Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ya nedeeen? ben de cekilcem obur ay? korkulcak bi sey mi?:18::18:

merhaba kizlar siz hangi diyeti yapiyorsunuz.ben karataya baslamak istedim ama yinede kararsizim.ne dersiniz.

ahanda liste canim

hoşbulduk teşekkürler ne kadar samimi ve güzel arkadaşlar var burda çok sevdim ben bu topiği inşallah kilo vermedede etkisi olur bu sevginin...

evet canım topiğimiz çok iyidir..herkes çok samimi ve içten
sende mi bebek istiyorsun derule bende istiyorum...8 ay oldu..
eşimde testesteron düşüklüğü ve sperm hız sorunu var..
iğne ilaç kür ne varsa uyguluyoruz cnm...
belki bende vardır bişey bu ay dr gidicem ayrıntılı muayene için..
sizde problem nedir..
inş.gelir bebişin cnm...

benim 2 kere test yapıldı eşime sorun yok bende 3 ayrı doktora gittim 3. doktor aytuğ bey buldu yumurtan çatlamıyo dedi bende havuç kürü yaptım ama olmadı şimdide böğürtlen kökü aldım onu deniycem.

ya nedeeen? ben de cekilcem obur ay? korkulcak bi sey mi?:18::18:

ahanda liste canim

canım sen yurt dısındasın korkma oranın teknolojısı baya ileridedir ama sen yineden içeri girmeden 1 saat önce ağrı kesici iç ve yanında ped götür o sıvı yavastan akıyor çünkü geçmiş olsun ayrıca acı oluyor turkıyedekılerde agrı eşiğinede bağlı benımki düşük ve anestezisiz yaptırdım çok kötü oldum anestezili yaptırmanı öneririm

canlarım ben yatıyorum bogazlarım agrımaya basladı :2: ilacımı içeyimm öptüm sizi iyi geceler çıtırlarrr

hoşbulduk teşekkürler ne kadar samimi ve güzel arkadaşlar var burda çok sevdim ben bu topiği inşallah kilo vermedede etkisi olur bu sevginin...

canim yine gel :) biz de seni cok sevdik :)

hmm bunu bilmiyodum basit bi sey gibi bahsetti doktor. daha randevu almadim zaten. :26: bakalim bi haftaya gideyim doktora sorayim ins.

canlarım ben yatıyorum bogazlarım agrımaya basladı :2: ilacımı içeyimm öptüm sizi iyi geceler çıtırlarrr

bende çıktım herkese ve sana iyi geceler.

iyi geceler size de kizlar. benim de kocam gelmek uzere ben de yiyecek bi seyler hazirlayayim optum herkesi

cumartesi menum:

kahvalti (11:00)
once 1 bardak su
cay, domates, salatalik, maydonoz, peynir, iki dilim kizarmis ekmek.
(aslinda esim patates ve sosis kizartmasi yedi ama ben bi tane bile almadim.)
1 bardak sogan suyu

ara
su, cay
azcik keciboynuzu (esim agzima tikti tadina bakayim diye)

aksam 18-18:30
1 porsiyon tavuklu yesil fasulye yemegi ve yesil salata,
2 dilim mandalina
3 tatli kasigi yogurt
cay

ara
cay

saat 18:40 oldu bu saatten sonra bi sey yemesem iyi olur. dizi falan izleriz esimle.
yarin gorusuruz kizlar

cnm annem memleketteydi dişleri yapılıyordu daha bugun geldi, o yuzden herşey bana kaldı

bu arada başınız sağ olsun ben 2 sanıyordum sen 3 yazmışsın:44:
Allah mekanlarını cennet etsin, günahlarını bağışlasın

valla ben de ingilizceyi gramerle öğrenmedim yurtdışına çıkmıştık babamın görevi nedeniyle
dönünce zorlandım ama çünkü burda şu fiilden sonra şu tümleç gelir vs şeklinde kalıplarla öğretiyorlar ben anlamıyorum hala:44:
yaşayarak öğrenmek başka
mesela kafama takılan bişey var sana sorayım
patlıcanı sözlükten bakınca eggplant yazar ama ben aubergine diye biliyorum eggplant adı amerikan ingilizcesi mi???
bu arada ispanyolcaya ve ispanyollara bayılırım harika bir dillll

bu aytuğ bey doktorumdaki aytuğ mu yoksa:44:ay napıyım merak ettim de

Ellerine saglik lily cim liste icin bu arada birinncilik tebrigin icin tsk ederim

listede adimi gordum mutluluktan ucuyorum tesekkur ederim size birinci olan tadli arkadasi da kutluyorum

cok tsk ederim canim

kızlar yavaş yavaş adet oluyorumm bu hafta inşAllah kendimi tutabilirimmm çok kanamam oldgu için sürekli bişiler canım cekiyoorr

üşütmüşüm zateeenn hapşırıp duruyorum :2:

Gecmis olsun cnm aman dikkat et kendine bu soguklar insani fena yapiyor..

gunaydin
Henuz kahvalti yapmadim tum gun ne yedigimi aksam yazicam buraya
Kahvaltiyi gec yapiyoruz o yuzden ara ogune gerek kalmiyor Acikince da aksam oluyor ondna sonra da bir sey yemiyorum. Ama calismaya baslayinca duzene girecek

merhaba kizlar siz hangi diyeti yapiyorsunuz.ben karataya baslamak istedim ama yinede kararsizim.ne dersiniz.
canım bizim yaptıqımız belli başlı bir diyet yok..bir beslenme listemiz var ona uymaya çalışıyoruz...yani dengeli beslenmeye çalışıyoruz...
iyi geceler ablacım Allaha emanet ol
teşekkür ederim tatlım bu arada günaydınnn
amin canım cümlemizee
çok geçmiş olsun canım tene kuşburnu iç çok iyi geliyor
hafta sonu için son derece güzel bir menü canım
çok teşekkür ederim tatlım sizler saqolun
gunaydin
Henuz kahvalti yapmadim tum gun ne yedigimi aksam yazicam buraya
Kahvaltiyi gec yapiyoruz o yuzden ara ogune gerek kalmiyor Acikince da aksam oluyor ondna sonra da bir sey yemiyorum. Ama calismaya baslayinca duzene girecek

günaydın canım...
bende sabah erkenden kalktım kendi kendime kahvaltı yaptım..oqlumla eşim maça gittiler kızım hala uyuyor..bende duble bardak sütümü aldım yavaş yavaş yudumluyorum

günaydin herkese.

benim diyet yalan oldu.cuma günü ekstra az yedimki,dedim bir bakayim cumartesi vermis olurmuyum diye.tartiya bir ciktimki 200 gram almsim.$ok gecirdim yine.hatta ödem icin maydanoz suyu bile icmistim cumadan.iste bu üzüntüyle,misafirimde vardi dün zaten hem kahvaltiya hemde akam yemegine.bende sinirimden herseyden yedim.nasil olsa veremiyorum hatta aliyorum birde üstüne.bugünde gözümü actim,troid hapimi ictim hemen pesine koca bir dilim revani yedim ac karninabugünde yiycem.gicik oluyorum cünkü.yemeden kilo aliyorum,ne i$ anlamadim

eyvahh eyvahhhh
canım bi dur napıyosun sen
okadar yeme dün yemişsin dünü dünde bırak..bugün yeni birgün yeni bir başlangıç..bak ben 28 kilo verdim hep tartıda düşen rakamlarmı gördüm sanıyorsun...son haftalarda sürekli artıdayım ama pes etmiyorum...sende toparlan lütfen..en büyük hatamız nasılsa diyeti bozduk diye çok daha fazla yememiz canım...200qr neki bu kadar büyüttün..akşam yatarken içtiqin 1 bardak su bile sabahki rakamı etkiler...keşke dün o yediklerini hiç yemeseydin cnm...iradeni kendi eline al..miden yönetmesin seni...

ne bilim abla,cok sinir oldum vücuduma.diyeti tam uyguluyorum,sporda yapiyorum bol bol.ödem atmak icin adacayi,maydanoz suyu falan filanda iciyorum ama olmuyor olmuyor.yarim saat öncede oglum bana teselli veriyordu.kiyamaaamm.diyorki "ama anne üzülme,sende guatir var.senin verememen cok normal.hem sen bir guatirli olarak cok zayifsin" kurban olurum sanki cok yasamista cok seyler biliyor bu hayatta

yerimm ben onu yerimmmm canım benim nasılda annesine teselli verirmişş
tatlım sen çok acele ediyorsun...zamana yaymamız gerekiyor..ha deyince olucak bir olay deqil bu...bak önümüzdeki yaz ben diyete başlayalı 2 yıl olacak...bunu hayatımızın bir parçası olarak görmeliyiz...birde sen haftada 1 tartıl lütfen..etkilenip kendini yemeqe vuruyorsun..ben hergün tartılırdım ama kilo aldıqımı görünce ogün çok daha fazla dikkat edip ertesi gün baskülde az çıkmaya çalışırdım...ama sende ters tepki yaptıqını görüyorum..en iyisi cumadan cumaya tartıl tatlım olurmu?

aynen ablacim,ben en iyisi cumadan cumaya tartilayim.diger türlü motivemi kaybediyorum.
cocuklar uyandi,kahvalti hazirlayayim.görüsürüz

aynen ablacim,ben en iyisi cumadan cumaya tartilayim.diger türlü motivemi kaybediyorum.
cocuklar uyandi,kahvalti hazirlayayim.görüsürüz

tamam cnaım afiyet olsun..
söyemeyi unuttum aç karnına tatlı yedim demişsin ya....tatlı ve meyveleri zaten aç karnına yememiz gerekiyor...hiçbir kaybın yok canım..yalnız hamurişi olduqundan dolayı bugün ekmek makarna pilav vs..bu tarz bişeyler yemeki dengelemiş olasın

kızlar istanbulda hava çok güzel öqlen kızımla gezmeye çıkalım stres atarız hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…