- 5 Şubat 2007
- 1.021
- 1
Merhaba bu benim şahsi fikrim ama ben amerikan diyeti, khidrat diyeti, dukan diyeti vs inanmıyorum.. Bu diyetlere nereye kadar devam edebilirsiniz sabit şeyler yeniliyor o çizgiden çıkmıyorsunuz baştan bunu beyine yerleştiriyoruz. O zaman belli bir müddet hızlaa kilolar gidiyor aslınd yağ değil sular gidiyor desek daha dogru.
Bu şekilde yapılmış diyete başlayıp kilo veren çok kişi var fakat diyeti bıraktıktan kilo alanda bir okadar fazla.. Bir vücudun ayda 4 kilodan fazla kilo vermesi bana normal gelmiyor.
Bence kişi kebabını da ekmeğinide elmasını da çiğköftesinide yemeli ama doğru zamanda ve doğru ölçüyle..
Sevgiler
canım öncelikle cevabın için çokk teşekkürler ..ama ben 90 kilo ile başladım.. ekim ayında başlamıştım yerimde sayıyordum..ekim ayından beri verdiğim 3 kilo....selintepenin başarı öyküsünü okudum çok güzel kilo verdiğini okudum..bu arada eğer yanlış bilmiyorsam sena da ilk 16 kiloyu selintepenin dyetnden ilham alarak başladığını okudum ..(tabi yanlış bilmiyorsam) ben karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum senanın dediği gibi börek çörek pilav makarna patates..bunları aşırı tüketiyordum..ama baktım olmuyor..hepsini bıraktım..mesela çiğköfte bayılıyorum ama 79.9 görene kadar ağzıma sürmeyeceğim diye kendi kendime söz verdim 79.9 görünce kendime hediyem olacak