Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

güzel pazarlar.... gezmelere gidip çok kaçamaklar yapmayın..
Cecosum çok geçmis olsun...

Selam kızlarrrr

Hazır fırsat bulmuşken bir sizlere bakayım dedim
Nakliyeciler henüz gelmedi ama büyük ihtimal yarım saat sonra gelirler. Onlar kolileri yüklemeyi bitireceklerine yakın eşim telefon açacak banada bende kücük cimcimeyle birlikte aşağı ineceğiz
Yeni eve geçip yerleştirmeye başlıyacağız. Eşimin halalarıda biraz evvel telefon açtılar tek başına zorlanırsın bizde yardıma geliriz akşam üzere hem akşamlık yemek derdin olmasın biz gelirken birşeyler getiriceğiz diye
Sağ olsunlar beni çok düşünüyorlar Eşim bile diyor halamlar seni benden fazla seviyor diye

Neyse şimdilik kaçayımda hazırlanayım eşim aramadan biraz küçük kuzuyu kapı önüne çıkartayımda güneşten faydalanalım

güzel pazarlar.... gezmelere gidip çok kaçamaklar yapmayın..
Cecosum çok geçmis olsun...

Çok sağ ol Nüketim
Valla neler oluyor bende anlamıyorum kanamam bitti ama hala kasıklarımda ağrı var Birde dünden beri inanılmaz hashaslaştım adam gak dese ağlıyorum Gece muzurluk olsun diye ben lavabodan çıkarken kapının kenarında beni korkutmak istemiş sadece hiç ses çıkarmadan dikiliyordu orada hesapta ama tabi benim sinirler boşaldı ağladım durdum eşim bile şaşırdı ne oluyor kız sana birşeyde demedim sadece dikildim diye Akşam taşınma faslı biter bitmez yeni evden hastaneye gidiceğiz oradan daha yakın birde eve dönerken yolumuzun üzeri diye
Spiral olmasa acaba hamilemiyim diyeceğim ama imkansız gibime geliyor ( tabi Allah bilir )
Aslında şu an hiç uygun bir zaman değil bence ama ne bileyim eşim takmış sen galiba hamilesin diye neyse akşam belli olur nasılsa belkide PKO dan dolayı oluşan kistlerden biri de patlamış olabilir ( benim tahminim o zaten )
Eşim bakalım kim haklı çıkacak diye iddalaşıyor

canımcım aman dikkat et kendine,yat dinlen,eşinde iyi olmuş izin aldığı senle ilgilenmeside güzel.çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun arkadaşım..

hayırlı geceler hatunlar..

nasılsınız yarından tezi yok dietime geri dönüyorum allahın izniyle yarın sabah görüşmek üzere allaha emanet olun..

SElamün Aleyküm kızlarrrrr

Hele şükür evimize dönebildik daha doğrusu ruhum cıktı posam geldi
Gerçektende taşınma faslı çok çok zormuş yaa
Ev hesapta temizlenmişti ama her yer leş gibiydi. KV desen 1.5 senedir hiç kendi evinde temizlik yapmadığından bütün eşyalar leş gibiydi. Paketlerden bile okadar dağınık ve pis koymuş ki kolilere cıldıracaktım az daha Plastik kaplardan birinde Kara Fatma ölüsü bile çıktı bende doğal olarak başladım hem eşime hem annesine söylenmeye
Bu şekilde kolilenme mi olur diye söylendim birde bunlar yetmiyormuş gibi hiç deterjanda almamış hatun. Söylene söylene gitti benim saydıklarımı aldı cebinden para cıktı diye uyuz oldu ama umurum değil madem bir iş yapacağım tam yapmam lazım

Okadar pistiki ancak mutfağı ve salonu bitirdik bugün Mutfaktaki bütün kap kacakları elde yıkayıp dolaplarını sildikten sonra yerleştirdim Ne kadar çer çöp varsa getirmiş ama sağ olsun eşimin halaları sonradan gelip bana arka çıktılarda bazı şeyleri attık Yarım ağızla sıkıla sıkıla da olsa helallik istedi nasıl olduysa
Ufak tefek işler kaldı onlarıda artık kendi gidip gelip yapacakmış

Canım sanada çok çok geçmiş olsun RAbbim inşallah tez zamanda acil şfalar verir sana güzelim Nazaramı geldin ne bu böyle kaç haftadır senin çektiğin

Canım ben değil Kv taşındı bugün
Daha gitmeden az daha kapışıyorduk Hatun bizim arabayla yeni eve doğru giderken eşime ben yaa şu alyansımıda bu ara hep unutuyorum takmayı dedim eşim güldü geçti sonutça bol geldiğini biliyor. Kv neden diyince eşimde söyledi oda bunun üzerine aaa olmaz sen kendini yoksa spor salonunda bekarmı tanıtıyorsun millete demezmi Resmen çıldırttı beni bende heee kendime yeni kaynana adayı bakıyorum ondan takmıyorum dedim tabi ben kötüyüm iyisini bulursun belki dedi bende yok bende bu şans varken yine senin gibisine deng gelirim dedim
Dakika 1 Gol 1

Sonrada evde hiç deterjan yok diye söylendim sonuçta sırf suyla temizlimi olurmuş Kaplardada bir iki tane Karaböcük ölüsü görünce ne o bunlardan da mı vazgeçemedin yeni eve getirmişsin dedim
İnanılmaz yoruldum ki zaten kasıklarımda ağrı vardı kanama vardı diye gece doktora gitmeyi düşünyordum oradan cıkarken Valla okadar kap kaçağı yıkayıp durulayıp sonra kurulayıp dolaplara yerleştirmek ölümdü.
Uyuz görümcem bir yarım saatliğine misafirliğe geldi Bir ara mutfakta ayağımın altında dolaşmayın bari dedim uyuz oldu oda diğer odada oturdu çay demlemiştim onu bile o odada içti sonrada elini kolunu sallayarak gitti zaten

Eşimin halaları sağ olsun hem akşamlık birşeyler getirdiler hemde yardım ettilerde öylelikle çoğunu bitirebildik Ama onlar bile defalarca kız okadar hırpalama kendini ne gerek var birazda kendi yapsın dediler hatun boş boş dolandı etrafta
En son eşim yüzümden kötü olduğumu anlayınca yeter artık sen iyi değilsin bırak dedi de biraz dinlendim eşim son dolayı monte edene kadar. O arada KVnin hali tam seyirlikti Yanımda sıkıla sıkıla dikildi ( birşey diyeceği her halinden belli ) 15 dakika sonra zoraki en kısık ses tonuyla hakkını helal et dedi bende derin bir nefes alarak helal olsun dedim ama anladı tabi benim uyuz olduğumu
Sonuçta her fırsatta kızlarını yere göğe sığdıramayan kadın yine bana ihtiyaç duydu çünkü kızı tenezzül edip yardım etmeye gelmedi Eşime de dedim günahı kadar sevmez ama işte Allah hep bana muhtaç ediyor tabi anlayana

Evet canım yaa aynı şeyi bende geçen gün düşündüm
Bugun taşınma faslından sonra eve gelip duş aldıktan sonra kadındoğumcuma gittim ( iki gün önce kanamam başladı 10 gün evvel reglm bittiği halde birde ağrım olunca kontrole gideyim dedim )
Benim küçük cimcimeyi görünce şaşırdı anam bu ne çabuk büyüdü sanki diye tabi bizimkinin çenesi oradada durmayınca adam bayıldı ona kuçağına aldı öptü falan hatta bana sıra çok zor geldi desem yeridir
Spiral yerinde ve temiz dedi kanamam hala varmış hata sordu 3.cüyü düşünüyormusunuz diye tabi benden önce büyük kuzu itiraz etti ufaklıkta biz bebek istiyoruz diye tuturunca adam kahkahayı patlattı
Görünürde birşey yok ama erkende olabilir ne olur ne olmaz tahlil yapalım dedi ve tahlilin neticesi 10 dakika sonra çıkacak bakalım hayırlısı neyse o olsun ama kilo vermek benim için daha önemli şu etapta RAbbim hayırlısını nasip eder inşallah Aminnnnnn

He birde benim 120e kadar çıkıp tek başıma bu kiloya düştüğümü duyunca valla süpersin banu hanım en güzel yolu bulmuşun ( sağlıklı beslenme ve spor ) aynen devam et daha çok güzel kilolar verirsin nasılsa dedi Hatta üzerine basa basa sonuç ne olursa olsun sporu bırakma dedi

Bu arada sonuçuda aldım gebelik yokmuş yuppiiiiiiiiiii :122: :122: :122:
Rahat rahat beslenmeme konsantre olabilirim ve sporumuda yaparken kendimi acaba diye kasmama gerek yok şükür Rabbim arzu edenlere önce o duyguyu yaşatsın ben kilo verincede hayırlısıysa o arzuyu yüreğime verir nasılsa

Son düzenleme:
Koscaman günaydin,,,
Şahgizemim hasteler falan, çok üzüldüm...Umarım şimdi iyisindir. Gurbetellerde öyle konu komşun varmi bilmiyorum. Dikkat et kendine . Şimd ibiraz iyisin galiba ama biran önce tam düzelirsin insallah.

Bonuskom, kavinvaliden yeni temiz evinde güle güle otursun. Kıyamam sana yormuşsun kendini. Gene çok güldüm yazdiklarına. Boyver Kv karafatma böcükleri ile samiyetyete kandi evinde uzak uzak otursun.. Doktorunda güzel şeyler söylemiş diyete ve spora devam.. öpüyorum.

Bende az önce kahvaltimi bitirdim. Bir tane kayisi yumurta, hellim peynir, beyaz peynir, 3 ince dilim salam, dukan ekmeğim, 2 fincan sekersiz çay. Sanım benim vucut 76 kiloda büyük bir duraklama yaşıyor. Hafızası hatırladı sanırım. Çünkü bir aralara hep 76 kiloydum. bu cuma 75li birsey görmeme lazim artık...

Birde bugun banim okuldan bir arkadaşim bugun bizde işe başlıyor. Önce karşılıklı bir deneme yapalim dedik. İnsallah herkes için hayırlı olur. Heycanliyim.
Ben şimdi spora kaçiyorum... sevgiler

geçmiş olsun arkadaşım..

tesekkür ederim canim, gecti cok sükür :)

banucum okurken agzim acik kaldi cidden ölü böcekler filan, ben olsam yemin ederim kusardim herhalde :S dirdir konusuyorsun ama o kadin senin hakkini ödeyemez helede öyle yarim agizla helallik isteyerek hic ödeyemez, öpüp seni basini koysun hayret dogrusu cok sasirdim hala etkisindeyim.hamileleik olmamasinada cok sevindim, istemedigin anlasiliyordu cünkü.haklisin ilk önce saglikli olabilmek icin kilo vermemiz gerekiyor hepimimizin.ücüncüler bekleyebilir

nuhancim daha iyiyim cok sükür,toparlarim bir haftaya kadar.normal beslenmeye dönmeye korkuyorum simdi.kati birsey yersem bogazim acicak diye :S yutamadim bir haftadir bir lokma ekmek bile. sürekli corbalar ictim oda cok zorla oldu. korkuyorum o yüzden simdi , biliyorum psikolojik ama ne bileyim ya.
senin kilonda takildi haklisin galiba.dukan yapiyorsun gerci ama 3 günlük bir sok diyet yapip bedenini söyle bir soka mi soksan acaba? sonra gene dukana devam edersin kaldigin yerden? en azindan bu sekilde direnci kirabilcegini inaniyorum cünkü.
bende bu hafta bildirim yapicam.hastaligin tek iyi tarafi tartida nihayet eksiye düsmek oldu

herkese günaydin olsun hatunlar.cocuklarimi okula yuvaya bugün bir arkadasim götürecek.bende bugünü dinlenerek gecirip yarin normal hayata dönmeye calisicam artik yeter oldum yani

Geçmiş olsun canım benim

hay Allahım çok geçmiş olsun canım yaaaa, kendine lütfen çok dikkat et canım.....
"çok şükür atlatmışsın canımcım.
öpüyorum çok çok
görüşürüz.....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Dün çok fazla yorulduğum için gece doğru dürüst uyuyamadım tabi doğal olarak sabahda geç kalktım
Biraz salonumu toparlayıp sonrada epilasyon için Hastaneye gidiceğim şu bıyık ve sakallardan kurtulayımda Pala Remziliğimin son günlerini göreyim çok az kaldı şükür artık sırıtmıyor
Öğleden sonrada gelince inşallah birşeyler yapıp sonra kendimi buraya atarım

hayırlı günler hatunlar.. bugün itibariyle dietime başlamış bulunmaktayım bu sefer sıkı başladım son bir kaç haftadır fena kilo aldım akşam yemelerim çoğaldığı için fena göbek çıktı inşallah hemen veririm kilolarımı.. kaç kilosun diye sormayın bilmiyorum evde tartım olmadığı için bakalım bir süre böyle gitsin sonra bir tartı edinicem cümleten bol bol kilo vermeler.. bu arada yeni arkadaşlarımız gelmişler hepiniz hoşgeldiniz hatunlar..

Kızlarr giremiyorum bu ara pek, az önce de tam kk yı açtım pc getti az kaldı hakkın rahmetine kavuşmasına diyetim aynen devam bugün kahvaltıda ekmeği fazla kaçırdım o yüzden ceza, evde oturmayıp yürüyüşe çıkıcam teee en uzakta ki arkadşaımı ziyaret edip gelicem hem ziyaret hem ticaret olacak yani hem yürüyüş hem ziyaret gelelim menümüze

Sabah kalkınca 1 bardak süt saat 7 felandı

Kahvaltı 10:30 sıralarında anca yapabildim rutin kahvaltım, tam buğday ekmeği yumurta zeytin peynir çemen

Ara: 2 tane form bisküvi

Öğlen: yeşil mercimek çorbası yarım kase

ara: 3-4 kayısı kurusu

akşam: bilmiyorum henüz heralde çorba salatayla geçer yada yoğurt

1.5 lt su içtim 1.5 daha içerim havalar ısındı su içmek artık sorun değil benim için 2 fincan da yeşil çay
hepinizi öpüyorum akşam girmeye çalışırım

bugunku menum kızlar

sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
antep 3 p

ogle
tavuk mangal 0 p
dıet kola 0 p yarımdan az bardak

ara
az antep 2 p
cubuk kraker 26 p ( asırı bulantım ıcın yedım)

aksam
hıc bısı yıyemıcem sanırım hala bulanıo mıdem

:44::44:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sonunda evime gelebildim :122:
Epilasyonumuda yaptırdım şükür kıl tüğ olayıda bitti şimdilik Allahım herşeyden bol bol vermiş anasını satam epilasyon yaptır yaptır bitmedi Bazen Annemin yanında diyorum Allahın sevilen kuluydum ki bana karşı hiç cimri davranmamış tüvbe tüvbe
Büyük kız sağ olsun yine gitmeden beni cıldırtmayı başardı
Pasaklı marimar gitmiş sırf BJKlı diye kirli bir yeleğini üzerine almış ulen beni dellendirme cabuk üzerini değiştir dedim bu seferde gitmiş uzun kollu bir thirt giymiş anam şimdi parçalayacağım seni dışarda güneş yakıyor millet kolsuz giyiyor sen uzun kollu diye söylendim durdum sonunda normal bir tshirt giydide ben geç kalmadan yetişebildim

Dünki temizlik performansımdan sonra eşim pek bir memnun olmuş olucak ki aşkım akşamlık birşey yapma dışarda yemek yiyelim dedi yemektende yırttım Hatunu kırkladım ama benim bahar temizliği hala yapılacak neyse yaz temizliği olur benimkiside yarın halılarımı yıkamaya verip ufak ufak başlıyacağım haftasonuda bir gün eşimin köyüne gideceğiz Çatalcaya bağlı Pazarda yine biraz iş yapıp öğleden sonra pikniğe gidiceğiz kızkardeşimle O aralarda yapabildiğim kadarını yaparım sonraki haftada kaçınılmaz olarak kalanları bitirip mis gibi oturum inşallah

Kızlar nerelerdesiniz hiç biriniz yoksunuzz
Melekimmmmm Arzu nerelerdesin yaaa

Sabah
1 kaşık yoğurt (kendim yaptım ilk defa yapmama rağmen tuttu )
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 çay bardağı kefir (Bunu da ilk kendim yaptımmmmm )
2 adet haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Beyaz Peynir
Tel Peynir

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 tavuk budu (budun hiç eti yoktu çok sinir bozucu )
Salata
1 avuç fındık (aç kalınca)

Ara
125 gram yoğurt

Akşam
Tavuk Haşlama
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

Aslında ben dikkat etmemi biraz karatay a kaydırmaya karar verdim kızlar tam olarak olmasa da onun dediği gibi beslenmeye çalışacam deneyecem merak ettim ....
Dün kızlar iş yerinde kahvaltı düzenledik herkes kendi evinden bir şey getirdi masa çok güzeldi özelkle sarmalar allahımmmmmmm
yedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…