Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

saqol cnm poçada vardı resimde çıkmamaış.. hafta sonu yatılı misafirlerim vardı baya kaçırdım hadi onu geçte dün akşam üstü gözüm bi döndü yeminle 5-6 kişilik cıss yedim bu hafta bildirim falan beklemeyin benden rezil olmaya heçç niyetim yok :KK51::KK51:

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

çiademcim sorma canım yaa..melek hanım bütün gün tepemde nefes aldırmıyorki topiqe geliyimmm bütün suç onun asın kesin biçin :KK24::KK24::KK24:

asıl suclu cıgdemm ınanma onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK24::KK24::KK24::KK24:

Nerlerdesin yavvv İhmal ediyorsun merak ettim valla alışmışım sizlere:KK47:

ozur dılerız cogdemım ya hep bu cenesı dusuk arzu yuzunden yoksa ben buralardan kopamamkı :KK36::KK36::KK36:

saqol cnm poçada vardı resimde çıkmamaış.. hafta sonu yatılı misafirlerim vardı baya kaçırdım hadi onu geçte dün akşam üstü gözüm bi döndü yeminle 5-6 kişilik cıss yedim bu hafta bildirim falan beklemeyin benden rezil olmaya heçç niyetim yok :KK51::KK51:

çiademcim sorma canım yaa..melek hanım bütün gün tepemde nefes aldırmıyorki topiqe geliyimmm bütün suç onun asın kesin biçin :KK24::KK24::KK24:

Arzu bende son zamanlarda olan şey cıslara karşı duramıyorum ya mesala PAzar gün 1-2 dilim tatlı yesem kuratarrırım ama ben abartıtorummmm neden öyle oluyor mesala sen de aynısı olmıs 1 dilim yesek bu kadar fark çıkamayacak beynimiz neden bukadar fazla yemeye itiyor mesala arkadadaşım yarım simitle doyabiliyor ben PAzar günü 1simiti olduğu gibi yiyip yanıda da başka basşka şeyler yiyebiliyorum bunu çözebilsem sorun kalkacak ortadan:44:

Melekkkk Arzunun neden başından ayrılmıyorsun burda bize varız aşk olsun:KK50:

Melek canım senin sağlıklı beslenmen nasıl gidiyor cısss yiyrmusun

Ben Pazar güz cısın ne cısıydı trmaisudan tut çerez birde kendi evimde tatlı vardı onu hepsini yedim ama su içip üzerine bitki çayını içince +800 le kurtardım 800 gramın 400 gramı gitmiş dünle birlikte :KK9:

Arzu bende son zamanlarda olan şey cıslara karşı duramıyorum ya mesala PAzar gün 1-2 dilim tatlı yesem kuratarrırım ama ben abartıtorummmm neden öyle oluyor mesala sen de aynısı olmıs 1 dilim yesek bu kadar fark çıkamayacak beynimiz neden bukadar fazla yemeye itiyor mesala arkadadaşım yarım simitle doyabiliyor ben PAzar günü 1simiti olduğu gibi yiyip yanıda da başka basşka şeyler yiyebiliyorum bunu çözebilsem sorun kalkacak ortadan:44:

Melekkkk Arzunun neden başından ayrılmıyorsun burda bize varız aşk olsun:KK50:
hatamız o dilimin hepsini yemekte canım...beynimizi bir çatal alıp bırakmaya proqramlamamız lazım..birde şu var asla sofraya oturmayın evdekilerle...tabaqınızı alıp içerde yiyin yemeqinizi...yoksa fazla kaçıyor...

Gecemi oooo okadar yani Arzu işin çok zorrr mesajı görünce tepkin ne oluyor

artık şaşırmıyorum bileee :KK9::KK9::KK9::KK9: :KK9:Allahtan mesaj hakkı bitmişte bikaç gecedir rahat rahat uyuyorum :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
Melek canım senin sağlıklı beslenmen nasıl gidiyor cısss yiyrmusun

Ben Pazar güz cısın ne cısıydı trmaisudan tut çerez birde kendi evimde tatlı vardı onu hepsini yedim ama su içip üzerine bitki çayını içince +800 le kurtardım 800 gramın 400 gramı gitmiş dünle birlikte :KK9:

melek haftanın 6 günü kaçamakta canım :KK33::KK33::KK33:

hatamız o dilimin hepsini yemekte canım...beynimizi bir çatal alıp bırakmaya proqramlamamız lazım..birde şu var asla sofraya oturmayın evdekilerle...tabaqınızı alıp içerde yiyin yemeqinizi...yoksa fazla kaçıyor...

artık şaşırmıyorum bileee :KK9::KK9::KK9::KK9: :KK9:Allahtan mesaj ahkkı bitmişte bikaç gecedir rahat rahat uyuyorum :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Anam ben evde eşimi tek bırakıp fazla yiyorum diye mutfağa geçecem kan çıkar valla onun yediği gibi pilav makarna yemiyorum diye söyleniyor o zaman ne olur bilemiyorm ama sofra konusunda haklsın ister istermez farklı bir çeşit koyduysan da otlanıyorsun
Birde ben son zamanlarda mutfakta değişik şeyler yapmaya merak etmeye başladım onun dez avantajı da çok oluyor haftasonu özlelikle..
İyi bari tekrarm mesaj hakkı almaz inşallah da rahat uyursun:KK24:

Sabah
Haşlanmış Yumurta
4 adet Zeytin
Yarım Domates
1 dilim Bim in Light Ekmeklerinden
Beyaz Peynir
ÇEcil Peyniri

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 adet Karnıyarık
Salata(Kırmızı lahana ve kıvırcık)
Yarımdan biraz Fazla bardak Ayran

Ara
Yoğurt

Akşam
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Yoğurtlu Havuçlu Taratorr

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

artık şaşırmıyorum bileee :KK9::KK9::KK9::KK9: :KK9:Allahtan mesaj hakkı bitmişte bikaç gecedir rahat rahat uyuyorum :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

melek haftanın 6 günü kaçamakta canım :KK33::KK33::KK33:

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

ARZUUU sana ınat sahalara bı doncem pır dopncemmmmmmmm bekle benııııııııııı kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Sabah
1 bardak kefir
3 adet Zeytin
Beyaz Peynir
Çecil Peyniri
Yarım Domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 kase Sebze Çorbası
2 yemek kaşığı Yoğurtu Semizotu

Ara
Yoğurt veya Kefir

Akşam
Zeytinyağlı kabak yemeği
Salata
Yoğurt

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

Kızlar bugün iş görüşmesine gidecem o yüzden erken çıkacam erkenden menümü yazayim dedimm :KK16:

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

ARZUUU sana ınat sahalara bı doncem pır dopncemmmmmmmm bekle benııııııııııı kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
duyda inanmaa :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
Sabah
1 bardak kefir
3 adet Zeytin
Beyaz Peynir
Çecil Peyniri
Yarım Domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 kase Sebze Çorbası
2 yemek kaşığı Yoğurtu Semizotu

Ara
Yoğurt veya Kefir

Akşam
Zeytinyağlı kabak yemeği
Salata
Yoğurt

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

Kızlar bugün iş görüşmesine gidecem o yüzden erken çıkacam erkenden menümü yazayim dedimm :KK16:

çiqdemcin hakkında hayırlısı olsun bebem :KK16:

günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar:KK16::KK16::KK16:

HERKESİN MÜBAREK REGAİP KANDİLİNİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM HEPİNİZİ ÖPÜYORUZ CANLARIM :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X