- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
ne yedın hemen dokulllllllllllllll yazmamandan bellıydı zaten
yediklerimi yazıpta topikten atılmaya hiiiç niyetim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yedın hemen dokulllllllllllllll yazmamandan bellıydı zaten
100 kıloya ulasınca bırden bıre aklına gelıverırr
100. kılo kutlama pastan benden
yediklerimi yazıpta topikten atılmaya hiiiç niyetim yok
çikolatalı olsun bi zahmet
günaydın kızlarrrr
ben 2 gündür hiç dikkat edemedim birazda salladım açıkçası
bu sabahta cısslı yedim ama yarın demicem hemen bugün öqlen menüsüyle start veriyorum 1-2 gün düzenli gitmeyi başarabilirsem gerisi gelicek inşallahh..
1-2 gündür beynimde bitirmeye çalışıyorum bu işi... ve bu sefer bnm sizin desteqinize ihtiyacım var
melek hanımmmm
lenn her akşam saat 8de whattsaptan ne yedin diye sormak zorundamısın hee yazmaya utandım dün akşam hem yazılırmı yiyen var yiyemeyen var
gunaydın kızceler
gene sadece 200 gr gıtmıs ama napalım ıdare edıcez
sabah
2 ınce dılım cok kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
1 adet salatalık 4 p ( cok tok tutuo tavsıye edıorum=)
oglen
ızgara kofte 1 p
kozlenmıs domates yarım 3 p
1 adet kozlenmıs bıber 3 p
1 yemek yasıgı yogurt 2 p
yarım bardak zero 0 p
ara
1 adet salatalık 4 p
aksam
tavuk tava malesef annem ole yapmıs 8 p
40,5 puanla gunu kapamısım
2,5 lt su 1 kupa yesılcay
sıqarmıki acaba o kaaaa mum :26::26:yakında totonda 37 numara ayak ızıyle sutlucam zaten senı az kaldı
olur ustunde 100 tanede mum olsunmu
canım başla artık sen istesen zaten bir şekilde verirsin bu kiloları gerçek anlamda başladığın gün menülerini paylaş canım öteki arkadaşlara motivasyon düşüklüğü olmasın... kararına ver ve başla birkere başlaıncada bırakmak yok yaza şurada ne kaldı hatta nisan ayına nisan ayında daha ince montlar giyicez öyle değilmi..
sıqarmıki acaba o kaaaa mum :26::26:
haklısın ilknurcum söz başlıyorm bugün öqlen
günaydın cnm bende bitki çayı içiyorumGünaydınlarrr,
kahvemi aldım geldimm nasılsınız bakalım
başla canım hem senin için iyi olur kıyafet felan yaz geldi felan laf bunlar aslında sağlık için vermeliyiz canım yürüyüş parkurunda yaşlı amcalar neneleri bi görsen bu yaşta yapıyorlar biz neden yapmayalım herşeyin başı sağlık sağlık sağlık...
günaydın kızlarrrr
ben 2 gündür hiç dikkat edemedim birazda salladım açıkçası
bu sabahta cısslı yedim ama yarın demicem hemen bugün öqlen menüsüyle start veriyorum 1-2 gün düzenli gitmeyi başarabilirsem gerisi gelicek inşallahh..
1-2 gündür beynimde bitirmeye çalışıyorum bu işi... ve bu sefer bnm sizin desteqinize ihtiyacım var
melek hanımmmm
lenn her akşam saat 8de whattsaptan ne yedin diye sormak zorundamısın hee yazmaya utandım dün akşam hem yazılırmı yiyen var yiyemeyen var
canım başla artık sen istesen zaten bir şekilde verirsin bu kiloları gerçek anlamda başladığın gün menülerini paylaş canım öteki arkadaşlara motivasyon düşüklüğü olmasın... kararına ver ve başla birkere başlaıncada bırakmak yok yaza şurada ne kaldı hatta nisan ayına nisan ayında daha ince montlar giyicez öyle değilmi..
demı ılknurcum sole ha şole ben anlatamıyorum buna
melek 200 gr 200 grmdır kendine gel bunu haftada zorluklarla veren arkadaşlarımız var böyle şeyler söyleme herkes alışana kadar bıraz daha dikkat etmeliyiz pozitif olmalıyız arkadaşım
sıqarmıki acaba o kaaaa mum :26::26:
sıgdırırım ben
haklısın ilknurcum söz başlıyorm bugün öqlen
Günaydınlarrr,
kahvemi aldım geldimm nasılsınız bakalım
başla canım hem senin için iyi olur kıyafet felan yaz geldi felan laf bunlar aslında sağlık için vermeliyiz canım yürüyüş parkurunda yaşlı amcalar neneleri bi görsen bu yaşta yapıyorlar biz neden yapmayalım herşeyin başı sağlık sağlık sağlık...
inaşşal cnm benimde tek tesellim bu başarabildiqimi gördüm istendiqinde yapılabildiqini gördüm inşallah bu sefer kalıcı olacak şekilde devam edicem..Ben size çok güveniyorumm birkez başarmışsınız yine başarırsınız
meleğin yazılarını profilimde gördüm. bende feci kilo aldım. tam 6o kilo olmuşum . ve 40 beden. pöff.
sanırım burayı takip edeceğim. 10 kilo vermem şart.
bu arada erginsena boyun uzun sanırım. 60 kilolarda 36 beden olmuşsun. ben bu kiloda 40 bedenim
. 48 kiloda 36 bedendim maalesef.
haklısın canımcım cok haklısın ben alısmısım 600-900 gramlara bır gunde az geldı ama haklısın hıc verememekten ıyıdır
ıyıdır bebek sen nasılsın
sanırım vücut yapısıyla alakalı.inaşşal cnm benimde tek tesellim bu başarabildiqimi gördüm istendiqinde yapılabildiqini gördüm inşallah bu sefer kalıcı olacak şekilde devam edicem..
165 boyum cnm 38 beden çok rahat oluyodu 36 beden pantolon cuk diye oturmuştu nerde o günlerr
meleğin yazılarını profilimde gördüm. bende feci kilo aldım. tam 6o kilo olmuşum . ve 40 beden. pöff.
sanırım burayı takip edeceğim. 10 kilo vermem şart.
bu arada erginsena boyun uzun sanırım. 60 kilolarda 36 beden olmuşsun. ben bu kiloda 40 bedenim
. 48 kiloda 36 bedendim maalesef.
Melek 200 gr verdiğindede sevinmelisin bence,o 200 grlar bir hafta sonra bakacaksın senden bir kilo olarak gidecek vücudundan
ayyyy şımardımm şimdiii ama şişko bir bebek
haklısın canımcım cok haklısın ben alısmısım 600-900 gramlara bır gunde az geldı ama haklısın hıc verememekten ıyıdır
ıyıdır bebek sen nasılsın
okycımmmm canım benım hosgeldın sen burayı takıp et 10 kılo nekı verırsın canım cok eglencelı bır topık burası kılo verıp sohbetler edıyoruz hergun beklıyorum canım
ınsallah canım bende ole dusunuyorum cunku ben cok sıkı sıfır kacamakla gıttıgım ıcın kılo vermem rutın ve surekllı oluyor
hayırrrr sen sısko deıl cıtır adayı bır bebeksın