zero mu içiyorsun o sıfır ötekinde sıfır yazsada var.. saat kaçta yiyorsun sabah ve akşam yemeğini birde onun ikisinin arasına muhakkak ara öğün koy suyu kaç litre içiyorsun yeşilçay felan içiyormusun
Yok cnm zero degil
12bucukta yiyorum aksamda 7de
Ara ogun olarak ne yiyebilirimki
Saat 12 bucukta filan
Yesil cay icmiyorum cnm
Melekkim Gine masa Çikolata koymuşlarÇekmeceye attım gine Bu gidişle çekmece çikolata ile dolacakk
Şeytanda dürtmüyor değil yaniYe diye
canım bak ara öğün olarak yoğurt meyve fındık badem vb. yiebilirsin.. birde çok geç yiyorsun bilmiyorum çalışıyormusun eğer çalışıyorsan 7 de yemek zorundasın ona bi lafım yok en azından iki ara öğün yap bir ara yoğurt ye bir ara atıyorum badem ye akşamda 7 de ye.. ama eğer evdeysen bıraz daha erken ye akşam yeemğini en azından 6 ya kadar yemiş ol daha iyi olur birde suyu 2,5 litreden az içme su kurtarıcıdır.. bence senin vücudun direniyor araları muhakkak ekle canım birde seviyorsan eğer yeşilçay iç
Meyveli yogurt yesem olur demi
Yok cnm calismiyorum ama sabaha karsi yatiyorum
Su iciyorum cnm
Bencede direniyor ama pes etmicemm
Canım Sabah Erken Kalk Kalkarkalkmaz suyunu iç KAhvaltını et Arada Hafif şeyler Öğlenin de belli bir saati olsun o zmanda acıkmadıysan bile salata Çorba Protein tütür şeyler Ara ya tekrar bir şeyler Ben mesala Arada Yoğurt Yiyiorum Meyve yiyebilirsin fazla olmamak kaydı ile Akşamda belli bir saate geç saate değil yemeğini ye ve Suyunu kesinlikle Suyun 2-3 Litre Olsun Yeşil ÇAyını Ancak bu şekilde verirsin senin yaptığın şekil hem sağlıklı değil Hemde MEtobolzmyaı çalışmaısnı yavaşlatır..
Canım Yemem Yaa KıyamamıoyrumdaSAKIN Onları cekmeceye deıl cope yada yıyecek bırıne ver lutfnnnn
hazır yoğurt yeme canım onların şekeri çok evde kendin yap bende bugün mesela yoğurdun içine yarım elma doğradım bırazda tarçın serptim yedim çokda doyurucu ve güzel oldu.. direniyor ama neden biliyormusun aralar yok ya ondan bak araları ekle suyunu güzelce iç yeşilçayda iç bişeyler olacak olmazsada haftaya dietisyene git tahlil felan yaptır..
Ah cnm sabah kalkabilsem :)
Su iciyorum cnm yuruyusde yapiyorum
Gec yememin sebebi sabaha karsi yatmam
Corbalarin karbonhidrati cok saniyordum ay tavuktanda bikmisdim
Neyse yarin corba iceyim bari :)
Bugünkü Menüm
Sabah
1 adet Haşlanmış Yumurta
Az Beyaz Peynir Çecil Peyniri
Dereotu Roka
1 Dilim Çok Tahılı Ekmek
1 kupa Yeşil çay
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara
125 Gram Light Yoğurt
Akşam
Kuru Patlican Yemeği
Salata
Ara
1 kupa Yeşilçay
1 kupa Sade Nescafe
Çok geçmiş olsun
Topigimize hoşgeldin. Ben Eda, 19 yaşındayım, üniversiteye hazırlanıyorum
Etimek 1 dilim 7 karbon yanılmıyorsam canım.
Bugünkü Menüm
Sabah
1 adet Haşlanmış Yumurta
Az Beyaz Peynir Çecil Peyniri
Dereotu Roka
1 Dilim Çok Tahılı Ekmek
1 kupa Yeşil çay
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara