inşallah yarın seni bekliyoruz aramızdagünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr...valalhi 12 ye kdar uyumuşum
ben diyete başlayamadım hala
ama ekmek falan yemiyorum yinede kahvaltı haricinde...
bugün sabah tartıldım aldığım 300 gr gitmiş çok şaşışrdım tickerimdeki kiloya geri indim..
yarın başlıcam inşallah diyete...bi aksilik olmazsa
merhaba aramıza hoşgeldinarkadaşlar merhaba ben de bugün diyete başladım bana ticker yapmayı öğretebilir misiniz?
Ellerine saglik lily cim liste icin bu arada birinncilik tebrigin icin tsk ederim
cok tsk ederim canim
Gecmis olsun cnm aman dikkat et kendine bu soguklar insani fena yapiyor..
Selam kizlar bir haftadir yoktum internet sorunu yuzunden bu surecde hic kilo veremedim aslinda yogun gunler geciriyorum ipin ucunu hic kacirmadim aksine. cogu zaman ogun atlamak zorunda kaldim ama kilo vermem durdu oysaki duzenli beslenirken cok guzel veriyordum ac kalarak ogun atlanarak biryere varilmiyo anlasipan sinir oldum bu haftaya kendimi sartlamistim haftada bir kilo vermeye olmadi neyseki almadim onada sukur
aysuncum çok iyi yapmışsın uyuyarak canım yorgunluqunu atmışsındır inşallah...ben sana demiştim ödemdir di,ye bak nasılsa hemen gittigünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr...valalhi 12 ye kdar uyumuşum
ben diyete başlayamadım hala
ama ekmek falan yemiyorum yinede kahvaltı haricinde...
bugün sabah tartıldım aldığım 300 gr gitmiş çok şaşışrdım tickerimdeki kiloya geri indim..
yarın başlıcam inşallah diyete...bi aksilik olmazsa
canım hoşgeldin aramıza...tanıyabilirmiyiz seniarkadaşlar merhaba ben de bugün diyete başladım bana ticker yapmayı öğretebilir misiniz?
güzel bir menü canım...ama meyvalarda çok fazla karbonhidrat var...2.aradaki elma fazla olmuş bence...iyi pazarlar herkese :) hemen bugün ki menümü yaziyim :)
kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
yarim domates
ara
1 elma
öglen
1 kase hazir corba
kücük tabak salata
ara
2 kaysi
1 elma
aksam
1 kase spezial k
reglm baslasa da kurtulsam karnim 5 aylik hamile gibi acayip sisim
canım sabah yediqimiz 2 dilim ekmeqin dışında ekmek tüketmiyoruz...dikkat edersen daha saqlıklı kilo verirsin..hoşbulduk kızlar ben bugün diyete başladım eskiden 80 kiloydum bir ara hem diyetten hemde üzüntüden 68 kiloya kadar düştüm sonra finallerde 73 oldum inşallah 65 olurum hedefim 65 şimdilik
kahvaltıda 2 dilim ekmek,3 zeytin ve biraz peynir yedim öğlen elma
birazdanda menemen ve 1 dilim ekmek yiyeceğim bakalım ne olacak
Selam kizlar bir haftadir yoktum internet sorunu yuzunden bu surecde hic kilo veremedim aslinda yogun gunler geciriyorum ipin ucunu hic kacirmadim aksine. cogu zaman ogun atlamak zorunda kaldim ama kilo vermem durdu oysaki duzenli beslenirken cok guzel veriyordum ac kalarak ogun atlanarak biryere varilmiyo anlasipan sinir oldum bu haftaya kendimi sartlamistim haftada bir kilo vermeye olmadi neyseki almadim onada sukur
Bugunku. menumude yazayim girmisken
sabah ikibardakbsu
Ogle bir kase special k
ara bir armut
aksam tavuk suyuna corba
Tablet cikolatanin bir karesi
simdi sekersiz cay veya kahve icecegim
spor yok su iki lt
kimse ornek almasin bu menuyu
Evet ya sinir oldum yinedeevet bencede ogun atlayarak hic birsekilde zayiflanmiyor.aksine depolaniyor yaglarr.ben de son iki haftada girememistim.hic dikkat etmedim.yedikce yedim.malesef 2 kilo almisim.simdi de motive olamiyoima geldikce yiyorum,hemde hicbir sInIrIm yok.sen sanslisin almamissin en azindan.
aysuncum çok iyi yapmışsın uyuyarak canım yorgunluqunu atmışsındır inşallah...ben sana demiştim ödemdir di,ye bak nasılsa hemen gitti
canım hoşgeldin aramıza...tanıyabilirmiyiz seni
güzel bir menü canım...ama meyvalarda çok fazla karbonhidrat var...2.aradaki elma fazla olmuş bence...
canım sabah yediqimiz 2 dilim ekmeqin dışında ekmek tüketmiyoruz...dikkat edersen daha saqlıklı kilo verirsin..
son zamanlarda herkeste internet sorunu var canım...neyseki seninki halledilmiş...muazzez diye bir arkadaşımız var hala gelemedi..bir ihtimal yarına yapılma ihtimali var format attırıcaktı...
beslenme konusunda son derece haklısın düzen bozuldumu bi türlü toparlanamıyor insan...yarın verilmiş bir sözüm var..salı günü itibariyle inşallah kaldıqım yerden devam edicem..bende son 1-2 aydır kendimi iyice saldım...ve 10 kilo aldım..2-3 haftada bu 10 kiloyu vermem lazım çok rahatsız oluyorum...
bende kahvalti yapmadan yapamam ama bu gunlerde hic birseye yetisemiyoruz evde insaat var ufak tefek yerler yapiliyo kizim hasta gelen giden hicbiseye yetisemez oldum inan kiloda veremedim. moralim cok bozukbacil toparpanalim hep beraber hepimiz ayniyiz bu ara galibacanım kahvaltı yapmadan nasıl duruyosun yaa:26: gözümü açar açmaz ilk işim kahvaltı yapmaktır...ve günün en önemli öqünüdür kahvaltı...
bende kahvalti yapmadan yapamam ama bu gunlerde hic birseye yetisemiyoruz evde insaat var ufak tefek yerler yapiliyo kizim hasta gelen giden hicbiseye yetisemez oldum inan kiloda veremedim. moralim cok bozukbacil toparpanalim hep beraber hepimiz ayniyiz bu ara galiba
tamam bundan sonra yemem meyve sebze sınırsız mı?
kilomu tartacak tartım bile yok ...:)