Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aksamkı ekmek dısında guzel bır menu

arzu demek dedıgını yaptı baban. soylıcek sey bulamıyorum hemde bu kıs sogukta yenı ev arıcaksınız umarım son anda vazgecer cok cok uzuldum

gunaydın kızlar

son derece keyıfsızım oglum cok hasta ates ve ıshal var dun aksam acıle goturdum ılac verdıler ama atesı yukselıp dusuor ablam basında ınsallah bugun ıylesır

dunku menum

sabah
2 ınce dılım cavdar cok ıyı kızarmıs 14 p
peynır 1 p
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p

ara
yok

ogle
kıyma kavurma yagsız 0 p
1 yk yogurt 2 p

ara
15 gr cevız 3 p

aksam
3 yemek kasıgı kerevız yemegı ( sadece tanelerı yerım yemeklerın suyunu asla yemem)

2 lt su 2 kupa yesılcay

800 gr gıtmıs bu menu ıle

Son düzenleme:

walla bende diycek bir şey bulamadım birden yazık olmuş bence kararını değiştirir baban. yani umuyorum..çok dert etme kendine sende herşey olacağına varıyor.üzülerek kendimize yapıyoruz ne yapıosak..

melekcim çok geçmiş olsunnn..

BUyuk ıhtımal sanırım cıgdemcım menu paylasan cok az kısı malesef
Evet canım böle olması çok kötü keşke devam etsler

Menün gayet güzel bence canım,Ekmek olmasaydı daha ii olurdu çook ii yani

Canım bunlar geçiş dönemi imtihandan geçiyorsun akışına bırak olayları hayırlısı ne ise o olsun canım .. Her şey olacağına varır canım ...

Geçmiş Olsun canım.. Menüm çok güzel canım 800 gr gitmsi müthiş harika canım ..

saol canım

canım allah yardımcınız olsun ama neden beylikdüzünden bakıyorsunuz buralardan bakın bulamazmısınız boş yere yolda geçecek zamanınız.. yani baba durdu durdu şimdi aklına geldi ev almak tövbe

canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını versin kuzucuğunun..

Gunaydin Gecmis olsun melekim inş cabukcak iyileşir oğlusun -800 super aman maşallah diyeyim gitsin kilolar

Gunaydin arzu zor bi durum konuşsan vazgeçirmeye calissan yada sözünü dikkate aldiği birileri vardır onlar devreye girse yada baban vazgecer inş hakkinizda hayirlisi olsun

aksamkı ekmek dısında guzel bır menu

arzu demek dedıgını yaptı baban. soylıcek sey bulamıyorum hemde bu kıs sogukta yenı ev arıcaksınız umarım son anda vazgecer cok cok uzuldum

canım allah yardımcınız olsun ama neden beylikdüzünden bakıyorsunuz buralardan bakın bulamazmısınız boş yere yolda geçecek zamanınız.. yani baba durdu durdu şimdi aklına geldi ev almak tövbe

melek öncelikle geçmiş olsun cnm sana..

kızlar malesef babamın kararı net
bizim gücümüzde ancak o taraflardan almaya yetiyor
malesef durum bu

BU saate kadarkı menum

sabah
2 dılım cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 2 p
yumurta 0 p

ara
cevız ıkı adet 2 p

ogle
ısgara kofte 0 p
yesıllık 7 p

su ana kadar 1 lt su 1 kupa yesılcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…