Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kızlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ben 2 gündür hiç dikkat edemedim birazda salladım açıkçası :KK17:
bu sabahta cısslı yedim ama yarın demicem hemen bugün öqlen menüsüyle start veriyorum 1-2 gün düzenli gitmeyi başarabilirsem gerisi gelicek inşallahh..
1-2 gündür beynimde bitirmeye çalışıyorum bu işi... ve bu sefer bnm sizin desteqinize ihtiyacım var :KK8::KK8:
melek hanımmmm :KK3::KK3:
lenn her akşam saat 8de whattsaptan ne yedin diye sormak zorundamısın hee :KK47::KK47: yazmaya utandım dün akşam :KK17::KK17: hem yazılırmı yiyen var yiyemeyen var :KK37::KK37::KK37::KK37:

canım başla artık sen istesen zaten bir şekilde verirsin bu kiloları gerçek anlamda başladığın gün menülerini paylaş canım öteki arkadaşlara motivasyon düşüklüğü olmasın... kararına ver ve başla birkere başlaıncada bırakmak yok yaza şurada ne kaldı hatta nisan ayına nisan ayında daha ince montlar giyicez öyle değilmi..

gunaydın kızceler :KK16::KK16::KK16:

gene sadece 200 gr gıtmıs ama napalım ıdare edıcez :KK19::KK19::KK19:

sabah
2 ınce dılım cok kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p ( cok tok tutuo tavsıye edıorum=)

oglen
ızgara kofte 1 p
kozlenmıs domates yarım 3 p
1 adet kozlenmıs bıber 3 p
1 yemek yasıgı yogurt 2 p
yarım bardak zero 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p

aksam
tavuk tava malesef annem ole yapmıs 8 p

40,5 puanla gunu kapamısım :KK54::KK54::KK54:

2,5 lt su 1 kupa yesılcay

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

melek 200 gr 200 grmdır kendine gel bunu haftada zorluklarla veren arkadaşlarımız var böyle şeyler söyleme herkes alışana kadar bıraz daha dikkat etmeliyiz pozitif olmalıyız arkadaşım:KK19:

yakında totonda 37 numara ayak ızıyle sutlucam zaten senı az kaldı :KK14::KK14::KK14::KK14:

olur ustunde 100 tanede mum olsunmu :KK47::KK47::KK47:
sıqarmıki acaba o kaaaa mum :26::26:
canım başla artık sen istesen zaten bir şekilde verirsin bu kiloları gerçek anlamda başladığın gün menülerini paylaş canım öteki arkadaşlara motivasyon düşüklüğü olmasın... kararına ver ve başla birkere başlaıncada bırakmak yok yaza şurada ne kaldı hatta nisan ayına nisan ayında daha ince montlar giyicez öyle değilmi..

haklısın ilknurcum söz başlıyorm bugün öqlen :KK19:

başla canım hem senin için iyi olur kıyafet felan yaz geldi felan laf bunlar aslında sağlık için vermeliyiz canım yürüyüş parkurunda yaşlı amcalar neneleri bi görsen bu yaşta yapıyorlar biz neden yapmayalım herşeyin başı sağlık sağlık sağlık...:KK19::KK54:

Günaydınlarrr,
kahvemi aldım geldimm nasılsınız bakalım
günaydın cnm bende bitki çayı içiyorum :nazar:
başla canım hem senin için iyi olur kıyafet felan yaz geldi felan laf bunlar aslında sağlık için vermeliyiz canım yürüyüş parkurunda yaşlı amcalar neneleri bi görsen bu yaşta yapıyorlar biz neden yapmayalım herşeyin başı sağlık sağlık sağlık...:KK19::KK54:

evet cnm kesinlikle saqlık için vermeliyiz

günaydın kızlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ben 2 gündür hiç dikkat edemedim birazda salladım açıkçası :KK17:
bu sabahta cısslı yedim ama yarın demicem hemen bugün öqlen menüsüyle start veriyorum 1-2 gün düzenli gitmeyi başarabilirsem gerisi gelicek inşallahh..
1-2 gündür beynimde bitirmeye çalışıyorum bu işi... ve bu sefer bnm sizin desteqinize ihtiyacım var :KK8::KK8:
melek hanımmmm :KK3::KK3:
lenn her akşam saat 8de whattsaptan ne yedin diye sormak zorundamısın hee :KK47::KK47: yazmaya utandım dün akşam :KK17::KK17: hem yazılırmı yiyen var yiyemeyen var :KK37::KK37::KK37::KK37:

Ben size çok güveniyorumm birkez başarmışsınız yine başarırsınız

demı ılknurcum sole ha şole ben anlatamıyorum buna :KK19::KK19::KK19:

melek 200 gr 200 grmdır kendine gel bunu haftada zorluklarla veren arkadaşlarımız var böyle şeyler söyleme herkes alışana kadar bıraz daha dikkat etmeliyiz pozitif olmalıyız arkadaşım:KK19:

:KK17::KK17::KK17: haklısın canımcım cok haklısın ben alısmısım 600-900 gramlara bır gunde az geldı ama haklısın hıc verememekten ıyıdır :KK19::KK19::KK19:

sıgdırırım ben :KK14::KK14::KK14::KK14:

Günaydınlarrr,
kahvemi aldım geldimm nasılsınız bakalım

ıyıdır bebek sen nasılsın :21::21::21:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

meleğin yazılarını profilimde gördüm. bende feci kilo aldım. tam 6o kilo olmuşum . ve 40 beden. pöff.
sanırım burayı takip edeceğim. 10 kilo vermem şart.
bu arada erginsena boyun uzun sanırım. 60 kilolarda 36 beden olmuşsun. ben bu kiloda 40 bedenim
. 48 kiloda 36 bedendim maalesef.

Son düzenleme:
Ben size çok güveniyorumm birkez başarmışsınız yine başarırsınız
inaşşal cnm benimde tek tesellim bu başarabildiqimi gördüm istendiqinde yapılabildiqini gördüm inşallah bu sefer kalıcı olacak şekilde devam edicem..
meleğin yazılarını profilimde gördüm. bende feci kilo aldım. tam 6o kilo olmuşum . ve 40 beden. pöff.
bu arada erginsena boyun uzun sanırım. 60 kilolarda 36 beden olmuşsun. ben bu kiloda 40 bedenim

165 boyum cnm 38 beden çok rahat oluyodu 36 beden pantolon cuk diye oturmuştu nerde o günlerr :KK31::KK31:

Melek 200 gr verdiğindede sevinmelisin bence,o 200 grlar bir hafta sonra bakacaksın senden bir kilo olarak gidecek vücudundan

kızlarr kızkardesımın ıkızlerı dokuz aylık oldular nasıl sevımlıler anlatamam dun aksam ıs cıkısı hem yemege hemde ıkızlerı gormeye gıdıcektım ama menude pıde oldugunu ogrenınce vazgectım :KK19::KK19::KK19: evımde yemem gerekenı yedım :KK56::KK56::KK56: bıseye karar verıldıyse hedefe ulasana kadar vazgecememk gerekıyor baska turlu olmuyor bır kere bısı olmazlarla kılo alıyoruz :KK50::KK50::KK50:

inaşşal cnm benimde tek tesellim bu başarabildiqimi gördüm istendiqinde yapılabildiqini gördüm inşallah bu sefer kalıcı olacak şekilde devam edicem..

165 boyum cnm 38 beden çok rahat oluyodu 36 beden pantolon cuk diye oturmuştu nerde o günlerr :KK31::KK31:
sanırım vücut yapısıyla alakalı.
bende 162 yim.
sizlerin önerilerini uygulamaya çalışacağım. 3 gündür dikkatliyim. tatlıyı kestim. bende en çok kilo aldıran tatlılar . umarım 52 lere ulaşırım.
bu arada herkese günaydın

Son düzenleme:

okycımmmm canım benım hosgeldın :KK16::KK16::KK16::KK16: sen burayı takıp et 10 kılo nekı verırsın canım cok eglencelı bır topık burası kılo verıp sohbetler edıyoruz hergun beklıyorum canım :KK16::KK16::KK16:

Melek 200 gr verdiğindede sevinmelisin bence,o 200 grlar bir hafta sonra bakacaksın senden bir kilo olarak gidecek vücudundan

ınsallah canım bende ole dusunuyorum cunku ben cok sıkı sıfır kacamakla gıttıgım ıcın kılo vermem rutın ve surekllı oluyor :KK54::KK54::KK54:

ayyyy şımardımm şimdiii ama şişko bir bebek

:KK20::KK20::KK20: hayırrrr sen sısko deıl cıtır adayı bır bebeksın

:KK17::KK17::KK17: haklısın canımcım cok haklısın ben alısmısım 600-900 gramlara bır gunde az geldı ama haklısın hıc verememekten ıyıdır :KK19::KK19::KK19:

ıyıdır bebek sen nasılsın :21::21::21:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım sen ben bir başkası ona ne söylersek söyleyelim önemli olan söylemek değil arzunun kafasında bitirip evet artık başlıcam sonuna kadar gidicem demeli kişi kendini kararını kafasında bitirir başkasının lafına bakmaz ama bak dedi bugün başlıyorum diye zaten bir başlasa tıkır tıkır verecek oda biliyor ama beklemek çare değil gün geçtikce o kilo git gide katlanacak sonuçları daha kötü olacak.. ne diyelim hayırlısı bakalım bugün neler olacak..:KK34:

okycımmmm canım benım hosgeldın :KK16::KK16::KK16::KK16: sen burayı takıp et 10 kılo nekı verırsın canım cok eglencelı bır topık burası kılo verıp sohbetler edıyoruz hergun beklıyorum canım :KK16::KK16::KK16:

ınsallah canım bende ole dusunuyorum cunku ben cok sıkı sıfır kacamakla gıttıgım ıcın kılo vermem rutın ve surekllı oluyor :KK54::KK54::KK54:

:KK20::KK20::KK20: hayırrrr sen sısko deıl cıtır adayı bır bebeksın

aynen öyle yapacağım canım... şu yaza fit giirelim valla

X