hemencük menümü vereyim...gerçi tam oturtmadım biraz gevşeğim hala ama olsun,toparlıycam kızlar...
sabah(07.15)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,5 zeytin,peynir çeşitleri,maydanoz,1 köz kırmızı biber,3 brd.çay,1 çay kaşığı anne vişne reçeli
ara(10.45)
6-7 tane iç fındık
öğle(12.30)
1 tabak kıymalı az sulu bürüksel lahanası,bol yeşil salata(havuç ve turp rendesi dahil)
ara(16.00)
1 küçük kutu sade süt
akşam(18.30)
çok yorgundum kahvaltı türüyle geçiştirdim
yağsız tavada kavurmalı yumurta,4 zeytin,peynir çeşitleri,1 baş kuru soğan(benim meşhurdur kızlar şaşırmayın)1 bağ tere,4 brd.çay
gün boyu 3.5 lt.su,1 fincan 5i bir arada çay(sallama),1 fnc.limonlu yeşil çay,gün içinde limonlu ıhlamur
SPOR:
dün akşam yaptığım için bugün istirahat verdim...çünkü ben artık sporu gün aşırı yapıyorum
hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuuuuuuu............gel yasla başını omzuma...hatta mışıl mışıl uyu deryamm...
kıss bende çok yoruldum tek vesait diye uzak bir yere iş görüşmesine gittim...anam indikten sonra yürü yürü bitmedi gelirkende yokuş yukarı cabası oldu..bacaklarım full aqrıyor...böyle çok aqrıdıqında aqırdan gece uyuyamıyorum
sen neden yoruldun temizlik falanmı...derya burda çok fırtına var...orda karmı yaıqyor yoksa :26:
deryam her zamanki gibi harikasınbende bugün başladım yeniden...uzun zamandır gevşemiştim bende neyse fazla fazla yedim ve doyuma ulaştım bundan sonra 59 görmeden kolay kolay bırakmam...canım yaa bişey dicem sen hep kefir içerdin ya hani...2 ay önce arkadaş mayasını vermişti..1-2 bende içtim..sonra netten araştırayım dedim..4 mezhebin imamlarıda içindeki alkolden dolayı içilmesi caiz deqildir demiş...bende mayasını çöpe attım canım paylaşmak istedim..
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
deryam nasılsın
senacım sen nasılsın misafirlerin gittimi
senacım teldede dedim ya iş yerimde işler çorba diye...bide mesai arkadaşım bir haftadır izne ayrıldı,oyüzden onun hastalarınıdatakip ettiğim için çok yoğunum,bide işteki dr.çekişmeleri ...beynim tamamen uyuştusorunlarını bir halletselerdide bizde rahatlasaydık yaaaaaa...temizlik haftasonuna inş....gerçi çamaşır olayını bugün ve dün hallettim...burdada acayip bir kuru soğuk ve karayel fırtına varda kar bizi es geçicek gibi duruyor...keşana doğru kar çokmuş ama ipsalada çıt yok sadece soğuğu ve fırtınası vurdu bitanem...
sen napıyorsun güzelim...işide takma allah bir kapıyı kapar diğerini açar tatlım...her sabah ezanında sana dua ediyorum tekrar başladım fıstığım...HAKKINDA HAYIRLISI CANIM
iyiyim ablacım kızarsın şimdi iş görüşmesine gittim uzak biyere...tramwaydan inice yüyü yüyü bitmedi..düz yolda deqildi çok aqrıdı bacaklarım...halada aqrıyor...misafirlerim sabah erken gittiler çünkü çalışıyorlar..annmelerde akşam üstü gitti...kladık evdeki ahaliyle başbaşaiyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
deryam nasılsın
senacım sen nasılsın misafirlerin gittimi
şok oldum,bilmiyordum...zaten sadece o yazdığım dönemde içmiştim birer bardak...ondan beridir hiç almadım bundan sonrada almam ...sağol paylaşımın için
deryammm canım arkadaşımm Allah razı olsun dua ettiqin için Rabbim gönlünde ne isteqin varsa hemencecik kabul etsin herşey gönlünce olsun inşallahh çok mutlu oldum
ben her sabah önce kahvaltı sonra pc ve iş ilanları..sonrasında tel görüşmeleri...uygun olursada gidip yüzyüze görüşüyorum...rütun yanii..aslına bakarsan çok yoruldum gücüm kalmadı artık..Rabbime sıqınıyorum hep...inşallah dualarınızla olucak diye ümit ediyor dua ve tevekkül ediyorum cnm...
iyiyim ablacım kızarsın şimdi iş görüşmesine gittim uzak biyere...tramwaydan inice yüyü yüyü bitmedi..düz yolda deqildi çok aqrıdı bacaklarım...halada aqrıyor...misafirlerim sabah erken gittiler çünkü çalışıyorlar..annmelerde akşam üstü gitti...kladık evdeki ahaliyle başbaşasen nasılsın neler yapıyosun ablacım
nii dimekkk hayatım
AMİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN....bitanem sen temiz kalplisin nur yüzlüsün,inş.da rabbim gönlüne göre kalbine göre rızkını hazırlamıştır bitanem...tevekkül etmeye devam et canım geç olur,temiz olur...
iyiyim ablam...sen nasılsın ablacım...mesajın içinde tekrar teşekkür ederim canım...gördüğün gibiyim,siziözlemişim yahuuuuuuu
işbahanesiyle bacak kası yapmışsın yafluuuuuu...daha ne istiyon guuuuu....iş olmamış ama kas olmuş
inşallah canımıniçiii
deryaa bak tvde edirneye kar giriş yaptı diyo quuuuu sen dışarı bakmıyonmu heççç
bizde seni özledik şekerim
bu sena varya iş diye çıldıracak yakında
hem kendini hem bizi üzüyor habire
bekle diyorum ben gelicem seneye yanına
birlikte simit satalım
ama yok illa beni beklemeden girecek işe
hoş bende senadan farklı değilim ,
çooooooooooook sıkıldım evde oturup yemek yapmaktan
kız bu ev hanımlığının senelik izni falanda yok
bizde seni özledik şekerim
bu sena varya iş diye çıldıracak yakında
hem kendini hem bizi üzüyor habire
bekle diyorum ben gelicem seneye yanına
birlikte simit satalım
ama yok illa beni beklemeden girecek işe
hoş bende senadan farklı değilim ,
çooooooooooook sıkıldım evde oturup yemek yapmaktan
kız bu ev hanımlığının senelik izni falanda yok
iyiyim ablacım kızarsın şimdi iş görüşmesine gittim uzak biyere...tramwaydan inice yüyü yüyü bitmedi..düz yolda deqildi çok aqrıdı bacaklarım...halada aqrıyor...misafirlerim sabah erken gittiler çünkü çalışıyorlar..annmelerde akşam üstü gitti...kladık evdeki ahaliyle başbaşasen nasılsın neler yapıyosun ablacım
nii dimekkk hayatım
edirne ipsaladan daha kuzeyde kalıyor ,biz çanakkaleye doğruyuz aşkitom...o yüzden biz burda daha çok çanakkalenin hava durumunu gözlüyosssss kuşum
hayatım kar yaqmış sizin orayakardan adam bile yapmışsın bak avatarına hemde 2 tanee