- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
Allah Yardımcın Olsun Canım İş yeir kötü olunca insanın bütün hayatı kötü oluyor hayatında ki her şeyi etkiliyor.. İş aramalarını hızlandır Benim emlak la ilgili tecrübem olmamasına rağmen aramışlardı.Sen hayle hayle bulursun firmaların ilan vermesini bekleme Cv ni at oraya canım Allah Sabır versin ...
canım neden böyle yapıyorlarki herkes ekmek parası için evine eşine yardımcı olabilmek için çalışıyor neden böyle yapıyorlar herkes işine baksın ne lafa söze karıştırıyorlar insanı yazıklar olsun canım başın arıcana çık kafan rahat rahat da yeni bir iş ara canım sağlığından önemli değil yaa..
yanı arzu ılknura katılıyorum eger kredı odemesı gıbı gunlu mecburı bı odemen yoksa cık bencede kafan rahat ıs ararsın
çok saqolun desteqiniz için kızlar iş bakıyorum zaten bulur bulmaz çıkıcam iş bulmadan çıkarsam daha kötü bir psikolojinin altına girmekten korkuyorum kafam çok karışık bakalım Allahtan hayırlısı...
Anca gelebildim ablacım Şimdi de ben yalnız kaldım, kimsecikler yok Diyordum ki Çiğdem ablam da gelmiş
Ah ablacımm migren adeta bir zehir, nasıl berbat olduğunu bilirim
İnşallah hayırlısıyla daha iyi bir iş bulursun, kurtulursun oradan..
Allah yardımcın olsun
slm cnm menülerini yaz bakalım yanlışın nerde bi bakalım..Selam kizlar ben neden kilo veremiyorum kac gundur ayni kilodayim
Nerde yanlis yapiyorumki