- 5 Ocak 2010
- 905
- 0
tekrardan merabalar,ben tekrar döndüm aranıza bir ara giremedim hemde yeniden kilo aldım ama eskisi kadar değil..
arkadaşlar size bir sorum olacak bende bel fıtığı oldu ayrıca duruş bozukluğu var birazcıkda dizden yukarda çukuruk var çok kafaya takıorum sizce en güzeli spor salonu mu masaj mı nedir?
Aaaa kımsecıkler gelmemıs 3 gündür nerdesınız ya
belenayımm canım arkadaşım inan bende özledim o eski günlerimizi....ne güsell günlerdidiyet yapmam lazım kilo vermem lazım motive olamıyorum erginsena hep girip yazmadan çıkıyorum başlamalıyım ama nasıl kızım artık bir yaşında mazeretimde azaldı eskidn emziriyorum diyordum aman sütüm kesilmesin ye babam ye şimdide emziriyorum ama artık kızım herşeyi yiyor kndimi kandırmayayım hamile kalmadan önce 86 kiloydum zayıfladım 71 kiloya düştüm 76 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 68 kiloya düştüm ama sonuç ne emzir ye emzir ye 82 kilopoffff daha önce başardım yine yapabilirim iç ses bunu diyor dış seste iç sesin sesini kısmaya çalışyor
bende bana bayılıyordum o günlerde..az kaldı irademi tam toplayıp aldıqım bütün kilolardan sonsuza dek kurtulucam inşallahh..ben verebilirmiyim diye bişey yok canım isteyen kafaya gerçekten koyan herkes yapar bu işiya ben sana bayıldım ama isteyince olabilio demekki:) bende acaba 36 beden giyebilcekmiyim cok merak ediyorum fazla bi kilom yok ama 60 kiloyum ve 50 kilo olamk sitiyorum cokmu sey istiyorum kendimi cok kötü hissediyorum böle hafif göbegim cıkı insanın ne kadar cokta morali bozuluoumarım bende zayıflarım
evet canım yaa faceye takılıyoruz diye baya aksattık burayıAaaa kımsecıkler gelmemıs 3 gündür nerdesınız ya
S.a kızlarr uzun zamandır giremiyorum buraya geçen gün girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım abim sağolsun pc kasasını açıp temizlemeye kalktı o kadar güzel temizlemiş ki pc iflas etti
Selam kizlar uzun aradan sonra.ben uzaklasmistim bir süredir KK dan.bugün kendi günlügümle geri dönmeye karar verdim.burda bana verdiginiz destek ve sevk icin cok tesekkür ederim hepinize,
Sevgili Arzu beni günlügünde bir süreligine misafir ettigin ve o güzel kalbinle ilham verdigin icin sana ayrica tesekkür ederim.yol daha uzun hep beraberce incecik günler görmek dilegiyle.
-------
sevgiyle ve huzurla kalin
Aslında sen nerelerdesincanım ben valla hiç kimse yazmıyor diye yazmıyorum..
evet canım ya insan nasıl zayıfladığını bile anlamıyordu be4n son dönem giremedim hamilelikten ne oldu neden böyle olduda dağıldı herkes keşke o günlere dönebilsek bu arada hamile olduğumu öğrendim iki sgün sonrada düşük yaptığımı şimdi dinleniyorum evde ama artık zayıflamanın tam zamanı ne yaptım bilmem ama iki kilo vermiim çaktırmadanbelenayımm canım arkadaşım inan bende özledim o eski günlerimizi....ne güsell günlerdikilo vermek çok kolay aslında o deqilde belenayım o eski arkadaşlıklar kalmadı daqıldık gittik... beni üzen bu...kilo dediqin nedirki sık bak dişini haftada 3 kilo vermezsen bende bi,şey bilmiyorum yeterki iste