hoşgeldin mc78
azerikızı bu hesaplamayı int sitesinden mi yapıyorsun? bir de oryantal derken??
:13:
hoşgeldin mc78
azerikızı bu hesaplamayı int sitesinden mi yapıyorsun? bir de oryantal derken??
:13:
ben de bugün dünyaları yedim ama akşam gaza gelip 4 mil sporumu yaptım..( leslie sansone-4 fast mile.. )
inşallah bundan sonra bırakmam.. ben her gün 4 veya 5 mil yapmaya çalışacağım, 6 günde bir veya iki gün ara vererek..
yarından itibaren de beslenme düzenim hizaya sokuyorum
evet canim oryantal yapiyorum.hem cok seviyorum,zaman cabuk geciyor,egleniyorum resmen.hemde acayip terletiyor.ben 14 sene önce günde 1-2 saat oryantalle 46 kiloya düsmüstüm.artik okadar uzun yapamiyorum.aciyorum netten harem darbukayi oynuyorum.dahada bir sürü sarki...
bende deneyebilirim ara vermek neden biraz açarmısın
evet canim maalesef 46.yine esimin yüzünden.taaa o zaman bana kilolusun zayifla demisti.58-59 kiloydum düsün.kiloluymusum.hayatimda ilk defa ondan bunu duymustum.$oka girmistim.sirf inatimdan 46 kiloya düsmüstüm.günde iki elma yiyor ve 2 saat oryantal yapiyordum.kabizlik problemimde taa o zaman basladi ve hala düzelmedi.ama maalesef aldim yaaa geri yine.cocuklarimi dogurunca hep 52 de kaldim.ama 4-5 yildir maalesef artik 55 in altina düsemedim bir daha.ama esimin bana 3 gün önceki lafi cok koydu.bir tartisma esnasinda dediki,taaa o zamanda siskoydum halada siskosunneeeee 46 mı?ben o kiloyu en son ilkokulda görmüş olabilirim
nasıl yapıyorsun oryantali? videosu mu var?? ben bayılırım oryantale ve iyi oynayanlara ama sıfır yeteneğim bu konuda.. bende oryantale benzer zumba ve style gym videoları da var ama ben spor deyince dünyanın en üşengeç insanı olduğumdan bana ancak leslie sansone iyi geliyor..en azimli onu yaptım şimdiye kadar..
canım haftada 1 veya 2 gün kaslarını dinlendirmen gerekli..
gel birlikte yapalım leslie'yi.. ben ki dünyanın en üşengeç insanıyım spor konusunda , evde eliptik bisiklet var gıcır gıcır,çünkü hiç sevmedim.. bir dünya video indirdim,birçok cd aldım öyle arşiv oldu onlar da.. ama leslie sadece yürüyüşle inanılmaz kilo vermene yardımcı oluyor.. tavsiyem 2 mille başla, sonradan artırırsın..
bu arada bende şu spor videoları var:
-leslie sansone 2-3-4-5 mile (en faydalısı bence)
-callanetics (hızlı şekil vermek için)
-ebru şallı pilates (sıkılaşmak için)
-zumba (bu çok zor valla)
-style gym (leslie den sonra oryantal içerdiğinden ve türk hoca olduğundan bu da zevkli bir program)
-zen tekniğiyle zayıflayın (açıp izlemedim bile)
-sss-hızla incel ve forma gir (bunlar da eski diye sevemedim)
-world of health beden inceltme teknikleri cdsi ve karın ve kalça inceltme cdsi
şu ara jillian revaçta, onu da bir ara arşive alacağım
ben kaçar kızlaryarın güzel bir güne uyanalım inşallah
daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim,daha gidecek yolumuz var
evet canim maalesef 46.yine esimin yüzünden.taaa o zaman bana kilolusun zayifla demisti.58-59 kiloydum düsün.kiloluymusum.hayatimda ilk defa ondan bunu duymustum.$oka girmistim.sirf inatimdan 46 kiloya düsmüstüm.günde iki elma yiyor ve 2 saat oryantal yapiyordum.kabizlik problemimde taa o zaman basladi ve hala düzelmedi.ama maalesef aldim yaaa geri yine.cocuklarimi dogurunca hep 52 de kaldim.ama 4-5 yildir maalesef artik 55 in altina düsemedim bir daha.ama esimin bana 3 gün önceki lafi cok koydu.bir tartisma esnasinda dediki,taaa o zamanda siskoydum halada siskosun
bak bu videoyu cok yapiyorum.
[video=youtube;Q6a44XvFAkE]http://www.youtube.com/watch?v=Q6a44XvFAkE[/video]
iyi gecelerrrr.bende kactim.cocuklari okula hazirliycam sabah
neyyyyyy58-59 kilolu mu? şimdi 55sin bir de öyle mi?ne istiyor bu yılki best modele mi girecekmişsin??
canım sen bu yaza kadar değil bahar gelmeden istediğin kiloya kavuşursun bence.. :13:
canım hangi çayı aldırıcaktın eşine 5i bir yerdeyimi? alsın canım o çayların hepsinin bize faydası var...arkadaşalrın abzıları içemiyormuş ondan öyle yazmışlar...alışınca güzel geliyor hatta ben artık siyah çayı içemiyorum...aşada içilmesi faydalı olan çayları yazıcam canım...bu arada 100 kilo olman şu açıdan avantaj...çok çabuk ve bizlerden çok daha fazla kilo vereceksin...bu kilolara veda etmen çok yakın cnm..yeterki dediklerimize uy..kesinlikle aç kalmıcaksın ve hızlı bir şekilde kilo vereceksinaa bende umut bağlamıştım o çaya inanki. eşim türkiyeye gitti ona şipariş vermiştim. söyleyeyimde almasın bari
elma çayı işe yarıyormu peki. gerçi bir yerde bir yazı okumuştum ben zayıflatan hiç bir bitki yoktur diye. ne yapalım bizimkide bir umut
benimde 6 ay oldu doğum yapalı ama hiç bişi yapamadım üzerine kiloda aldım. artık yeni kıyafet almıyorum. aynaya bile bakmak istemiyorum. nasıl bu hale geldim bilmiyorum. evlendiğimde 65 kiloydum. şimdi 100 kiloyum. eve koşu bandı aldık ama orda tozlanıyor. bir cesaret lazım sanırım. eşimde okadar üşenikki. ben seni 200 kilo olsanda seviyorum diyor. eve gelirken cips alıp duruyor. alma diyorum ne yapiim kıyamıyorum sana sen çok seviyorsunya diyor.
gamzecim ben mesela yeşilçayın aromalısını içiyorum..yaseminli veya bergamur aromalısını...5i 1 yerde hafifi tatsızdır ama kilo vermeye ve metoyu hızlandırmaya çok yardımcı...alışınca güzel geliyor..aşada güzel ve aromalı çayların listesini vericem denemeni öenmle rica ediyorum..ve önyargıyla içme olurmu tatlım...sevmeye çalık..birde ben çayları hafif ılık içiyorum..çok sıcak olunca sanki tadı olmuyor...birde böyle dene istersen..yeşil çay var 5i bi yerde var özel gün çayım var şeftali çayım var ama içemiyorum
gamzecim canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..biz her konuda yanındayızhatunlar ben çıktım bana dua edin yarın kontrole gidiorum inş olumlu sonuç alırım tedavi güzel gitmiştir ve yumurta oluşmuşturii geceler hepinizee
tatlım çayların bize çok faydası var...iştah kapatmadan tut metonun hızlanmasına sindirimin kolaylaştırılmasına ve kabızlıqa kadar birçok konuda yardımcı bizlere...bitki çayları ilk başlarda tatsız gelebilir ama sonra alışıyor insan..sonunda kilo vermek varsa herşeye katlanmak lazım...ben şimdi o beqenmediqim çayları çok rahat ve keyifle içiyorum...biraz sevmeye çalışın canım alışıyor insan...dualarımız seninle tatlım hayırlı haberlerle gel inşallah..
sena ablacım bende beşi biyerde çayı aldım ama içemiyorum ya..
çok bitki kokuo
acaba zayıflamaya gerçekten yardımı varmıdır sen bilirsin
bide ekmek işini yarından itibaren denemeye alıyorum..bizimde tartılma günümüz salı eşimle..
bakalım hangimiz daha fazla kilo vermiş olacak..
burda da cuma..olsun her yere yetişirim ben
öncelikle çok teşekkür ederim cnm darısı bütün isteyenlerin başına....merhabalar öncelikle ben de zayıflama maratonundayım :))) sena hanımı da tebrik etmek istiyorum azmin zaferi bu olsa gerek
çay konusuna gelince Nurs Lokman Hekimin biberiyeli çayı var aktarlarda satılıyor. günde 3 defa yemeklerden 1-2 sat önce içiyorsunuz.. kabızlık sorunu olanlara da iyi geliyor ve biberiye ağırlıklı olduğu için yağ yakıcı etkisi var. tavsiye ederim..
Bir de ben birşey sormak istiyorum. Bu tatlandırıları çayımızda kullanabilir miyiz? bu konuda bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. çünkü ben çayı şekersin içemiyorum midem bulanıyor
bende her gün tartılıyorum cnm...sanki bu şekilde daha çok motive oluyorum..bir araştırmaya göre hergün tartılanlar haftada bir tartılanlara göre daha çok kilo veriyorlarmış....canim simdi gordum mesajini. sen de bendensin, ben de hergun tartiliyorum dayanamiyorum :) her gun gram gram takip ediyorum kendimi. hadi bakalim gosterelim gucumuzu!
ikiside kilo verme açısından son derece faydalı canım...ama yatmadan önce içilecek diye bişey duymadım...sadece yemeklerden yarım saat önce tüketilmesi gerektiqini biliyorum...uyguladıqım dönemdede bihayli faydasını gördüm...Ben yatmadan biraz yoğurt ile keten tohumu yiyorum. Faydalı olduğunu duydum bilgisi olan var mı arkadaşalr...
bende avrupadayım z.burnu..sen nerdesin :26:rica ederim fulyacım
ebbisss ne güldüm..bak burada sena ablaya kulak ver nasıl kilo vereceksin, o patronun da görsün nasıl verilirmiş kilo..
sehercim hoşbulduk canım
barkinim sen gelmişsin çoktan gerçi ama, hoşgeldin tekrar
month merhaba,şu erteleme olayında aynı beni tarif etmişsin canım.. hadi en tez zamanda ertelediklerimizi gerçekleştirip şu kiloları atalım üzerimizdenyarın başlayalımmm ..
sena ablacım hoşbuldukist avrupadayım ben
aysunayy merhaba,diyetisyen bana da çavdar ekmeği onu bulamazsam da tam buğday ekmeği önermişti, ihe'den al demişti..
canım anladım ki biz bayaa benzer düşüncelerdeyiz.. bu arada benim oğluş da 1,5 yaşında olacak inş.. evde leslie sansone'u tavsiye ederim bu arada
yaza fıstık gibi olacağız Allah'ın izniyle..
teremm merhaba, sen de leslie teyzecilerdensin benim gibi.. :13: kalça sıkılaştırma hangisinin? ay gerçi bana kalçadan ziyade basen-göbüş lazım..
gamze selam, neee 700 gr mı?süpeer
merhaba msp, oy ben de bayılırım neva ismine, ılgın olut'un kitabı vardı neva diye,güzeldir.. gözünüz aydın canım,şahsi tavsiyem benim yaptığım hataları yapma, süt olsun diye düzensiz beslenme.. :13:
ebushhh merhaba canım,mısır çarşısındaki bir aktara sormuştum,bazı çaylar sütünün tadını değiştirip ekşitebilirmiş,yani bebek emmek istemezse bırakır falan Allah korusun,riske etmemek lazım.. funda çayı içiyorum ben, araştırmanı tavsiye ederim..bebeğin küçük değilse (1,5-2 yaşındaysa) bunu deneyebilirsin belki..ama mutlaka doktoruna danış..
canım selam..suni tatlandırıcıları uzmanlar hiçbir şekilde önermiyor ama beyaz şekere göre daha iyi olduğu kesin.. bence şekersiz çay ilk zamanlar çok acı gelse de sonradan tatlı çay içemiyorsun.. ben bardağın yarısına kadar beyaz şeker koyardım eskiden, şimdi şekerli çayı yanlışlıkla bile içsem midem bulanıyor.. şekersize bir alışsan çayın asıl tadını o zaman anlıyorsun.. ama tabii ki tercih meselesi..
inşallahhherkes başarsın ne diyelim :)
teşekkrü ederim canım..kayınpederinede çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı güzel geçer...canım bizim topiktemi verilmiş o karışımın tarifi :26:Selam.evinizi su basmış sabah okudum ama geçmiş olsun demek bu saate kaldı.kayınpederim kalp ameliyatı olacak,gelen giden çok oyüzden yazılanlara bakıp çıkıyorum.motivasyonum süper,hastamız hayırlısıyla eve dönsün sizlerle muhabbete ben de dahil olurum.dün akşam,bu karışımla bir ayda sekiz kilo vermeniz mümkün diye bi tarif vardı.malzemelerini aldım tarifi bulamadım.bu topikten kaldırılmış olabilirmi.
bende aynı yöntemi uyguluyorum canım..acıkırsam gidip yatıyorumpinktomato canım çok sağol..bende yarın hemen bi çavdar ekmeği alıyorum
ben çok acıktım yaaa..en iyisi gidip uyuyayım yoksa kötü şeyler olucak..ama yemicem
herkese iyi geceler
aldık bile hoşgeldin canımyazdıklarını okuyunca kendimi gördüm her satırında beni anlatmışsın resmen. benide aranıza alın lütfennnnnnnnnnnnkilolarımla daha doğrusu koskacaman göbeğimle başım dertte. daha evli bile değilim ama hamilemisin diye soruyor her gören. napıyım nerelere gidem başımı nerelere vurammmmmm daha önce binlerce kez diyet denemem oldu ama şok diyetler olduğundan hızlı verip çabuk aldım. burdada birkaç kez forumdan takip ederek zayıflamak istedim ama nefsime hakim olamıyorum. önce gözümün doyması gerek ama doydurmayı başaramadım daha. 23 yaşındayım 170 boy ve 70 kiloyum. hiç bir pantolonumun olmadığını gördüm dün sabah ama nolursa olsun giricem o pantolonların içine buakşam burayı görüp başarını okuyunca fena halde gaza geldim heeveslendim ve bende aranızda olmak istiyorum. bir zamanlar çıtı pıtı, safinaz diye dalga geçilen incecik bir kızçeydim şimdi hergörenin hamile diye aklından geçirdiği, annemin deyimiyle DANA olan bir kızım hedefim 60 olmak. yanlız ben salı günü kavitasyona başlıyorum 5 seans, haftanın 2 günüde spora başladım 2 haftadır. bunların yanında tabi bahsettiğin düzende yemeklerimi yersem öğün atlamadan ve bol su içersem kilolarımı vericem gibi ama destek çok önemli. birbirmizin desteğiyle hedeflediğimiz kilolara ulaşıcaz işllahh
çoook teşekkür ederim canım...sen burdan ayrılma menülerini düzenli olarak paylaş gerisi çok kolay olucak emin ol...ve seni çıtır bir gelin olaraka mutluluqa uqurlucaz inan bunainanılmaz bir güzellik gelmiş ablacım.
inşallah bende bu genç yaşımda üzerimdeki
bu yağ tabakasından kurtulurum.
bir kaç gün önce incelemiştim profilini.
tickerında verdiğin kiloyu görünce girip bakmıştım.iyiki
açmışsın başarı hikayeni.
bende güzel bir gelin incecik bir kız
olmak istiyorum küçüklükten beri tombuldum inşallah kaderim olmaz..
canım kahvaltını 2 dilim ekmek ve haşlanmış yumurta eşliqinde diqer kahvaltı ürünleriyle birlikte yap..arada kuru kayısı kuru incir yada fındık cevzi vs.. bunalrdan birini yiyebilirsin..öqlen oluncada ton balıqı yiyebilirsin..ben ton balıqını uzun süre öqlen yemeqi olarak yedim...ve kilo vermemede çok faydası oldu..alıp çantama atıyordum öqlen oluncada çıakrıp onu yiyordum..alternatif olarak evdende bişeyler koyabilirsin..köfte yada tavuk pişirip koyabilirsin küçük bir kaba..arada arada atıştırırsın..inanılmaz tok tutuyor...ve yanında mutlaka bir bardak ayran iç tamamlasın birbirini...seni bunalr akşam yemeqine kadar çok rahat idare eder cnm...abla benim bir sorum olacak. ben sabahci oldugum zamanlar öglenleri is yerinde bisey yiyemiyorum. firsat bulursam salata sadece yiyebiliyorum o da cok nadir oluyor. bana öglenleri yanimda ne götürmemi önerirsin ayakta atistira bilecegim ?
hayelelrimizi asla kaybetmicez Alllahın izniyle hepsini gerçekleştiricez cnm...evet okudum canım... ve kilolarımı verdiğimde eşime en güzel cevabı vermiş olacağım.. Ben eskiden diyetisyene gitmiştim elimde oldukca fazla liste var. kızımdan fırsat bulunca buradan paylaşacağım sizlerlede .. kendine uydugunu düşünen arkadaslarda isterlerse kullanabilirler...
36 beden hayali kurmasam bile 38 beden hayalimi hala kaybetmedim
tatlım olmazzz....sabah ekmek yiyoruz zaten gün içinde başka ekmek yiyemeyiz...canım benim eşimde işyerinde yemek yiyemiyor çünkü yakında bi yer yok..
o da benm gb diyette ben ona öğlen için evden salata yapıyorum sabahları yoğurt koyuyorum..
bide ikindi de ara öğüniçin yağsız kaşarlı tost yapıyorum çok işine yarıyor..
senin böyle yapmanı tavsiye ederim..
fazla olur cnm zaten ekmeqi kahvaltı dışında yemiyelim...kilo vermemizi geciktiriyor hatta engelliyor...canim sabah kahvaltimi 2 dilim ekmekle ve iyi bir sekilde yapiyorum öglende tost yersem fazla olmaz mi sence ? sonucta 2 dilim ekmek daha olmus oluyor ? ama yardimci oldugun icin cok tsk ederim
canım diqer tükettiqimiz ekmekleri tahıllı yada çavdar diye gerektiqinden fazla tüketirsek yine başa döneriz...sonuçta hepsi hamur fazla tüketilmemeli..eşinin kilosu kaç çok fazla kilosu varsa ondan vermiş olabilir diyetisyen..birde erkeklerin metoları bizlerden çok farklı onlar hemen eritiyorlar...canım metabolizman nasıl va günlük hareketin fazla ise sorun teşkil etmez bence..
ve en önemlisi diyette hiç beyaz ekmek tüketmiyoruz..çavdar
yada tam soymuş buğday ekmeği..
eşime diyetisyenin verdiği listede bu şekildeydi ve gayet memnun..
evet canım her cuma doldurucaz bu şekilde kilo bildirimi yapıcaz..proteine gelince; kızlar et ürünleri 0 karbonhidrattır ne kadar et aqırlıklı beslenirsek okadar çok kilo veririz..mesela ben diyetimde imkan nisbetinde bir öqünümü et ürünleriyle kapatıyordum..3-4 köfte 1 tabak salata ve 1 bardak ayran beni yeterince doyuruyordu...akşamda sebze yada çorba içiyordum..bu şekilde yapınca gördümki kilolar ardı ardına gitmeye başladı..ama en çok balık ve tavuk kilo verdiriyor bilginize...ne güzel yaaa.masallah topigimiz her daim kalabalik.ne zaman baksam sürekli birileri var.
bunu cuma günümü doldurucaz ablacim.
ah ahhh o basen sorunu bende cok var.nefret ediyorum o yandan fiskiran fazla etten.bicakla kesip atasim geliyor vallahi.
ablacim bunu biraz acarmisin.mesela süreklimi protein yiycez yoksa proteine agirlikmi vericez?bana cok lazim.
bence corba cikarsa sebze yemegi salata yogurt daha iyi olur.
o ne bicim patron yaa,gicik oldum vallahi.sende zayifla ona gününü göster.
aynen canim bende kalori hesabi yapicam.1000 in altina düsmeden 1400-1500 ü gecmeden yapmaya calisacagim insallah
ayyyyy ne kadar güzel.Sükür et canim böyle bir esin var.seni her halinle seviyor.cogunluk böyle degil cünkü.benimki manken istiyor da...
insallah yarabbim,Allah her isteyene versin bebis
aynen gösterelim gücümüzü.insallah citir hatunlar olarak yasariz.
tabiki canım aşada yayınlarım şimdi...gercekten azmınıze ve ınancınıza hayran kaldım. ben de sadece 5 kılo vermek ıstıyorum. yaptıgınız dıyetı gonderebılır mısınız.sımdıden tesekkurler
ebrucum teşekkürlersüperrr!!!tebrikler
alırız tabiki hoşgeldin cnm aramızaBende istiyorum bende benide alın aranıza acayip gaza gelmem lazım tek başıma beceremiyorum
evet canim oryantal yapiyorum.hem cok seviyorum,zaman cabuk geciyor,egleniyorum resmen.hemde acayip terletiyor.ben 14 sene önce günde 1-2 saat oryantalle 46 kiloya düsmüstüm.artik okadar uzun yapamiyorum.aciyorum netten harem darbukayi oynuyorum.dahada bir sürü sarki...
ayy bir iyi geldi sabah sabahh elim kolum açıldı quuuuuevet canim maalesef 46.yine esimin yüzünden.taaa o zaman bana kilolusun zayifla demisti.58-59 kiloydum düsün.kiloluymusum.hayatimda ilk defa ondan bunu duymustum.$oka girmistim.sirf inatimdan 46 kiloya düsmüstüm.günde iki elma yiyor ve 2 saat oryantal yapiyordum.kabizlik problemimde taa o zaman basladi ve hala düzelmedi.ama maalesef aldim yaaa geri yine.cocuklarimi dogurunca hep 52 de kaldim.ama 4-5 yildir maalesef artik 55 in altina düsemedim bir daha.ama esimin bana 3 gün önceki lafi cok koydu.bir tartisma esnasinda dediki,taaa o zamanda siskoydum halada siskosun
bak bu videoyu cok yapiyorum.
[video=youtube;Q6a44XvFAkE]http://www.youtube.com/watch?v=Q6a44XvFAkE[/video]
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr herkeseee güzel bi hafta diliyorummmmmm
kızlarr benim diyetim boyunca içtiqim ve hala içmeye devam ettiqim çaylar;
yaseminli yada bergamut aromalı yeşilçay (doqadan)
tarçın karanfil çayı (doqadan)
kayıslı fom çayı (doqadan)
5i 1 yerde (doqadan)
ekinezya (doqadan kızlar bu çayda çok fazla meyva aroması var ayrıca zindelik veriyor tatlı sevenler mutlaka denesin)
yemek sonrası (lipton)
biberiye(aktardan demleme)
kuşburnu(tane olanlardan yine aktardan alıp kendim demledim)
ek olarak tatlı bişey yemek istediqinizde bunu engellemek için 1 duble bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarsanız yarım saate kadar tatlı isteyinizin geçtiqiniz göreceksiniz..ben çok faydasını gördüm...
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızalr umarım faydalı olabilmişimdir....
merhabadiyet listemiz arkadaşlarr...-
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
arkadaşlar aranızdan bana topikte yardımcı olmak isteyen 1-2 kişi varmı....listelerin hazırlanıp düzenlenmesi menülerin takibi ve yukarıdaki listenin güncellenmesi için bana yardımcı olabilcek olan varmı :26: