Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Topiğe yazılmış ben de bakmadan geçmeyeyim dedim nerelerdesiniz?
burdayız lılycım arzu da bende donduk sahalara
günaydın kuzuuuuuuu evet niayet eve geri döndük haydi bakalım bismillahgunaydın kızlarrrr
arzu ve ben donuyoruz buraya herkeze duyrulurrrrrrrrrrrrrrr
lilyyyyy kıssssssssssssssssss özlemişim buralarııı dökül bakalım ne var ne yok görüşmeyeliGünaydın
Topiğe yazılmış ben de bakmadan geçmeyeyim dedim nerelerdesiniz?
aynen canım sahlardayız nihayet tekrardan :13:burdayız lılycım arzu da bende donduk sahalara
günaydın canımmm bugün öqlen benim menümdede tavuk varGunaydin melekim geldim bende
Kahvalti
2 dilim kizarmis kep. Ekmek 14
Peynir 1
10 zeytin 2
Az domates 2
Az maydanoz 1
Şekersiz cay
Şimdiden 20 oldu
Ogle tavuk ayran düşünüyorum 5
Artik akşamda haşlama et 0
Ve 25 puanla kapatirim ins
ooooooooooooooooooooo hanımlar herkes gelmişte benim haberim yok insan bi haber verir yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bensiz diet olurmu kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr unutunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ilknurcum aslında ben faceden yazmak istedim ama tanıdık tanımadık herkes gelir diye yazmak istemedim
rahat rahat konuşup dertleşelim diye
eee fıstık anlat bakalım ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptın neler yedin bizsiz
Gunaydin melekim geldim bende
Kahvalti
2 dilim kizarmis kep. Ekmek 14
Peynir 1
10 zeytin 2
Az domates 2
Az maydanoz 1
Şekersiz cay
Şimdiden 20 oldu
Ogle tavuk ayran düşünüyorum 5
Artik akşamda haşlama et 0
Ve 25 puanla kapatirim ins
ve bu sabah tartıldım 90 kiloyla start veriyorum diyetime
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
çay kaşıqının ucuyla bal :18:
vee 2 km yürüyüş
ooooooooooooooooooooo hanımlar herkes gelmişte benim haberim yok insan bi haber verir yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bensiz diet olurmu kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr unutunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
melekcigim buraya transfer olmussun, haftasonu ben hic giremedim cünkü haftasonlari diyet yapamiyorum canim, ama hafta iclerinde daha dikkatli olmaya calisiyorum, dün 1 saat yürüdüm iyi geldi. arzucum hosgeldin canim, melege sormustum seni, bu aralar gelmeyecegini söylemisti, bu sabahda sizi burda görünce sürpriz oldu, sevindim, melek beni hatirladi, sende hatirlayabildinmi canim, daha önceleri yazmistim sayfana...
aferım kuzu guzel donusss
ılknurcum hosgeldın bebekımmmmmm
evet gurbetcım burdayız bundan sonra hatırlar tabıkı senı arzu
hoşbuldum canım nasılsın
ıyıyım canım sorma 5 ay da 6 kılo almısım son gaz basladım bugun 8. gunum eskısı gıbı ıstıkrarlı devam edıorum