kızlar merhaba kendimden kısaca bahsedip kaçıcam,yarına tekrar gelirim...
ben 40 yaşında çalışan,2 tane 13 ve 8 yaşında oğlu olan bir hatunum...
benimmaceram 30 ekim 2010da başladı...mayıs 2010 da başlamak zorunda kaldığım kortizon ilacından dolayı,hamileliklerimde bile 65 i geçmemişken 5 ayda ilacın etkisiyle 26 kilo birden aldım ve 60 kilodan 86 kiloyaçıktım
daha sonra 30 ekim 2010 da ilacım kesildi ve ben kendi çabamla bişeyler yapmaya başladım ve aralık 2010 da kadınlar kulübüyle vede erginsenacığımla tanıştığımda 79 kiloydum...sonra senacığımın desteği yönlendirmeleri öğrettikleri ve sporu eşimin desteğiyle hayatıma sokmamla tüm dünyam değişti...ilk başlarda hergün topiğe tümgün menümü yazıyordum ve senadan azar yada övgü işitiyordum ve hiç moralimi bozmuyordum...sonuçta ufak ufakda olsa gidiyordum ve kalıcı oluyordu,sporda sıkılaşmamı sağlıyordu...ve sonuç gördüğünüz gibi...şu anda eskisi gibi sıkı bir beslenmem yok ama sporumu hiç aksatmıyorum,bu öğün kaçırsam birsonraki öğün toparlıyorum...en önemliside beslenme düzeniyle yağ oranımı düşürüp kas oranımı arttırdığım için,şu an nede yesem kilo almıyorum...59-60 arası yuvarlanıyorum...bide günde 3 lt. suyu bitiriyorum...iş yerindede çayımı aldım diyelim şekeri bahane edip tekrar çay odasına gidip geliyorum,tekrar çay kaşığını koymaya gidip geliyorum,merdivenleri kullanıyorum,asansöre binmiyorum...kısacası hareketi bahane edip sürekli koşturuyorum üşenmiyorum...ne yapıyorsak önce kendimiz ve sağlığımız için sonrada sevdiklerimizin hayatında sürekli olabilmek için...öptüm hepinizi