Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Inanmıyoruum 3 haftadır kımse gelmemıs, ben de yarın sınava gırıcem, onu da atlatınca topıkten çıkmam artık dıye heveslenıyordum ama bombos burasıı, neredesınız mıllett, tatıle mı gıttınız ?

merhaba erginsenaa tebrik ederim canım günlüğünü şöyle bir okudum cidden etkilendim ben 2. takımda yarışıyorum seni takip etmeye başladım bile tecrübelerinle bana da yön verirsin umarım

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır kkdan uzak kaldım yakında tekrardan döneceğim inşallah fırsat bulmuşken yazayım dedim
Hepinize hayırlı bayramlar...
Arzu ablacım nasılsın bakıyorum da uzun zamandır topiğe girilmemiş 2. sayfaya düşmüş ama ben hemen aradım ve buldum
Nasılsınız neler yapıyorsunuz? Özlemişim yazmayı... İnşallah internet bağlantım olunca bol bol girer yazışırız inşallah hepinize sevgiler...

Son düzenleme:
DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz.

- Hazırlayan: ErginSena....

yine ben yeniden ben :))
askerim vardı kilo aldım düğünüm oldu kilo aldım derkeeenn hoopp gene burdayım ama şimdi evli mutlu olarak valla dövseniz yeridir yani totelde 7 kilo alarak sahalara geri döndüm bundan sonra burdayım bende litfen beni yanlız bırakmayın valla eski motivenize ihtiyacım varrrr duyrulurrrr... buarada 2 aylık taze gelinimmmm selamlarr tanıyan tanımayan herkeseee

Hosgeldın canım ama topık bıraktıgın gıbı degıl malesef, kımse yok

Slm kizlar beni hatirlamazsiniz ama ben de senosumun arkadaslarindanim.tppigi yeniden tpplayalim arkadaslar.ben hergun burdayim sizde gelin lutfen.senaaaa canim duy sesimizi gel sen de.

Hosgeldın canım ama topık bıraktıgın gıbı degıl malesef, kımse yok

hoşbulduk canım evet malesef fark ettim kimseler girmiyo artık bu şekilde motive olamayızki yazık bizeee (((

Slm kizlar beni hatirlamazsiniz ama ben de senosumun arkadaslarindanim.tppigi yeniden tpplayalim arkadaslar.ben hergun burdayim sizde gelin lutfen.senaaaa canim duy sesimizi gel sen de.

Hoşgeldin cnm sende yeniden aramıza hatırlayanlar var mrk etme :)) gerçekten toparlıyalım ya eski topiğimi geri istiyorum ben ( tmm cnm bende burdayım bundan sonra geleneğimizi devam edelim yeniden

buarada
açılışımı yapim bi haftalık performansım
başlangıç:62
şuan:61
giden:1kg
hedef:yeniden 55

haydiii fazlalıklardan yine beraber kurtulalımmm.. destekkkkkk...
benimle olanlar biz yine burdayız senanın bize verdiği desteği şimdilik o yokken devam ettiricez ark.larr sizdeee buyrunnnnn... gidicek yine bu kilolar başka yolu yokkkk... hem sena geldiğindede ne güzel yine bizi beraber bulucak...eskisi gibi olalılmmm çıtırrlarr

Son düzenleme:

Ben de bugün başladım ve tartildim, 61.9 kgyim ve ilk hedefim seninle aynı, 55
Arzu ablaya yazdan önce facebook'tan sormuştum ara verdim demişti

Ben de bugün başladım ve tartildim, 61.9 kgyim ve ilk hedefim seninle aynı, 55
Arzu ablaya yazdan önce facebook'tan sormuştum ara verdim demişti

anladım cnm valla bende ara vermiştim düğün felan derken hoop 7 kg aldım geldim oyüzden aravermemek lazımmış bunu anladım.. ayy ne güzel aynı kg aynı hedeff iyi bari artık biz düzenli girip beraber devam edelim kızlar gelincede katılırlar nasıl olsa aramıza arada bi kulak çekecek birileri lazım malum

Aynen canım birlikte devam edelim o zaman buradan

Bugünkü menümü yazayım ben

Kahvaltı
2 dilim kızarmıs tam bugday ekmegı
1 kk peynır
5 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1 fıncan sekersız meyve çayı

Ara
yok

Ögle
Küçük bır porsıyon ton balıgı

Ara
5-6 badem

Aksam
1 kase çorba

Su: 2,5 lt
Egzersız: 30 dk yürüyüs, 10 dk aerobık

Bı aksılık olmazsa bugün böyle bı menüm olacak

tebrik ettim valla menü süper olmuş ahh bende tam bi oturta bilsem şu ıvır zıvırlar yokmu helede bide çikolata ya aş eriyorum şuaralarr yoksa idare edicemde.. bide fena grip olmuşum habire yatıyorum 2 gündür dermanım yok

benim menümde

kahvaltı
1 şekersiz çay
2 dilim beyaz ekmek
4-5 dilim salatalık
2 tane yeşil zeytin
2 ince dilim kaşar
1 ince dilim salam

öğle
halsizlikten yemedim bişey uyuyodum uyanıncada 1 kare çikolata nın çeyreğini hüplettim

akşam
3 yk pilav
2yk kuru fasülye
2 yk domates salatası

su içemiyorummm maleseff enbüyük sorunumda buu
gribi bi atlatim sporuma devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…