Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Et,form sağlıklı değil onun yerine daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin Yoğurt Süt dem fındık günkurtusu kayısı gibi
O zaman sen bizim diyet listemizi denemedin, bu mesajdan sonra paylaşıyorum hemen
Hayırlısı olsun ablacım, inşallah en çok mutlu olacağın şekilde olur
Evet öğlede karbonhidrat fazla olmuş, bu tür durumlarda akşam yemeğinde müsli yemeni tavsiye ederim
İyi akşamlar sevgili çıtır adaylarıı
Güzel bir hafta sonu -fakat beslenme açısından kötü :18:- geçirdim.
Menü bildirimi yapmaya utandım valla
Yarın güzel bir menü bildiririm inşallah
Sizi seviyorum
Makarna, patates tehlikeli ikili:)) Sanırım tüm günün menüsüyle 60 lardasın canım.
Isınmış süte 1-2 çubuk tarçın atarak, tatlı krizini çözüyoruz canımm
aa bilmiyordum teşekkürler dikkate alıcam...
bi de bu yiyeceklerin puanlarını nasıl öğrenicem ben
Canım Karbonhdirat diyeti yapıyorsanm internete yazıyor puanalr ama Eti Formun arkasında yazar karbonhidrat puanı yazar birde proetin ağırlıklı beslenmen lazım puanının düşük tutmak içn yufka biskuvi onlar çok yükske puan menüleirnde meleki örnek al derim ben sana melek bak çok sıkı yapıyor onu örnek alrak yap ..
çiğdem melek menüleriniz gayet güzel herzamanki gibi..
melek ödemin gittimi canım..
bende genelde öğlen et aksam sebze yiyorum ama hafta sonu yani pazar ve pazartesi doğum günü kutlamaları vardı ipi kaçırdım..
1 kilo kaybım var 11 günde bakalımm.
meleğii takip ediyorum
YUZDE seksenı uctu gıttı ılknurum
dogru yoldasın bebek bana takıl kılolar tıkır tıkır gıtsın
cıgdemcım bebegım guanydın kusummmmmmmmmmmmm
Annen nasıl canım
offfffffffffffff kaşık hesabı az gibi ama deekki okadar yapıyor aman yarabbimm ,iyikii akşam sütle geçirdimm
birdaha hayattaaa öyle yapmamm korktumm
birde basküle hiç çıkmamaya çalışıyorumm hiç oynanamamıştır
herkeze gunaydın kızlarrr pazar gunku odemın yuzde 80 nını atmıs buluuyorum
ve dunku menum
sabah
peynır 1 p
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p
ara
salatalık 4 p
ogle
tavuk ızgara 0 p
ceyrek domates 1,5 p
ara
cecıl peynırı 1 p
aksam
yagsız yumurtalı kıyma kavurma 1 p
1 yemek kasıgı yogurt 2 p
2,5 lt su 2 kupa yesılcay
CIGDEMCım bugun fızıktedavıye gıttı bakalım doktor ne dıcek ınsallah duzelcek canımcım
1 kilo çook ii canım tebrik ederim yalnız ara öğünde bir şey ye ki akşam krize girme Süt içebilirsin yoğurt yiyebilirsin .. senin tercihin..Sabah 1 çay bardağı süt ve 3 tane kuru kayısı
Öğle Yumurtalı ıspanak ve peynir
Akşama da sebze çorbası içerim.
Ins krizler gelmez akşam:) Dün çok cebelleştim tatlı yememek için elma yoğurt kakao ve tarçın karışımıyla frenledim kendimi. Ve sabah çok mutlu başlamama neden oldu bu çünkü 1 kilo gitmiş:)))