Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

oo çok ii canımmm valla harika

Melek bu iş yerinden çok sıkıldım...Her şeyinden keşke bir kurtuluşum olsa

canım senı okadar ıyı anlıyorumkı bende aynı durumdayım hersey gozume batıor son ıkı ayım kaldı nasıpse ama ınan cok zor dayanıyorum . sen cıddı cıddı ıs baksan tum tanıdıklara haber versen bısı cıkmazmıkı??:26::26::26: cunku ısyerınde huzur herseyın otesınde olmalı

Melek bu iş yerinden çok sıkıldım...Her şeyinden keşke bir kurtuluşum olsa

Bende çok sıkıldım ama yaşadığım şehirden ( o yüzden de işimden. Evden işe işten eve gitmekten başka olanağım yok allahım bana da tez zamanda kurtulmayı nasip etsin..siz de dua edin

Canım okadar çpl yere gittim ki okadar çok iş aradım ki artık umudumu kestim canım ...Artık yapıalcak bir şey yk bir yandan korkuyoyurm risk almadktan ayda 1600 TL kredi ödüyoruz canım nasıl risk alayim ama sıkıldsıdm melek hiç bir şey yapamaktan olduğum yerde kalmaktan sıkıldım..

Bende çok sıkıldım ama yaşadığım şehirden ( o yüzden de işimden. Evden işe işten eve gitmekten başka olanağım yok allahım bana da tez zamanda kurtulmayı nasip etsin..siz de dua edin

Amin canım ederim bol bol alah yardım etsin sana çok zorr keşke elimizden bir şeyler gelse bir şeyler yapabilesk... Alah hayılrısını nasipe etsin çıkış yolu bulur inşallah.

çiğdem sıkma canım canını allah hakkında hayıır olan neyse onu versin inşallah.. ödemeler olunca nsan mecburen çalışıyor

AMIN canım ederız tabıkı

meleeeeeeeeekk sende hiç kabızlık oluyormu..

yok canım cok sık olmuor hemen sebze haslaması yedımmı cozuluyor

cıgdemcım canım cok haklısın sımdılık elınden geldıgınce sabretmeye calıs canım ıllakı cıkar bıyerden bısı

çiğdem sıkma canım canını allah hakkında hayıır olan neyse onu versin inşallah.. ödemeler olunca nsan mecburen çalışıyor

Sağol Evet Canım hayırlısı ne ise o olsun...

Sabredecem canım yapılacka bri şey yok hayırlısı...

Bugünkü Menüm

Sabah
2 dilim Çok Tahıllı Ekmek
Beyaz Peynir

Ara
Türk KAhvesi

Öğle
Taze Fasulye Yemeği
1 küçük kase Salata

Ara
Yoğurt
Portokallı Yeşilçay

Akşam
Tam belli değil ama
Kabak Yemeği
Yoğurt

Ara
Yeşil ÇAy
1Fincan NEscafe

Isınmış süte 1-2 çubuk tarçın atarak, tatlı krizini çözüyoruz canımm

Kızlar dün çok geç yattım, o yüzden geç kalktım kafam sersem gibi, migren tutacak gibi oldu, ağrı kesici aldım uzandım tüm gün, doğru düzgün bir şey yemedim, bugün menümü bildiremiyorum ve yine biraz uzanmaya gidiyorum, yarın sabah daha iyi bir şekilde görüşürüz inşallah

Isınmış süte 1-2 çubuk tarçın atarak, tatlı krizini çözüyoruz canımm

Bunu da denerim:)
Az önce ben de 3 4 kaşık yoğurda yarım adet yeşil sert elma dogradim küçük küçük, üzerine tarçın ve kakao, birkaç tane de cekirdeksiz kuru üzüm iyice karıştırıp yedim mükemmeldi. Deneyin bence tatlı krizi için işe yarıyo

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm

sabah
1 dilim t. buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
zeytin
beyaz peynir
salam

öğlen
bir tabak yayla çorbası
kızımdan kalan bir lokmacık çikolata

ara
3 kayısı

akşam
haşlama karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt

3 litre su 2 yeşilçay 1 formçay

Kızlarr iyi aksamlar
Bugün biraz kaçamak yapmıs oldum akşam yemeğini dışarda yedim cünkü.
Menüm;
Sabah sosisli omlet 1p
Az yeşil biber 1 p
Peynir 1p
Yeşil çay

Aksam:
Izgara tavuk 0
Az salata 3p
Köri soslu makarna 35p
Zero kola

41 puanla kapatmısım günü puan olarak bozmasamda makarna biraz bozdu ama olsun iki haftanın ilk kaçamağı mutsuz değilim :)

herzamankı gbı super canım

BU ARADA
neden kımse kalmadı bıraktınızmı kızlar dıyetı :26::26::26::26:

cok cok gecmıs olsun canım mıgren cok kotu bılırım

makarna dısında super menu makarnayıda kacamak saydıkmı sorun kalmaz

herkeze gunaydın kızlarrr pazar gunku odemın yuzde 80 nını atmıs buluuyorum

ve dunku menum

sabah
peynır 1 p
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık 4 p

ogle
tavuk ızgara 0 p
ceyrek domates 1,5 p

ara
cecıl peynırı 1 p

aksam
yagsız yumurtalı kıyma kavurma 1 p
1 yemek kasıgı yogurt 2 p

2,5 lt su 2 kupa yesılcay

kızlarrr günaydınn bende dünkü menümü yazıcam ama puanları bilmiyorum

sabah
peynirli tost
şekersiz çay

ara
2 kayısı 1 ceviz
şekersiz çay ( 1 kaç tane )

öğle
et sote yağsız salat

ara
yarım paket eti form

akşam
yeşil salata
bir tane sigara böreği kadar tavuklu yağsız yufka böreği

şekersiz kahve
2 lt ye yakın su

Geçmiş Olsun canım

MEnün gayet güzel canım

Çokk ii canım

Canım Et,form sağlıklı değil onun yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin Yoğurt Süt dem fındık günkurtusu kayısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…