Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ayy canımm çok teşekkür ederimm:KK16::KK16::KK16:

çok teşekkürler canım :KK42: tarçın bakırı yaptım canım:KK16:

neden canım hayırdır hasta falanmısın canım :26:

deqil canım.. doktor bana en az 2.5 en çok 3 litre içmemi söyledi...yazın 3.5 olabilir...

canım avatrını profilden deqiştiriyorsun...çizelgenide gelince aysunayya söyle yardımcı olur :KK34:

canım çok geçmiş olsun sık biraz dişini...kilo çizelgelrini kendimiz deqiştiriyoruz ama yapamazsan aysunayy yardımcı olur...

canım zaten aralarla birlikte 5-6 öqün yemek yiyoruz annene bunu anlat...ve lütfen sana engel olmasın aksi halde kilo alıp mutsuz olacaqını anlat annene..

ana ve ara öqünleri atlamazsan canın olur olmaz şeyleri istemez...çok çok canın bişey çekerse uzundan bir ısırık dediqimiz kadar yiyebilirsin...

spagetti dışında gayet güzel..

bardaktan içersen bulanır miden :KK23: küçük şişelerle çok rahat içiliyor cnm onlardan içmeyi dene :KK34:

hani sebzen hani etin? hergün böyle gidersen saqlıksız beslenmiş olucaksın cnm :KK19:

bizde seniiiiiiiiiiiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

buqday unundan yapabilirsin ve kahvaltıda ekmek yerine sadece 1 tane yiyebilirsin (haftada 1 defayı geçmemek kaydıyla)

lahmacın yemiş bide poça börek istiyoooo:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

canım et ürünlerini istediqin gibi tüketebilirsin...protein olduqu için yaq eritmede büyük faydası var...

ablacımmm süüpersinn beni inanılmaz rahatlattınn :KK1: çok gibi geldi hemen soda içtiiimm eritmede işe yarar herhaldee :KK4: :KK15:

Erginsena lahmacun 250 kaloricik diye yemistim :18::18:
Verdigin cevaplar icin tesekkur ederim :KK54:

karar verdimm tamamen diyete yogunlasıcam hamilelikle ilgili topikleri okumıyacağım inşAllah :KK51: okduukça stres oluyorum her ay adet olunca hüsrana ugruyorumm :KK43:

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı güzell evlatlar nasip etsin inşAllah o güzel annelik babalık duyguusnu bizede yasatır inşAllah :KK5:

60 kiloya inersem moralimde duzelecek hormonlarımda inşAllah :2:

benim diyetim iyi gidiyor şu su içme olayı olmasa daha iyi gidecek :) katlanıcağız artık o kadarına da

Erginsena lahmacun 250 kaloricik diye yemistim :18::18:
Verdigin cevaplar icin tesekkur ederim :KK54:
ama sonraki öqünde ekmekte yemişsin :KK23::KK23:
karar verdimm tamamen diyete yogunlasıcam hamilelikle ilgili topikleri okumıyacağım inşAllah :KK51: okduukça stres oluyorum her ay adet olunca hüsrana ugruyorumm :KK43:

Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı güzell evlatlar nasip etsin inşAllah o güzel annelik babalık duyguusnu bizede yasatır inşAllah :KK5:

60 kiloya inersem moralimde duzelecek hormonlarımda inşAllah :2:

canım ben işe takıldım sen bebeqe..ikimizde başka şeylere konsatre olsak iyi olucak...
mesela ben sevgililer günü için netten bişeyler bakıyorum.. gittigidiyorda ne güzel aynalı saatler var fiyatlarıda çok uygun..sizler ne almayı düşünüyorsunzu eşlerinize bakalım:26:

ama sonraki öqünde ekmekte yemişsin :KK23::KK23:

canım ben işe takıldım sen bebeqe..ikimizde başka şeylere konsatre olsak iyi olucak...
mesela ben sevgililer günü için netten bişeyler bakıyorum.. gittigidiyorda ne güzel aynalı saatler var fiyatlarıda çok uygun..sizler ne almayı düşünüyorsunzu eşlerinize bakalım:26:

ablacım bende eşime kol saat almak istiyorum ama hangi marka alsam karar veremedim :26: bidee en sevdiğii çikolatalardan alsam diyorum :KK34: sence ne alayım ablacımm saat markalarından anlarmısın :KK1:

Erginsena ama gun icinde aldigim toplm kalori zaten normalin altinda degil mi bir de ekmek yemedigimi dusun nasil ayakta kalirdim :KK50:

ablacım bende eşime kol saat almak istiyorum ama hangi marka alsam karar veremedim :26: bidee en sevdiğii çikolatalardan alsam diyorum :KK34: sence ne alayım ablacımm saat markalarından anlarmısın :KK1:

canım çikolata alıcaksan bak şöyle yap..
kırmızı kalpli bir kutuya çikolata yaptır..eve gelince hepsinin uzundan ısır...ama hepsinin...kutunun içine bir not yaz...notta şu yazsın ''hepsinin tadına baktım hiçbiri senin kadar tatlı deqil''...ve hediye paketi yap...(bende öyle yapıcam):KK34:
saate gelince daha biraz önce baktım...trendyolda çok uygun saatler var...orijinal olduqunu yazmışlar ama bizim bir tanıdık netten orijinal diye almış fos çıkmış..boşver alma:KK24::KK24: sende bnm gibi duvar saati al bari duvarda havamız olsun :KK9::KK9:

Erginsena ama gun icinde aldigim toplm kalori zaten normalin altinda degil mi bir de ekmek yemedigimi dusun nasil ayakta kalirdim :KK50:
canım ben zaten kalori hesabında işte buna çok kızıyorum..hesaplar dahilinde tatlılar yeniyor börekler yeniyor...çok yanlış canım..aynı gün hem lahmacun yiyip hem ekmek yiyerek kilo veremezsin...hamurişleri seni acıktırır ve kilo vermeni engeller..kesinlikle ayakta durmanın ekmekle hiçbir ilgisi yok tatlım...sebze meyve et ve süt ürünlerini bolca tüket..çok daha enerjik ve dinamik olduqunu göreceksin :KK34:
ablacım bence 1.cisi daha romantik olur :KK12:

bence birincisi daha guzel

birde fiyatını duysanız çok ucuz kızlar..birincisi 24.90 ikincisi 22.90...kargoda onlara ait..:KK62::KK62::KK62:

$Adsıscdz.jpg

canlarımm sizce hangi saat güzel markası casio muş bide bunlar trendyolda kampanyası var o site güvenilir mi nasıll güzel mi ürünleri oradan alışveriş yapıp memnun kalan var mı :KK16:

lütfen yorumlarınızı beklıyorummm canlar :KK3:

X