bende istanbulda oturuyorum canımneresindesin gel hasret giderelim nişanlının yerini tutmam ama
desteğin için çok teşekkür ederim
anadolu yakasındayım ben ..
aramızda köprü var canım bende avrupa
Güzeldir o yakamızda ay sabah içi çok heyecanlıyım bi 48 olsam baska birşey istemiyorum ya ...Zaten nişanım olcak bu sene tam istediğim kiloda olmalıyım zaten bu halimde iyi ama ne bileyim 48 lik halim daha iiydi gibi ... yoksa göbeğim falan yoktur allahtan alırsam kalcadan alırım yüzden alırım
boyun kaç canım?
ya tam bilmiyorum ki canım 159 160 falan çok çok uzun değil ..
1.60 boya 51 52 kilo çok çok ideal cnm...48 takıntınmı var senin...rakam olarak görmek istiyorsun sanırım..yoksa hiçbir şekilde bir fazlalıqın yok
aslında bakarsan ablacım dediğin gibi çok uygunum ama ben 48 49 kilo halimi daha cok begeniyorum sanki .. gerçi cok cok bi farkta yok ama sanırım dediğin gibi takıntı :S
çünkü benim 48 49llugum öyle cılız tipsizlerden değil tam kıvamında .. sözlüm böyle kal çok iyisin sakın verme der ama ben demyorum tabi ona
annemde cakarsa durumu dellenir ye kızım ye .. bide ben hep normal kilonun altında olmak isterim ki alıcaksam da normale cıkar tam düzlerim :) göz yormaz :)
bu aralar zaten regl dönemim 52.7 gösterdi pis tartı
Hanımlar merhaba!!
Üzerimdeki ölü toprağını bir an önce atmam lazım ben de yarın diyete başlıyorum, size katılıyorum, desteklerinizi bekliyorum. Buarada birşey soracağım sallama yeşilçaylardan mı bahsediyorsunuz lipton, doğadan filan? Onlardan yarar görür müyüm acaba?
Hanımlar merhaba!!
Üzerimdeki ölü toprağını bir an önce atmam lazım ben de yarın diyete başlıyorum, size katılıyorum, desteklerinizi bekliyorum. Buarada birşey soracağım sallama yeşilçaylardan mı bahsediyorsunuz lipton, doğadan filan? Onlardan yarar görür müyüm acaba?
piss tartıı
benimkide 73 gösterdi bugün pissss tartııı nolcakk
valla pis tartı ya uyuz etti beni noluyo ya dedim aman allahım gözlerim acıldı büle
yok anacım olcam ben 48
senin 48i görünce gözlerinböyle açıldıysa demekki benim kilomu görsen(73) kıtır kıtır doqrucaksın beni :104::104: :83::83::83:
ama evet demleme kesinlikle daha etkilidir
merhaba canım hosgeldin ,,, ben senelerdir içiyorum yesil çay ve senelerdir içtiğim tek yesilcay caykur poset cay ben etkisinin her zaman görürüm ... göbeğimin olmayısını sanırım buna borcluyum :)
hoşgeldim canım aramızaa
demleme daha etkilidir ama ben gittiqim yerlerde içebilmek için sallamada kullanıyorum
Hanımlar merhaba!!
yırttım deseneeyok ablacım yok sana saygım büyük baksana nerden nereye gelmişsin .. kilo vermek kolay mı öyle ya çok zor hele ben gibi abur cuburu kesemeyenler için
benim boyum 163 kaç kg olmam lazım 55 dedim ben ama 53 mü daha iyi
Bu saatte köfte yapıyorum yarın okula götüreyim diye anneminde başının etini yedim yarın bana sebze yapar mısın diye kadın bıktı benim diyetimdeden