Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Tamam canım o güne ayarlayalım işte müsait olduğumuz bir tarihe

Bende anlamadım canım ne olduğunu ..

Melek sensiz olmaz canım gel ya ileir tarihe 1 gün ayarlayalım gel ona göre alırısn biletini

gelmeye calıscam canım :KK55::KK55::KK55:

Kızlar Benim çıkış vaktim geliyor hepinize İyi Akşamlar:KK16::KK16::KK16::KK16:

ıyı aksamlar cıgdemcım :26::26:

hiç girme canım
ben bu listeyle 28 kilo verdim
uygula yeter :KK34:
o listeyii bende iyice öğrenirsem benim için çok iyiiolacak
kek :KK19::KK19::KK19:

ara da kek deılde salatalık bır porsıon yogurt bır ıkı cevuz yada kuru kayısı tercıh etmelısın canım

hemen not aldım bende,
kuru kaysı alışkanlığım hiç yok benim en kısa zamanda almalıyım kuru kaysı

Sizlerinn sayesinde öğreneceğim çok şey varr benimm bu sayfada olduğumm içinn inanınn çok mutluyum ,bu sefer olacak kilo vereceğimm inşallah
Bugünküü menümü de yorumlarsanız sevinirim hatalarımıı bilmekk istiyorum

Sabah 10 da kalktığım için geç oldu,
1 dilim tam buğday ekmek ısıtıp üzerine peynire soğan nane doğrayıp 2 yemek kaşığı kadar yedim
1bardak çay ve domates

Ara
1 portakal

temizlik yaptığım için öğlen yemeği 5 te oldu ,2 kepçe çorba ekmeksiz yedim ve karnım şuan tok

biliyorum öğlen menüsüde olmalıydı ama sabah geç yapınca böyle olduu

inceleyince biraz çok hoşuma gitti aslında ,günlük kaç puana kadar izin veriyorsun kendine ve nerden hesaplıyorsun

canım ben bu konuda bıraz gaddarım bılenler bılır burda ben 25-30 puanı gecmıorum ama sen 35-40 puanda tutarsan cok guzel kılo verebılırsın :KK34::KK34::KK34:

gaddar olmazsak gitmiyor bu kilolarr,ben daha önce çok hatalar yaptımm mesela şok diyetler gibii isveç diyeti denemeye kalktım ,onunla 6 kilo vermişliğim bile var ama diyeti bırakınca fazlasıyla geldii kilolar
Artık sağlıklı vermekk istiyorum kaçamak yapmadan en büyük hatalardan biride 1 kaşıktan birşey olmaz deyip tadına bakmaktan oluyorr,

Bugünkü menüm :KK56:

Kahvaltı
2 dilim az kızarmış tam buğday ekmeği, 1 küçük domates ve 4-5 küçük dilim kaşarla yapılmış sandviç
1 fincan form plus kiraz saplı çay

Öğle
1 kase şehriye çorbası
Bol salata

Ara
8 adet fındık (saydım valla :KK53:)
1 fincan türk kahvesi

Akşam
Annem mantı yapıcakmış, yememem gerekiyor o yüzden müsli ile geçiştireyim diyorum :26:

Su: Şimdilik 2 lt
Spor: yapamadım, her yerim ağrıyor :KK36:

Kendimi aç hissediyorum ya, mide alıştı tabi yemeye, küçülene kadar böyle sanırım ama sabır :KK15:

Kahvaltı
2 dilim az kızarmış tam buğday ekmeği, 1 küçük domates ve 4-5 küçük dilim kaşarla yapılmış sandviç

Öğle
1 kase şehriye çorbası
Bol salata

Ara
1 fincan türk kahvesi

Akşam
Annem mantı yapıcakmış, yememem gerekiyor o yüzden müsli ile geçiştireyim diyorum :26:

Kendimi aç hissediyorum ya, mide alıştı tabi yemeye, küçülene kadar böyle sanırım ama sabır :KK15:
hmmmmmm mantı yenmezmi yahuuuuuu:KK53: sakın yeme yarın yersin sabah ekmek yemezsin öğlen bir porsiyon mantı yersin..

Sizlerinn sayesinde öğreneceğim çok şey varr benimm bu sayfada olduğumm içinn inanınn çok mutluyum ,bu sefer olacak kilo vereceğimm inşallah

1 dilim tam buğday ekmek ısıtıp üzerine peynire soğan nane doğrayıp 2 yemek kaşığı kadar yedim
1bardak çay ve domates

Ara
1 portakal

temizlik yaptığım için öğlen yemeği 5 te oldu ,2 kepçe çorba ekmeksiz yedim ve karnım şuan tok

CANIM sabah ogle aksam olarak yaparsan menulerını daha guzel olur bıde aradakı portakalı yarım yersen harıka olur sekerı cok cunku :KK34::KK34:

gaddar olmazsak gitmiyor bu kilolarr,ben daha önce çok hatalar yaptımm mesela şok diyetler gibii isveç diyeti denemeye kalktım ,onunla 6 kilo vermişliğim bile var ama diyeti bırakınca fazlasıyla geldii kilolar
Artık sağlıklı vermekk istiyorum kaçamak yapmadan en büyük hatalardan biride 1 kaşıktan birşey olmaz deyip tadına bakmaktan oluyorr,

kesınlıkle kılo vermeyı kafamızda bıtırdıysek fedalarlıklar yapıcaz canım bunun baska yolu yok En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

CANIM sabah ogle aksam olarak yaparsan menulerını daha guzel olur bıde aradakı portakalı yarım yersen harıka olur sekerı cok cunku :KK34::KK34:

kesınlıkle kılo vermeyı kafamızda bıtırdıysek fedalarlıklar yapıcaz canım bunun baska yolu yok En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

genellikle 3 öğün yapıyorumm ama bugünn düzensiz oldu yarın daha güzelolacak
portakalda evde 1 çuval portakal olunca her öğünde ondan yiyordum,köyden gelirken bizimkiler getirmişş

Sabah kahvaltıda 3 puan civarı aldım
Aksam:
Yumurtalı ıspanak
bir parça marulla birlikte çiğ köfte attım agzıma
Sabah ekmek yemedim ona ragmen acıkmadım ama dezavantajm cok gc aksam yemeği yemem :KK43: o yüzden az kilo verdim 1 haftada sanırım yoksa 15 puan bile almıyorm nerdeyse günde..
Puanım kaç oldu acaba ?

gunaydın kızceler :KK16::KK16::KK16:

gene sadece 200 gr gıtmıs ama napalım ıdare edıcez :KK19::KK19::KK19:

sabah
2 ınce dılım cok kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p ( cok tok tutuo tavsıye edıorum=)

oglen
ızgara kofte 1 p
kozlenmıs domates yarım 3 p
1 adet kozlenmıs bıber 3 p
1 yemek yasıgı yogurt 2 p
yarım bardak zero 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p

aksam
tavuk tava malesef annem ole yapmıs 8 p

40,5 puanla gunu kapamısım :KK54::KK54::KK54:

2,5 lt su 1 kupa yesılcay

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Son düzenleme:
o listeyii bende iyice öğrenirsem benim için çok iyiiolacak

hemen not aldım bende,
kuru kaysı alışkanlığım hiç yok benim en kısa zamanda almalıyım kuru kaysı
öqrenirsin cnm sonra gitsin kilolarrr En Büyük KK

1bardak çay ve domates

Ara
1 portakal

hep birlikte sil baştan öqrenices herşeyi tatlım el ele vererek :KK34:

Kahvaltı

Öğle
1 kase şehriye çorbası
Bol salata

Ara
1 fincan türk kahvesi

Akşam

evet cnm bnmde mide alıştı goril gibi yemeqe ama biz galip gelices inşallah bu arada mantuıya sabrettiqin için sana kocaman aferinn :KK9::KK9::KK9:
sanırım bnmde gaza ıhtıyacım varr :) once ınat etmem lazımm yaa :KK34: motıvasyona ıhtıyacımm vaaaaaaaaaaarrrr :)
doqru yerdesin o zaman cnm hallederis :KK34:
gunaydın kızceler :KK16::KK16::KK16:

gene sadece 200 gr gıtmıs ama napalım ıdare edıcez :KK19::KK19::KK19:

sabah
2 ınce dılım cok kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p ( cok tok tutuo tavsıye edıorum=)

oglen
ızgara kofte 1 p
kozlenmıs domates yarım 3 p
1 adet kozlenmıs bıber 3 p
1 yemek yasıgı yogurt 2 p
yarım bardak zero 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p

aksam
tavuk tava malesef annem ole yapmıs 8 p

40,5 puanla gunu kapamısım :KK54::KK54::KK54:

2,5 lt su 1 kupa yesılcay

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
günaydın kuzuuu :KK16:
2 günde yrın kilo haa bide beqenmiyo tam sopalık bu :KK4:
günaydın kızlarrrrrrr......
günaydın cnm :KK16:

günaydın kızlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ben 2 gündür hiç dikkat edemedim birazda salladım açıkçası :KK17:
bu sabahta cısslı yedim ama yarın demicem hemen bugün öqlen menüsüyle start veriyorum 1-2 gün düzenli gitmeyi başarabilirsem gerisi gelicek inşallahh..
1-2 gündür beynimde bitirmeye çalışıyorum bu işi... ve bu sefer bnm sizin desteqinize ihtiyacım var :KK8::KK8:
melek hanımmmm :KK3::KK3:
lenn her akşam saat 8de whattsaptan ne yedin diye sormak zorundamısın hee :KK47::KK47: yazmaya utandım dün akşam :KK17::KK17: hem yazılırmı yiyen var yiyemeyen var :KK37::KK37::KK37::KK37:

günaydın kızlarrrrrrr......

:KK16::KK16::KK16: GUnaydın canım

evet cnm bnmde mide alıştı goril gibi yemeqe ama biz galip gelices inşallah bu arada mantuıya sabrettiqin için sana kocaman aferinn :KK9::KK9::KK9:

:KK19::KK19::KK19::KK19: benı bole 200 gramlar kesmez bılırsın alıskınım ben 1 kılolara bır gunde :21::21::21::21:

gunaydın bu arada

hadı menuyu gorelım dunku :KK4::KK4::KK4:

:KK16::KK16::KK16: GUnaydın canım

:KK19::KK19::KK19::KK19: benı bole 200 gramlar kesmez bılırsın alıskınım ben 1 kılolara bır gunde :21::21::21::21:

gunaydın bu arada

hadı menuyu gorelım dunku :KK4::KK4::KK4:

menümü:26::26::26:
bu aralar unutkanlık başladı bende hiç hatırlamıyomm :KK24::KK24::KK24:

günaydın kızlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
ben 2 gündür hiç dikkat edemedim birazda salladım açıkçası :KK17:
bu sabahta cısslı yedim ama yarın demicem hemen bugün öqlen menüsüyle start veriyorum 1-2 gün düzenli gitmeyi başarabilirsem gerisi gelicek inşallahh..
1-2 gündür beynimde bitirmeye çalışıyorum bu işi... ve bu sefer bnm sizin desteqinize ihtiyacım var :KK8::KK8:
melek hanımmmm :KK3::KK3:
lenn her akşam saat 8de whattsaptan ne yedin diye sormak zorundamısın hee :KK47::KK47: yazmaya utandım dün akşam :KK17::KK17: hem yazılırmı yiyen var yiyemeyen var :KK37::KK37::KK37::KK37:

ne yedın hemen dokulllllllllllllll :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: yazmamandan bellıydı zaten :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

X