- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
gunaydın bebem ıyıyız sen nasılsın
sorma banka kapalı heryer kapalı tel bıle calmıo bızde burdayız
hamd olsun iyim cancazım evde oturuyorum dün evi temizledim belim koptu bel fıtığım iyice azdı işte böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın bebem ıyıyız sen nasılsın
sorma banka kapalı heryer kapalı tel bıle calmıo bızde burdayız
günaydın canım nasılsın
iyiyim ilknurcum hava güzel ben güzel sen nasılsınn
günaydın kızlar nasılsınız...
çiğdemcim bir çok yer çalışıyor sanırım eşimde çalışıyor :2:
Çigdeme benden tatil.... Ya gerçekten sizin durum çok kötü. Bizimde bütün müşterilerimiiz özel sektör ve çalışan yok. Hatta resimi tatil gününün önünü arkasını tamamlayıp, günlerce yok oluyorlar. 23 nisanada öyle oldu. millete mail atiyorum otomatik cevap geliyor. şu şu tarihler arasinda yokum diye... Çiğdemcigim allah sabir ve daha düzenli yeni iş yerleri nasip etsin. Napalım ekmek parasi allah yokluğunu gösetremesin.
Cecosum. Şu insanalarin tatil öncesi ve tatil günü pisikoslarini zaten oldumu olası anlayamadim. Hayat gereçekten işgenceye dönüşüyor. Bugun gene her yer tıklım tıklımdır. Bizde sabah sahilde piknik, sokak kedileri eşliğinde yemeğimizi paylaşarak kahvaltı yaptık...
Bu arada etek olayına çok sevindim. 46 dan sonrası pıt pıt gidiyor zaten... 44'e az kaldı... Bende 76 durakalamsını çok şükür kırdım. Bu sabah 75,5 i gördüm...ama son günlerede diyetimini baya sıkılaşıtırıdım.
Dün yediklerimi yazayim...
keten tohumu elma sirkesi ilik su
1 domatas bir satalık, 3 ad. zeytin yeşil zeytin, dukan emeği, 2 fincan sekersiz cay, bolca beyaz peynir ile kahvaltı
arda sekersiz duble turk kahvesi
2 büyük kase içinde bol tavuk göğsu olana unsuz yumurta sarisi ve limonla terbiye edilmis çorba
arada 2 incan yesil çay
ve aksamada ayın çorbadan bir kase daha yedim. gece de bir bardat süt içtim.
Çorbayı kazanla yapmıştım.1: bugunde çorbayla devam edeceğim. Cuma günü beni bekliyor 74.9ü görsem süper olur..
hamd olsun iyim cancazım evde oturuyorum dün evi temizledim belim koptu bel fıtığım iyice azdı işte böyle
Çigdeme benden tatil.... Ya gerçekten sizin durum çok kötü. Bizimde bütün müşterilerimiiz özel sektör ve çalışan yok. Hatta resimi tatil gününün önünü arkasını tamamlayıp, günlerce yok oluyorlar. 23 nisanada öyle oldu. millete mail atiyorum otomatik cevap geliyor. şu şu tarihler arasinda yokum diye... Çiğdemcigim allah sabir ve daha düzenli yeni iş yerleri nasip etsin. Napalım ekmek parasi allah yokluğunu gösetremesin.
Cecosum. Şu insanalarin tatil öncesi ve tatil günü pisikoslarini zaten oldumu olası anlayamadim. Hayat gereçekten işgenceye dönüşüyor. Bugun gene her yer tıklım tıklımdır. Bizde sabah sahilde piknik, sokak kedileri eşliğinde yemeğimizi paylaşarak kahvaltı yaptık...
Bu arada etek olayına çok sevindim. 46 dan sonrası pıt pıt gidiyor zaten... 44'e az kaldı... Bende 76 durakalamsını çok şükür kırdım. Bu sabah 75,5 i gördüm...ama son günlerede diyetimini baya sıkılaşıtırıdım.
Dün yediklerimi yazayim...
keten tohumu elma sirkesi ilik su
1 domatas bir satalık, 3 ad. zeytin yeşil zeytin, dukan emeği, 2 fincan sekersiz cay, bolca beyaz peynir ile kahvaltı
arda sekersiz duble turk kahvesi
2 büyük kase içinde bol tavuk göğsu olana unsuz yumurta sarisi ve limonla terbiye edilmis çorba
arada 2 incan yesil çay
ve aksamada ayın çorbadan bir kase daha yedim. gece de bir bardat süt içtim.
Çorbayı kazanla yapmıştım.1: bugunde çorbayla devam edeceğim. Cuma günü beni bekliyor 74.9ü görsem süper olur..
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Bugün dışarı işlerim vardı onları halletmek için dışarı bir çıktım akşam ancak geldim
Aslında perşembe sabahtan halledecektim onları ama kızın okul için kurs parasını öğretmen ille bugün yatsın diye inat edince ( müdür söyleniyormuş ) mecbur çıktım. Yarında tatil diye sanki tüm İstanbul sokaklarda ve bankalardaydı
Tam 1.5 saat bankada sıra bekledim hatta aralarda sağlık ocağına gidip orayıda aradan çıkartayım dedim ama orasıda ana baba günü kaydını yaptırdım tekrar bankaya döndüm işimizi bitirip küçük kızımla yine sağlık ocağına döndük
Tam oh işimiz bitti eczaneden ilaçlarını alıp birazda parka gidelim derken doktor yanlış ilaç yazmış hadiiiii tekrar dön doktorun yanına düzelttir ve eczaneye yürü Öldüm bittim valla :26:
Ufak cadı birde park diye ağlayınca büyük kızı okuldan aldıktan sonra hiç eve gitmeden direk Parka geçtik. Büyük kız sınıf arkadaşıyla buluşup biraz sohbet edip volleybal oynarken ufaklıkta ordan oraya koştu. Bir ara sokak kedilerini falan sevdik öncesinde
Ufaklığın eve girdiğimizde yüzünü görmeniz lazımdı resmen toz pislikten maf olmuştu ama çok mutluydu
Akşam yemeğinden sonra hatunu yıkadım şimdide uykum geldi diye kucağıma yattı
Eee aramıza hoşgeldin o zaman
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Ohhhh Afiyetler olsun Nüketciğim
Valla benim KV öyle birşeyler olsada yollamaz hayır öyle bir takıntı oldu ki artık bende bana özel birşey yollasa inan acaba zehirlimi diye düşünürüm Okadarını cesaret edemez ama ne bileyim :26: kadın bende paranoyaya sebep olucak
Ne güzel kadıncağız bir sürü şey yollamış Allah ondan razı olsun ve mutluluğunuzu daim kılsın ....Aminnnnnnnnnn
Bu arada ben sana boşuna fıstık demiyorum ohhh ne güzelne güzel eskilerde oluyor şimdi yaz için ne güzel rengarenk yeni cicilerde alırsın
VAlla ben geçen gece doktora giderken Etek giyeyim dedim ( malum ya altan muayene edeyim derse diye ) bir tane çok beğendiğim 46 beden eteğim vardı üsttende giysem fermuarı kapanmazdı ( altan geçmezdi bile ) anam dur onu giyeyim bari dedim veeeeeeeeeeeee etek oldu ( altı bol olduğu için bel sadece önemli olanıydı ) ve fermuarı da çok rahat kapandı
İnanılmaz sevindim hee pantalon henüz olmuyor tabi 46 beden ama olsun o bile beni mutlu etti
İnşallah bende yakında senin gibi 42yede girebileceğim günleri görürüm valla inan artık 42 olsam razı geleceğim sonuçta o beden bulunuyor ama daha üstü bulunsada hoş durmuyor
Rabbim inşallah sanada banada daha fazla kilo vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnn
Tabi bu dua tüm topikdaşlarımız içinde geçerli
canııım hosbulduk :) bu arada ben sızden küçüğüm sanırım ablamı deseydm
İçinden nasıl geliyorsa benim için hiç sorun olmaz
kızlaaaaaaaar günaydın herkkese:)
sekersız 5i bıyerde cay ıctım yarım saat sonra
2küçük dılım peynır
1h.yumurta
yarım dılım ekmek
domates
salatalık
sekersız cay
Günaydın Kızlar
canim hosgeldin
banucum bahar temizligin hayirli olsun canim, kolay gelsin simdiden,sen bir cirpida halledersin ben eminim, hamarat hatunum benim
nuhancim sana nasil sevindim bilemezsin.42 beden harika
hasta olan arkadaslarima cok gecmis olsun dilerim
günaydin hatunlarben Allaha cok sükür cok iyi hissediyorum kendimi.her ne kadar normal beslenmeye gecmeyle hastalik boyunca verdigim kilolarimin bir kismin geriye alsamda en azindan simdi ciddi diyetime yeniden baslamak icin gereken gücümü nihayet topladigimi düsünüyorum.Allah dermansiz dertlerle sinamasin bizleri insallah (amin)