birkaç aydır kullanmıyor..zayıflamaya etkisi var bildiğim kadarıyla..Ben yatmadan biraz yoğurt ile keten tohumu yiyorum. Faydalı olduğunu duydum bilgisi olan var mı arkadaşalr...
yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm her satırında beni anlatmışsın resmen. benide aranıza alın lütfennnnnnnnnnnn kilolarımla daha doğrusu koskacaman göbeğimle başım dertte. daha evli bile değilim ama hamilemisin diye soruyor her gören. napıyım nerelere gidem başımı nerelere vurammmmmm daha önce binlerce kez diyet denemem oldu ama şok diyetler olduğundan hızlı verip çabuk aldım. burdada birkaç kez forumdan takip ederek zayıflamak istedim ama nefsime hakim olamıyorum. önce gözümün doyması gerek ama doydurmayı başaramadım daha. 23 yaşındayım 170 boy ve 70 kiloyum. hiç bir pantolonumun olmadığını gördüm dün sabah ama nolursa olsun giricem o pantolonların içine buakşam burayı görüp başarını okuyunca fena halde gaza geldim heeveslendim ve bende aranızda olmak istiyorum. bir zamanlar çıtı pıtı, safinaz diye dalga geçilen incecik bir kızçeydim şimdi hergörenin hamile diye aklından geçirdiği, annemin deyimiyle DANA olan bir kızım hedefim 60 olmak. yanlız ben salı günü kavitasyona başlıyorum 5 seans, haftanın 2 günüde spora başladım 2 haftadır. bunların yanında tabi bahsettiğin düzende yemeklerimi yersem öğün atlamadan ve bol su içersem kilolarımı vericem gibi ama destek çok önemli. birbirmizin desteğiyle hedeflediğimiz kilolara ulaşıcaz işllahh