Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

zero mu içiyorsun o sıfır ötekinde sıfır yazsada var.. saat kaçta yiyorsun sabah ve akşam yemeğini birde onun ikisinin arasına muhakkak ara öğün koy suyu kaç litre içiyorsun yeşilçay felan içiyormusun

Yok cnm zero degil
12bucukta yiyorum aksamda 7de
Ara ogun olarak ne yiyebilirimki

Yok cnm zero degil
12bucukta yiyorum aksamda 7de
Ara ogun olarak ne yiyebilirimki

canım bak ara öğün olarak yoğurt meyve fındık badem vb. yiebilirsin.. birde çok geç yiyorsun bilmiyorum çalışıyormusun eğer çalışıyorsan 7 de yemek zorundasın ona bi lafım yok en azından iki ara öğün yap bir ara yoğurt ye bir ara atıyorum badem ye akşamda 7 de ye.. ama eğer evdeysen bıraz daha erken ye akşam yeemğini en azından 6 ya kadar yemiş ol daha iyi olur birde suyu 2,5 litreden az içme su kurtarıcıdır.. bence senin vücudun direniyor araları muhakkak ekle canım birde seviyorsan eğer yeşilçay iç

Saat 12 bucukta filan
Yesil cay icmiyorum cnm

Canım Sabah Erken Kalk Kalkarkalkmaz suyunu iç KAhvaltını et Arada Hafif şeyler Öğlenin de belli bir saati olsun o zmanda acıkmadıysan bile salata Çorba Protein tütür şeyler Ara ya tekrar bir şeyler Ben mesala Arada Yoğurt Yiyiorum Meyve yiyebilirsin fazla olmamak kaydı ile Akşamda belli bir saate geç saate değil yemeğini ye ve Suyunu kesinlikle Suyun 2-3 Litre Olsun Yeşil ÇAyını Ancak bu şekilde verirsin senin yaptığın şekil hem sağlıklı değil Hemde MEtobolzmyaı çalışmaısnı yavaşlatır..

Melekkim Gine masa Çikolata koymuşlar :KK47::KK47:Çekmeceye attım gine :KK53::KK53: Bu gidişle çekmece çikolata ile dolacakk :KK24:
Şeytanda dürtmüyor değil yani :KK37::KK37: Ye diye:KK37:

canım bak ara öğün olarak yoğurt meyve fındık badem vb. yiebilirsin.. birde çok geç yiyorsun bilmiyorum çalışıyormusun eğer çalışıyorsan 7 de yemek zorundasın ona bi lafım yok en azından iki ara öğün yap bir ara yoğurt ye bir ara atıyorum badem ye akşamda 7 de ye.. ama eğer evdeysen bıraz daha erken ye akşam yeemğini en azından 6 ya kadar yemiş ol daha iyi olur birde suyu 2,5 litreden az içme su kurtarıcıdır.. bence senin vücudun direniyor araları muhakkak ekle canım birde seviyorsan eğer yeşilçay iç

Meyveli yogurt yesem olur demi
Yok cnm calismiyorum ama sabaha karsi yatiyorum
Su iciyorum cnm
Bencede direniyor ama pes etmicemm

Meyveli yogurt yesem olur demi
Yok cnm calismiyorum ama sabaha karsi yatiyorum
Su iciyorum cnm
Bencede direniyor ama pes etmicemm

hazır yoğurt yeme canım onların şekeri çok evde kendin yap bende bugün mesela yoğurdun içine yarım elma doğradım bırazda tarçın serptim yedim çokda doyurucu ve güzel oldu.. direniyor ama neden biliyormusun aralar yok ya ondan bak araları ekle suyunu güzelce iç yeşilçayda iç bişeyler olacak olmazsada haftaya dietisyene git tahlil felan yaptır..

Canım Sabah Erken Kalk Kalkarkalkmaz suyunu iç KAhvaltını et Arada Hafif şeyler Öğlenin de belli bir saati olsun o zmanda acıkmadıysan bile salata Çorba Protein tütür şeyler Ara ya tekrar bir şeyler Ben mesala Arada Yoğurt Yiyiorum Meyve yiyebilirsin fazla olmamak kaydı ile Akşamda belli bir saate geç saate değil yemeğini ye ve Suyunu kesinlikle Suyun 2-3 Litre Olsun Yeşil ÇAyını Ancak bu şekilde verirsin senin yaptığın şekil hem sağlıklı değil Hemde MEtobolzmyaı çalışmaısnı yavaşlatır..

Ah cnm sabah kalkabilsem :)
Su iciyorum cnm yuruyusde yapiyorum
Gec yememin sebebi sabaha karsi yatmam
Corbalarin karbonhidrati cok saniyordum ay tavuktanda bikmisdim
Neyse yarin corba iceyim bari :)

hazır yoğurt yeme canım onların şekeri çok evde kendin yap bende bugün mesela yoğurdun içine yarım elma doğradım bırazda tarçın serptim yedim çokda doyurucu ve güzel oldu.. direniyor ama neden biliyormusun aralar yok ya ondan bak araları ekle suyunu güzelce iç yeşilçayda iç bişeyler olacak olmazsada haftaya dietisyene git tahlil felan yaptır..

Tmm cnm bende oyle yapiyim bari
Tahlile gerek yok cnm 10kilo verdim de simdi hic gitmiyor ara ogunden olabilir

Bugünkü Menüm
Sabah
1 adet Haşlanmış Yumurta
Az Beyaz Peynir Çecil Peyniri
Dereotu Roka
1 Dilim Çok Tahılı Ekmek
1 kupa Yeşil çay

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
Ton balıklı Salata

Ara
125 Gram Light Yoğurt

Akşam
Kuru Patlican Yemeği
Salata

Ara
1 kupa Yeşilçay
1 kupa Sade Nescafe

Bugünkü Menüm
Sabah
1 adet Haşlanmış Yumurta
Dereotu Roka
1 Dilim Çok Tahılı Ekmek
1 kupa Yeşil çay

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
Ton balıklı Salata

Ara
125 Gram Light Yoğurt

Akşam
Kuru Patlican Yemeği
Salata

Ara
1 kupa Yeşilçay
1 kupa Sade Nescafe

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Sohbetinize katilamiyorum oglumla ilgilenmekten ama sizi takip ediyorum :emir_bebek: yediklerimi yazip cikacagim umut beyfendi yine oyun istiyor :emir_bebek::emir_bebek:

Kahvalti

2 dilim ekmek
peynir, salam, haslanmis yumurta, domates

ara
2 kuru kaysi

ara
1 kücük dilim pankek ( esim israr edince onu kirmamak icin yedim :KK17: )

aksam
1 kase mercimek corbasi
3- 4 yaprak sarmasi
yogurt

simdiye kadar 2 litre su ictim
gece de eger oglum uyursa 30 saat yine bisiklet sürecegim ve mekik cekecegim

hayırlı akşamlar kızlar..

menüm geç yedik bundan dolayı iki öğün yaptım bilginize

sabah
yeşilçay 3 kaysı

kahvaltı
3 mini dilim çavdar ekmeği tost makinasında kızarmış
1 haşlama yumurta
salam
beyaz peynir
zeytin
azıcık çökelek tavada

ara
bir kase yoğurda yarım elma ve üzerine tarçın

akşam
ıspanak kavurması üzerine yoğurt
1 sosis

3 litre su 3 yeşilçay

Bugünkü Menüm
Sabah
1 adet Haşlanmış Yumurta
Dereotu Roka
1 Dilim Çok Tahılı Ekmek
1 kupa Yeşil çay

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
Ton balıklı Salata

Ara
125 Gram Light Yoğurt

Akşam
Kuru Patlican Yemeği
Salata

Ara
1 kupa Yeşilçay
1 kupa Sade Nescafe

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar:

Merhaba kızlar hepinize. Kolaylıklar diliyorum size inş hayırlısıyla kurtulcaz kilolarimizdan:)). Ben et yemekten bıktım, artık görmek bile istemiyorum. Ekmeğe bakliyatlara dikkat edicem yine ama karbonhidrat diyetinden biraz uzaklasmam gerek. Suyumu da içtim spor da yaptım az çok ama 2 haftada( kacamaklar yüzünden) tam olarak kilo verdim diyemem (gidip geri geliyolar:))).Bakalım farklı bir yöntem bulursam deneyebilirim

Bugünkü menüm;
Sabah;
Peynirli yumurta 1p
Yarım yeşil biber 1,5p
Beyaz peynir 1p
Yeşil çay şekersiz
Toplam 3,5 puan

Ara;
Bir avuç badem 20 gr civarı
5p

Aksam;
Taze fasulye 7p