özel sektörde mühendis olarak çalısıyorum[/QUOT
canım ne mühendisisin bu arada maşallah diyelim erken yaşta okulunu bitirmişsin evlenmişsin şimdi bide hamile haberini alırsak senden iyisi yok.
ben çevre ve iş güvenliği mühendisi olarak çalışıyorum tatlım işler pek iyi gitmiyor ya ayrılsam mı dıye dusunuyorum işten biraz stresli mühendslik insanlarla çok ugrasıyorsun
Allahıma hamd olsun annem babam saolsunlarr ailenin desteği olmadan olmuyor ne fedakarlıkta bulundular
ElhamdulillahinşAllah canımm tez zamanda bende Rabbimden dileyen herkeste hayırlı sağlıklı güzel evlatlara kavusur aminn
merhabalar herkese ben de hemen bugün ki menümü yaziyim :) bugün öglene dogru kalktim yine
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
salam
ara
2 kaysi
ara
1 elma
aksam
1 kase spezial k
neyse kızlar benbi duş molası vericem ardından dışarı çıkıcam sizi seviyorum.
ben çevre ve iş güvenliği mühendisi olarak çalışıyorum tatlım işler pek iyi gitmiyor ya ayrılsam mı dıye dusunuyorum işten biraz stresli mühendslik insanlarla çok ugrasıyorsun
Allahıma hamd olsun annem babam saolsunlarr ailenin desteği olmadan olmuyor ne fedakarlıkta bulundular
ElhamdulillahinşAllah canımm tez zamanda bende Rabbimden dileyen herkeste hayırlı sağlıklı güzel evlatlara kavusur aminn
öyle tabi aile çok önemli benimde evlenmeden çalıştığım işyernde iş güvenliği mühendisi vardı kafayı yiyodu insanlara yeni bir sistem kural yada kanun öğretmek çok zor ben bile çoğu zaman iş güvenliği kurallarını ihlal ediyodum 5 yıl çalıştım ama şimdi evdeyim.
tamam sen bna yap ben yaptım bitane ama sayfama alamadım istersen ona devam et istersen yeni yap
kilo74
hedef60
boy 168
başka hangi bilgilere gerek var söyle yazım canım şimdiden saağol
canım special k yerine sebze et yesen yaaa sanki hep aynı tip beslenıyorsnn
meyve hiç yenilmeyecek mi peki ?
Arkadaslar cok fazla kilo aldirmayan borek poaca bilen var mi bu gunler cok canim cekiyorrr
Sabah:
1 kepekli ekmek 55
peynir: 60
domates: 28
ogle:
yayla corbasi:115
lahmacun : 250
aksam:
2 tane kofte: 120 kalori
1 kepekli ekmek: 55 kalori
mantar sote : 50 kalori
kucuk sogan: 20 kalori
tum gun kalori: 510+245= 755 kalori
Arkadaslar yerken canim cekti.yok canim yiyebilrsin de iste cok da abartmamak lazim, benim gibi yersen mesela gunde 1 elma, 1 mandalina, 1 portakal suyu cok oluyor yani :)
canim ben bilmiyom oyle bi sey valla, ama bak iradene hakim olmaya calis ne olcak sanki borek poaca yemesen ne olcak yani demi? hic bi sey olmaz.. baska bi sey ye, yogurt ye meselaolma mi?
ha yok illa yicem diyosan o zaman kahvaltidaki ekmek hakkindan vazgecerek yiyebilirsin sankim :)
lahmacun disinda guzel, o da araya kacmis
menumu yazdıgım gibi uyguladımm şimdide sodamı içiyorum eritsin diye
kızçeler ızgarada derisiz 1.5 tavuk incik yedim kaç kalori bilen varmı
akşam
1 kocaman marul havuç salata
1.5 tavuk incik ızagara
3 bardak ayraannn
100 grami 132 kaloriymis tavuk izgaranin canim..
canım o zaman
tavuk incik: 200 kal
3 bardak ayran: 210 kal
1 buyuk tabak salata (limonlu azcık yağ ve tuzlu): 250 kal
toplam: 670 kal.
iyi mii çok mu anlamadımm
ablacımmmmmmm
en son geldiğimde çok kötüydüm şükür atlattım sizlerin duası iyi geldi bana..
daha sonra misafirlerim vardı gelemedim..
saçlarını boyamışssın hayırlı uğurlu olsun..
kilolarda gidince ufffff
çok teşekkürler canımgüle güle kullan ne renk yapmıştın
neden canım hayırdır hasta falanmısın canım :26:Slm kizlar
senacigim son gunlerde fazla yazamiyorum yazamasamda msjlari okumaya calisyorum son gunlerde iyi hissetmiyorum kendimi
biraz zaman buldugumda diger diyet topigine giriyorm kusura bakmayin olur mu , arada gelirim ugrarim yine
deqil canım.. doktor bana en az 2.5 en çok 3 litre içmemi söyledi...yazın 3.5 olabilir...3 litre su çok değil mi ?
kahvaltıda ne yedim onu yazayım
3 zeytin,1 kibrit kutusu kadar peynir ve 2 dilim ekmek
öğlen 1 elma yerim
akşamda kabak yemeği yapıcağım 1 tabak ondan yerim ekmeksizzzz
canım avatrını profilden deqiştiriyorsun...çizelgenide gelince aysunayya söyle yardımcı olurmerhaba yol arkadaşlarım..
bugünde itibaren bende başliyorum yazmaya yanlışım varsa lütfen düzeltin.
sabah
2 b.su
1 domates
1haşlanmış yumurta
2 d.k.ekmek
ara öğün
1 elma
öğlen
henüz bişi yemedim canım istemio
bide şu ticker ve avatar olayını beceremedim bana bi yardım etseniz..
canım çok geçmiş olsun sık biraz dişini...kilo çizelgelrini kendimiz deqiştiriyoruz ama yapamazsan aysunayy yardımcı olur...herkese merhaba çıtırlar ve çıtır adayları nasıl gidiyor sağlıklı beslenme
ben bu aralar ara öğün yapamıyorum..tek sıkıntım bu.... birde dişlerimi yaptırıyorum..dolguları yapıyor doktor..ama iğnelerin etkisiyle koca gün kendime gelemiyorum..yemek dahi yiyemiyorum..su dişlerimi sızlatıyor doktorum 1 veya 1.5 ay böyle gider dedi napcam..kilo almam ama vermemde gibime geliyor tam da vücut alışmış kabul etmişti diyetimi....kilo çizelgesini hazırlayan arkadşlara bir sorum olacak..kilo çizelgesini nasıl değiştireceğiz biz mi değiştireceğiz siz mi???
canım zaten aralarla birlikte 5-6 öqün yemek yiyoruz annene bunu anlat...ve lütfen sana engel olmasın aksi halde kilo alıp mutsuz olacaqını anlat annene..anneme 6 dan sonra bişey yemiycem diyorum saçmala diyo kendi incecik tabi diyet yaprımıyo banabu kadın
ana ve ara öqünleri atlamazsan canın olur olmaz şeyleri istemez...çok çok canın bişey çekerse uzundan bir ısırık dediqimiz kadar yiyebilirsin...Kacamak hakkim bitmis
peki canim bir seyleri cok isteyince kendimi nasil tutacagim:26:
spagetti dışında gayet güzel..çıtırlaarr hu huuuuuu
benim başım yine ağrıyorrbir iyileşemedim gitti yaaww
Bugünküü menümü şimdiden yazzayyım
Sabah 08.15
1 dilim medium bugday ekmeği
1 domates
1 biber
2 dilim salam
1 küçücük dilim peynir
Ara 10.30
1 paket light süt
Öğle 12.30
Yarım porsiyon susuz sebzeli türlü yemeği
1 küçük tabak sphagettinaapiimmm dayanamadımm
Ara 16.00
Yarım portakal
Akşam 19.30
2 but ızgara tavuk
1 tabak marul salataa
2 kaşık yoğurt
nasıllll sizzzzceeee akşam çok mu olmuşş bilemedimm :26:
bardaktan içersen bulanır midenbugün 5 bardak su içebildim fazla içersem kusacağım ...
hani sebzen hani etin? hergün böyle gidersen saqlıksız beslenmiş olucaksın cnmmerhabalar herkese ben de hemen bugün ki menümü yaziyim :) bugün öglene dogru kalktim yine
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
salam
ara
2 kaysi
ara
1 elma
aksam
1 kase spezial k
bizde seniiiiiiiiiiiiiiineyse kızlar benbi duş molası vericem ardından dışarı çıkıcam sizi seviyorum.
06.02.2012 pazartesi
sabah: 08:15 ballı elma sirkeli ılık su
kahvalı: 08:30 2 çok tahıllı ekmek salça light üçgen peynirle yapılmış tost
ara: 11:00 1 gün kurusu,6 badem
12:00 biberiyeli yeşil çay
öğle: 13:00 4 ızgara köfte,salat,1.5 ızgara domates,4 ızgara biber
ara: 17:00 çilekli activia
akşam: 18:00 kırmızı meyveli special k
3lt su,100 mekik,4000 ip
buqday unundan yapabilirsin ve kahvaltıda ekmek yerine sadece 1 tane yiyebilirsin (haftada 1 defayı geçmemek kaydıyla)Arkadaslar cok fazla kilo aldirmayan borek poaca bilen var mi bu gunler cok canim cekiyorrr
lahmacın yemiş bide poça börek istiyooooSabah:
1 kepekli ekmek 55
peynir: 60
domates: 28
ogle:
yayla corbasi:115
lahmacun : 250
aksam:
2 tane kofte: 120 kalori
1 kepekli ekmek: 55 kalori
mantar sote : 50 kalori
kucuk sogan: 20 kalori