Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr...valalhi 12 ye kdar uyumuşum:KK1::KK1:

ben diyete başlayamadım hala:KK1:
ama ekmek falan yemiyorum yinede kahvaltı haricinde...

bugün sabah tartıldım aldığım 300 gr gitmiş çok şaşışrdım tickerimdeki kiloya geri indim..:KK1:

yarın başlıcam inşallah diyete...bi aksilik olmazsa:KK50:

bugün sabah tartıldım aldığım 300 gr gitmiş çok şaşışrdım tickerimdeki kiloya geri indim..:KK1:

inşallah yarın seni bekliyoruz aramızda
bu arada ben de bu listeyi elimden geldiğince uygulamaya çalışacam, en azından düşük karbonhidrat açısından
ztn pek pilav, makarna vs yemiyorum bi dün yedim ee bir hafta yemem artık ztn eskisi kadar canım da çekmiyor, listeyi yine kopyalayım birazdan bu ara yeni gelen arkadaşlar arttı malum yardımcı olmak gerek:KK1:
hem kendime de hatırlatmış olurum

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-mekanlar-oneriler-tarifler-f430/yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-mekanlar-oneriler-tarifler-f430/yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

arkadaşlar merhaba ben de bugün diyete başladım bana ticker yapmayı öğretebilir misiniz?
merhaba aramıza hoşgeldin:KK3:
kilo çizelgesini aşağıdaki linkten bakarak yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bu arada verdiğim diyet listemize de göz atarsan iyi olur
bir de haftada 1 yani cuma günleri bildirim günümüz
bildirimleri şu şekilde yapıyoruz:

başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
gelen/giden
toplam gelen/giden
hedef kilo
boy
beden
spor - dk olarak

bu yolda sana ve tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum:KK3:

Son düzenleme:
iyi pazarlar herkese :) hemen bugün ki menümü yaziyim :)

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
yarim domates

ara
1 elma

öglen
1 kase hazir corba
kücük tabak salata

ara
2 kaysi
1 elma

aksam
1 kase spezial k

reglm baslasa da kurtulsam karnim 5 aylik hamile gibi acayip sisim :KK1:

hoşbulduk kızlar ben bugün diyete başladım eskiden 80 kiloydum bir ara hem diyetten hemde üzüntüden 68 kiloya kadar düştüm sonra finallerde 73 oldum inşallah 65 olurum hedefim 65 şimdilik
kahvaltıda 2 dilim ekmek,3 zeytin ve biraz peynir yedim öğlen elma
birazdanda menemen ve 1 dilim ekmek yiyeceğim bakalım ne olacak

Ellerine saglik lily cim liste icin bu arada birinncilik tebrigin icin tsk ederim:KK16:

cok tsk ederim canim:KK34:

Gecmis olsun cnm aman dikkat et kendine bu soguklar insani fena yapiyor..

canım çok teşekkür ederimm eskiden 5-6 gün sürerdi şimdi 8 gün sürüyoor :KK50:

:KK16:Selam kizlar bir haftadir yoktum internet sorunu yuzunden bu surecde hic kilo veremedim aslinda yogun gunler geciriyorum ipin ucunu hic kacirmadim aksine. cogu zaman ogun atlamak zorunda kaldim ama kilo vermem durdu oysaki duzenli beslenirken cok guzel veriyordum ac kalarak ogun atlanarak biryere varilmiyo anlasipan sinir oldum bu haftaya kendimi sartlamistim haftada bir kilo vermeye olmadi neyseki almadim onada sukur:KK1:

:KK16:Selam kizlar bir haftadir yoktum internet sorunu yuzunden bu surecde hic kilo veremedim aslinda yogun gunler geciriyorum ipin ucunu hic kacirmadim aksine. cogu zaman ogun atlamak zorunda kaldim ama kilo vermem durdu oysaki duzenli beslenirken cok guzel veriyordum ac kalarak ogun atlanarak biryere varilmiyo anlasipan sinir oldum bu haftaya kendimi sartlamistim haftada bir kilo vermeye olmadi neyseki almadim onada sukur:KK1:

evet bencede ogun atlayarak hic birsekilde zayiflanmiyor.aksine depolaniyor yaglarr.ben de son iki haftada girememistim.hic dikkat etmedim.yedikce yedim.malesef 2 kilo almisim.simdi de motive olamiyorum.aklima geldikce yiyorum,hemde hicbir sInIrIm yok.sen sanslisin almamissin en azindan.

Bugunku. menumude yazayim girmisken
sabah ikibardakbsu
Ogle bir kase special k
ara bir armut
aksam tavuk suyuna corba
Tablet cikolatanin bir karesi
simdi sekersiz cay veya kahve icecegim
spor yok su iki lt
kimse ornek almasin bu menuyu :KK37:

Son düzenleme:

aysuncum çok iyi yapmışsın uyuyarak canım yorgunluqunu atmışsındır inşallah...ben sana demiştim ödemdir di,ye bak nasılsa hemen gitti :KK34:
arkadaşlar merhaba ben de bugün diyete başladım bana ticker yapmayı öğretebilir misiniz?
canım hoşgeldin aramıza...tanıyabilirmiyiz seni :KK34:
iyi pazarlar herkese :) hemen bugün ki menümü yaziyim :)

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
yarim domates

ara
1 elma

öglen
1 kase hazir corba
kücük tabak salata

ara
2 kaysi
1 elma

aksam
1 kase spezial k

reglm baslasa da kurtulsam karnim 5 aylik hamile gibi acayip sisim :KK1:
güzel bir menü canım...ama meyvalarda çok fazla karbonhidrat var...2.aradaki elma fazla olmuş bence...
hoşbulduk kızlar ben bugün diyete başladım eskiden 80 kiloydum bir ara hem diyetten hemde üzüntüden 68 kiloya kadar düştüm sonra finallerde 73 oldum inşallah 65 olurum hedefim 65 şimdilik
kahvaltıda 2 dilim ekmek,3 zeytin ve biraz peynir yedim öğlen elma
birazdanda menemen ve 1 dilim ekmek yiyeceğim bakalım ne olacak
canım sabah yediqimiz 2 dilim ekmeqin dışında ekmek tüketmiyoruz...dikkat edersen daha saqlıklı kilo verirsin..

son zamanlarda herkeste internet sorunu var canım...neyseki seninki halledilmiş...muazzez diye bir arkadaşımız var hala gelemedi..bir ihtimal yarına yapılma ihtimali var format attırıcaktı...
beslenme konusunda son derece haklısın düzen bozuldumu bi türlü toparlanamıyor insan...yarın verilmiş bir sözüm var..salı günü itibariyle inşallah kaldıqım yerden devam edicem..bende son 1-2 aydır kendimi iyice saldım...ve 10 kilo aldım..2-3 haftada bu 10 kiloyu vermem lazım çok rahatsız oluyorum...

Bugunku. menumude yazayim girmisken
sabah ikibardakbsu
Ogle bir kase special k
ara bir armut
aksam tavuk suyuna corba
Tablet cikolatanin bir karesi
simdi sekersiz cay veya kahve icecegim
spor yok su iki lt
kimse ornek almasin bu menuyu :KK37:

canım kahvaltı yapmadan nasıl duruyosun yaa:26: gözümü açar açmaz ilk işim kahvaltı yapmaktır...ve günün en önemli öqünüdür kahvaltı...

evet bencede ogun atlayarak hic birsekilde zayiflanmiyor.aksine depolaniyor yaglarr.ben de son iki haftada girememistim.hic dikkat etmedim.yedikce yedim.malesef 2 kilo almisim.simdi de motive olamiyoima geldikce yiyorum,hemde hicbir sInIrIm yok.sen sanslisin almamissin en azindan.
Evet ya sinir oldum yinede
Sende Birakma canim ipin ucunu bi kere bozdum nasilsa deme cok zor olur sonra konsantra olman vede bu topicden ayri kalma ozaman isin daha kolay

aysuncum çok iyi yapmışsın uyuyarak canım yorgunluqunu atmışsındır inşallah...ben sana demiştim ödemdir di,ye bak nasılsa hemen gitti :KK34:

canım hoşgeldin aramıza...tanıyabilirmiyiz seni :KK34:

güzel bir menü canım...ama meyvalarda çok fazla karbonhidrat var...2.aradaki elma fazla olmuş bence...

canım sabah yediqimiz 2 dilim ekmeqin dışında ekmek tüketmiyoruz...dikkat edersen daha saqlıklı kilo verirsin..

son zamanlarda herkeste internet sorunu var canım...neyseki seninki halledilmiş...muazzez diye bir arkadaşımız var hala gelemedi..bir ihtimal yarına yapılma ihtimali var format attırıcaktı...
beslenme konusunda son derece haklısın düzen bozuldumu bi türlü toparlanamıyor insan...yarın verilmiş bir sözüm var..salı günü itibariyle inşallah kaldıqım yerden devam edicem..bende son 1-2 aydır kendimi iyice saldım...ve 10 kilo aldım..2-3 haftada bu 10 kiloyu vermem lazım çok rahatsız oluyorum...

canım kahvaltı yapmadan nasıl duruyosun yaa:26: gözümü açar açmaz ilk işim kahvaltı yapmaktır...ve günün en önemli öqünüdür kahvaltı...
bende kahvalti yapmadan yapamam ama bu gunlerde hic birseye yetisemiyoruz evde insaat var ufak tefek yerler yapiliyo kizim hasta gelen giden hicbiseye yetisemez oldum inan kiloda veremedim. moralim cok bozukbacil toparpanalim hep beraber hepimiz ayniyiz bu ara galibaEn Büyük KK

bende kahvalti yapmadan yapamam ama bu gunlerde hic birseye yetisemiyoruz evde insaat var ufak tefek yerler yapiliyo kizim hasta gelen giden hicbiseye yetisemez oldum inan kiloda veremedim. moralim cok bozukbacil toparpanalim hep beraber hepimiz ayniyiz bu ara galibaEn Büyük KK

evet canım bikaç aydır nerdeyse bütün diyet topiklerinde bir gevşeme var...mevsimdenmidir nedir...ama artık kemerleri sıkmanın zamanı geldi kış son demlerini yaşıyor...biraz önce toparlanmalıyız...hemde sıkı birşekilde..firesiz devam etmeliyiz...
bu arada kızın hastaymış çok geçmiş olsun cnm inşaat içinde kolay gelsin..

tamam bundan sonra yemem meyve sebze sınırsız mı?

kilomu tartacak tartım bile yok ...:)

canım arkadaşlar diyet listemizi yayınlamışlar...orada neyi ne zaman yiyeceqimiz yazıyor...o listeyi kopyalarsan sana her konuda yardımcı olur..takıldıqın yerleri yine sorarsın..
meyveleri aralarda 1 tane olarak yiyoruz..sebzeleride 1 porsiyon...3 litre suyumuz var tüketmemiz gereken...kalanlarıda listemizden takip edersin cnm :KK34:
baskül al hemen bi tane dijital olsunki verdiqin qramları görebilelim..bizim her hafta kilo listemzi yayınlanıyor..kim nekadar kilo vermiş toplu olarak görebiliyoruz...onun için qramlar son derece önemli...çok pahalı bişey deqil canım 25-30 arası olanlar bile var..

Son düzenleme:
X