Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Ayy canim biliyo musun ben de ayni durumdayim. Biz de 1 yildir bebegimiz olsun diye ugrasiyoruz,vitamin di bilmem neydi bir de evlenince insan kendini saliyor galiba, ben de 15 kilo aldim. :KK14::KK14: Hadi bakalim bak ne guzel denk geldik ayni kaderi paylasan insanlar olarak. Cok sevindim! :KK52::KK52: Listeyi Lily arkadasimiz yapiyor cuma gunu.simdi cumaya kadar her gun yediklerimizi yazicas, ama bazen elestiri olabiliyor, uzulmemeliyiz. :KK17:

Moonsun cim, kader arkadasim, seninle de tanistigima memnun oldum. Birbirimize destek olucaz ve basaricaz Allahin izniyle. :KK54:

sağolun arkadşlar

inşallah allah gönlümüze göre olanı verir

canımm herşey inanmakla başlar beynimiz vücudumuzu yönetiyor eğer sen zayıflamayı aklına koyarsan acıkmazsın bile :KK37: nasıl yiyormusum onca şeyi diceksin şaşırcaksın :KK34:

tatlım kemiklerin çok mu iri yoksa bölgesel kilon mu ağırlıklı benim kilomda sana yaklaşık ama bedenim 40-42 :44:

bende kemikli ve yapılıyım ama kalçamda biraz var bel oluyo 42 ama kalça dar gelio 38 bedendim 2 yıl önce bu arada özel olmazsa sen ne zamandır bebek istiyorsun bi sorunmu falanmı var olmaması için benim yumurta çatlamama sorunum varda ondan sordum

kızlar ben kaçıyorum sabahtan beri dışardaydım çok yorgunum hepinize hayırlı geceler sabah görüşürüzz :KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba kizlar siz hangi diyeti yapiyorsunuz.ben karataya baslamak istedim ama yinede kararsizim.ne dersiniz.:KK56::KK56:

bende kemikli ve yapılıyım ama kalçamda biraz var bel oluyo 42 ama kalça dar gelio 38 bedendim 2 yıl önce bu arada özel olmazsa sen ne zamandır bebek istiyorsun bi sorunmu falanmı var olmaması için benim yumurta çatlamama sorunum varda ondan sordum

yumurtlaamam ne durumda bilmiyorum caanım hormonlarıma baktırıcam ama maalesef bu ay olamıcak galiba tahlil yaptırmaya gidemicem

fsh hormonu tuylenmeyide etkileyen hormon mu

yumurtlaamam ne durumda bilmiyorum caanım hormonlarıma baktırıcam ama maalesef bu ay olamıcak galiba tahlil yaptırmaya gidemicem

fsh hormonu tuylenmeyide etkileyen hormon mu
tüylenmeyi etkileyen hormonmu bilmiyorum ama yumurtaları uyarıp gelişmesini sağlayan hormon yumurta glişimi yavaş olanlara fsh iğnesi var uyarıcı onları veriyolar

he valla canımm ben olsam kesin öğrenmek için can ataardım :KK52: canım en cok fast food tuketenler amerikalılarmıs Allah kolaylık versin baya dikkatli olman lazım:KK52:

cok dogru soyluyosun,
aslinda biliyo musun amerikada hem cok obez insan var,
hem de cok sagligina dikkat eden surekli spor yapan
misal kisin bile sogukta atlet short disarda kosan insanlar var.
ama fast food her yerde,
tabi bir de burda helal haram dikkat etmek lazim
o yuzden zaten onlarin fast foodlarini yemiyoruz.
o yuzden cok sikinti degil :)

erkeqin hazırladıqı yemek deyince;
dün sabah koçişe dedimki 17 yıllık evliyiz daha bir defa bana kahvaltı hazırlamadın ben sana her zaman 4/4lük kahvaltı hazırladım bu sabah bana kahvaltı hazırlamanı istiyorum dedim...kalktı...giyindi...dışarı çıktı....elinde bir paketle eve geldi...açtım içinden 3 tane açma çıktı :KK53::KK53::KK53: ve oturduk onları yedik :KK6: seninde dediqin gibi işte erkeqin hazırladıqı kahvaltı :KK8:

:KK1::KK1: ha ha cok guldum yahu. valla :nazar::nazar: nazar degmesin esim bu konuda cok becerikli. Allahima cok sukur. degilse cok zorlanirdim. :KK34:

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim :KK42:
ben 37 yaşındayım canım onun için abla diyorlar yaşlandık artık :KK5::KK5:

estagfrulah abla.. biz de 30 a yaklastik ne kaldi surda.. cok cabuk geciyor yillar. 25 filan yine iyiydi ama bu yil 27 olcam :18:
Rabbim guzel hayatlar yasamayi nasib etsin..

yarın ben de diyete başlıyorum boyum 1.73 kilom 73 hedef kilom 65 inşallah verebilirim bu kiloyu

hosgeldin cereen :) basla bakalim ins beraber basaricas!

merhaba kizlar siz hangi diyeti yapiyorsunuz.ben karataya baslamak istedim ama yinede kararsizim.ne dersiniz.:KK56::KK56:

Hosgeldin nazli! Valla burda sena ablanin diyeti var ondan yapiyos (yani yapmaya calisiyos) :KK17:
ama genel olarak mantik dengeli ve saglikli beslenmek, luzumuz seyleri yememek :)
dur ben sana beslenme listesini bulayim. :KK55:

kadın doğuma evet rahimim üsten basıkmış biraz o Allah korusun hamilelikte düşük erken doğum riski varmışş :KK5: HSG filmi çekildim elhamdulillah temiz çıktı :nazar: ama çekilene kadar öldüm öldüm dirildimm :KK31:
öyle basıklık yapışıklık falan varsa filmde o zorlama ile açılıo die duydum ama tabiki kulaktan dolma biz hiç korunmadık 2,5 senedir ama olmadı en son eşim biraz tezcanlıdırda aşılama deneyelim dedi ama oda tutmadı geçen ay yaptırdım ama sonuç negatif.bende bu ay kafaya takmıycam kendime yoğunlaşıcam..

X