Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yeşil çayımıda içtiimm

bugün 3 fincan oldu

çok mu oldu ne dersiniz bebişleeerr

canım ben nette yeşilçay mucizesi diye bir yazı okumuştum..uzmanlar günde içilen 5 fincan yeşilçayın mucize boyutunda kilo verdirdiqini ve son derece saqlıklı olduqunu belirtmişler...bilgine canım

çok haklısın yarın böyle olmayacak ben nasıl düşünemedim bunu yarın ki menümü yazıyorum ona göre değerlendir...
sabah=2 dilim ekmek,peynir,3 zeytin ve bitki çayı
ara da =3 tane kuru incir yiyebilirim
öğle =ton balığı
akşam ise 1 tabak mercimek çorbası nasıl sence ...

canım ben nette yeşilçay mucizesi diye bir yazı okumuştum..uzmanlar günde içilen 5 fincan yeşilçayın mucize boyutunda kilo verdirdiqini ve son derece saqlıklı olduqunu belirtmişler...bilgine canım

iyi ozaman ablacım bende bir yerde okudum 3 fincandan fazla tuketmeyin diyorlardı zaten ben en fazla 2 fincan içebiliiorum bugün kendimii aştııımm

sabah ve ara gayet iyi..öqlen tonbalıqını salata olarak yap daha zengin ve doyurucu olur cnm...akşamda çorba yada sebze/et yemeqi yiyebilirisn..yanında salata ayran yada yoqurt serbest cnm...
iyi ozaman ablacım bende bir yerde okudum 3 fincandan fazla tuketmeyin diyorlardı zaten ben en fazla 2 fincan içebiliiorum bugün kendimii aştııımm

yok canım o yeşilçay için geçerli deqil form çaylarının fazla tüketilmemesi gerekiyor..rahat ol sen

hayirlisi bakalim ins bi kapi acilir.. Rabbim gonlune gore versin
abla ben amerikadayim, burda satilan eti falan alamam ki, helal degil.
digerlerine de cok guvenemiyorum..:26:
ben en iyisi evime gideyim guzelce yiyeyim.
hadi ben kactim, kolay gelsin

Teldeydim yeni gördüm yazdıgını ..
Şafak 460 tan 194e geldik biter mi ?
çoqu gitmiş azı kalmış canım yaa tabikide bitecek Allahın izniyle....sakın askerimizede böyle şeyler söyleme destek ol olurmu

canım peki siz etlerinizi nerden alıyorsunuz..nasıl güveniyorsunuz..yada hiç et yiyemiyormusunuz?
tamam canım hadi güle güleee

evet çogu gitti azı kaldı şükürler olsun tickerımda ki kadar işte yok söylermiyim sözlüme öyle ona böyle konusmam

1 çay kaşığı çok değil mi ya bana biraz fazla gibi geldi canım :44:

ben tam anlamda yarın baslıcam bu diyete ama yatmadan elma yiyebilir miyim ?:26:

Son düzenleme:
Haklisin canim corba konusunda bende cok katiydim sonunda pes ettim akdim bikac yinede kendim yapayim ozaman nisastasi cok olusundan kilo verzmem belki s'en hep kendin yaptin anlasilan
Bugunum
sabah bi fincan sekersiz besibiruerde
Bir dilim ekmek
peynir bir yumurta domates
Ara yok
ogle bir kase special k cikolatali
ara iki mandalin
aksam bir kase corba
bir alabalik firinda ve salata
gun boyu disardaudim iki lt suyu tamamlamam lazim en azindan
spor uok
ogle ve aksam ters oldu bugunde
nezaman duzelticem su menuleei bilmiyorum

öncelikle herkese merhaba sena abla cok güzel kilo vermissin bende cok istiyorum hep basliyom diyete sonra 2 gün sonra gene dayanamiyom benim hamilelik kilolarim kaldi 62 kilodan 85e ciktim dogumdan sonra 75 indim simdi 71 kiloyum ama 60 olmak istiyom banada yardimci olun esim önceden bisey demezdi ama simdi anliyom oda rahatsiz olmaya basladi:26:

evet canım ben hep kendim yaptım çorbalarımı...mesela küçük yuvarlak köfteler yapıp yoqurtlu yada salçalı çorba haline getirirdim ve çokta güzel tok tutuyor...deqişik çorbalar yapardım hep...yazarken bile cnaım çekti en kısa zamanda yapmalıyım

hoşgeldin cnm sen öbür topiqede gelmiştin hatırlıyorum seni..
canım bizim beslenme listemiz var ona uymaya çalışıyoruz...sonrasında burada menüleirmiz paylaşıp yorumlayarak doqruyu bulmaya çalışıyoruz...istersen sende katıl aramıza beraber ilerleyelim bu yolda

canım sen nerde yaşıyorsun sözlün nerde askerde? çokmu mesafeniz var arada gitme imkanın yokmu cnm..

düşünmem lazımmm
ye bakalım

gittim ben sözlümün yanına askerliği boyunca yine gidicem nisan da o gelcek falan filan derken agustosta biticek askerlik ..
ben istanbuldayım sözlüm izmirde yakınız yani, önceden ankardaydı acemi birliği ...

elmaya izin çıktı oley
teşekkür ederim

bende istanbulda oturuyorum canım neresindesin gel hasret giderelim nişanlının yerini tutmam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…