Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yanı arzu ılknura katılıyorum eger kredı odemesı gıbı gunlu mecburı bı odemen yoksa cık bencede kafan rahat ıs ararsın

çok saqolun desteqiniz için kızlar iş bakıyorum zaten bulur bulmaz çıkıcam iş bulmadan çıkarsam daha kötü bir psikolojinin altına girmekten korkuyorum kafam çok karışık bakalım Allahtan hayırlısı...
Selam kizlar ben neden kilo veremiyorum kac gundur ayni kilodayim
Nerde yanlis yapiyorumki
slm cnm menülerini yaz bakalım yanlışın nerde bi bakalım..

Tmm cnm yaziyorum
Sabah
1dilim ekmek
1tane yumurta
1dilim peynir
5dilim salam
1tane domates

Oglen light cola

Aksam tavuk et yada kofte yaninda light cola

Bu sabah uyandım 1 kilo daha gitmiş 8 günde 2 kilo suan 64 kiloyum. Tartı elektronik olmadıgı için kiloları yazabiliyorum sadece malesef

Sizce iyi mii yoksa az mı ?

Selam kizlar ben neden kilo veremiyorum kac gundur ayni kilodayim
Nerde yanlis yapiyorumki

Tmm cnm yaziyorum
Sabah
1dilim ekmek
1tane yumurta
1dilim peynir
5dilim salam
1tane domates

Oglen light cola

canım sen neden öğlen yemeğini yemiyorsun geçmi kahvaltı yapıyorsun? sonra her öğünde cola hemde light olanı çok fazla karbonlu tercihin zero olmalı ama onuda içmesen iyi olur çok içme cola.. aralarda yok metobolizmayı canlı tutmak gerekiyor..

İnsallaah hersey gönlününce olur bence sen bu azimle 65 bile olursunnn:)))

ınsallah canım tesekkur ederım

BU SAATE dek olan menum

sabah
2 INCE dılım cavdar 14 p
peynır 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p
salam 1 p

ara
cecıl peynırı

ogle
ızgara kofte 1 p
yesıllık 6,5 p
1 yemek yasıgı yogurt 1 p

26 p deyım
1 lt su su ana kadar

Son düzenleme:

Evet cnm gec kahvalti yapiyorum
Ama cnm colanin karbonhidrati 0 yaziyor
Off cok sinirlerim bozuldu gece acliktan geberiyorum
Hic birsey yemiyorum 100 gram bile gitmemis ya

Tmm cnm yaziyorum
Sabah
1dilim ekmek
1tane yumurta
1dilim peynir
5dilim salam
1tane domates

Oglen light cola

Bence kolaları iptal etmelisn cnm yada cok seviyosan 1 e indir. Bende senin gbi gec kahvaltı yapıyorum mesela yumurta yediğimde ekmek yemiyorum ama kolayı falan agzıma sürmedim
Biz bide oglende yemiyoruz bence bı dezavantaj cunkü sabahla aksam arasnda cok vakit var

zero mu içiyorsun o sıfır ötekinde sıfır yazsada var.. saat kaçta yiyorsun sabah ve akşam yemeğini birde onun ikisinin arasına muhakkak ara öğün koy suyu kaç litre içiyorsun yeşilçay felan içiyormusun

Kolanın karbonu sıfır doğru ama yaralı bir şey değil birde bazı bünyelerde ise kilo alımına bile neden oluyor canım Ben light bir şeyler içtiğim zamanda Ice tea gibi tatlı şeylere yeme istieğim daha çok olmuştu sende de BÖLE BİR kilo verememene sağlayabilir.. B,rde kahvaltını geç saatlerde yapma erken yap yeme düzenin olsun...

MElekkiimmm Ne yapıyorusnnnnn

ISLE GUCLE ugrasıorum canım ama gozumde burda sen napısun cıgdemcım

cankız lıght kola karbonu 0 evet ben 20 kılo verırken hergun 1 bardak ıcmıstım ıcınde seker olsaydı asla kılo veremezdım ama her bunyede aynı etkıyı yapıormus bılmıyorum. bu arada eger en az 2,5 lt su ıcmıorsan kılo vermen cok zor canım menulerıne baktıgımda sabah ogle aksam duzenın yok onun dısında yedıklerınde sorun yok ama su faktoru cok onemlı

Canım bende takılıyorum öle patronlar dışarda rahatızzz

Birde kola icmeden deniyim bari gerci hergun icmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…