- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
saqol cnm poçada vardı resimde çıkmamaış.. hafta sonu yatılı misafirlerim vardı baya kaçırdım hadi onu geçte dün akşam üstü gözüm bi döndü yeminle 5-6 kişilik cıss yedim bu hafta bildirim falan beklemeyin benden rezil olmaya heçç niyetim yok
çiademcim sorma canım yaa..melek hanım bütün gün tepemde nefes aldırmıyorki topiqe geliyimmm bütün suç onun asın kesin biçin
Nerlerdesin yavvv İhmal ediyorsun merak ettim valla alışmışım sizlere
asıl suclu cıgdemm ınanma onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ozur dılerız cogdemım ya hep bu cenesı dusuk arzu yuzunden yoksa ben buralardan kopamamkı
saqol cnm poçada vardı resimde çıkmamaış.. hafta sonu yatılı misafirlerim vardı baya kaçırdım hadi onu geçte dün akşam üstü gözüm bi döndü yeminle 5-6 kişilik cıss yedim bu hafta bildirim falan beklemeyin benden rezil olmaya heçç niyetim yok
çiademcim sorma canım yaa..melek hanım bütün gün tepemde nefes aldırmıyorki topiqe geliyimmm bütün suç onun asın kesin biçin
kızım yalan söyleme bak burnun uzargece bile mesaj atıyo uyutmuyor bu beni çiqdemmm
hatamız o dilimin hepsini yemekte canım...beynimizi bir çatal alıp bırakmaya proqramlamamız lazım..birde şu var asla sofraya oturmayın evdekilerle...tabaqınızı alıp içerde yiyin yemeqinizi...yoksa fazla kaçıyor...
Arzu bende son zamanlarda olan şey cıslara karşı duramıyorum ya mesala PAzar gün 1-2 dilim tatlı yesem kuratarrırım ama ben abartıtorummmm neden öyle oluyor mesala sen de aynısı olmıs 1 dilim yesek bu kadar fark çıkamayacak beynimiz neden bukadar fazla yemeye itiyor mesala arkadadaşım yarım simitle doyabiliyor ben PAzar günü 1simiti olduğu gibi yiyip yanıda da başka basşka şeyler yiyebiliyorum bunu çözebilsem sorun kalkacak ortadan:44:
Melekkkk Arzunun neden başından ayrılmıyorsun burda bize varız aşk olsun
Gecemi oooo okadar yani Arzu işin çok zorrr mesajı görünce tepkin ne oluyor
Melek canım senin sağlıklı beslenmen nasıl gidiyor cısss yiyrmusun
Ben Pazar güz cısın ne cısıydı trmaisudan tut çerez birde kendi evimde tatlı vardı onu hepsini yedim ama su içip üzerine bitki çayını içince +800 le kurtardım 800 gramın 400 gramı gitmiş dünle birlikte
hatamız o dilimin hepsini yemekte canım...beynimizi bir çatal alıp bırakmaya proqramlamamız lazım..birde şu var asla sofraya oturmayın evdekilerle...tabaqınızı alıp içerde yiyin yemeqinizi...yoksa fazla kaçıyor...
artık şaşırmıyorum bileeeAllahtan mesaj ahkkı bitmişte bikaç gecedir rahat rahat uyuyorum
melek haftanın 6 günü kaçamakta canım
artık şaşırmıyorum bileeeAllahtan mesaj hakkı bitmişte bikaç gecedir rahat rahat uyuyorum
melek haftanın 6 günü kaçamakta canım
cıgdemcım saka bı yana konsantre sorunum var nedense asamadım bende ozluyorum o eskı ıradelı gunlerımı
Melek peki + damısın yoksa aynı kilodamısın aynı kiloda oluyorsan sorun yok ama bunun tersi se kötü beybi lütfen biraz istikrarrr
guaydın kızlarr
bugunku menum
1 dılım cok tahıllı cavdar
peynır
zeytın
yumurta
ara
yok
cıgdemcım sole +500-600 gr oluo en fazla yanı aynıyım bedenım aynı ama hedefıme ulasmayı ıstıorum tabıkı
duyda inanmaa
ARZUUU sana ınat sahalara bı doncem pır dopncemmmmmmmm bekle benııııııııııı kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sabah
1 bardak kefir
3 adet Zeytin
Beyaz Peynir
Çecil Peyniri
Yarım Domates
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 kase Sebze Çorbası
2 yemek kaşığı Yoğurtu Semizotu
Ara
Yoğurt veya Kefir
Akşam
Zeytinyağlı kabak yemeği
Salata
Yoğurt
Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe
Kızlar bugün iş görüşmesine gidecem o yüzden erken çıkacam erkenden menümü yazayim dedimm