- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OGlenkı menum
tavuk doner
ve 1 bardak ayran olarak dusunuyor kızlarrrrrrr
topik bugün tavuktan gidiyor yakında ya gıdaklıcas yada yumurtlucas bu gidişle
Öğlen menüm:2-3 kaşık pirinç pilavı(üfff okulda pirinç çıkmış yine)2-3 kaşık kutu fasulye+bir bardak ayran açlıktan geberiyorum :)
YAKINDIR BENCEDE ama bır numaralı zayıflama aracı su tavuk sagolsun
canım bu menu olmaz bastan asagı kacamak
Ama ama ağlıycam şimdi okulda bunlar var ne yapabilirim
yanı bak canım bu ıse kesın kafanda karar verdınse bugnluk madem onlar var ye ama yarın kendın evden bısıler hazırla gotur cunku bole pılavlı baklıyatlı agırlıkı menulerle zayıflamak zor canımcım
Haklısın taşımak zor oluyo ama doğru söylüyosun
ole ama canım malesef bazı seylere katlanmadan bısı olmuyor aksamdan hazırllar sabah goturursun
Siz neler götürüyosunuz
CANIM benım ısyerımın etrafında ızgara satan yerler cok var o yuzden oglenlerı ızgara turu seyler yıyorum hem doyurucu oldugu ıcın oglen menusunde olması harıka oluyor
evet tavuk çok güzel kilo verdiriyor bu bizim diyet sırrımızYAKINDIR BENCEDE ama bır numaralı zayıflama aracı su tavuk sagolsun
canım bu menu olmaz bastan asagı kacamak
Melek hanım yönlendirdii bu sayfaya ve basarı oykunuzu okudum sena hanım sizi tebrik ederim:) benim o kadar büyük hedeflerim yok ama diyete baslayalı 6 gün oldu 1 kilo gitmiş aslında yarın tartılıcaktm ama dayanamadım :) gözümede az geldi 1 kilo
Süpermiş ben köye gidip geliyorum çovuklara ne yemek gelirse 1-2 kaşıkta biz yiyoruz...ocak bile yok okulda düşün:)
Melek hanım yönlendirdii bu sayfaya ve basarı oykunuzu okudum sena hanım sizi tebrik ederim:) benim o kadar büyük hedeflerim yok ama diyete baslayalı 6 gün oldu 1 kilo gitmiş aslında yarın tartılıcaktm ama dayanamadım :) gözümede az geldi 1 kilo
:26::26: CIDDIMISIN Canım nerde ogretmenlık yapıyorsun sen canım
hosgeldın canım
iyi yapmışsınız canım valla her ne kadar yüz yüze görüşmesek de isimlerinizi görmek hoşuma gitti hani uzun yıllardır görüşmediğin birine yolda rastlarsın ya onun gibi...burdayız lılycım arzu da bende donduk sahalara
Arzu ablammmmm hoşgelmişsinnnnkızlarrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr :16
haydi bakalım sil baştan başlıyoruz herkes burayaaaa
günaydın kuzuuuuuuu evet niayet eve geri döndük haydi bakalım bismillah
lilyyyyy kıssssssssssssssssss özlemişim buralarııı dökül bakalım ne var ne yok görüşmeyeli
aynen canım sahlardayız nihayet tekrardan :13:
günaydın canımmm bugün öqlen benim menümdede tavuk var
iyi yapmışsınız canım valla her ne kadar yüz yüze görüşmesek de isimlerinizi görmek hoşuma gitti hani uzun yıllardır görüşmediğin birine yolda rastlarsın ya onun gibi...
Arzu ablammmmm hoşgelmişsinnnn
valla iş söz konusu kilo ve diyet olunca kk vazgeçilmezim benm de
ben naptım görüşmeyeli anlatayım kısaca... atandım çalışıyrum 9 aylık oldum bile
yeni bir çevre yeni bir şehir, ev arkadaşlar ortam...
ev işlerinden kurtuldum derken daha fenası hem ev hem işle ilgilenme durumum oldu yani çalışan bir iş kadını modundayım
haliyle ilk zamanlar saldım kendimi nasılsa kilom da aynıydı - işte o zamanlar 77-78 falandım
ama sonrasında bir çıktım tartıya 81-82 dikkat etmeye kalmadan 85i bile gördüm
dedim olmayacak böyle biraz dikkat ettim abur cuburu kestim (saldığım dönemde biraz paketli beslendğimi fark ettim:26:)
82lere bi şekilde düştüm 2 hafta içinde sonra dikkat ede ede 80 oldum şehir dışına seminere gitmiştim yine geldim başlayacağım son olacak dedim ama bu sefer günlük açmadım 5. takıma katıldım 81,5la başladım 7 hafta oldu toplamda 5 kg verdim şu an 76-77 arasındayım