Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tekrardan merabalar,ben tekrar döndüm aranıza bir ara giremedim hemde yeniden kilo aldım ama eskisi kadar değil..
arkadaşlar size bir sorum olacak bende bel fıtığı oldu ayrıca duruş bozukluğu var birazcıkda dizden yukarda çukuruk var çok kafaya takıorum sizce en güzeli spor salonu mu masaj mı nedir?

tekrardan merabalar,ben tekrar döndüm aranıza bir ara giremedim hemde yeniden kilo aldım ama eskisi kadar değil..
arkadaşlar size bir sorum olacak bende bel fıtığı oldu ayrıca duruş bozukluğu var birazcıkda dizden yukarda çukuruk var çok kafaya takıorum sizce en güzeli spor salonu mu masaj mı nedir?

canım bu ciddi bişey buna biz karar veremeyiz :KK50::KK50: sana tavsiyem doktorunu dinlemen :KK34:

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr :KK16::KK16::KK16::KK16:
diyetime çok güzel ve iradeli bir şekilde devam ediyorum ama dün kandil dolayısıyla yaptıqım börekten yiyince devamı geldi ve çok aşırı derecede abarttım...ama motivasyonum bozulmadı önemli olanda bu...ertesi gün kaldıqımız yerden devam edebilme irademizin oluşması :KK34: evet bugün dün hiçbişey olmamış gibi devam kızlar :KK34: ve tabi bildirim yapmıcam...çünkü kaçamak yaptıqım zaman yüksek rakam görmek motivasyonumu kırıyor ve bunun olmasını istemiyorum...ama vücudum çok güzel toparlandı...baskülde çıkan rakamdan çok daha az görünüyorum...inşallah herşey güzel olucak kızlar :emir_bebek:

Günaydın kızlar hayırlı Cumalar
Geçmiş Kandiliniz mübarek olsun :KK16:

Bende bildirim yapmıyacam dün niyetliydim her çokl güzel şekilde giderken eşim browni almış ben seviyorum diye birde kandil simiti getrmiş yedimmm ama gine artyıdayım tabi birde suyu ile yeşil çayı iftar olduğundan dolayı azaltım etkisi vardır diye düşünüyüorum

selam kizlar , baya ara 'dan sonra gireyim kilo bildirimi yapayim dedim , savasima hala devam ediyorum , ve suan 77 kiloyum ,, yolculuga 109 kilodan baslamistim 7 ay once .umarim herkeste devam ediyordur ve cokta basarili sonuclar aliyordur , ve cok cok basarilar diliyorum cunku bazen zor gunler yasadigimizda oluyor ,, hoscakalin ..

diyet yapmam lazım kilo vermem lazım motive olamıyorum erginsena hep girip yazmadan çıkıyorum başlamalıyım ama nasıl kızım artık bir yaşında mazeretimde azaldı eskidn emziriyorum diyordum aman sütüm kesilmesin ye babam ye şimdide emziriyorum ama artık kızım herşeyi yiyor kndimi kandırmayayım hamile kalmadan önce 86 kiloydum zayıfladım 71 kiloya düştüm 76 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 68 kiloya düştüm ama sonuç ne emzir ye emzir ye 82 kilo:KK20:poffff daha önce başardım yine yapabilirim iç ses bunu diyor dış seste iç sesin sesini kısmaya çalışyor:KK31:

ya ben sana bayıldım ama isteyince olabilio demekki:) bende acaba 36 beden giyebilcekmiyim cok merak ediyorum fazla bi kilom yok ama 60 kiloyum ve 50 kilo olamk sitiyorum cokmu sey istiyorum kendimi cok kötü hissediyorum böle hafif göbegim cıkı insanın ne kadar cokta morali bozuluo:KK43: umarım bende zayıflarım

S.a kızlarr uzun zamandır giremiyorum buraya geçen gün girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım abim sağolsun pc kasasını açıp temizlemeye kalktı o kadar güzel temizlemiş ki pc iflas etti :KK53:

Selam kizlar uzun aradan sonra.ben uzaklasmistim bir süredir KK dan.bugün kendi günlügümle geri dönmeye karar verdim.burda bana verdiginiz destek ve sevk icin cok tesekkür ederim hepinize,

Sevgili Arzu beni günlügünde bir süreligine misafir ettigin ve o güzel kalbinle ilham verdigin icin sana ayrica tesekkür ederim.yol daha uzun hep beraberce incecik günler görmek dilegiyle.

-------

sevgiyle ve huzurla kalin:KK16::KK16:

diyet yapmam lazım kilo vermem lazım motive olamıyorum erginsena hep girip yazmadan çıkıyorum başlamalıyım ama nasıl kızım artık bir yaşında mazeretimde azaldı eskidn emziriyorum diyordum aman sütüm kesilmesin ye babam ye şimdide emziriyorum ama artık kızım herşeyi yiyor kndimi kandırmayayım hamile kalmadan önce 86 kiloydum zayıfladım 71 kiloya düştüm 76 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 68 kiloya düştüm ama sonuç ne emzir ye emzir ye 82 kilo:KK20:poffff daha önce başardım yine yapabilirim iç ses bunu diyor dış seste iç sesin sesini kısmaya çalışyor:KK31:
belenayımm canım arkadaşım inan bende özledim o eski günlerimizi....ne güsell günlerdi :KK31: kilo vermek çok kolay aslında o deqilde belenayım o eski arkadaşlıklar kalmadı daqıldık gittik... beni üzen bu...kilo dediqin nedirki sık bak dişini haftada 3 kilo vermezsen bende bi,şey bilmiyorum yeterki iste :KK34:
ya ben sana bayıldım ama isteyince olabilio demekki:) bende acaba 36 beden giyebilcekmiyim cok merak ediyorum fazla bi kilom yok ama 60 kiloyum ve 50 kilo olamk sitiyorum cokmu sey istiyorum kendimi cok kötü hissediyorum böle hafif göbegim cıkı insanın ne kadar cokta morali bozuluo:KK43: umarım bende zayıflarım
bende bana bayılıyordum o günlerde..az kaldı irademi tam toplayıp aldıqım bütün kilolardan sonsuza dek kurtulucam inşallahh..ben verebilirmiyim diye bişey yok canım isteyen kafaya gerçekten koyan herkes yapar bu işi :KK34:
Aaaa kımsecıkler gelmemıs 3 gündür nerdesınız ya :KK4:
evet canım yaa faceye takılıyoruz diye baya aksattık burayı :KK4:
S.a kızlarr uzun zamandır giremiyorum buraya geçen gün girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım abim sağolsun pc kasasını açıp temizlemeye kalktı o kadar güzel temizlemiş ki pc iflas etti :KK53:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: öpüyorum canım seni :KK16::KK16:
Selam kizlar uzun aradan sonra.ben uzaklasmistim bir süredir KK dan.bugün kendi günlügümle geri dönmeye karar verdim.burda bana verdiginiz destek ve sevk icin cok tesekkür ederim hepinize,

Sevgili Arzu beni günlügünde bir süreligine misafir ettigin ve o güzel kalbinle ilham verdigin icin sana ayrica tesekkür ederim.yol daha uzun hep beraberce incecik günler görmek dilegiyle.

-------

sevgiyle ve huzurla kalin:KK16::KK16:

deryamm seni tanıdıqmıza bizlerde çok sevindik canım...sana günlüqünde ve reel hayatında başarılar dilerim ne zaman istersen biz burdayız tatlım Allaha emanet ol tatlım :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Aslında sen nerelerdesin:KK22: canım ben valla hiç kimse yazmıyor diye yazmıyorum..

Çıgdem ablaben ıyıce saldım da dıyet mıyet kalmadı, yaz geldı fazlalıklar oldugu gıbı duruyo :KK14:
Malum sınava da 3 hafta kaldı, çalısmalarım yogun, arada faceye gırıp oyun oynuyorum, nette gezmıyorum bıle dogru düzgün.
Bısıkletımı tamır ettırdım babama, bacak ınceltme ıçın ıyı olur mu ne dersınız ? :44:

Bır de haftaya sevgılımın dogum günü.. Daha 1 aydır çıkıyoruz ve ona aldıgım ılk hedıye olacak. Yaratıcı ve farklı bırseyler olsun ıstıyorum. Fıkırlerınızı paylasır mısınızz ? :26:

belenayımm canım arkadaşım inan bende özledim o eski günlerimizi....ne güsell günlerdi :KK31: kilo vermek çok kolay aslında o deqilde belenayım o eski arkadaşlıklar kalmadı daqıldık gittik... beni üzen bu...kilo dediqin nedirki sık bak dişini haftada 3 kilo vermezsen bende bi,şey bilmiyorum yeterki iste :KK34:
evet canım ya insan nasıl zayıfladığını bile anlamıyordu be4n son dönem giremedim hamilelikten ne oldu neden böyle olduda dağıldı herkes keşke o günlere dönebilsek bu arada hamile olduğumu öğrendim iki sgün sonrada düşük yaptığımı şimdi dinleniyorum evde ama artık zayıflamanın tam zamanı ne yaptım bilmem ama iki kilo vermiim çaktırmadan:KK9:buda bana gaz oldu şimdi sıkı olmasada yediklerime dikkat ediyorum kendimi toparlayıncaa spora başlıcam döneyim sahalara dimi ama yeter bukadar kasvet silkinmek lazım kızımı emzirdiğim için sıkı diyet yapamam burda mönü yazmamda ne kadar doğru olur ama hep takip ediyordum bundan sonrada takipteyim:KK16:bol çıtırlı kalorisiz günler herkese

ergınsena gunaydın canım

nasılsın ? hayat nasıl hersye yolunda mı ? kac kılo verdın ?

ben spora basladım, sonunda ıs cıkısı gıdebılecegım bır saat uygulaması baslatıldı 4 kez gıttım, salı gunu 5. olacak bır saat aerobık-step yapıyoruz canım cıkıyor valla. acayıp tutuldum, oturamaycak yuruyemeyecek kadar kotu oldum ama yıne de pes etmedım ama henuz faydasını goremedım eskı duzenlı sıkı dıyetıme gerı dondum yemeklerımı ısyerınde ıstıp 6da yıyorum elektrıklı ısıtıcı aldım bunun ıcın. spora gıderken yarım saat tempolu yuruyus, donuste 45 dk normal tempo yuruyorum. bos gunlerımde de yuruyusler yapıyorum yanı hersey yolundayken tartıda nıye farketmıyor anlamadım fıkır almak ıstedım

kızlarrrrrr uzun zamandr gelemıorm :KK43: ama ne aldm ne verdm :KK43: ama bugnden ıtbaren aynenn devam edcem sız benm motvsyonumu arttryposunz:KK70:

sabahkı menumu yazaym hemen

2haslanms yumurta

3dılım domater

3dılım salatalık

lımonlu yesılcay

öğlen

1kase kıraz

X