Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın bu yazın çıtırları:KK76:
sabahki menümü yazayım
2 dilim ç.ekmeği
yarım dilim peynir
doates salatalık
2 zeytin
3ü1 arada içtim kahvaltıdan 1 saat sonra

günaydın bu yazın çıtırları:KK76:
sabahki menümü yazayım
2 dilim ç.ekmeği
yarım dilim peynir
doates salatalık
2 zeytin
3ü1 arada içtim kahvaltıdan 1 saat sonra

kahvaltın gayet güzel canım...hatta bu menüye 1 tanede haşlanmış yumurta eklenebilir...ben hergün yiyorum...oldukça tok tutuyor..
ama 3ü 1 arada hiç olmamış..içindeki şeker sana kilo aldırır...biz çaylarımız bile şekersiz içiyoruz canım:)

Son düzenleme:
kızlarrrr:KK3:
saçlarımı boyadım üstüne birde poşet geçirdim :KK9::KK9: hokkabaz gibi oturuyorum :KK14::KK14:

Son düzenleme:
canim burda eggplant deniyor, hic aubergine diyenini duymadim :26:
ispanyolca ve ispanyollar nasil tanitiliyor turkiyede bilmiyorum ama
burda resmen 2. sinif vatandas gibiler. ama yine de guzel bi dil tabi..
turkce gibi yazildigi gibi okunuyor genel olarak.
benim ispanyolca bildigim tek cumle: kiero ihr a la casa: eve gitmek istiyorum :KK1::KK1::
aubergine fransizcasi oluyor ama ispanyolca hakkinda bir bilgim yok:26:.ben de belcikadayim...

kahvaltın gayet güzel canım...hatta bu menüye 1 tanede haşlanmış yumurta eklenebilir...ben hergün yiyorum...oldukça tok tutuyor..
ama 3ü 1 arada hiç olmamış..içindeki şeker sana kilo aldırır...biz çaylarımız bile şekersiz içiyoruz canım:)

bende cayımı şekersiz içiyorum ama 3ü1 aradan vazgeçemiyorum yaa:KK50:

kızlarr saçlarım çok güzel oldu mütevazilik edemicem walla çok tatlı oldumm :21::21::21::21:

Son düzenleme:
Kızlar ben az önce aldım elime kağıdı kalemi, ben neden böyle kiloluyum, neden veremiorum, neler beni üzüyor neler yapmak istiyorum. neler giymek istiyorum hepsini tek tek yazdım. içimi döktüm kendime..

İnanın kendinize bile itiraf etmediğiniz neler çıkıveriyor ağzınızdan.. deneyin çok işe yarıyor.
Benim sürekli bir diyet başarısızlıklarım oldu. Artık diyet yapmak değil zayıflamk istediğimi anladım.

Beni mutsuz eden şeylerden uzak durmaya karar verdim.

Anlık mutlulukların beni zaman içinde çok mutsuz ettiğini gördüm..
Ve bitti kızlar.. yok o diyet yok bu diyet artık bitmiştir..

ben zayıflamak istiyorum işte o kadar.

gitmediğim diyetisyen, dökmediğim para, pilates, step, aklınıza ne gelirse denedim. Kilo verdim ama bırakır bırakmaz aldım.

ama artık bu işe bir nokta koyuyorum..

diyet ve rejim kelimeleri bnm için öldü..

:)

Sadece ve sadece zayıf olmak istiyorum :)

ablacım hoşgeldinn :KK3:

umarım gönlünce güzel bir iş bulursun :KK34:

saçlarımı boyadın rengi ne olucak :KK52: bende severim ama boyayınca saçlarımm çookk dökülüüyoorrr :KK25:
çok teşekkür ederim canım..krem kullanırsan saçların dökülmez birde kendin boya..kuaförler kalitesiz boya kullanıyorlar hem akıyor hem dökülüyor...ben kendim boyuyorum ve çok memnunum..bak bu renk oldu saçlarım;

Kızlar ben az önce aldım elime kağıdı kalemi, ben neden böyle kiloluyum, neden veremiorum, neler beni üzüyor neler yapmak istiyorum. neler giymek istiyorum hepsini tek tek yazdım. içimi döktüm kendime..

İnanın kendinize bile itiraf etmediğiniz neler çıkıveriyor ağzınızdan.. deneyin çok işe yarıyor.
Benim sürekli bir diyet başarısızlıklarım oldu. Artık diyet yapmak değil zayıflamk istediğimi anladım.

Beni mutsuz eden şeylerden uzak durmaya karar verdim.

Anlık mutlulukların beni zaman içinde çok mutsuz ettiğini gördüm..
Ve bitti kızlar.. yok o diyet yok bu diyet artık bitmiştir..

ben zayıflamak istiyorum işte o kadar.

gitmediğim diyetisyen, dökmediğim para, pilates, step, aklınıza ne gelirse denedim. Kilo verdim ama bırakır bırakmaz aldım.

ama artık bu işe bir nokta koyuyorum..

diyet ve rejim kelimeleri bnm için öldü..

Sadece ve sadece zayıf olmak istiyorum :)

çok doqru bir adım atmışsın cnm...bende diyete başladıqımda ne yediysem tek tek yazıyordum..ve akşam olunca nekadar yediqimi kontrol ediyordum..ben bu yöntemden çok güzel sonuçlar aldım...sende bir benzerini yapmışsın..zaten önemli olan kendimizi çözebilmek...

Son düzenleme:
zeyyyyyyyyyyyceyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
sen iyibir dayaqı hakettinnn :KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:
sen nerelerdesin bunca zamandır bakalım :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
hesap verrrr :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

çok teşekkür ederim canım..krem kullanırsan saçların dökülmez birde kendin boya..kuaförler kalitesiz boya kullanıyorlar hem akıyor hem dökülüyor...ben kendim boyuyorum ve çok memnunum..bak bu renk oldu saçlarım;

çok doqru bir adım atmışsın cnm...bende diyete başladıqımda ne yediysem tek tek yazıyordum..ve akşam olunca nekadar yediqimi kontrol ediyordum..ben bu yöntemden çok güzel sonuçlar aldım...sende bir benzerini yapmışsın..zaten önemli olan kendimizi çözebilmek...

hürreemm bakırımıı olduu :KK52: sülümannn :KK52: güzelmiş rengi :KK34:

Kesinlikle öyle, ben kendime bile hiç itiraf etmediğim yeme bozukluklarımı kaleme öyle bir döktüm ki ben bile şaşırdım..sanki ben değil başkası yazdırdı ..

senin verdiğin kilolara hayran kaldım mükemmelsin ..

Kesinlikle öyle, ben kendime bile hiç itiraf etmediğim yeme bozukluklarımı kaleme öyle bir döktüm ki ben bile şaşırdım..sanki ben değil başkası yazdırdı ..

senin verdiğin kilolara hayran kaldım mükemmelsin ..

çok teşekkür ederim canım..
bak şunu söyliyim sana..ben tam 28 kilo verdim... ve sanıldıqı gibi hiç zorlanmadım..aksine çok keyifli bir süreçti...hem heyecan duydum hem keyif aldım...burada arkadaşlarımla birlikte herşey çok kolay oldu...sonra 10 kilosunu geri aldım...inşallah yarın tekrar başlıcam...

çok teşekkür ederim canım..
bak şunu söyliyim sana..ben tam 28 kilo verdim... ve sanıldıqı gibi hiç zorlanmadım..aksine çok keyifli bir süreçti...hem heyecan duydum hem keyif aldım...burada arkadaşlarımla birlikte herşey çok kolay oldu...sonra 10 kilosunu geri aldım...inşallah yarın tekrar başlıcam...

Ozman birlikte başlayalım zayıflamaya. Sende bana destek ol :) .. Hem senin mükemmel bi başarı hikayen var.
Ben şuanda 85 Kiloyum.

Hamile kalmak istiyorum o yüzden biraz zayıflayıp o şekilde sağlıklı bir anne olmak istiyorum.
elele bu işin üstesinden gelelim..

Ozman birlikte başlayalım zayıflamaya. Sende bana destek ol :) .. Hem senin mükemmel bi başarı hikayen var.
Ben şuanda 85 Kiloyum.

Hamile kalmak istiyorum o yüzden biraz zayıflayıp o şekilde sağlıklı bir anne olmak istiyorum.
elele bu işin üstesinden gelelim..

anlaştık canım :KK42:
o zaman yarın stard veriyoruz :KK34:

X