evet canım bikaç aydır nerdeyse bütün diyet topiklerinde bir gevşeme var...mevsimdenmidir nedir...ama artık kemerleri sıkmanın zamanı geldi kış son demlerini yaşıyor...biraz önce toparlanmalıyız...hemde sıkı birşekilde..firesiz devam etmeliyiz...
bu arada kızın hastaymış çok geçmiş olsun cnm inşaat içinde kolay gelsin..
Ben de geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm beni de alır mısınız aranıza?yarın başlıyorum.azmime güveniyorum..
kızlarrr merhabaaa nasılsınız napıoosunuzz bakimm
bugün menümü yazamicaaamm herşeyyi yedim çünküüüü
tamam tamam kızmayın baaannaayarından itibareeenn sıkıcam kendimii inşAllahh
bu aytuğ bey doktorumdaki aytuğ mu yoksa:44:ay napıyım merak ettim de
cnm annem memleketteydi dişleri yapılıyordu daha bugun geldi, o yuzden herşey bana kaldı
bu arada başınız sağ olsun ben 2 sanıyordum sen 3 yazmışsın:44:
Allah mekanlarını cennet etsin, günahlarını bağışlasın
valla ben de ingilizceyi gramerle öğrenmedim yurtdışına çıkmıştık babamın görevi nedeniyle
dönünce zorlandım ama çünkü burda şu fiilden sonra şu tümleç gelir vs şeklinde kalıplarla öğretiyorlar ben anlamıyorum hala:44:
yaşayarak öğrenmek başka
mesela kafama takılan bişey var sana sorayım
patlıcanı sözlükten bakınca eggplant yazar ama ben aubergine diye biliyorum eggplant adı amerikan ingilizcesi mi???
bu arada ispanyolcaya ve ispanyollara bayılırım harika bir dillll
hosgeldin Miss Gothic!Ben de geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm beni de alır mısınız aranıza?yarın başlıyorum.azmime güveniyorum..
hosgeldin Miss Gothic!Biz de sana guveniyoruz!!!
Hoşbulduk canım.Teşekkür ederim.Ben diyet yaparken belli bir menüye bağlı kalmıyorum.Bunun bi zararı olur mu acaba? Sevmiyorum öyle diyet listelerini napimBenim kendime göre bi düzenim oluyor.Mesela ben normalde kahvaltı yapmam,bu yüzden diyet yaparken kahvaltı yapıyorum ve böylece öğleye kadar acıkmamış oluyorum.Akşamları da spor yapıyorum.Yarın tekrar başlıcam inşallah.Bu sefer daha da azimliyim Bu arada nerde yaşıyorsun? Ben de İngilizce öğretmeniyim de ingilizceyle ilgili bişiler konuşulduğunu gördüm,ondan sordum.Sevgiler
hmm o zmn patlıcanın sözlük karşılığı Amerikan ingilizcesinden geldim o da güzel öğrendiğim iyi olducanim burda eggplant deniyor, hic aubergine diyenini duymadim :26:
ispanyolca ve ispanyollar nasil tanitiliyor turkiyede bilmiyorum ama
burda resmen 2. sinif vatandas gibiler. ama yine de guzel bi dil tabi..
turkce gibi yazildigi gibi okunuyor genel olarak.
benim ispanyolca bildigim tek cumle: kiero ihr a la casa: eve gitmek istiyorum
hmm o zmn patlıcanın sözlük karşılığı Amerikan ingilizcesinden geldim o da güzel öğrendiğim iyi oldu
ben ispanyolcayı burda öğrenmedim yurtdışında öğrendim
bizim stajyer hocamız vardı ispanyol bi de ondan önceki yıl da kısa bir süre ispanyol bir hocamz daha vardı ben onarla çok iyi geçinirdim severim ispanyolları sıcak insanlardır
tam yazıldığı gibi okunmuyor kısmen, bazı telaffuz kuralları var tabii...
yazdığın cümle de quiero ir a la casa...
soru: porque? neden eve gitmek istiyorsun daha doğrusu neden sadece bu cümle???başka biçok şey var öğrenebileceğin de ondan sordum...
canım hadi gözlemeyi geçtim akşamkş azıcık ucundna yediqin börek ve sonrasında yediqin bisküi hiç olmamış canımevet bugunku menum:
sabah:
1 patatesli gozleme ( Annemin ellerine saglik :126:) :500 kalori
2 Salatalik : 22 kalori
2 Zeytin : 16 kalori
toplam kalori: 538 kaloriyine cok oldu. Spor yapmak lazim :122:
aksam:
firinta tavuk : 350
firinda patates : 265
tursu: 5
domates: 30
patatesli borek( ucundan azicik tirtikladim) 30
form biskuvinin yarisini yedim: 15
aksam yemegindeki toplam kalorim: 680 kalori
gun icinde aldigim toplam kalori 538+695= 1233 kalori
birazdan da spor yapacagim.
alırıs cnaım hoşgeldinnnBen de geldiiiiiiiiiiiiiimmmmm beni de alır mısınız aranıza?yarın başlıyorum.azmime güveniyorum..
ay ayyy çok teşekkür ederim o senin güzel bakışın tatlımmYenigelen kizlar hepinizde hosgeldiniz birlikte yaza muthis giricez insallah cunku kaptanimiz on numara
gerçekten üstüste gelmiş canım çok geçmiş olsun..dikkat et kendineeKIzllarrrrr ben geldiiimmm günaydın çıtır hanımlarr
1 haftadırr fena hastayımm iltihap geliyor her yerimden üşütmüşüm bugündeee adettt oldummm mubarek gelince hepsi birlikte geliiyooorrrişteyimm canımm sıkılıyoor zatiii bide bu hastalıklarr Allahım yardımcım olsunn napalım
Sabah menum08.15
1 dilim ekmek
1 domates
1 biber
2 dilim salam
1 dilim miniicik peyniirrrrrr
benimm canımmm gelmişşşşşşşşşşşşşşGüanydın kızalr..
günaydinlar.bayaa kalabaliklastik masallah