Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

O zaman sen bizim diyet listemizi denemedin, bu mesajdan sonra paylaşıyorum hemen :KK34:

Hayırlısı olsun ablacım, inşallah en çok mutlu olacağın şekilde olur :KK16:

Evet öğlede karbonhidrat fazla olmuş, bu tür durumlarda akşam yemeğinde müsli yemeni tavsiye ederim :KK34:

tamam canım müslii alayımm evde dursunn lazım olur

İyi akşamlar sevgili çıtır adaylarıı :KK16:
Güzel bir hafta sonu -fakat beslenme açısından kötü :18::KK19:- geçirdim.
Menü bildirimi yapmaya utandım valla :KK17:
Yarın güzel bir menü bildiririm inşallah :KK15:
Sizi seviyorum :KK16:

moral bozmak yokk kaldığın yerden devamm
bende bozunca bir türlüü kendime gelemiyorumm hep yiyeysin gelirr bura sayesinde frenlemeyi öğrendim

Makarna, patates tehlikeli ikili:)) Sanırım tüm günün menüsüyle 60 lardasın canım.

offfffffffffffff:KK53: kaşık hesabı az gibi ama deekki okadar yapıyor aman yarabbimm ,iyikii akşam sütle geçirdimm
birdaha hayattaaa öyle yapmamm korktumm
birde basküle hiç çıkmamaya çalışıyorumm hiç oynanamamıştır

aa bilmiyordum :KK53: teşekkürler dikkate alıcam...

bi de bu yiyeceklerin puanlarını nasıl öğrenicem ben

Canım Karbonhdirat diyeti yapıyorsanm internete yazıyor puanalr ama Eti Formun arkasında yazar karbonhidrat puanı yazar birde proetin ağırlıklı beslenmen lazım puanının düşük tutmak içn yufka biskuvi onlar çok yükske puan menüleirnde meleki örnek al derim ben sana melek bak çok sıkı yapıyor onu örnek alrak yap ..

aa bilmiyordum :KK53: teşekkürler dikkate alıcam...

bi de bu yiyeceklerin puanlarını nasıl öğrenicem ben

Canım Karbonhdirat diyeti yapıyorsanm internete yazıyor puanalr ama Eti Formun arkasında yazar karbonhidrat puanı yazar birde proetin ağırlıklı beslenmen lazım puanının düşük tutmak içn yufka biskuvi onlar çok yükske puan menüleirnde meleki örnek al derim ben sana melek bak çok sıkı yapıyor onu örnek alrak yap ..

bende genelde öğlen et aksam sebze yiyorum ama hafta sonu yani pazar ve pazartesi doğum günü kutlamaları vardı ipi kaçırdım..
1 kilo kaybım var 11 günde bakalımm.
meleğii takip ediyorum :KK52::KK52:

çiğdem melek menüleriniz gayet güzel herzamanki gibi..
melek ödemin gittimi canım..

YUZDE seksenı uctu gıttı ılknurum :21::21::21::21:

bende genelde öğlen et aksam sebze yiyorum ama hafta sonu yani pazar ve pazartesi doğum günü kutlamaları vardı ipi kaçırdım..
1 kilo kaybım var 11 günde bakalımm.
meleğii takip ediyorum :KK52::KK52:

dogru yoldasın bebek :KK14::KK14::KK14: bana takıl kılolar tıkır tıkır gıtsın :21::21::21:

cıgdemcım bebegım guanydın kusummmmmmmmmmmmm :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

selam kızlar size bişey sorucam benim boyum 1.54 kilom 50 genel olarak bakınca zayıf gözüküyorum tamam ama inanılmaz bir göbeğim ve son günlerde gitgide büyüyen bir basenim var sizce ben diyet+spor mu yapmalıyım yoksa yalnızca spor mu? yaşım 21 bu arada :KK17:

offfffffffffffff:KK53: kaşık hesabı az gibi ama deekki okadar yapıyor aman yarabbimm ,iyikii akşam sütle geçirdimm
birdaha hayattaaa öyle yapmamm korktumm
birde basküle hiç çıkmamaya çalışıyorumm hiç oynanamamıştır

Bence de tartılma olayını hafta bir hatta daha uzuuuun aralarda yapalım yoksa şevki kırılıyo insanın:)

Sabah 1 çay bardağı süt ve 3 tane kuru kayısı
Öğle Yumurtalı ıspanak ve peynir
Akşama da sebze çorbası içerim.
Ins krizler gelmez akşam:) Dün çok cebelleştim tatlı yememek için elma yoğurt kakao ve tarçın karışımıyla frenledim kendimi. Ve sabah çok mutlu başlamama neden oldu bu çünkü 1 kilo gitmiş:)))

Kızlar günaydınn:)
Sabah:
Yarım tost (1dilim ekmekle ) 10p
Beyaz peynir 1p
Yeşil çay

Aksamda pırasa var annem bana ayrı pirincsiz yaptı

Bugün tartılmadım dün kaçamağım oldugu için yarın tartılıcam 2 haftada ne gitmiş görücez bakalım :)

Sizin kilo durumları ne alemde?

herkeze gunaydın kızlarrr :KK16::KK16::KK16: pazar gunku odemın yuzde 80 nını atmıs buluuyorum :KK42::KK42::KK42::KK42:

ve dunku menum

sabah
peynır 1 p
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık 4 p

ogle
tavuk ızgara 0 p
ceyrek domates 1,5 p

ara
cecıl peynırı 1 p

aksam
yagsız yumurtalı kıyma kavurma 1 p
1 yemek kasıgı yogurt 2 p

2,5 lt su 2 kupa yesılcay

:21::21::21::21:

Bu menü saygı durusunu hakediyorrr :21::21::KK9:

CIGDEMCım bugun fızıktedavıye gıttı bakalım doktor ne dıcek ınsallah duzelcek canımcım

İnşallah daha ii olur canım

Sabah 1 çay bardağı süt ve 3 tane kuru kayısı
Öğle Yumurtalı ıspanak ve peynir
Akşama da sebze çorbası içerim.
Ins krizler gelmez akşam:) Dün çok cebelleştim tatlı yememek için elma yoğurt kakao ve tarçın karışımıyla frenledim kendimi. Ve sabah çok mutlu başlamama neden oldu bu çünkü 1 kilo gitmiş:)))
1 kilo çook ii canım tebrik ederim yalnız ara öğünde bir şey ye ki akşam krize girme Süt içebilirsin yoğurt yiyebilirsin .. senin tercihin..

X