İim canım sen nasılsın Cumartesi gününü bitrimeye çalışyorum akşam olsada evime gitsem
bende iyiyim sekeerm sularımı btırmeye calısıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İim canım sen nasılsın Cumartesi gününü bitrimeye çalışyorum akşam olsada evime gitsem
cok tesekkür ederim ceco34 umarım bu akşam deniycem faydası olurr cok tskr ederim sende maşallah 23 kg vermişşin süpersin ben 10 kg vermek istiyorum 5 kg bile veremedim nasıl basardın iradeni nasıl korudun acaba ıumraım hedefine ulaşırısın
maşallah çogu gitmiş azı kalmıss :) inşallah basaragım bnde kilolu olmaz zor bi durum
merhaba ben arada takip ediyorum sizi dikkat ettimde çok az beslenmenize ramen kilo az veriyorsunuz ,acaba birkaçgün normal beslenim sonra tekrarmı başlasanız ve daha fazla beslenerek böyle sizin için çok sıkıcı sağlıksız olmaz işallah kısaca kendimden bahsedersem bende 3düşükten sonra aldığım 20 kiloyu vermek için başladım 75 kiloydum şuan 62 oldum. ama ben sizinkinden çok daha fazla yiyerek haftada 2 kilo ve üstü gidiyor . hızlı zayıflıyorum acaba buda sakıncalımıdır kastanmı kaybediyorum bilmiyorum ama arkadaşların öğünlerinden daha fazla yiyorum haftada 2 kilo fazlamı sakıncalımıki
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnnn
Bu sabah 07:30da uyandım şükürler olsun
Hemen ılık suyumu içim az limon sıkıp sonrada kendime güzel bir kahvaltı hazırladım ( evde sadece 1 dilim ekmek kalmıştı ama yinede doydum şükür )
Bu saate kadar 0.5 litreden fazla suyumu bile içtim
Doktorum programında şu anda yine zayıflamayla ilgili konuşuyorlar
Susadığınızda, uykusuz kaldığınızda hatta yorulduğunuzda yaşadığınız hisleri bile açlık hissi sanabilirsiniz diyor kadın gerçekten de öyle
Birde kendinize hedef belirleyin ama sakın 5 kilo verince şunu yiyeceğim bunu yiyeceğim demeyin diyor
Kıyafet yada bikini falan bile olur yani yiyecek belirliyorsanız hedef olarak beyninizde sağlıksız beslenmeyi bitirmemişsinizdir diyor
saqol cnm poçada vardı resimde çıkmamaış.. hafta sonu yatılı misafirlerim vardı baya kaçırdım hadi onu geçte dün akşam üstü gözüm bi döndü yeminle 5-6 kişilik cıss yedim bu hafta bildirim falan beklemeyin benden rezil olmaya heçç niyetim yokBu arada Geçmiş Annler Gününüz Kutlu Olsun
Arzu kahvaltı sofranı gördüm çok güzel gözüküyor Ellerine Sağlık
Kılzar nerelerdesin hiç kimse yok Melek Arzu yoksa bıraktınızmı kaçamakmı yapıyorsunuz öbür kızlar da yok ne oluyor Melek sen bu kadar çok devamsızlık yapmazdın ne olduççç
GELDIMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cıgdemımmm :2::2::2::2:
GELDIMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cıgdemımmm :2::2::2::2: