Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım boşver herşeyin hayırlısı inşallah stediğiniz fiyata satabilirsiniz bundada bi hayır vardıe..

9 puan çokk ii canım

Güzel canım menün

Canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah bütün sorunların kısa zamanda hal olup dönersin ..

canım menülerini paylaşıyormusun sen yediklerini bir görelim mesela dünki menünü yaz bakalım bir bakalım ne yiyip ne içiyorsun..

paylaşıyorum paylaşıyoum

meleği örnek alıyorum hatta.
öğlen et aksamları 4 kasık sebzeyi geçmiyorum.
akşamları bi dilim tam buğday ekmeğim vardı onu da attım.
ara öğünlerimi atlamıyorum.
ama sanırım kilom az ya vücut direniyor

evet içiyorum hatta iş yerinde olduğum için ztn sureklı su ve cayım yenileniyo

hmmm belkide yediklerin az geliyor olabilir herkesin bünyes farklı sonuçta belki de bu diet sana göre değil karbonh. yapma o zaman canım sen akşamları çorba salata yopurt ye veya yemek salta yoğurt ye bakalım birde kaçta yediğinde önemli canım oda büyük bir etken...

CANIMCIM cok tesekkur ederım . once sınavların sonra dıyet basarılar tatlım

Ben ikinizinde cuma bildiriminizi merak ediyorum kızlar masallah kaçamaksız gidiyorsunuzz:)

bende cok merak edıorum canımcım

menu super canım

melek gelmedi bugün oğlan dhadamı kötüleşti naptı

geldım ılknurcum

tunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yettım garıııııı

kızlar sormayın bugun cok ama cok yogundum once annemın belınden olan rahatszlıgından dolayı onu hastaneye goturdum ıslelerını yaptırdık pazar aksamına mr randevusu aldık ılacları ona gore belırlencek agrı kesıcı verdıler suan sukur ıyı. sonra geldım oglum kotulesmıstı karnı agrıo ıshalı azmıs onu aldım doktora goturdum tahlıllerı yapıldı cok sukur onemlı bısey cıkmadı ılaclarını aldım eve bıtaktım nıhayet ıse geldım.

dunku menum kızcelerım 100 gr gıtmıs ama kar kardır

sabah
2 dılım cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 2 p
yumurta 0 p

ara
cevız ıkı adet 2 p

ogle
ısgara kofte 0 p
yesıllık 7 p

ara
cevız 10 gr 2 p

aksam
4 kasık pırınclerı ayıklanmıs ıspanak6 p
bır kasık yogurt 1p

2,5 lt su 2 kupa yesılcay

35 p ıle gunu kapamısım

bugunkı bu saate kadar olan menum

sabah
2 dılım tam bugday 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
yok

ogle
dısardaydım malesef sımıt 25 p
peynır 1 p

su ana kadar 1 kupa yesılcay 1,5 lt su

aksam sadece cecıl peynırı yıyıp gunu kapıcam kızlar cunku oglenkı sımıtı dengelemem lazım

42,5 p deyım

Selam kızlar
Biliyorum bu topiği çok ihmal ettim diğerine de yetişemiyorum zaten - bu hafta iş yoğunluğum çoktu haftaya da şehir dışına seminere gidiyorum size de işten çıkmadan selam vereyim dedim nasılsınız görüşmeyeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…