Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sanırım acık degıl uzun zamandır kımsecıkler yazmamıs bende bır umutla geldım ama kısmecıkler yokk gelınn haydıı bırlıkte zayıflayalımm :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr :16
haydi bakalım sil baştan başlıyoruz herkes burayaaaa

gunaydın kızlarrrr

arzu ve ben donuyoruz buraya herkeze duyrulurrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kuzuuuuuuu evet niayet eve geri döndük haydi bakalım bismillah
Günaydın
Topiğe yazılmış ben de bakmadan geçmeyeyim dedim nerelerdesiniz?
lilyyyyy kıssssssssssssssssss özlemişim buralarııı dökül bakalım ne var ne yok görüşmeyeli
burdayız lılycım arzu da bende donduk sahalara
aynen canım sahlardayız nihayet tekrardan :13:
günaydın canımmm bugün öqlen benim menümdede tavuk var

ve bu sabah tartıldım 90 kiloyla start veriyorum diyetime
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
çay kaşıqının ucuyla bal :18:
vee 2 km yürüyüş

ooooooooooooooooooooo hanımlar herkes gelmişte benim haberim yok insan bi haber verir yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bensiz diet olurmu kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr unutunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:
ooooooooooooooooooooo hanımlar herkes gelmişte benim haberim yok insan bi haber verir yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bensiz diet olurmu kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr unutunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ilknurcum aslında ben faceden yazmak istedim ama tanıdık tanımadık herkes gelir diye yazmak istemedim
rahat rahat konuşup dertleşelim diye
eee fıstık anlat bakalım ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptın neler yedin bizsiz

hmmm tamam o zaman düşündüğün için beni gene eskisi gibi dostuz.. bişey olursa faceden özelime yazabilrisin
napim canım kilo aldım vermeye çalışıyorum bidaha almamak şartıyla hahahah..

sen nasılsın çalııyormusun bırakmadın dimi bu seferki işyerin baya iyi bir yere benziyordu..

melekcigim buraya transfer olmussun, haftasonu ben hic giremedim cünkü haftasonlari diyet yapamiyorum canim, ama hafta iclerinde daha dikkatli olmaya calisiyorum, dün 1 saat yürüdüm iyi geldi. arzucum hosgeldin canim, melege sormustum seni, bu aralar gelmeyecegini söylemisti, bu sabahda sizi burda görünce sürpriz oldu, sevindim, melek beni hatirladi, sende hatirlayabildinmi canim, daha önceleri yazmistim sayfana...

ve bu sabah tartıldım 90 kiloyla start veriyorum diyetime
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
çay kaşıqının ucuyla bal :18:
vee 2 km yürüyüş

aferım kuzu guzel donusss

ılknurcum hosgeldın bebekımmmmmm

evet gurbetcım burdayız bundan sonra hatırlar tabıkı senı arzu

benımde ıftaharla sunacagım menum efemmmmmmm

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 7
peynır 0 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 salatalık 4 p

gercekten tebrık edıyorumm.. ben henuz 20 yasındaım ve 84 kıloyumm bu yaz abımın dugunu var ve benım acıl zayıflamam lazımm.. ınsanı motıve eden bı lıste ben baslıyorum en fazla 2 gun suruo bırakıorum buda daha cok almama neden oluo evden cıkmaya utanıorum dıebılırımm 3 ayım var bu dıyet lıstesını denıcemm bunun dısında spor yada ek bseyler yaptınmı pekı???

Kızlaaaar aktif ,beni acımasızca eleştirecek,gaza geleceğim bi grup arıyorum aradığım yer yoksa tamda burasımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…