benim menümde
kahvaltı
1 şekersiz çay
2 dilim beyaz ekmek
4-5 dilim salatalık
2 tane yeşil zeytin
2 ince dilim kaşar
1 ince dilim salam
öğle
halsizlikten yemedim bişey uyuyodum uyanıncada 1 kare çikolata nın çeyreğini hüplettim
akşam
3 yk pilav
2yk kuru fasülye
2 yk domates salatası
su içemiyorummm maleseff enbüyük sorunumda buu
gribi bi atlatim sporuma devam edicem
tebrik ettim valla menü süper olmuş ahh bende tam bi oturta bilsem şu ıvır zıvırlar yokmu helede bide çikolata ya aş eriyorum şuaralarr yoksa idare edicemde..bide fena grip olmuşum habire yatıyorum 2 gündür dermanım yok
Canım çok geçmiş olsun önce bi iyileş istersen, hastayken çok daha zor olur, fazla zorlama kendini sağlıklı beslen, bitki çayı iç ve bol bol dinlen, Allah şifanı versin en kısa zamanda inşallah..
Tatlı krizi için de bir buyuk bardak ısınmış süte 1-2 çubuk tarçın atıp iç
amin cnm saol inş. hiç alışık deilim böyle ağır atlatmaya bünye afalladı iyice geçer inş. kısa zmnda.cnm ztn çok zorlamıyorum yoksa iyice kuvvetten düşürim diye hafif bi tempoyla gidiyorum şimdilik. tartı günlerimiz gene eskisi gibimi yapalım cnm cumamı olsun buarada her cezaya razıyım veremessem şayet yoksa motiveyi yakalıyamıcam bide vücut alışmış yakmıyo bitürlü ne yaparsam yapim acaba ödem sökücü çay felanmı denesem çünkü yeme stilimde değişti normalde değişince vermeye başlanılıyo 2-3 aylık evliyimde hani anne evindeki gibi olmuyo yani menüler dolu doluanlamadım gitti
tarcını hiçç sevmiyorum bide ısınmış süt diyosunama denemek lazımm :26::26:
Bilge'cim egzersiz yapıyor musun ? Ben yarın Leslie Sansone- 3 Mile Weight Loss Walk'a baslayacagım, istersen birlikte baslayalım, gerçekten çok faydalı, Sene baslarında topıkten Meryem ve Melek abla yapmıstı, ınanılmaz ınceltıyor gerçekten..
cnm daha hastalığı atlamadım açıkcası halsizlik azaldı ama öksürük nöbetine çevirdi şimdilik spora başlıyamıcam malesef leslie çok duydum ama hiç denemedim inan 20 kg yakın vermiştim ben 1.5 sene öncesinde 1 yılda korudum hatta kilomu ama asker yolu bekle nişandı kpss di düğündü derken 7 kg geri aldımbu dönemde tek yaptığım spor tuğba özayın fitness videosu idi 1.30 saatlik her gün yapmıştım 55 kg düşüncede ebru şallının pilatesine başlamıştım baya işe yaramıştı spora dönersem şayet gene bu düzende giderim 44 bedenden 38 bedene düşmüştüm şimdi 40 beden oldum gene ama baya iri kemikliyim istesemde hayatımın hiç bi evresinde 36 beden felan giyemedimm ahh bu kemiklerr
buarada benim bugunku menüm berbattı malum bayram yaklaşıyo hem oksijen alim hem cici alim dedim tüm dengem şaştı
sabah:7.30 kahvaltı 2dilim beyaz ekmek
1 dilim kaşar
3 dilim domates ve salatalık
öğle yok
akşam eşimle burger menüne güzell diyett yahuuu
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bugün başladım diyete ve şu boğazımı bir türlü tutamıyorum. aklımdan yemek ve çikolata çıkmıyor
boy: 164
kilo: 63
hedef:53
Bugünkü menüm söyle:
Kahvaltı
2 dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
1 kk peynır
5 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1 fıncan sekersız meyve cayı
Ara
yok
Ögle
1 küçük porsıyon haslanmıs mercımek
Bol salata
Ara
5-6 antep fıstıgı
Aksam
Babaannemde olcam, artık ne yaptıysa uygun mıktarda yerım
Su: 2-2.5 lt ıcerım
Spor: Leslıe 3 mıl / Level 1
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bugün başladım diyete ve şu boğazımı bir türlü tutamıyorum. aklımdan yemek ve çikolata çıkmıyor
boy: 164
kilo: 63
hedef:53
hoşgeldin cnm aramıza.. ahh ahh o boğazları ztn tutabilsek hiçbirimiz burda olmazdıkama azimle destekle inş atlatıcaz.
günlük menülerini yazarsan sende takibimiz kolay oluyo birbirimizi hem burda paylaşmak enazından benim ne pis boğazım herkese göre deyip azaltıyorum içerikleri işe yarıyo yanibirde cumadan cumaya kilo takibi yapıyoruz ki haftalık verimi görelim diye bilgin olsun cnm hoşgeldin tekrardan
canım maş. menülerin gayet güzel ben çok düzensizim şuaralar hastalıktan habire uyuduğum için malesef öğün atlıyorum. dün bildirim yapadım hastanedeydim.
başlangıç:62 kg
şuan:60.7
giden:300 gram
hedef:55
boy:168
sabahki menüm
şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
2 dilim salam
ilaçlarrr... şuruplar.. vs vs
geç kalktım öğle menüsü gene olmıcak sanırım
pöfff rejim provası başlamadan son buldu şuaraLAR dr. gittim vee zatürre olmuşumcanım çok sıkıldı kaç gündür inş. tez vakitte atlatıp sahalara geri dönerimm şimdiden hepinizin bayramını kutluyorummm.. sevdiklerinizle doya doya vakit geçirinnn inş..