Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kahvaltımı yaptım kızlar 1 mayıs nedeniyle herkes evde olduqundan azcık aqır kaçtı..

bir kaşık pastırmalı yumurta
bir çatal domatesli biber kızartması
peynir
domates 4/1
salatalık 4/1
büyülü bohça yeşil çay

aqrı geldi mideme bunlarr :KK50:

Çigdeme benden tatil....:KK1::KK1::KK1: Ya gerçekten sizin durum çok kötü. Bizimde bütün müşterilerimiiz özel sektör ve çalışan yok. Hatta resimi tatil gününün önünü arkasını tamamlayıp, günlerce yok oluyorlar. 23 nisanada öyle oldu. millete mail atiyorum otomatik cevap geliyor. şu şu tarihler arasinda yokum diye...:KK1: Çiğdemcigim allah sabir ve daha düzenli yeni iş yerleri nasip etsin. Napalım ekmek parasi allah yokluğunu gösetremesin.
Cecosum. Şu insanalarin tatil öncesi ve tatil günü pisikoslarini zaten oldumu olası anlayamadim. Hayat gereçekten işgenceye dönüşüyor. Bugun gene her yer tıklım tıklımdır. Bizde sabah sahilde piknik, sokak kedileri eşliğinde yemeğimizi paylaşarak kahvaltı yaptık...
Bu arada etek olayına çok sevindim. 46 dan sonrası pıt pıt gidiyor zaten... 44'e az kaldı... Bende 76 durakalamsını çok şükür kırdım. Bu sabah 75,5 i gördüm...ama son günlerede diyetimini baya sıkılaşıtırıdım.
Dün yediklerimi yazayim...
keten tohumu elma sirkesi ilik su
1 domatas bir satalık, 3 ad. zeytin yeşil zeytin, dukan emeği, 2 fincan sekersiz cay, bolca beyaz peynir ile kahvaltı
arda sekersiz duble turk kahvesi
2 büyük kase içinde bol tavuk göğsu olana unsuz yumurta sarisi ve limonla terbiye edilmis çorba

arada 2 incan yesil çay

ve aksamada ayın çorbadan bir kase daha yedim. gece de bir bardat süt içtim.

Çorbayı kazanla yapmıştım.:KK16:1::KK1: bugunde çorbayla devam edeceğim. Cuma günü beni bekliyor:KK9::KK9: 74.9ü görsem süper olur..

Çigdeme benden tatil....:KK1::KK1::KK1: Ya gerçekten sizin durum çok kötü. Bizimde bütün müşterilerimiiz özel sektör ve çalışan yok. Hatta resimi tatil gününün önünü arkasını tamamlayıp, günlerce yok oluyorlar. 23 nisanada öyle oldu. millete mail atiyorum otomatik cevap geliyor. şu şu tarihler arasinda yokum diye...:KK1: Çiğdemcigim allah sabir ve daha düzenli yeni iş yerleri nasip etsin. Napalım ekmek parasi allah yokluğunu gösetremesin.
Cecosum. Şu insanalarin tatil öncesi ve tatil günü pisikoslarini zaten oldumu olası anlayamadim. Hayat gereçekten işgenceye dönüşüyor. Bugun gene her yer tıklım tıklımdır. Bizde sabah sahilde piknik, sokak kedileri eşliğinde yemeğimizi paylaşarak kahvaltı yaptık...
Bu arada etek olayına çok sevindim. 46 dan sonrası pıt pıt gidiyor zaten... 44'e az kaldı... Bende 76 durakalamsını çok şükür kırdım. Bu sabah 75,5 i gördüm...ama son günlerede diyetimini baya sıkılaşıtırıdım.
1 domatas bir satalık, 3 ad. zeytin yeşil zeytin, dukan emeği, 2 fincan sekersiz cay, bolca beyaz peynir ile kahvaltı
2 büyük kase içinde bol tavuk göğsu olana unsuz yumurta sarisi ve limonla terbiye edilmis çorba

arada 2 incan yesil çay

Çorbayı kazanla yapmıştım.:KK16:1::KK1: bugunde çorbayla devam edeceğim. Cuma günü beni bekliyor:KK9::KK9: 74.9ü görsem süper olur..

Amin Canım bnm inşallah bulurum ii bir yer ..Cuma Günü inşallah istediğin kiloyu tartıda görürsün..

Sabah
1kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı(çörek otu)
1 çaybardağı kefir
2 adet haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
Beyaz Peynir
Tel Peyniri
1 avuç çiğ badem
Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 kase yayla çorbası
Salata

Ara
125 gram yoğurt

Akşam
Belli değil esşim evde o yapacak ama
Tavuk ızgara
salata veya Meze

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Tam karatay olmuyor ama karatayda kahve yokmuşşşşşş kahve olmadan yapamam kiiiii :KK30:

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Bugün malum eşimde evde olduğu için öğlene kadar hiç fırsat bulupta buraya bakamadım Öğleden sonrada zaten kız kardeşime gidince ancak akşam eve döndüm Tam Laptobu alacaktım elime ki eşim geldi :KK1:
Neyse şimdi ancak gelmeye fırsatım oldu :KK34:

arada 2 incan yesil çay

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Süpersin canım yaaa :KK3:
Darısı benimde başıma :KK34: Bugün uzun zamandan sonra alyansımı takayım dedim ama birde ne göreyim :KK52::KK52::KK52::KK52: artık nasıl bir ödem oluştuysa vucudumda resmen bol gelen yüzüklerim tam oturdu :KK14:
Offfffffff offfffffffffff İki gündür Ayşenin ödem sökücüsünü yapmıştım içecektim ama hep unuttum :KK30:
Bari yarın düzenli içeyimde ( tabi yatmadan da içerim :KK34: ) belki en azından sabit çıkarım :KK1:
Bu hafta pek fark beklemiyorum ama inşallah önümüzdeki hafta çok güzel bir fark görürüm bende :KK34:
Hazirana çok az kaldıııııı :KK52::KK52::KK52::KK52: ve ben en azından 89u görmek istiyorum hadi 92 olsun taş çatlasın :KK1:

sabah
1dilim ekmek
1 h.yumurta
bbı ıkı kucuk dılım peynır
domates-salatalık
5i bıyerde çay(sekersız)

öğlen2kaşık türlü
1kase yogurt

ara:2cevız ıcı, 1bardak sekersız sut
akşam

aksam 3kasık pılav
2kasık sebze yemegı
5kasık yogurt

iyi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmek için dışarı bir çıktım akşam ancak geldim
Aslında perşembe sabahtan halledecektim onları ama kızın okul için kurs parasını öğretmen ille bugün yatsın diye inat edince ( müdür söyleniyormuş ) mecbur çıktım. Yarında tatil diye sanki tüm İstanbul sokaklarda ve bankalardaydı
Tam 1.5 saat bankada sıra bekledim hatta aralarda sağlık ocağına gidip orayıda aradan çıkartayım dedim ama orasıda ana baba günü kaydını yaptırdım tekrar bankaya döndüm işimizi bitirip küçük kızımla yine sağlık ocağına döndük
Tam oh işimiz bitti eczaneden ilaçlarını alıp birazda parka gidelim derken doktor yanlış ilaç yazmış hadiiiii tekrar dön doktorun yanına düzelttir ve eczaneye yürü Öldüm bittim valla :26:
Ufak cadı birde park diye ağlayınca büyük kızı okuldan aldıktan sonra hiç eve gitmeden direk Parka geçtik. Büyük kız sınıf arkadaşıyla buluşup biraz sohbet edip volleybal oynarken ufaklıkta ordan oraya koştu. Bir ara sokak kedilerini falan sevdik öncesinde
Ufaklığın eve girdiğimizde yüzünü görmeniz lazımdı resmen toz pislikten maf olmuştu ama çok mutluydu :KK60:

Akşam yemeğinden sonra hatunu yıkadım şimdide uykum geldi diye kucağıma yattı :KK76: :KK76: :KK76:

Eee aramıza hoşgeldin o zaman :KK3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz :KK34:

Ohhhh Afiyetler olsun Nüketciğim :KK1:
Valla benim KV öyle birşeyler olsada yollamaz :KK1: hayır öyle bir takıntı oldu ki artık bende bana özel birşey yollasa inan acaba zehirlimi diye düşünürüm :KK60: Okadarını cesaret edemez ama ne bileyim :26: kadın bende paranoyaya sebep olucak :KK1:
Ne güzel kadıncağız bir sürü şey yollamış :KK16: Allah ondan razı olsun ve mutluluğunuzu daim kılsın ....Aminnnnnnnnnn

Bu arada ben sana boşuna fıstık demiyorum :KK1: ohhh ne güzelne güzel eskilerde oluyor şimdi yaz için ne güzel rengarenk yeni cicilerde alırsın :KK1:
VAlla ben geçen gece doktora giderken Etek giyeyim dedim ( malum ya altan muayene edeyim derse diye :KK1: ) bir tane çok beğendiğim 46 beden eteğim vardı üsttende giysem fermuarı kapanmazdı ( altan geçmezdi bile :KK1: ) anam dur onu giyeyim bari dedim veeeeeeeeeeeee :KK76: :KK76: :KK76: etek oldu ( altı bol olduğu için bel sadece önemli olanıydı :KK34: ) ve fermuarı da çok rahat kapandı :KK34:
İnanılmaz sevindim :KK34: hee pantalon henüz olmuyor tabi 46 beden ama olsun o bile beni mutlu etti :KK34:
İnşallah bende yakında senin gibi 42yede girebileceğim günleri görürüm :KK34: valla inan artık 42 olsam razı geleceğim sonuçta o beden bulunuyor ama daha üstü bulunsada hoş durmuyor :KK34:
Rabbim inşallah sanada banada daha fazla kilo vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnn
Tabi bu dua tüm topikdaşlarımız içinde geçerli :KK34:

canııım hosbulduk :) bu arada ben sızden küçüğüm sanırım ablamı deseydm :KK70:

Herkese iyi geceler şimdiden :KK3: tabi gelen olursa benden sonra :KK1:

Yarın erteleyip durduğum dip köşe temizliğe başlıyorum :KK1: uğrayamayabilirim sonuçta spor salonuna da gidiceğim akşam üzere ve halim kalmayabilir :KK1:
En geç bildirime gelirim nasılsa :KK1:
Kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum :KK54::KK54::KK54:

kızlaaaaaaaar günaydın herkkese:)

sekersız 5i bıyerde cay ıctım yarım saat sonra
2küçük dılım peynır
1h.yumurta
yarım dılım ekmek
domates
salatalık
sekersız cay

kızlaaaaaaaar günaydın herkkese:)

sekersız 5i bıyerde cay ıctım yarım saat sonra
2küçük dılım peynır
1h.yumurta
yarım dılım ekmek
domates
salatalık
sekersız cay

canim hosgeldin:KK16:

banucum bahar temizligin hayirli olsun canim, kolay gelsin simdiden,sen bir cirpida halledersin ben eminim, hamarat hatunum benim:KK16:
nuhancim sana nasil sevindim bilemezsin.42 beden harika :KK9:
hasta olan arkadaslarima cok gecmis olsun dilerim :KK16:

günaydin hatunlar:KK3:ben Allaha cok sükür cok iyi hissediyorum kendimi.her ne kadar normal beslenmeye gecmeyle hastalik boyunca verdigim kilolarimin bir kismin geriye alsamda en azindan simdi ciddi diyetime yeniden baslamak icin gereken gücümü nihayet topladigimi düsünüyorum.Allah dermansiz dertlerle sinamasin bizleri insallah (amin)

canim hosgeldin:KK16:

banucum bahar temizligin hayirli olsun canim, kolay gelsin simdiden,sen bir cirpida halledersin ben eminim, hamarat hatunum benim:KK16:
nuhancim sana nasil sevindim bilemezsin.42 beden harika :KK9:
hasta olan arkadaslarima cok gecmis olsun dilerim :KK16:

günaydin hatunlar:KK3:ben Allaha cok sükür cok iyi hissediyorum kendimi.her ne kadar normal beslenmeye gecmeyle hastalik boyunca verdigim kilolarimin bir kismin geriye alsamda en azindan simdi ciddi diyetime yeniden baslamak icin gereken gücümü nihayet topladigimi düsünüyorum.Allah dermansiz dertlerle sinamasin bizleri insallah (amin)

hosbulduk canıııım :KK16:

X