Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım çok geçmiş olsun önce bi iyileş istersen, hastayken çok daha zor olur, fazla zorlama kendini sağlıklı beslen, bitki çayı iç ve bol bol dinlen, Allah şifanı versin en kısa zamanda inşallah..

Tatlı krizi için de bir buyuk bardak ısınmış süte 1-2 çubuk tarçın atıp iç

Canım çok geçmiş olsun önce bi iyileş istersen, hastayken çok daha zor olur, fazla zorlama kendini sağlıklı beslen, bitki çayı iç ve bol bol dinlen, Allah şifanı versin en kısa zamanda inşallah..

amin cnm saol inş. hiç alışık deilim böyle ağır atlatmaya bünye afalladı iyice geçer inş. kısa zmnda.cnm ztn çok zorlamıyorum yoksa iyice kuvvetten düşürim diye hafif bi tempoyla gidiyorum şimdilik. tartı günlerimiz gene eskisi gibimi yapalım cnm cumamı olsun buarada her cezaya razıyım veremessem şayet yoksa motiveyi yakalıyamıcam bide vücut alışmış yakmıyo bitürlü ne yaparsam yapim acaba ödem sökücü çay felanmı denesem çünkü yeme stilimde değişti normalde değişince vermeye başlanılıyo 2-3 aylık evliyimde hani anne evindeki gibi olmuyo yani menüler dolu dolu anlamadım gitti

Ben gectıgımız pazartesı günü tartıldım ama gelenegı bozmayalım, cuma günlerı tartılalım canım. O cayı hıc denemedım, bılmıyorum, ama lıstemıze tam olarak uyarsan verırsın herhalde tatlım ya ben de pazartesı, salı baya bozdum, dün ıyıydı, bugün de bıraz kötü oldu, yarın yapalım bıldırım, bı de leslıe'ye baslıcam, yürüyüse çıkamıyorum, çok yagıs var buralarda ve soguk, ayrıca sabah öyle zor gelıyor kı evden çıkmak

DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz.

- Hazırlayan: ErginSena....

Bugünkü menüm cok vasaat

Dün ders çalısırken kaptırmısım saat çok geç olmus, anca yattım ve alarmı kurmamısım, gözümü bı actım saat 11.30
E halıyle düzen bozuldu.

Kahvaltı
yok

Ara
yok

Ögle
2 dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
1 haslanmıs yumurta
1 kk peynır
5 zeytın

Ara
1 bardak süt ıcerım acıkırsam

Aksam
yok

Egzersız: yok, yarın leslıe'ye baslayacagım
Su:2 lt falan ıcerım

Cünkü aksamdan sonra mısafırlerımız var ve ben kendımı kaybedersem dıye sabahtan fazla bır sey yemıyorum, sımdı aksam yemegı yıyıp sonra da kacamak yaparsam ıyıce vasat olur. Yıne de olabıldıgınce kendıme hakım olmaya calısıcam, yarın bıldırım var bır de, ben bu ıradeyı nasıl kuvvetlendırıcem ya

Bilge'cim egzersiz yapıyor musun ? Ben yarın Leslie Sansone- 3 Mile Weight Loss Walk'a baslayacagım, istersen birlikte baslayalım, gerçekten çok faydalı, Sene baslarında topıkten Meryem ve Melek abla yapmıstı, ınanılmaz ınceltıyor gerçekten..

cnm daha hastalığı atlamadım açıkcası halsizlik azaldı ama öksürük nöbetine çevirdi şimdilik spora başlıyamıcam malesef leslie çok duydum ama hiç denemedim inan 20 kg yakın vermiştim ben 1.5 sene öncesinde 1 yılda korudum hatta kilomu ama asker yolu bekle nişandı kpss di düğündü derken 7 kg geri aldım bu dönemde tek yaptığım spor tuğba özayın fitness videosu idi 1.30 saatlik her gün yapmıştım 55 kg düşüncede ebru şallının pilatesine başlamıştım baya işe yaramıştı spora dönersem şayet gene bu düzende giderim 44 bedenden 38 bedene düşmüştüm şimdi 40 beden oldum gene ama baya iri kemikliyim istesemde hayatımın hiç bi evresinde 36 beden felan giyemedimm ahh bu kemiklerr

buarada benim bugunku menüm berbattı malum bayram yaklaşıyo hem oksijen alim hem cici alim dedim tüm dengem şaştı

sabah:7.30 kahvaltı 2dilim beyaz ekmek
1 dilim kaşar
3 dilim domates ve salatalık

öğle yok
akşam eşimle burger menü ne güzell diyett yahuuu

Ben 55 kıloda nasl görünücem o kadar merak edıyorum kıı, en son 6-7sene önceydı ve vücudum su ankı gıbı degıldı yanı çocuk vücuduydu, ne kıvrım vardı ne kalça O yüzden sımdıkı vücudumla nasıl görünücek bakalımm.. Leslıe'ye basladım ve vücudumun ınanılmaz çalıstıgını hıssettım, özellıkle bacaklarım, üstelık çok eglencelıı ! Dün aksam etkısını göstermıs, + 200 gr tartıda

baslangıc: 61.9 kg
pazartesı: 61.9 kg
bugün: 62.1 kg
gelen: + 200 gr
hedef: sımdılık 55
boy: 157 cm

Bugünkü menüm söyle:

Kahvaltı
2 dılım kızarmıs tam bugday ekmegı
1 kk peynır
5 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1 fıncan sekersız meyve cayı

Ara
yok

Ögle
1 küçük porsıyon haslanmıs mercımek
Bol salata

Ara
5-6 antep fıstıgı

Aksam
Babaannemde olcam, artık ne yaptıysa uygun mıktarda yerım

Su: 2-2.5 lt ıcerım
Spor: Leslıe 3 mıl / Level 1

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bugün başladım diyete ve şu boğazımı bir türlü tutamıyorum. aklımdan yemek ve çikolata çıkmıyor

boy: 164
kilo: 63
hedef:53

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum, bugün başladım diyete ve şu boğazımı bir türlü tutamıyorum. aklımdan yemek ve çikolata çıkmıyor

hoşgeldin cnm aramıza.. ahh ahh o boğazları ztn tutabilsek hiçbirimiz burda olmazdık ama azimle destekle inş atlatıcaz.
günlük menülerini yazarsan sende takibimiz kolay oluyo birbirimizi hem burda paylaşmak enazından benim ne pis boğazım herkese göre deyip azaltıyorum içerikleri işe yarıyo yani birde cumadan cumaya kilo takibi yapıyoruz ki haftalık verimi görelim diye bilgin olsun cnm hoşgeldin tekrardan

canım maş. menülerin gayet güzel ben çok düzensizim şuaralar hastalıktan habire uyuduğum için malesef öğün atlıyorum. dün bildirim yapadım hastanedeydim.

başlangıç:62 kg
şuan:60.7
giden:300 gram
hedef:55
boy:168

sabahki menüm
şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 dilim kaşar
2 dilim salam
ilaçlarrr... şuruplar.. vs vs

geç kalktım öğle menüsü gene olmıcak sanırım

Hosgeldın canım senın ıcın dıyet lıstemızı paylasıcam

Ah canım ya bır an önce ıyılesırsın ınsallah, hava cok soguk ya yataktan çıkmak ıstemıyorum bugün ben de çok geç kalktım, bunu düzene sokmam lazım artık

DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon
yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı
yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz.

- Hazırlayan: ErginSena....

Geç kalktıgım ıcın yıne menüler karıstı

Kahvaltı
yok

Ara
yok

Ögle
az kızarmıs 2 dılım tam bugday ekmegı, peynır ve kücük bır domatesten yapılmıs sandvıc

Ara
5-6- fındık

Aksam
bugün de anneanneme gıdıcem

(Dün aksamkı menum de söyleydı:
kücük bır kase corba
1 porsıyon tavuk
Salata
Sonra da küçük bır çıkolata götürdüm ya babaannem bılıyor cıkolata sevdıgımı eve stok yapıyor zorla da verıyo, e ben de görünce dayanamıyorum
)

Su: 2 lt ıcerım
Spor: Leslıe 3 mıle/Level 1

Dün aksamkı menüm;
1 porsıyon balık
Bol salata
Yemekten sonra da sekersız türk kahvesı ıçtım.

Bugünkü menüm;

Yıne alt üst oldu, bı erken uyanamıyorum ya

Kahvaltı
yok

Ara
yok

Ögle
Ekmek arası tavuk döner
1 bardak süt

Ara
1 kutu ıce tea lımon

Aksam
1 porsıyon ton balıklı salata
1 kase pudıng

3 yasak vardı menümde ve sımdı yazınca daha fazla kızdım kendıme

Su: 1 lt bıle olmadı

Spor: leslıe 3 mıle / level 1

Bugün kuzenımle dısarı çıktıgımız ıçın böyle oldu malesef..
Alısverıs yaptık ve 2 tane mını etek aldım 38 beden motıve olmak ıçın (aslında lıkralı oldugu sımdı de gırıyo ama bıraz zorlayınca )
1,5 ay sonra dıger bı kuzenımın dügünü var, orada gıymeyı hedeflıyorum, umarım rahatlıkla gırebılırım ıçıne..

pöfff rejim provası başlamadan son buldu şuaraLAR dr. gittim vee zatürre olmuşum canım çok sıkıldı kaç gündür inş. tez vakitte atlatıp sahalara geri dönerimm şimdiden hepinizin bayramını kutluyorummm.. sevdiklerinizle doya doya vakit geçirinnn inş..

çook geçmıs olsun bılge'cım, sen de gelmeyınce yalnız kaldım ben buralarda, baska bı topıkte devam edıyorum su anda. bır an önce ıyıles ve gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…