- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
kadın doğuma evet rahimim üsten basıkmış biraz o Allah korusun hamilelikte düşük erken doğum riski varmışşHSG filmi çekildim elhamdulillah temiz çıktı ama çekilene kadar öldüm öldüm dirildimm
merhaba kizlar siz hangi diyeti yapiyorsunuz.ben karataya baslamak istedim ama yinede kararsizim.ne dersiniz.
diyet listemiz arkadaşlarr1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
hoşbulduk teşekkürler ne kadar samimi ve güzel arkadaşlar var burda çok sevdim ben bu topiği inşallah kilo vermedede etkisi olur bu sevginin...
evet canım topiğimiz çok iyidir..herkes çok samimi ve içtenöyle basıklık yapışıklık falan varsa filmde o zorlama ile açılıo die duydum ama tabiki kulaktan dolma biz hiç korunmadık 2,5 senedir ama olmadı en son eşim biraz tezcanlıdırda aşılama deneyelim dedi ama oda tutmadı geçen ay yaptırdım ama sonuç negatif.bende bu ay kafaya takmıycam kendime yoğunlaşıcam..
evet canım topiğimiz çok iyidir..herkes çok samimi ve içten
sende mi bebek istiyorsun derule bende istiyorum...8 ay oldu..
eşimde testesteron düşüklüğü ve sperm hız sorunu var..
iğne ilaç kür ne varsa uyguluyoruz cnm...
belki bende vardır bişey bu ay dr gidicem ayrıntılı muayene için..
sizde problem nedir..
inş.gelir bebişin cnm...
ya nedeeen? ben de cekilcem obur ay? korkulcak bi sey mi?:18::18:
ahanda liste canim
bende çıktım herkese ve sana iyi geceler.canlarım ben yatıyorum bogazlarım agrımaya basladı :2: ilacımı içeyimm öptüm sizi iyi geceler çıtırlarrr
hoşbulduk teşekkürler ne kadar samimi ve güzel arkadaşlar var burda çok sevdim ben bu topiği inşallah kilo vermedede etkisi olur bu sevginin...
canım sen yurt dısındasın korkma oranın teknolojısı baya ileridedirama sen yineden içeri girmeden 1 saat önce ağrı kesici iç ve yanında ped götür o sıvı yavastan akıyor çünkü geçmiş olsun ayrıca acı oluyor turkıyedekılerde agrı eşiğinede bağlı benımki düşük ve anestezisiz yaptırdım çok kötü oldum anestezili yaptırmanı öneririm
canlarım ben yatıyorum bogazlarım agrımaya basladı :2: ilacımı içeyimm öptüm sizi iyi geceler çıtırlarrr
bende çıktım herkese ve sana iyi geceler.
cnm annem memleketteydi dişleri yapılıyordu daha bugun geldi, o yuzden herşey bana kaldıcanım sen evlenmeden ev işlerinden bıkmışsın..annen napıyo sen iş yaparken
canım biz kalori hesabından çok karbonlara dikkat ediyoruz...bize kilo kilo aldıran karbonhidratlar..ben akşam menünü beqendin kandil simiti hariç..ama oda kandil gecesinin hatırına yenmiş...sen bize sabah öqlen akşam şeklinde aralarda yediklerinide yazarak tam gün menünü yazarsan daha saqlıklı deqerlendirme imkanımız olur cnm
çok teşekkür ederim canım...hafta başından bu yana 3. cenazemiz
kıtlıktanmı çıktın quuubolbol karbon almışsın
canım aramıza hoşgeldinarkadaşlar gereken bilgileri vermişler bol iradeler canım
anlaştık o zaman
valla ben de ingilizceyi gramerle öğrenmedim yurtdışına çıkmıştık babamın görevi nedeniyleingilizceyi turkiyede ogrendim canim, ortaokul hazirliktan universite son sinifa kadar..
ama asil burda yasamaya basladiktan sonra gercek hayat dili olan ingilizceyi ogreniyorsun.
yani yillarca okulda ingilizce gramer i ogrendik ama atiyorum maydonoz ne demek burda markete gidince ogreniyosunparsley demekmis :)
onun disinda dil ogrenmek icin bence yurt disi tecrubesi cok faydali. yasayarak ogrenmek yani.
kesinlikle tavsiye ederim. ben de ilk geldigimde cok cekiniyordum. Allah tan esim vardi o hep yardimci oluyordu.
telefonla bi yeri arayip bi isi halledemiyordum.
ama o cekingenligim gecti cok sukur.
gerci bizim yasadigimiz yerde hispanic ler cok yani meksika dan goc edenler. onlar ispanyolca konusuyolar.
o yuzden ispanyolca bilmenin de faydasi var.
bazi yerler var market filan ingilizce bilmiyo adamlar. ama oylece yasiyolar burda :)
biz olsak ogrences diye catlariz valla
bu aytuğ bey doktorumdaki aytuğ mu yoksa:44:ay napıyım merak ettim debenim 2 kere test yapıldı eşime sorun yok bende 3 ayrı doktora gittim 3. doktor aytuğ bey buldu yumurtan çatlamıyo dedi bende havuç kürü yaptım ama olmadı şimdide böğürtlen kökü aldım onu deniycem.
İsim Başlangıç Geçen Hafta Bu Hafta Fark Toplam Fark Hedef Boy Beden Spor Tadli 67,0 63,3 62,0 -1,3 -5,0 50 1,50 38-40 ~200dk Zeyca 90,0 88,8 87,6 -1,2 -1,4 75 1,70 46 yok nature2004 71,0 71,0 70,0 -1,0 -1,0 56 ? ?? 150dk _bilge_ 74,0 59,0 58,1 -0,9 -15,9 55 1,67 38-40 yok melek_yt 90,0 83,4 82,5 -0,9 -7,5 70 1,65 44 yok moonsun88 76,0 74,3 73,5 -0,8 -2,5 ? 1,68 40 ?? msp 71,7 68,4 68,0 -0,4 -3,7 63 1,67 42-44 ~100dk db55 67,0 57,0 56,8 -0,2 -10,2 51 1,56 38 yok Azeri kizi 56,5 55,8 55,7 -0,1 -0,8 50 1,58 36-38 180dk ErginSena 90,0 72,0 72,0 0 -18,0 60 1,65 40 yok gulhatice 88,0 85,5 85,7 +0,2 -2,3 75 ? 44-46 yok shryvz 80,0 70,1 70,3 -0,2 -9,5 60 1,67 42 yok KILAVUZ 86,0 60,0 60,3 +0,3 -25,7 59 1,62 36-38 300dk gldnn 68,0 66,0 66,6 +0,6 -1,4 60 1,65 40-42 30 dk filizzz64 75,5 71,1 73,0 +1,9 -2,5 65 1,70 42 yok
Tadliarkadaşımızı bu hafta da kutluyorum maşallah diyorum kendisine
listede adimi gordum mutluluktan ucuyorum tesekkur ederim size birinci olan tadli arkadasi da kutluyorum
kızlar yavaş yavaş adet oluyorumm bu hafta inşAllah kendimi tutabilirimmm çok kanamam oldgu için sürekli bişiler canım cekiyoorr
üşütmüşüm zateeenn hapşırıp duruyorum :2:
canım bizim yaptıqımız belli başlı bir diyet yok..bir beslenme listemiz var ona uymaya çalışıyoruz...yani dengeli beslenmeye çalışıyoruz...merhaba kizlar siz hangi diyeti yapiyorsunuz.ben karataya baslamak istedim ama yinede kararsizim.ne dersiniz.
teşekkür ederim tatlım bu arada günaydınnniyi geceler ablacım Allaha emanet ol
amin canım cümlemizeecok dogru soyluyosun,
aslinda biliyo musun amerikada hem cok obez insan var,
hem de cok sagligina dikkat eden surekli spor yapan
misal kisin bile sogukta atlet short disarda kosan insanlar var.
ama fast food her yerde,
tabi bir de burda helal haram dikkat etmek lazim
o yuzden zaten onlarin fast foodlarini yemiyoruz.
o yuzden cok sikinti degil :)
ha ha cok guldum yahu. valla nazar degmesin esim bu konuda cok becerikli. Allahima cok sukur. degilse cok zorlanirdim.
estagfrulah abla.. biz de 30 a yaklastik ne kaldi surda.. cok cabuk geciyor yillar. 25 filan yine iyiydi ama bu yil 27 olcam :18:
Rabbim guzel hayatlar yasamayi nasib etsin..
hosgeldin cereen :) basla bakalim ins beraber basaricas!
Hosgeldin nazli! Valla burda sena ablanin diyeti var ondan yapiyos (yani yapmaya calisiyos)
ama genel olarak mantik dengeli ve saglikli beslenmek, luzumuz seyleri yememek :)
dur ben sana beslenme listesini bulayim.
çok geçmiş olsun canım tene kuşburnu iç çok iyi geliyorcanlarım ben yatıyorum bogazlarım agrımaya basladı :2: ilacımı içeyimm öptüm sizi iyi geceler çıtırlarrr
hafta sonu için son derece güzel bir menü canımcumartesi menum:
kahvalti (11:00)
once 1 bardak su
cay, domates, salatalik, maydonoz, peynir, iki dilim kizarmis ekmek.
(aslinda esim patates ve sosis kizartmasi yedi ama ben bi tane bile almadim.)
1 bardak sogan suyu
ara
su, cay
azcik keciboynuzu (esim agzima tikti tadina bakayim diye)
aksam 18-18:30
1 porsiyon tavuklu yesil fasulye yemegi ve yesil salata,
2 dilim mandalina
3 tatli kasigi yogurt
cay
ara
cay
saat 18:40 oldu bu saatten sonra bi sey yemesem iyi olur.dizi falan izleriz esimle.
yarin gorusuruz kizlar
çok teşekkür ederim tatlım sizler saqoluncnm annem memleketteydi dişleri yapılıyordu daha bugun geldi, o yuzden herşey bana kaldı
bu arada başınız sağ olsun ben 2 sanıyordum sen 3 yazmışsın:44:
Allah mekanlarını cennet etsin, günahlarını bağışlasın
valla ben de ingilizceyi gramerle öğrenmedim yurtdışına çıkmıştık babamın görevi nedeniyle
dönünce zorlandım ama çünkü burda şu fiilden sonra şu tümleç gelir vs şeklinde kalıplarla öğretiyorlar ben anlamıyorum hala:44:
yaşayarak öğrenmek başka
mesela kafama takılan bişey var sana sorayım
patlıcanı sözlükten bakınca eggplant yazar ama ben aubergine diye biliyorum eggplant adı amerikan ingilizcesi mi???
bu arada ispanyolcaya ve ispanyollara bayılırım harika bir dillll
gunaydin
Henuz kahvalti yapmadim tum gun ne yedigimi aksam yazicam buraya
Kahvaltiyi gec yapiyoruz o yuzden ara ogune gerek kalmiyorAcikince da aksam oluyor ondna sonra da bir sey yemiyorum. Ama calismaya baslayinca duzene girecek
günaydin herkese.
benim diyet yalan oldu.cuma günü ekstra az yedimki,dedim bir bakayim cumartesi vermis olurmuyum diye.tartiya bir ciktimki 200 gram almsim.$ok gecirdim yine.hatta ödem icin maydanoz suyu bile icmistim cumadan.iste bu üzüntüyle,misafirimde vardi dün zaten hem kahvaltiya hemde akam yemegine.bende sinirimden herseyden yedim.nasil olsa veremiyorum hatta aliyorum birde üstüne.bugünde gözümü actim,troid hapimi ictim hemen pesine koca bir dilim revani yedim ac karninabugünde yiycem.gicik oluyorum cünkü.yemeden kilo aliyorum,ne i$ anlamadim
eyvahh eyvahhhh
canım bi dur napıyosun sen
okadar yeme dün yemişsin dünü dünde bırak..bugün yeni birgün yeni bir başlangıç..bak ben 28 kilo verdim hep tartıda düşen rakamlarmı gördüm sanıyorsun...son haftalarda sürekli artıdayım ama pes etmiyorum...sende toparlan lütfen..en büyük hatamız nasılsa diyeti bozduk diye çok daha fazla yememiz canım...200qr neki bu kadar büyüttün..akşam yatarken içtiqin 1 bardak su bile sabahki rakamı etkiler...keşke dün o yediklerini hiç yemeseydin cnm...iradeni kendi eline al..miden yönetmesin seni...
ne bilim abla,cok sinir oldum vücuduma.diyeti tam uyguluyorum,sporda yapiyorum bol bol.ödem atmak icin adacayi,maydanoz suyu falan filanda iciyorum ama olmuyor olmuyor.yarim saat öncede oglum bana teselli veriyordu.kiyamaaamm.diyorki "ama anne üzülme,sende guatir var.senin verememen cok normal.hem sen bir guatirli olarak cok zayifsin" kurban olurum sanki cok yasamista cok seyler biliyor bu hayatta
yerimm ben onu yerimmmmcanım benim nasılda annesine teselli verirmişş
tatlım sen çok acele ediyorsun...zamana yaymamız gerekiyor..ha deyince olucak bir olay deqil bu...bak önümüzdeki yaz ben diyete başlayalı 2 yıl olacak...bunu hayatımızın bir parçası olarak görmeliyiz...birde sen haftada 1 tartıl lütfen..etkilenip kendini yemeqe vuruyorsun..ben hergün tartılırdım ama kilo aldıqımı görünce ogün çok daha fazla dikkat edip ertesi gün baskülde az çıkmaya çalışırdım...ama sende ters tepki yaptıqını görüyorum..en iyisi cumadan cumaya tartıl tatlım olurmu?
aynen ablacim,ben en iyisi cumadan cumaya tartilayim.diger türlü motivemi kaybediyorum.
cocuklar uyandi,kahvalti hazirlayayim.görüsürüz