merhaba Kılavuz,KIZLAR ÖNCELİKLEKANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN,HAYIRLARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH
bana gelince bu hafta ve önümüz haftada dahil çok yoğundum ve olucamda,tekrar bir denetlemem var bu sefer bakanlık müfettişleri geliyor ,önümüz hafta fullll bunalımdayım anlıyacağınızhayırlısıyla atlatıcaz inşallahda biraz zorlu olucak gibi,fırsat bulursam girip bilgi veririm
bildirimi kime yapıyoruz bilmiyorum çünkü bu topikte ilkkez bildirim yapıcam...gerçi şu anda reglimin ikinci günündeyim oyüzden artı çıktım sabah ama olsun...buraya kendimi bildireyim kimin özeline atacağımı yazarsanızda çok sevinirim
LİSTE HAZIRLAYAN ARKADAŞIMIN DİKKATİNE
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:60 kg.
bu hafta:60.3 kg.
gelen:300 gr.
toplam giden:25.7 kg.
hedef:59 kg.
boy:162 cm.
beden:36-38
spor:300 dk.(günlük 75 dk.dan 4 gün)
cnm sen de hoşgeldinsağolun beni de aranıza aldığınız için
1 hasftadır diyetteyim ama çok kaçamak yaptım mesela dün akşama kadar çok iyi gitmiştim akşam eşimin aldığı kandil simitlerine dayanamadım
pazartesiden itibaren bende yediklerimi burada paylaşırım artık
bu arada boyum 152
kilom 57.5
yas 28
kız hoşgeldinmerhaba kızlar ben geldimmmmmmmmm
dün geldim ama ancak girebildim evde çok işim var ama bi selam vereyim dedim....
10 gün kaldım ankarada...eşimin ailesi öyle ısrarcılar ki 3 gün dayanabildim sonra dayanamadım bozuldu diyet
ama iyi bir haberimde var ben 71 e falan geri çıkmışımdır diyordum...ama bu sabah tartıldım ilk kez 69.1 kiloyum300 gr almışım sadece
bu durum tekrar motive olmamı sağladı...inşallah başlıyorum tekrar....
merhaba kızlar ben geldimmmmmmmmm
dün geldim ama ancak girebildim evde çok işim var ama bi selam vereyim dedim....
10 gün kaldım ankarada...eşimin ailesi öyle ısrarcılar ki 3 gün dayanabildim sonra dayanamadım bozuldu diyet
ama iyi bir haberimde var ben 71 e falan geri çıkmışımdır diyordum...ama bu sabah tartıldım ilk kez 69.1 kiloyum300 gr almışım sadece
bu durum tekrar motive olmamı sağladı...inşallah başlıyorum tekrar....
cnm sen niye kalori hesabı yapıyorsun ki?Aksam yemegi:
6 tane kofte: 360
1 kandil simidi: 80
coban salata: 60
ayran: 90
toplam kalori: 600
gun icinde aldigim toplam kalori: 600+170+80(sabah yumurtayi yazmayi unutmusum) = 850 kalori
bana az gibi geldi kalorilerde yanlislik yapmis olabilirim.
senacım hoşbuldum canım...selam kızlar herkese hayırlı akşamlarr
içim içimi yedi bir günaydın bile diyemeden evden çıkmak zorunda kaldım..sabah annemler kahvaltıya geldiler...biter bitmezde apar topar cenaze evine gittik...aman Ya Rabbim ne acıalr yaşandı eşi ve kızı ne çok aqladılar ne çok aqlattılar sormayın...içler acısı....erkekler duadan sonra defin işlemi için kabristana gittiler ve çok uzaktaymış...gidip gelmeleri çok zaman aldı..eve geldiqimizde akşam olmuştu..yemek bile hazırlamaya vaktim olmadı dışardan bişeyler söyledik...annemlerde bize geldiler şimdi bizdeler...bende merakta kalmayın diye girdim...gördüqüm kadarıyla menüleriniz çok güzel..ayrı ayrı alıntı yapmadım..öbür pc bozulmuş oqlum başımda bekliyor laptopu almak için...laptopunda şarj aletinde bir temazsızlık var..yakında laptopta topu dikecek
hoşbuldum lily canım[
kız hoşgeldin
ben de diyorum bu topikte birileri eksik
ben de 2 hafta kadar yoktum dün sadece dünün yorumlarını okuyup bildirimleri listeledim
geçmişte en az 100 sayfam var yaaaa
bu arada senin de kilo almamış olmana sevindim
canımm hoşgeldinn nasılsın300 gramcık mı bişi değil verirsin tatlım ne güzel bakıyorlar gelinlerine maaşallah
senacım hoşbuldum canım...
bende özledim sizleri...
geçmişi okuyamadım birisi vefat etmiş sanırım
çok üzüldüm canım bnm Allahım yakınlarına sabır versin..
mekanı cennet olsun inşallah..
hoşbuldum lily canım
kilo almadım bende şaşırdım..
ama tekrar motive olmam lazım..yemeye alışmışım yine
sanırım p.tesi başlayabileceğim...
hoşbuldum moon canım...
evet çok kilo almadım ama motive olamıyorum çok iyi gidiyordum halbuki..
bu arada kırmızıların gelmiş benimde geldi dün
cnm ben de memleketteydim ve inan ben bile epey yedim, dikkat etmeye çalışsam da hep yedimsenacım hoşbuldum canım...
bende özledim sizleri...
geçmişi okuyamadım birisi vefat etmiş sanırım
çok üzüldüm canım bnm Allahım yakınlarına sabır versin..
mekanı cennet olsun inşallah..
hoşbuldum lily canım
kilo almadım bende şaşırdım..
ama tekrar motive olmam lazım..yemeye alışmışım yine
sanırım p.tesi başlayabileceğim...
hoşbuldum moon canım...
evet çok kilo almadım ama motive olamıyorum çok iyi gidiyordum halbuki..
bu arada kırmızıların gelmiş benimde geldi dün
merhaba Kılavuz,
topiğe hoşgeldin
kilo çizelgesini ben hazırlıyorum ama bildirimleri aynı bu şekilde yani geçen hafta, bu hafta vs şeklinde listeleyip topiğe yazıyorsun ben tek tek tabloya döküyorum, özele atmıyorsun yani
cnm sen de hoşgeldin
menülerini burdan hergün paylaşmaya çalış, haftaya cuma sen de bildirim yaparsın listeye adını ekleriz inşallah
başarılar diliyorum
sevgiler...
kız hoşgeldin
ben de 2 hafta kadar yoktum dün sadece dünün yorumlarını okuyup bildirimleri listeledim
cnm sen niye kalori hesabı yapıyorsun ki?
bir de bir öğünde 600kalori çok fazla.....
ama toplamda 1000 kalori de çok az...
1000in altında beslenirsen vücut kıtlık sinyali verir ve yediğini depolar bu da az yeme sonucu kilo aldırabilir aman dikkat...
yani ortalama 1500kalorilik beslenmelisin aslında
bişey daha , beslenme listesine uymaya çalış olur mu???
merhaba Kılavuz,
topiğe hoşgeldin
kilo çizelgesini ben hazırlıyorum ama bildirimleri aynı bu şekilde yani geçen hafta, bu hafta vs şeklinde listeleyip topiğe yazıyorsun ben tek tek tabloya döküyorum, özele atmıyorsun yani
cnm sen de hoşgeldin
menülerini burdan hergün paylaşmaya çalış, haftaya cuma sen de bildirim yaparsın listeye adını ekleriz inşallah
başarılar diliyorum
sevgiler...
kız hoşgeldin
cnm 8 saat dediğine göre Amerika'da falan yaşıyorsun galiba:44::44::44: ya da Kanada???!!!merhaba kizlar herkese iyi haftasonlari diliyorum :)
dun aksam eve gelince
iki kayisi kurusu ve
kucuk kase az yagli sut ile misir gevregi yedim.
Sizin musli dediginiz baska bi sey galiba. :26:
bugun sabah da
once 1 bardak su sonra kahvaltida
cay, domates, salatalik, maydonoz, peynir, iki dilim kizarmis ekmek.
aslinda esim patates ve sosis kizartmasi yedi ama ben bi tane bile almadim.
bir de simdi sogan suyu iciyorum
burasi turkiyedn 8 saat geri oldugu icin, benim menulerim hep yarim oluyor, ya da gec kaliyorum.
yani simdi burda sabah 11:40.
o yuzden oglen ve aksam menum belli degil henuz.
sonra yine yazarim.
aman haftasonu kacamaklarina dikkat!
opuyorum sizleri.
aysunayycim ben seni meg in topiginden hatirliyorum,
burda karsilasmak ne guzel oldu. umarim iyisindir canim seni de opuyorum!
arkadaşlar banada biri yardım etsin lütfen mutlaka kilo vermem lazım ama aç kalıp verince geri alıyorum ne yapmam lazım lütfeeennn
hayırlısı canım...:26:geldi bitaneeemmm hiç sormaa sinirden eşime çatıyorrummmherşeyde vardır bir hayır Rabbim bizede yaşatır inşAllah o güzel duyguyu
aslında daha 6 gün vardı adetime ama rejim yaptıgım için mi erken geldi anlamadım hayırlısıkıyamam yaa inşAllah iyi olucak tatlımm dualarımız bizlerle
cnm ben de memleketteydim ve inan ben bile epey yedim, dikkat etmeye çalışsam da hep yedimve kilo almamışım hatta yarım kg eksik bile gösterdi tartı inanılmaz gaza geldim biraz olsun düzelttim kendimi inşallah bu gazla ben kilo da vercem, sen de inan ok?
cnm 8 saat dediğine göre Amerika'da falan yaşıyorsun galiba:44::44::44: ya da Kanada???!!!
cnm mısır gevreği sanırım bu diyette biraz cıssssss neden dersen, cornflakes contain sugar and have no fibre, also corn is a starchy food....yani mısır gevreklerinin içinde şeker oluyor aynı zamanda lif açısından biraz fakir bir yiyecek üstelik mısır yüksek oranda nişasta içerir ki bu da diyetlerde kaçınmaya çalıştığım şeydir, bilmem aktarabildim mi???
eğer mümkünse esmer olanlarından tercih et
müsliye gelince, müsli, yulaf ezmesi+kuru meyvelerden oluşan bir tür tahıl, az yağlı sütle yendiğinde tok tutar aynı mısır gevreği gibi yeniyor ama daha doyurucu ve lifli...
arkadaşlar banada biri yardım etsin lütfen mutlaka kilo vermem lazım ama aç kalıp verince geri alıyorum ne yapmam lazım lütfeeennn