- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
hiiiiççç şaşşşırrmaaadııımmmm delüüü bunllarrr hemen bizde kas yaptık şimdiii yağda neymiş canımmm
he wallaa hepüsü kass cuma günkü artılarda yaq deqil yanlış anlmasın kimse kas onlar kass
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiiiiççç şaşşşırrmaaadııımmmm delüüü bunllarrr hemen bizde kas yaptık şimdiii yağda neymiş canımmm
he wallaa hepüsü kass cuma günkü artılarda yaq deqil yanlış anlmasın kimse kas onlar kass
Ayy canim biliyo musun ben de ayni durumdayim. Biz de 1 yildir bebegimiz olsun diye ugrasiyoruz,vitamin di bilmem neydi bir de evlenince insan kendini saliyor galiba, ben de 15 kilo aldim. Hadi bakalim bak ne guzel denk geldik ayni kaderi paylasan insanlar olarak. Cok sevindim! Listeyi Lily arkadasimiz yapiyor cuma gunu.simdi cumaya kadar her gun yediklerimizi yazicas, ama bazen elestiri olabiliyor, uzulmemeliyiz.
Moonsun cim, kader arkadasim, seninle de tanistigima memnun oldum. Birbirimize destek olucaz ve basaricaz Allahin izniyle.
yarın ben de diyete başlıyorum boyum 1.73 kilom 73 hedef kilom 65 inşallah verebilirim bu kiloyu
yarın ben de diyete başlıyorum boyum 1.73 kilom 73 hedef kilom 65 inşallah verebilirim bu kiloyu
canımm herşey inanmakla başlar beynimiz vücudumuzu yönetiyor eğer sen zayıflamayı aklına koyarsan acıkmazsın bile nasıl yiyormusum onca şeyi diceksin şaşırcaksın
tatlım kemiklerin çok mu iri yoksa bölgesel kilon mu ağırlıklı benim kilomda sana yaklaşık ama bedenim 40-42 :44:
hoşbulduk teşekkürler ne kadar samimi ve güzel arkadaşlar var burda çok sevdim ben bu topiği inşallah kilo vermedede etkisi olur bu sevginin...derula ceren hoşgeldiniz aramıza kızlarrrrrrrrrrrr
bende kemikli ve yapılıyım ama kalçamda biraz var bel oluyo 42 ama kalça dar gelio 38 bedendim 2 yıl önce bu arada özel olmazsa sen ne zamandır bebek istiyorsun bi sorunmu falanmı var olmaması için benim yumurta çatlamama sorunum varda ondan sordum
kızlar ben kaçıyorum sabahtan beri dışardaydım çok yorgunum hepinize hayırlı geceler sabah görüşürüzz
tüylenmeyi etkileyen hormonmu bilmiyorum ama yumurtaları uyarıp gelişmesini sağlayan hormon yumurta glişimi yavaş olanlara fsh iğnesi var uyarıcı onları veriyolaryumurtlaamam ne durumda bilmiyorum caanım hormonlarıma baktırıcam ama maalesef bu ay olamıcak galiba tahlil yaptırmaya gidemicem
fsh hormonu tuylenmeyide etkileyen hormon mu
tüylenmeyi etkileyen hormonmu bilmiyorum ama yumurtaları uyarıp gelişmesini sağlayan hormon yumurta glişimi yavaş olanlara fsh iğnesi var uyarıcı onları veriyolar
tüylenmeyi etkileyen hormonmu bilmiyorum ama yumurtaları uyarıp gelişmesini sağlayan hormon yumurta glişimi yavaş olanlara fsh iğnesi var uyarıcı onları veriyolar
hiç muayene oldunmu?İnşAllah sorun çıkmaz canım ya Allahım yardımcımız olsun amin
bu arada hiç muayene oldunmu?
he valla canımm ben olsam kesin öğrenmek için can ataardım canım en cok fast food tuketenler amerikalılarmıs Allah kolaylık versin baya dikkatli olman lazım
erkeqin hazırladıqı yemek deyince;
dün sabah koçişe dedimki 17 yıllık evliyiz daha bir defa bana kahvaltı hazırlamadın ben sana her zaman 4/4lük kahvaltı hazırladım bu sabah bana kahvaltı hazırlamanı istiyorum dedim...kalktı...giyindi...dışarı çıktı....elinde bir paketle eve geldi...açtım içinden 3 tane açma çıktı ve oturduk onları yedik seninde dediqin gibi işte erkeqin hazırladıqı kahvaltı
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim
ben 37 yaşındayım canım onun için abla diyorlar yaşlandık artık
merhaba kizlar siz hangi diyeti yapiyorsunuz.ben karataya baslamak istedim ama yinede kararsizim.ne dersiniz.
öyle basıklık yapışıklık falan varsa filmde o zorlama ile açılıo die duydum ama tabiki kulaktan dolma biz hiç korunmadık 2,5 senedir ama olmadı en son eşim biraz tezcanlıdırda aşılama deneyelim dedi ama oda tutmadı geçen ay yaptırdım ama sonuç negatif.bende bu ay kafaya takmıycam kendime yoğunlaşıcam..kadın doğuma evet rahimim üsten basıkmış biraz o Allah korusun hamilelikte düşük erken doğum riski varmışş HSG filmi çekildim elhamdulillah temiz çıktı ama çekilene kadar öldüm öldüm dirildimm