- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
benım ole oluyor kafamda bıtınce sımdıde ole olcak nasıpse
aynen canım benim önceden gitti şimdide gidecek başka çaresi yoookk kilolara savaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benım ole oluyor kafamda bıtınce sımdıde ole olcak nasıpse
Iyi akşamlar çıtırlaar, sabahtan giremedim malum sınava 17 gün kaldı, ders çalışıyorum.
Tüm yazdıklarinizi okudum, şu kas konusunda takıldım, yağlar erimeden kas olur mu ya ? Ben leslie'ye başlıcam da, kilo veremez miyim onunla ?
Menün gayet güzel canımBugünkü menüm
Kahvaltı+öğle yemeği (geç kalktım malesef )
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
6-7 zeytin
Bir kaç çatal sucuklu yumurta
Ara
4-5 fındık
1 şişe maden suyu (midem kötü oldu biraz nedense, o yüzden içtim)
Akşam
1 porsiyon yoğurtlu biber yemeği
Biraz peynir
Su: 1 lt anca içebildim ya
Spor: yok
Hoşgeldin canımArkadaşlar iyi geceler, merhabalar herkese. Ben de bu başlık altında devam etmek istiyorum diyet macerama. Diyet kelimesini aslında oldum olası sevmemişimdir ama doğum sonrası ne kadar kaçarsak kaçalım yolumuz bir yerde kesişiyor adına 'diyet' denilen uğraşla.Çok meşakkatli bir uğraş hem de. Bazen insan kendi vücuduna inanamıyor, ya da neden ben diye soruyo kendine. Bazı şanslılar doğum sonrası tığ gibi oluyo bilirsiniz o tipleri:) Ama 10. ayda artık kabullenmeye başlayınca ee ben de başlayayım artık yoksa kendiliğinden gideceği yok bu gereksiz yağların diyosun:). Karbonhidrat diyetinde 2. haftam 1. hafta her şey güzeldi ve 2 kiloya yakın bir eksilme gördüm ama 2. haftada bazı aksaklıklar oldu(kocaman bir yaş pastayı bitirene kadar dolapta tutmak gibi) o yüzden kilo vermenin yakınından bile geçmedim. Hala 2. haftanın içindeyim ve bugün regl oldum kendimi daha tombik hissediyorum nedense. Yine de bozmayacam diyeti,ben bol bol et, yumurta ve peynir yiyorum, belki 40 ı bile bulmuyodu ilk hafta ama bundan sonra 40 la 50 arası çok sıkmadan devam edeceğim. Buraya yazma ihtiyacını neden duyuyorum? Kendi adıma bunu paylaştığımda daha emin adımlarla ilerleyeceğimi bildiğim için sizi ortak ediyorum kendime:)Yapacaklarıma/yapamayacaklarıma:) Ben 1.67 boyunda ve an itibarıyla 66 kiloyum, hedef ince görünene kadar devam etmek. Bu 62 olur 60 olur 58 olur bilemem. 25 yaşındayım ve haftada 3 günlük bir spor salonuna kayıt oldum ama derslerin yoğunluğu nedeniyle 1 veya 2 gün gidebiliyorum. Bu diyeti bayaaa okudum, araştırdım ve emin olarak ilerleyeceğim inş,ilerleyeceğiz inş:)Sağlıkla.
gunaydın kızlar
dunku menum ıle gene 300 gr gıtmıs bolelıkle son 3 gunde toplam 800 gr gıtmıs oldu
dunku menum
sabah
2 ıyıce kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p
salam 1 p
ara
cecıl peynırı 1 p
ogle
yarım porsıyon tavuk pırzola ızgara 0 p
yarım bardak dıet kola
ara
2 adet cevız 2 p
aksam
pırınclerı tek tek ayıklanmıs 3 yemek kasıgı ıspanak yemegı 6 p
1 yemek kasıgı yogurt 1 p
yesıllık 2 p
2,5-3 lt su 2 kupa yesıl cay
hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr nerdesiniz arzu meryem eda ciğdem ve diğer hatunlaaaaaaaaarrr nirdesiniz beaaaaaaaaaaaa
Menün gayet güzel canım
Hoşgeldin canım
Menün harika canım 3 günde 800 gram çok ii böle devam et yola devam canım
Günaydın canım BurdayımCanım sabahları kaçamak baktığımdan hemen yazamıyorum sabah yoğun oluyorum..
günaydın kızlarr
yeni gelenler hoşgeldiniz kızlar...
moralim çok bozuk sabah sabah iş yerinde kızın biriyle tartıştım
öqleden sonra izin aldım çalışmıcam
başım çatlıyo aqrıdan
zor günler geçiriyorum..
gunaydın canım
bılırım ısyerındekı zorlukları yanı bısey dıyemıyorum ama cok sınır bozucu kesınlıkle hakkında hayırlısı
iş bakıyorum bulduqum an çıkıcam miqrenim havalarda psikolojim çok bozuk...
günaydın kızlarr
başım çatlıyo aqrıdan
zor günler geçiriyorum..
Canım Allah Yardımcın Olsun Çok zor...Seni pes ettirmek için yapıyorlar böle .....
gunaydın kızlar
dunku menum ıle gene 300 gr gıtmıs bolelıkle son 3 gunde toplam 800 gr gıtmıs oldu
dunku menum
sabah
peynır 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p
salam 1 p
ara
cecıl peynırı 1 p
ogle
yarım bardak dıet kola
ara
2 adet cevız 2 p
aksam
yesıllık 2 p
amin cnm inşallah Rabbim eder
yok nçiqdemcim yaa burası çekilecek gibi bir yer deqil herkes saman altından su yürütüyor..
Melek ablacım günaydınn:)
Senin düğünün ne zaman ve hedef kilon kaç merak ettim
günaydın kızlarr
başım çatlıyo aqrıdan
zor günler geçiriyorum..
amin cnm inşallah Rabbim eder
yok nçiqdemcim yaa burası çekilecek gibi bir yer deqil herkes saman altından su yürütüyor..
oglen menum
ızgara kofte
1 bardak ayran
gunaydın kızlar
dunku menum
sabah
peynır 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p
salam 1 p
ara
cecıl peynırı 1 p
ogle
yarım bardak dıet kola
ara
2 adet cevız 2 p
aksam
yesıllık 2 p
hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr nerdesiniz arzu meryem eda ciğdem ve diğer hatunlaaaaaaaaarrr nirdesiniz beaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlarr
başım çatlıyo aqrıdan
zor günler geçiriyorum..