Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sanırım acık degıl uzun zamandır kımsecıkler yazmamıs bende bır umutla geldım ama kısmecıkler yokk gelınn haydıı bırlıkte zayıflayalımm :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::16
haydi bakalım sil baştan başlıyoruz herkes burayaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

gunaydın kızlarrrr :KK16::KK16::KK16:

arzu ve ben donuyoruz buraya herkeze duyrulurrrrrrrrrrrrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK36::KK36::KK36:
günaydın kuzuuuuuuu :KK16::KK16: evet niayet eve geri döndük haydi bakalım bismillah :KK34:
Günaydın :KK3:
Topiğe yazılmış ben de bakmadan geçmeyeyim dedim nerelerdesiniz?
lilyyyyy kıssssssssssssssssss özlemişim buralarııı dökül bakalım ne var ne yok görüşmeyeli :KK23::KK23::KK23:
burdayız lılycım arzu da bende donduk sahalara :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
aynen canım sahlardayız nihayet tekrardan :13:
Gunaydin melekim geldim bende
Kahvalti
2 dilim kizarmis kep. Ekmek 14
Peynir 1
10 zeytin 2
Az domates 2
Az maydanoz 1
Şekersiz cay
Şimdiden 20 oldu :KK43:

Ogle tavuk ayran düşünüyorum 5
Artik akşamda haşlama et 0
Ve 25 puanla kapatirim ins
günaydın canımmm bugün öqlen benim menümdede tavuk var :KK56::KK56:

ve bu sabah tartıldım 90 kiloyla :KK20::KK20: start veriyorum diyetime :KK8::KK8:
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
çay kaşıqının ucuyla bal :18:
vee 2 km yürüyüş :KK9::KK9:

ooooooooooooooooooooo hanımlar herkes gelmişte benim haberim yok insan bi haber verir yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bensiz diet olurmu kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr unutunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK4::KK4::KK20::KK20::KK20::KK19::KK19::KK19::KK19:

Son düzenleme:
ooooooooooooooooooooo hanımlar herkes gelmişte benim haberim yok insan bi haber verir yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bensiz diet olurmu kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr unutunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:KK4::KK4::KK20::KK20::KK20::KK19::KK19::KK19::KK19:

ilknurcum aslında ben faceden yazmak istedim ama tanıdık tanımadık herkes gelir diye yazmak istemedim
rahat rahat konuşup dertleşelim diye :KK34:
eee fıstık anlat bakalım ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptın neler yedin bizsiz :KK53::KK53:

ilknurcum aslında ben faceden yazmak istedim ama tanıdık tanımadık herkes gelir diye yazmak istemedim
rahat rahat konuşup dertleşelim diye :KK34:
eee fıstık anlat bakalım ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptın neler yedin bizsiz :KK53::KK53:

hmmm tamam o zaman düşündüğün için beni gene eskisi gibi :KK19: dostuz..:KK16: bişey olursa faceden özelime yazabilrisin :KK34:
napim canım kilo aldım vermeye çalışıyorum bidaha almamak şartıyla hahahah..

sen nasılsın çalııyormusun bırakmadın dimi bu seferki işyerin baya iyi bir yere benziyordu..

melekcigim buraya transfer olmussun, haftasonu ben hic giremedim cünkü haftasonlari diyet yapamiyorum canim, ama hafta iclerinde daha dikkatli olmaya calisiyorum, dün 1 saat yürüdüm iyi geldi. arzucum hosgeldin canim, melege sormustum seni, bu aralar gelmeyecegini söylemisti, bu sabahda sizi burda görünce sürpriz oldu, sevindim, melek beni hatirladi, sende hatirlayabildinmi canim, daha önceleri yazmistim sayfana...:KK16::KK16::KK16:

Gunaydin melekim geldim bende
Kahvalti
2 dilim kizarmis kep. Ekmek 14
Peynir 1
10 zeytin 2
Az domates 2
Az maydanoz 1
Şekersiz cay
Şimdiden 20 oldu :KK43:

Ogle tavuk ayran düşünüyorum 5
Artik akşamda haşlama et 0
Ve 25 puanla kapatirim ins

:KK9::KK9::KK9:

ve bu sabah tartıldım 90 kiloyla :KK20::KK20: start veriyorum diyetime :KK8::KK8:
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
çay kaşıqının ucuyla bal :18:
vee 2 km yürüyüş :KK9::KK9:

aferım kuzu guzel donusss :KK34::KK34::KK34:

ılknurcum hosgeldın bebekımmmmmm :KK16::KK16::KK16:

melekcigim buraya transfer olmussun, haftasonu ben hic giremedim cünkü haftasonlari diyet yapamiyorum canim, ama hafta iclerinde daha dikkatli olmaya calisiyorum, dün 1 saat yürüdüm iyi geldi. arzucum hosgeldin canim, melege sormustum seni, bu aralar gelmeyecegini söylemisti, bu sabahda sizi burda görünce sürpriz oldu, sevindim, melek beni hatirladi, sende hatirlayabildinmi canim, daha önceleri yazmistim sayfana...:KK16::KK16::KK16:

evet gurbetcım burdayız bundan sonra hatırlar tabıkı senı arzu :KK34::KK34:

benımde ıftaharla sunacagım menum efemmmmmmm :KK42::KK42::KK42:

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 7
peynır 0 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 salatalık 4 p

:KK52::KK52::KK52::KK52:

gercekten tebrık edıyorumm.. ben henuz 20 yasındaım ve 84 kıloyumm bu yaz abımın dugunu var ve benım acıl zayıflamam lazımm.. ınsanı motıve eden bı lıste ben baslıyorum en fazla 2 gun suruo bırakıorum buda daha cok almama neden oluo :KK43: evden cıkmaya utanıorum dıebılırımm 3 ayım var bu dıyet lıstesını denıcemm bunun dısında spor yada ek bseyler yaptınmı pekı???

Kızlaaaar aktif ,beni acımasızca eleştirecek,gaza geleceğim bi grup arıyorum aradığım yer yoksa tamda burasımı

X