ablacım hayırlısı olsun, cuma hayırlı gün,yüzün gülsün bugün.. inşallah gönlünce olur.
ben bir süre iznini isteyeceğim,bu aralar diyet yapamadığım için çok kilo aldım ve çok moralim bozuk..motivasyonumu toplayana kadar bir süre takipte kalacağım sizi..
bide bu çizelgeyi biz mi yazıyoruz nasıl yapıcaz kilo verdikçe
slmlar...ben nefsimi nasıl körelteceğim...kendimi çok mutsuz hissediyorum...ben 1.58 boyunda ve 65 kiloyum.evlenmeden önce 53 kiloydum.ogünlerimi özlüyorum.tek sıkıntım nefsimi köreltmek...gece uykudan uyandığımda cok aç oluyorum yemeklere saldırasım geliyor.bazen gece kalktıgımda birşeyler yemeden uyuyamıyorum..motivenize cok ihtiyacım var..suyu cok tüketiyorum 3 litreyi buluyordur..hep böyle saldırma psikolojisi oluşmus bende...bu sabah kalktım mesela..acayip aç hıssedıyordum kendımı.kahvaltı hazırlayana kadar bekleyemedım.mutlaka ağzıma bırseyler atacağım..oyle rahatlıyorum...ne olur yardım edın bana kızlar..sızınle beraber asabılırım bunu...sabah yağda ıkı yumurta yedım ( bılıyorum çok oldu ama çok açtımm) 2 fincan şekersiz çay, 3 ince dilim kepekli ekmek,acılı ezme bırkaç catal peynir.bırde 3 tane mavı yeşil şekersiz bisküvi.
su kırılma noktasını bı yenebilsem benım ıcın cok ıyı olacak...ara ogun yapmak mecburımı..bazen sabahkı ara ogunlerde canım pek bırsey cekmıyor.yıyesım gelmıyor.. calışan bir bayanım benım ozellıkle saat 2.30 tan sonrası zor gecıyo.. 12 de oğlen yemegınde cok güzel dengeli bir şekilde yiyiyorum. ama saat 1.30 olunca deli gibi aç oluyorum..meyve yedığımde sankı benı daha cok acıktırıyor.daha çok yıyesım gelıyor..akşam 6 da evde oluyorum tabı yıne bı saldırma pozisyonları.bisküvi tatlı falan ne bulursam o an atıyorum ağzıma...eşim yedide geliyor akşam yemeğinide o zaman yıyoruz.. ne yıyeyım bılmıyorum...bılıyorum cok karısık oldu ama ne yapacagımı ınan bılmıyorum...sızınle beraber asmak ıstıyorum bunları..bana bı çözüm yolu lüüüütfeeeen............
merhabalar arkadaşlar bende bugun aranıza yeni katıldım :)inş hepimiz zayıflıycaz:) yardımlarınızı önerilerinizi bekliorum:)
merhabalar bugün kendime ödül verdim biraz fazla mı oldu ne dersiniz
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sirkeli ballı su
kahvaltı sucuklu yumurta peynir 3 zeytin
arayapmadım kahvaltıyı 9:30 da yaptım
saat 2 gibi 1,5 lahmacun 1 büyük ayran yedim bir ısırıkta çikolata akşama ne yiyelim ne dersiniz?suyu da çokiçmedim hemen şişemi dolduracam birazdan içmeye başlayacam spora yarın başlayacam inşallah :) senacım bu arada işine çok sevindim sana çok başarılar diliyorum sen azimlisin arkadaşım sen,n elinden birşey kurtulmaz . göster kendinii:)))))))
aksam yemegini degistirdim
1 kase corba
sebze yemegi
4 kasik yogurt
teşekkür ederim canımhayırlısı olsun cnm...öğrenirsin niye öğrenmeyesinki biz kadınların elinden bişey kurtulmaz...azimli oldutan sonra
canım ellerine saqlık çok güzel olmuş ama haftaya biraz farklı bir liste isticem senden...özeline bilgi veririmkilo veren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum
İsim Başlangıç Geçen Hafta Bu Hafta Fark Toplam Fark Boy Hedef Kilo Beden Spor melek_yt 90,0 86,7 83,4 -3,3 -6,6 1,65 70,0 44 240dk shryvz 80,0 71,7 70,3 -1,4 -9,7 1,67 60,0 42 40dk moonsun88 76,0 75,6 74,3 -1,3 -1,7 1,68 58,0 40-42 240dk Ahfa 105 105,0 103,7 -1,3 -1,3 1,72 70,0 50-52 315dk zeyca 90,0 90,0 88,8 -1,2 -1,2 1,70 75,0 46 yok GökyüzündeDans ? 59,0 58,0 -1,0 ? ? 55,0 40 50 mekik Sevilca 110,0 107,0 106,0 -1,0 -4,0 1,59 99,0 54 yok yagmurdamlası26 69,8 69,8 68,9 -0,9 -0,9 1,65 60,0 ? yok gldnn 68,0 66,5 66,0 -0,5 -2,0 1,65 60,0 40-42 165dk+150mekik offline 74,0 64,6 64,2 -0,4 -9,8 ? 60,0 ? 90dk msp 71,7 68,8 68,4 -0,4 -3,3 1,67 63,0 42-44 90-120dk Tadli 67,0 63,6 63,3 -0,3 -6,7 1,50 55,0 38-40 240dk+3000ip bilge 74,0 59,0 59,0 0 -15,0 1,67 55,0 38-40 60dk gülhatice 88,0 85,4 85,5 +0,1 -2,5 ? 75,0 44-46 210dk mektupp 80,0 68,6 69,0 +0,4 -11,0 ? 65,0 40-42 yok month 70,0 68,3 68,4 +1,0 -1,7 1,65 60,0 38-40 yok ErginSena 90,0 70,7 72,0 +1,3 -18,0 1,65 60,0 40 yok
melek_yt isimli arkadaşımız 3,3kg vererek haftanın birincisi olmuştur tebrikler
teşekkür ederim canım...ben detokslara karşıyım canım vücut çok fazla yıpranıyor...şoklama gibi bişey yapmış oluyosun..dikkat et olurmu canımsenacigim hakkinda hayirlisi olsun
Bende bu hafta cok az werdim ama yilmak yok yola dewam
cnm ewet ayran detoksu yaptim bugun ikinci gunum birebir uydum, ilk gun dogru sonuc wermezmis
yarin tartilicam ins merak ettim degisiklik oolacak mi,
bu diyetle 1.5 -2 kg werenler war ama ben o kadar werdigimi sanmiyorum...
Bugunki menum(ayran detoksu diyeti 2. gun)
Kahwalti oncesi
1 bardak su
1 haslanmis yumurta
tek dilim cawdar ekmegine kasarli(yagsiz) tost
1 yesil zeytin
1 mantar
Toplam 3 ogun de ayran corbasi ictim.
3 lt su, 3 bardak yesil cay
Spor yapamadim(calistigim icin, yorgunum)
Iyi geceler herkese
hoşgeldin canım aramızaErginsena merhaba,
Topiğine Pinktomato'nun tavsiyesi ile geldim.
Hikayeni okudum,öncelikle belirtmem gerekiyor:kocaman bir bravo!Kişi gerçekten istediği zaman neler yapabileceğinin en güzel örneği olmuşsun!
Hayatım boyunca 50-55 kg arası gidip geldim,bu arada boyum 1.55! Evlendikten sonra gece hayatı,yemekler,haftasonu partileri derken hamile kaldığımda 70 kg idim.Doktorum eğer sağlıklı bir hamilelik geçirmezsem obez olabileceğimi belirterek beni hafiften tehdit etti.
Düzgün beslenme ile geçen bir hamilelik sonunda 82 kg olmuştum.Lohusalığımdan itibaren karar verdim ve beslenme şeklimi değiştirdim. Lohusalık bitince de hergün 1 saatlik yürüyüşlere başladım. Sadece düzgün beslenme ve hergün 1 saatlik yürüyüş sayesinde 6 ay sonra 68 kg ya kadar düştüm ama hala görüntüm rezaletti,yeterince motive olamadığımı düşünüp diyetisyene gitmeye karar verdim.
Diyet ve sporla 57 kg'ya kadar düştüm,geçtiğimiz ağustos ayından bu yana diyeti bıraktım,sadece düzgün beslenme ile kilomu korumaya devam ettim,bu arada bir spor salonuna yazılmıştım ağustos ayında,o zamandan beri sporumu hiç aksatmadım, karnım dümdüz oldu,kollarım ve bacaklarım inceldi,Zara ve Mango gibi yerlerde üst 36 alt 38 giymeye başladım,bu nasıl bir mutluluktur unutmuşum yıllardır...şimdi spor yapmadığım zaman depresyona giriyorum,süper rahatsız hissediyorum kendimi..
Aralık ayında eşimle tatile gittik,15 gün boyunca 3 kilo almışım,döndüğümde 60 kilo idim :18: Tatil dönüşünden beri bir türlü toparlanamadık, eşim, bebeğim ve ben,sürekli ve sırayla hastaydık..nihayet bu hafta kendime geldim derken regl oldum,bir türlü spora başlayamadım. Ama -hastalıklar yüzünden olsa gerek- birkaç gün önce tartıldığımda 58,8 kiloya düştüğümü gördüm.
Artık diyetisyene gitmiyorum,zaten nasıl beslenilmesi gerektiğini gayet güzel öğretti bana sağolsun..Şimdi tek derdim diyetisyenin bana belirttiği hedef kiloma -55 kg- düşmek,ama nedense bir türlü motive olup başlayamıyorum. Ve Allah biliyor ya,bir daha asla eski halime dönmek istemiyorum,üstelik bizim için -Antalya'da yaşıyorum- yaza sadece 2 ay kaldı ,2 ay sonra kimse kalın birşey giymez buralarda..
Bu sebepledir ki,ben de aranıza katılmaya karar verdim..burada insanların zayıflama çabalarını görünce içim açılıyor,mutlu oluyorum :)
Herkese kolay gelsin.
Sevgiler
zeyneeppppppp kıss nerden buldun sen beniiiiablacım öncelikle topiğin hayırlı olsun
sonra işteki deneme süren hakkında hayırlısı olur inş.diyorum
çoktan kk ya uğramadım bir bakayım deddim topiğini de çok beğendim hayırlı olsun
canım o kilo deqil ödemm....sakın üzülme 1-2 güne kalamz hepsi gideryaa moralim çok bozuk kendime de ceza verdim dün meyvayı biraz çok kaçırdım ve börek yapmıştım ondan yedim tartı hemen 1.5 kiloyla sinirimi bozdu bi hafta uğraş vermeye sonra bi akşamda al niye böyle ya
tatlım aysunayy gelince yardımcı olur kendisi tatailde...bide bu çizelgeyi biz mi yazıyoruz nasıl yapıcaz kilo verdikçe
hoşgeldin cnm aramıza :) sürekli burda bizimle beraber olursan kırılma noktasını başarıyla kırarsınslmlar...ben nefsimi nasıl körelteceğim...kendimi çok mutsuz hissediyorum...ben 1.58 boyunda ve 65 kiloyum.evlenmeden önce 53 kiloydum.ogünlerimi özlüyorum.tek sıkıntım nefsimi köreltmek...gece uykudan uyandığımda cok aç oluyorum yemeklere saldırasım geliyor.bazen gece kalktıgımda birşeyler yemeden uyuyamıyorum..motivenize cok ihtiyacım var..suyu cok tüketiyorum 3 litreyi buluyordur..hep böyle saldırma psikolojisi oluşmus bende...bu sabah kalktım mesela..acayip aç hıssedıyordum kendımı.kahvaltı hazırlayana kadar bekleyemedım.mutlaka ağzıma bırseyler atacağım..oyle rahatlıyorum...ne olur yardım edın bana kızlar..sızınle beraber asabılırım bunu...sabah yağda ıkı yumurta yedım ( bılıyorum çok oldu ama çok açtımm) 2 fincan şekersiz çay, 3 ince dilim kepekli ekmek,acılı ezme bırkaç catal peynir.bırde 3 tane mavı yeşil şekersiz bisküvi.
su kırılma noktasını bı yenebilsem benım ıcın cok ıyı olacak...ara ogun yapmak mecburımı..bazen sabahkı ara ogunlerde canım pek bırsey cekmıyor.yıyesım gelmıyor.. calışan bir bayanım benım ozellıkle saat 2.30 tan sonrası zor gecıyo.. 12 de oğlen yemegınde cok güzel dengeli bir şekilde yiyiyorum. ama saat 1.30 olunca deli gibi aç oluyorum..meyve yedığımde sankı benı daha cok acıktırıyor.daha çok yıyesım gelıyor..akşam 6 da evde oluyorum tabı yıne bı saldırma pozisyonları.bisküvi tatlı falan ne bulursam o an atıyorum ağzıma...eşim yedide geliyor akşam yemeğinide o zaman yıyoruz.. ne yıyeyım bılmıyorum...bılıyorum cok karısık oldu ama ne yapacagımı ınan bılmıyorum...sızınle beraber asmak ıstıyorum bunları..bana bı çözüm yolu lüüüütfeeeen............
ahh canım yaaa doydunmu bu menüyle :26: çok az olmuş...Merhabalar dün gec yattim annemlerde misafir vardi ona yardim ettim ve azicikta dün biraz kacirdim ondan bugün dikkat edecegim.Dün gece eve gelir gelmez ama 20 dk bisiklet sürdüm ve 50 mekik cektim ceza olarak :)
Bugün gec kalktigim icin öglene dogru kahvaltimi yaptim
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar
1 ince dilim salam
ara
2 kuru kaysi
aksam
1 kase spezial k
bugün 2 mil veya 3 mil leslie, 15 dk bisiklet ve 50 mekik cekmeyi düsünüyorum :)
hoşgeldin cnm...listemizi kopyalıyım orda ne yapman gerektiqi yazıyor...bir sonraki mesajımda okuyabilirsin cnm...merhabalar arkadaşlar bende bugun aranıza yeni katıldım :)inş hepimiz zayıflıycaz:) yardımlarınızı önerilerinizi bekliorum:)
merhabalar bugün kendime ödül verdim biraz fazla mı oldu ne dersiniz
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sirkeli ballı su
kahvaltı sucuklu yumurta peynir 3 zeytin
arayapmadım kahvaltıyı 9:30 da yaptım
saat 2 gibi 1,5 lahmacun 1 büyük ayran yedim bir ısırıkta çikolata akşama ne yiyelim ne dersiniz?suyu da çokiçmedim hemen şişemi dolduracam birazdan içmeye başlayacam spora yarın başlayacam inşallah :) senacım bu arada işine çok sevindim sana çok başarılar diliyorum sen azimlisin arkadaşım sen,n elinden birşey kurtulmaz . göster kendinii:)))))))
bende size katılmak istiyorummmmm
ben sabah öğlen diyeti yapıyrum ama akşam oluncaaaa daha çok yemek istiyorum
en kötüsüde bu tabee:S
ablacim gec kalktim ondan bu kadar yedim. aksam spezial k yemedim yediklerimi yazdim abla..aksam da yatmadan eger acikirsam süt icmeyi düsünüyorum. Abla benim gibi gec kalkanlar icin nasil yememizi önerirsin ?