oo çok ii canımmm valla harika
Melek bu iş yerinden çok sıkıldım...Her şeyinden keşke bir kurtuluşum olsa
Melek bu iş yerinden çok sıkıldım...Her şeyinden keşke bir kurtuluşum olsa
canım senı okadar ıyı anlıyorumkı bende aynı durumdayım hersey gozume batıor son ıkı ayım kaldı nasıpse ama ınan cok zor dayanıyorum . sen cıddı cıddı ıs baksan tum tanıdıklara haber versen bısı cıkmazmıkı??:26::26::26: cunku ısyerınde huzur herseyın otesınde olmalı
canım senı okadar ıyı anlıyorumkı bende aynı durumdayım hersey gozume batıor son ıkı ayım kaldı nasıpse ama ınan cok zor dayanıyorum . sen cıddı cıddı ıs baksan tum tanıdıklara haber versen bısı cıkmazmıkı??:26::26::26: cunku ısyerınde huzur herseyın otesınde olmalı
Bende çok sıkıldım ama yaşadığım şehirden( o yüzden de işimden. Evden işe işten eve gitmekten başka olanağım yok allahım bana da tez zamanda kurtulmayı nasip etsin..siz de dua edin
Bende çok sıkıldım ama yaşadığım şehirden( o yüzden de işimden. Evden işe işten eve gitmekten başka olanağım yok allahım bana da tez zamanda kurtulmayı nasip etsin..siz de dua edin
meleeeeeeeeekk sende hiç kabızlık oluyormu..
çiğdem sıkma canım canını allah hakkında hayıır olan neyse onu versin inşallah.. ödemeler olunca nsan mecburen çalışıyor
AMIN canım ederız tabıkı
yok canım cok sık olmuor hemen sebze haslaması yedımmı cozuluyor
cıgdemcım canım cok haklısın sımdılık elınden geldıgınce sabretmeye calıs canım ıllakı cıkar bıyerden bısı
Sanırım yine motive oluyorum. Yazdıklarına çok yakın beslendim aslında ama ben eti abarttım bu yüzden de soğudum gibi. Çorba hiç icmedim mesela, sebze çok az, meyve kuruyemis hiç yemedim.Dediklerini uygulayarak bu hafta gideyim bakalım nasıl olacak. Haa bi de tabii meşhur tatlı krizlerim varrr((
Bunu da denerim:)Isınmış süte 1-2 çubuk tarçın atarak, tatlı krizini çözüyoruz canımm
Bugünkü Menüm
Sabah
2 dilim Çok Tahıllı Ekmek
Beyaz Peynir
Ara
Türk KAhvesi
Öğle
Taze Fasulye Yemeği
1 küçük kase Salata
Ara
Yoğurt
Portokallı Yeşilçay
Akşam
Tam belli değil ama
Kabak Yemeği
Yoğurt
Ara
Yeşil ÇAy
1Fincan NEscafe
Kızlar dün çok geç yattım, o yüzden geç kalktım kafam sersem gibi, migren tutacak gibi oldu, ağrı kesici aldım uzandım tüm gün, doğru düzgün bir şey yemedim, bugün menümü bildiremiyorum ve yine biraz uzanmaya gidiyorum, yarın sabah daha iyi bir şekilde görüşürüz inşallah
hayırlı akşamlar kızlar..
menüm
sabah
1 dilim t. buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
zeytin
beyaz peynir
salam
öğlen
bir tabak yayla çorbası
kızımdan kalan bir lokmacık çikolata
ara
3 kayısı
akşam
haşlama karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt
3 litre su 2 yeşilçay 1 formçay
Kızlarr iyi aksamlar
Bugün biraz kaçamak yapmıs oldum akşam yemeğini dışarda yedim cünkü.
Menüm;
Sabah sosisli omlet 1p
Az yeşil biber 1 p
Peynir 1p
Yeşil çay
Aksam:
Izgara tavuk 0
Az salata 3p
Köri soslu makarna35p
Zero kola
41 puanla kapatmısım günü puan olarak bozmasamda makarna biraz bozdu ama olsun iki haftanın ilk kaçamağı mutsuz değilim :)
Kızlar dün çok geç yattım, o yüzden geç kalktım kafam sersem gibi, migren tutacak gibi oldu, ağrı kesici aldım uzandım tüm gün, doğru düzgün bir şey yemedim, bugün menümü bildiremiyorum ve yine biraz uzanmaya gidiyorum, yarın sabah daha iyi bir şekilde görüşürüz inşallah
MEnün gayet güzel canımhayırlı akşamlar kızlar..
menüm
sabah
1 dilim t. buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
zeytin
beyaz peynir
salam
öğlen
bir tabak yayla çorbası
kızımdan kalan bir lokmacık çikolata
ara
3 kayısı