Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmek için dışarı bir çıktım akşam ancak geldim
Aslında perşembe sabahtan halledecektim onları ama kızın okul için kurs parasını öğretmen ille bugün yatsın diye inat edince ( müdür söyleniyormuş ) mecbur çıktım. Yarında tatil diye sanki tüm İstanbul sokaklarda ve bankalardaydı
Tam 1.5 saat bankada sıra bekledim hatta aralarda sağlık ocağına gidip orayıda aradan çıkartayım dedim ama orasıda ana baba günü kaydını yaptırdım tekrar bankaya döndüm işimizi bitirip küçük kızımla yine sağlık ocağına döndük
Tam oh işimiz bitti eczaneden ilaçlarını alıp birazda parka gidelim derken doktor yanlış ilaç yazmış hadiiiii tekrar dön doktorun yanına düzelttir ve eczaneye yürü Öldüm bittim valla :26:
Ufak cadı birde park diye ağlayınca büyük kızı okuldan aldıktan sonra hiç eve gitmeden direk Parka geçtik. Büyük kız sınıf arkadaşıyla buluşup biraz sohbet edip volleybal oynarken ufaklıkta ordan oraya koştu. Bir ara sokak kedilerini falan sevdik öncesinde
Ufaklığın eve girdiğimizde yüzünü görmeniz lazımdı resmen toz pislikten maf olmuştu ama çok mutluydu
Akşam yemeğinden sonra hatunu yıkadım şimdide uykum geldi diye kucağıma yattı
kızlaaar merhaba bende katılmak istıyoruuuuuuuuuuuuuuuum
Eee aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
cidem, yoğurt kefir mayalama durumunların için tebrikler...
Az önce benimde köy yoğurdu, peyniri, tereyağı ve sütü kayinvalide adayım tarafimdan gönderildi.Hepsi organik ve hepsi süper güzel ve lezzetli. KV. demden allah razı olsun.
Bugun çok mutluyum. 42 bedenin içine artik giriyorum. 2008 yilinin subat ayında giydigim bir pantolona girdim. Elbise dolabimdaki 46,44 beden tüm kiyafetlerimi kaldırıp, 42 beden 3 adet panton çikarattim. Fakat hiç üst yok. Yarın kendime 1-2 tsort alıp hedefime ulaşıncaya kadar bunlarla idare etmeyi planlıyorum. Allah, zayifkken giyilen kiyafetlere yeniden girme başarısıni ve mutluğunu herkese nasip etsin.
Ohhhh Afiyetler olsun Nüketciğim
Valla benim KV öyle birşeyler olsada yollamaz
hayır öyle bir takıntı oldu ki artık bende bana özel birşey yollasa inan acaba zehirlimi diye düşünürüm
Okadarını cesaret edemez ama ne bileyim :26: kadın bende paranoyaya sebep olucak
Ne güzel kadıncağız bir sürü şey yollamış
Allah ondan razı olsun ve mutluluğunuzu daim kılsın ....Aminnnnnnnnnn
Bu arada ben sana boşuna fıstık demiyorum
ohhh ne güzelne güzel eskilerde oluyor şimdi yaz için ne güzel rengarenk yeni cicilerde alırsın
VAlla ben geçen gece doktora giderken Etek giyeyim dedim ( malum ya altan muayene edeyim derse diye
) bir tane çok beğendiğim 46 beden eteğim vardı üsttende giysem fermuarı kapanmazdı ( altan geçmezdi bile
) anam dur onu giyeyim bari dedim veeeeeeeeeeeee
etek oldu ( altı bol olduğu için bel sadece önemli olanıydı
) ve fermuarı da çok rahat kapandı
İnanılmaz sevindim
hee pantalon henüz olmuyor tabi 46 beden ama olsun o bile beni mutlu etti
İnşallah bende yakında senin gibi 42yede girebileceğim günleri görürüm
valla inan artık 42 olsam razı geleceğim sonuçta o beden bulunuyor ama daha üstü bulunsada hoş durmuyor
Rabbim inşallah sanada banada daha fazla kilo vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnn
Tabi bu dua tüm topikdaşlarımız içinde geçerli