- 20 Ocak 2011
- 1.755
- 396
byyyyyyyyyyyöptük seni canım vede oğluşunuda
bende hepınızı kocaman opuyorum Busefer sahıden kactım byyyyyyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
byyyyyyyyyyyöptük seni canım vede oğluşunuda
haklısın deryacım ama ben şu konuda suçlu hissediyorum kendimi...önce kefiri içmeye başladım sonra araştırdım..ilk önce araştırmalıydım..teknoloji denen bişey var ve ben bunu zamanında kullanamadım...hata benim..ama senacım biz bunu bilmeden içtik oyüzden kendini suçlu hissetme...şu andan itibaren bunu bilerek içmeye devam edersek sorun orda olur canım...oyüzden bunalmayalım bence çünkü ozaman böyle bir durum olduğunu bilmiyorduk değilmi aşkitom:26:
sımdılık kactım hepınıze ıyı aksamlar ben arada bır sızı zıyarete gelırımmmmm
kızlar ben çıkıyorum oqlum biraz tatsız onunla ilgileneyim..hepinize hayırlı gecelerrr
sehercim çok teşekkür ederim canım
kefirle ilgili bir link vermişsin okudum canım..ama şu var...4 tane hak mezhep vardır ve hepsinin imamları kefirin caiz olmadıqı hükmüne varmışlardır..bu durumda şahısların yazıları bizi baqlamaz..hüküm verilmiş...birde ben şu açıdanda bakarım bir konuda şüphe varsa uzak durulması taraftarıyım...bikaç gün bilmeden içtim inanırmısın hala üzüntüm geçmedi..kendimi Rabbimzie karşı suçlu hissediyorum...
inş.onuda çok özledim kuşumu...hepinizin yeri ve emeği ayrıdır bende...insan nasıl çocuklarını ayıramazsa bende sizi ayıramıyorum ve hepinizi seviyorum canım
hoşgeldin canım
üzülme artık kimse seninle alay edemicek..çünkü irade ve motivasyon bu tür diyet topiklerinde çok yüksek oluyor...bunları sil kafandan...buraya geldiysen çıtırlıqa ilk adımı atmış bulunuyosun sorularına gelince;
5-6 dan sonra bişey yememek mideyi çok rahatlatıyor..bitki çayı ve su içiyorum bolbol...mide böylelikle boş kalmıyor...psikolojik olarak akşam yemeqinden sonra bişey yemicemi beynime işleyerek başladım işe...ben şahsen 3. arayı bile yapmıyorum...hayatımda diyet olayını öyle güzel oturttumki hem herşeyi yedim hem aç kalmadım hemde kilo verdim...mesela ben börek çörek çok severim...haftada1 defa (cuma bildirimden sonra) kahvaltıda 1 dilim börek yedim yada simit bunları çok sevdiqim için cumaya iple çekerdim..bildirim yapıp bunları yemek bana inanılmaz bir mutluluk verdi...asla öqlen yada akşam öqününde börek çörek hamurişi yada ekmek yemedim...normalde sabah kahvaltısını çok sıkı yaparsan ogün çok fazla acıkmıyorsun...benim hergün 1 haşlanmış yumurtam 2 dilim ekmekten yapılmış tostum ve yanında normal kahvaltı çeşitlerim her zaman olmuştur...bitki çayımı hep kahvaltı sonrası içtim...araları hiç atlamadım..tamamlayıcı besinler onlar..bir sonraki öqün daha az yemeni saqlıyor...öqlen orba+yemek+salata yada yoqurt ürünlerini tercih ettim..çoqu zamanda yemek+salata yedim arkasına yine bitki çayı içtim...bir sonraki arayı hiç ihmal etmedim...ana öqünlerden sonra ara öqünleri hiç atlamadıqım için hep tok kaldım...akşam benim için çok özeldi..çünkü sabah tartılıcak ve yeni kilomu öqrenecektim...hep tek çeşit yedi...ve genellikle çorba yada et yedim..yanında salata ve ayran gibi şeyler tüketmende hiçbir sakınca yok...su oranını 3 litre olarak ayarla...suda senin tok kalmana yardımcı olucak...bunları uygularken 2-3 gün zorlanabilirsin asla listenin dışına çıkma...bikaç güne kalmaz alışıcaksın...buraya gel arkadaşlarla sohbet et başarı hikayelerini oku...nasıl sabredildiqini ve nasıl başarıldıqını gör canım...inan başarıcaksın...15 kilo çok fazla bir kilo deqil çok rahat verirsin...herşeyi bir kenara bırak ve yeni halin için gereksiz yiyeceklerden uzak dur cnm...bizler varız burda her konuda yardımcı oluruz...kafana ne takılıyorsa hepsini sor ben olmazsam arkadaşlar yanıtlar
selam kızlar ben geldim ama topikte kimse yok :26:
nirrrrrdesinizzzzzzzzzz çıtırlarrrrrr
kızlar menülere şöyle bir göz gezdirdim gayet güzel...bir arkadaşın menüsünde bulgur pilavı vardı bildirim öncesi ben olsam yemezdim...birde kahvaltıda çikolata yenilmiş yinede bildirim öncesi olmamalıydı diye düşünüyorum...onun dışında menüler güzel...
bugün sabahtan uzak bir yere iş görüşmesine gittim ve ortamı beqenmedim ordanda oqlumu göz doktoruna götürdüm...eve geldiqimde akşam olmak üzereydi ve evde hiç yemek yoktu..hemen mutfaqa girdim bişeyler hazırladım yemek yedik ve bu saat oldu...bu arada annemlerde kardeşime gittiler 3-4 haftada orda kalırlar...zor oldu onları uqurlamak 1 sokak öteye gittiler ama ellerine valizlerini alıp gitmeleri yüreqime oturdu..gözleimden yaş geldi onlar giderken...
evettt bugün öqlen dışarda olduqum için öqlen yemek yiyemedim öqlenle akşam birleşmiş oldu..bugün başladım tekrardan diyetime Allahın izniyle...inşallah hep beraber çok güzel kiloların verildiqine şahit olucazz
veeee menümmm
kahvaltı
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
peynir çeşitleri
bitki çayı
ara ve öqlen dışarda olduqum için yok
ara
muz
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 posiyon köfte patates yemeqi
salata
ayran
dışarda olduqum için suyumuda içemedim..sanırım 1 litreyle tamamlıcam bugünü...yarın muhtemelen artı çıkıcam ama önümüzdeki hafta korkun bendeeeeeeennnnnnn:82::82:
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum...negüzelmiş özlenmek...bende sizi çok özledim ve hep aklımda kalbimdeydiniz fıstıklar...neysekihızlı döndüm yaflular
hemencük menümü vereyim...gerçi tam oturtmadım biraz gevşeğim hala ama olsun,toparlıycam kızlar...
sabah(07.15)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,5 zeytin,peynir çeşitleri,maydanoz,1 köz kırmızı biber,3 brd.çay,1 çay kaşığı anne vişne reçeli
ara(10.45)
6-7 tane iç fındık
öğle(12.30)
1 tabak kıymalı az sulu bürüksel lahanası,bol yeşil salata(havuç ve turp rendesi dahil)
ara(16.00)
1 küçük kutu sade süt
akşam(18.30)
çok yorgundum kahvaltı türüyle geçiştirdim
yağsız tavada kavurmalı yumurta,4 zeytin,peynir çeşitleri,1 baş kuru soğan(benim meşhurdur kızlar şaşırmayın)1 bağ tere,4 brd.çay
gün boyu 3.5 lt.su,1 fincan 5i bir arada çay(sallama),1 fnc.limonlu yeşil çay,gün içinde limonlu ıhlamur
SPOR:
dün akşam yaptığım için bugün istirahat verdim...çünkü ben artık sporu gün aşırı yapıyorum
hosbulduk canım evet elımden geldıkce okuyarak kopmamaya calısıyorum sızden ama anca bu kadar maglum nedenımı bılıyorsun
sagol canım neyapalım elımden geldıkce sabırlı olmaya calısıyorum dedıgın gıbı allah kımseyı cocuguyla sınamasın ama ben hıckımseyı ıncıtememkı nıye bunu bana reva gordu bılmıyorum... Yada cok sabırlı oldugum ıcın benı sectı dıyom offffff offfffffffffff ne desem bılmıyorum sanırım kafayıda yıyorummmmmmmmm.......
sagolasin canim
erginsena Allah kavustursun canim
benimde en dayanamadigim seydir ayriliklar o yuzden hic uzatmam ayrilirken
menum begenildigine gore bugun demek basaricam bu isi:) hemen yarinki menumu olusturuyorum
sabah kalkinca 2 bardak su
iki tost ekmegi arasina uc dort ince dilim sucuk ve tost peyniriyle tost
1 domates salatalik
sekersiz cay herzaman oyle:)
ara 2incir veya uc kuru kayisi
ogle bir porsiyon ispanak
1dilim ekmek
yogurt
ara 1elma 1kivi
aksam bir kase special K
gun icinde ikibucuk litre su "
uc dort fincan bitki cayi
ya kizlar aranizda kahve bagimlisi yokmu nasil cozdunuz o isi
ben dun ictim sekersiz bir fincan bugun icmedim cok basim agriyo gunde bir fincan turk bir fincan nescafe icmeden yapamiyorum ben
öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun canım...
şekersiz ve sütsüz sade olmak ve bir fincanı geçmemek kaydıyla kahvenin zararı yoktur...tam tersine özellikle spordan yarım veya 45 dk. önce içilen sade nescafe metobolizmayı hızlandırır ve yağ yakımınayardımcı olur canım...bende spor yaptığım için içiyorum..bide ben nescafenin yeşil kahvesi var yeni buldum...artık hersabah işe gidince 1 fnc. sade ondan içiyorum,antioksidan bir kahve ve metoyu hızlandırıp kilo kontrolüne yardımcı oluyor...
slm herkese:3
kızlae ben memleketteyim cuma akşamı ya da cumartesi gündüz tekrar girip inşallah söz verdiğim gibi kilo çizelgesini yapacagım
geçmişi okuyamadım 5dklığına girdim
ama sizi ihmal edemem bildirimlerinizi de eksk bırakmayacagım haberiniz olsun
bu sorumluluğu aldım bi kere sadece geçmişte yazılanları okumamış olacam onu da eve gidince okurum artık ama kilolarınızı listelerim Allahın izniyle....
hepinizi sevgiler...:16
tatlım en son kilom 75-76 idi buraya gelirkenHyrdir sikntiniz ne ola ki cok merak ettim sanirim oglunuz rahatsiz Allah sifasini wersin, sikintilarimizdan kurtarsin hepimizi..
bende kahwe cappucino delisiydim gunde 3-4 fincan icerdim dur demesem 5-6 ya kadar gider,
bi arkadasin uyarisiyla biraktm gunde 3-4 icemesemde uc-dort gunde bir fincan iciyorum tabiki sekersiz olmak uzere,
bide kahwesiz yapamiyorsan icine sut tozu yerine normal yagsiz sut ekleyip icebilirsin bu o kadar zararli deil..
bisey daha ogrenmis oldm, spordan once icildiginde metabolizmayi hizlandirici etkisi war demek..
bu tarz kucuk sirlar benim cok hosuma gidiyor kendi adima tsk ederim.
kilo durumun ne alemde lily merak ettim de :) dikkat ediyo musun hala insan sewdikleriyle birlikte olunca helede memlekete gidince
yemek konusunda zor tutuyor kendini..