Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Dünden beri okuyorum artık sanada danışayım dedim maşallah çok güzel kilo vermişsin.
Benim göbeğim çok fazla bu yüzden bana protein diyeti yapmamı söylüyorlar benim sporla da aram iyi yapmaya başladım ve severek yapıyorum mecburen..Bana önerin olursa beklerim :)

Evet canım proteıne ıhtıyacın var, gunde 2 haslanmıs yumurta yemenı tavsıye edıyorum, tam bır gobek erıtıcı :KK1:

Kızlar derslerım yogun cok sık gelemıyorum.
Dıyetı ıyıce cozutmustum ama cok hırslandım artık gerı dönüyorum.
Hoşlandıgım bir cocuk var demıstım ya gecenlerde, yarın ılk kez buluscaz onunla, ne gıysem dıye cıldırdım durdum, havalar da guzel artık, montla kapatamam kı kalcayı. Sonunda bır seyler buldum ama yıne de huzursuzum. Keşke en basından dıkkat etseydım de su an ınce olsaydım dıyorum sureklı. Ama yazın bunu dememek ıcın sımdıden dıkkat etmeye baslamam gerek :KK15: Zaten bugun bı kac arkadas da gaza getırdı. Gercı onlar dalga gecıyolardı ama yıne de her sakada gerceklık payı vardır. Odama ınce bı kız resmı asıp motıve olayım dıyorum Adrıana Lıma ya da Barbara Palvın'ı :KK1: Annemlere de dıyorum sapık falan sanmayın benı sakın, motıve olmak ıcın asıcam falan dıye :KK1:
Bugun tartılmayı unuttum, bıldırım yapamıyorum. Ama artık çok kararlı gelıyorum, dalga geçenlere ınat :KK15:En Büyük KKEn Büyük KK
Kılo veren tüm çıtırlarımızı da tebrık edıyorum
:nazar::KK54:

Hoşlandıgım bir cocuk var demıstım ya gecenlerde, yarın ılk kez buluscaz onunla, ne gıysem dıye cıldırdım durdum, havalar da guzel artık, montla kapatamam kı kalcayı. Sonunda bır seyler buldum ama yıne de huzursuzum. Keşke en basından dıkkat etseydım de su an ınce olsaydım dıyorum sureklı. Ama yazın bunu dememek ıcın sımdıden dıkkat etmeye baslamam gerek :KK15: Zaten bugun bı kac arkadas da gaza getırdı. Gercı onlar dalga gecıyolardı ama yıne de her sakada gerceklık payı vardır. Odama ınce bı kız resmı asıp motıve olayım dıyorum Adrıana Lıma ya da Barbara Palvın'ı :KK1: Annemlere de dıyorum sapık falan sanmayın benı sakın, motıve olmak ıcın asıcam falan dıye :KK1:
Bugun tartılmayı unuttum, bıldırım yapamıyorum. Ama artık çok kararlı gelıyorum, dalga geçenlere ınat :KK15:En Büyük KKEn Büyük KK

Süpersin. Bence zayıf olmak gibisi yok ya..Biz kendimizi kandırmasaydık şimdiye zayıftık ./ ben 2 ay içerisinde 10 ve yukarısı kilo vermek istiyorum ama sporda yapıyorum..Sadece dükan diyetine mi başlasam yoksa istediğim gibi sabah yumurta akşam yoğurt salata mı yapsam? Dükan biraz uzatıyor ya diyeti bana 127 gün seyir dönemi verdi.

Dünden beri okuyorum artık sanada danışayım dedim maşallah çok güzel kilo vermişsin.
Benim göbeğim çok fazla bu yüzden bana protein diyeti yapmamı söylüyorlar benim sporla da aram iyi yapmaya başladım ve severek yapıyorum mecburen..Bana önerin olursa beklerim :)
canım hoşgeldin :KK71:
evet karbon diyeti yaparsan bölgesel kiloların gider:KK34: yalnız bol su içmen gerekir..ilk 10-15 sayfa bu konuda yeterli bilgiyi veriyor okumanı tavsiye ederim..

edacım inşallah yarınki görüşmen güzel geçer cnm hadi bakalım güzle haberler bekliyoruz senden :KK8::KK8:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK34:
Bugün yine nedense tansiyonum düştü ( aslında bence birazda çocuklar düşürüyor benim şu tansiyonu )
Yine öğlende bir başladılar ona dur diğerine otur demekten bir baktım gözler kaykılıyor tansiyonu bir ölçtüm büyük 8 küçük 4 Hemen koca bir bardak az tuzlu ayran içtim ( eşim bol tuzlu dedi ama banane ödem yapar dedim )
Hatta nerden taktıysa detoksdan dolayı olabilir bir daha yapmayacaksın kırarım kafanı diye tutturdu çokta lülü dedim ne alaka sonuçta diğer günlerde de düştüğü oldu bence senin sıpalardan oluyor dedim
Eve geldiğinde yüzün çökmüş diye tutturdu ama o arada yine iyidim
Akşam yemeğimizi yedikten sonra az sohbet ettik şimdi o tablette oyun oynamaya kalkışınca bende buraya kaçtım :KK1:

Kızlar yarın akşam yoğurdumu kendim yapmayı deneyecem ama günlük sütle yapılıyormuş 1 litreden yapsam yeter herhal ama maya olacak yoğurdummmm yarım yağlı inşallah sorun olmaz sizde deneyen varmı? İnterneeten araştırdım yapmak kolay inşaalah tutar

Canım bir ara ben mayalıyordum ama sonraları eşim hazırı daha çok beğendiğinden ( katı oluyor ya o bakımdan )
Annemler Almanyada bildim bileli hiç hazır yoğurt almadı hayattada almaz :KK34: hem oranın yoğurdu hafif tatlımsı geliyormuş ona hemde süt çok daha ucuz niye iki misli para vereyim onun yerine iki misli yoğurt yapar bol bol yerim der hep :KK1:
Üstelik günlük değil bildiğin pastörize sütten yapar :KK34: tabi günlükle belki daha iyi olur.
Annemden öğrendiğim kadarıyla ( ki bende öyle yapıyordum ) Sütü iyice ısıtıp altını kapatıyordu ( kaynamayacak tabiki ) sonra parmağının dayanabileceği sıcaklığa gelince mayayı içine kaşıkla döküp çok az karıştırıp kapağını kapatıp birde temiz bir beze sarıp akşamdan sabaha bekletirdi ve gerçektende güzel olurdu :KK34:
Netteki tarifler nasıl bilmiyorum ama bir dene istersen :KK34: tecrübeli arkadaşlar varsa zaten onlarda sana yardımcı olur :KK34:

Canım inşallah çok güzel geçer yarın buluşmanız :KK34:
Bencede işe yarayacaksa kendini motive etmek için fıstık gibi bir hatun resmi bul kendine :KK1: bende spor salonunun duvarında olan hatunlara devamlı bakıp bende bunlar gibi olacağım diye daha bir hırslı spor yapıyorum :KK1:

merhaba.
hayırlı cumalar diyeceğim ama cumartesiye girmek üzereyiz.

bugün tükettiklerim:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
yarım porsiyon bol maydanoz,domates,biber,salatalık

birdaha yemek içinfırsatım olmadı oğlumun leblebi şekeri kalmış çantamda gün içinde 10-12 adet yedim

akşamüstü 1 az şekerli türk kahvesi
akşam:
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı tavuk sote
salata

diyete başlangıç:83,7 kg (11.03.2013)

geçen hafta cuma sabah: 78,6
bu hafta cuma sabah : 77,2
giden : -1,4 kg

regl bitti geçen hafta normalden az fazlaydım zaten bu kadar çok gitmesinde onun etkisi olabilir.

gün içinde 2,5-3 lt arası su tüketmeye özen gösteriyorum.

çay ve nescafe de tüketiyorum şeker kullanmadığım için ve sık tükettiğim için sayısını tutmuyorum 0kaloriymiş sanırım ikisi de.

akşam yemeğim saat 5 gibi tarhana çorbası içtim hani unlu ya erken tüketeyim dedim saat 6 buçukda da 1 layt dardanel ton fakat akşam haberlerde feshaneyi gösterdi rizeliler festivali varmış kocam geldiğinde söyledim mıhlama aklıma düşmüştü çünki sonra kocayla biz:KK19: eyüp yolları yaptık:KK55: mıhlama yedim karadeniz tonbik pidesi birde rize kavurması :26: çok güzeldi eve gelince 9 otlumu içtim evede az önce geldim şimdi bir soda yarım bıraktığım nescafem var su kaynatıp üzerine döktüm 3üncü litre suyumuda içerim artık

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK34:
Bugün yine nedense tansiyonum düştü ( aslında bence birazda çocuklar düşürüyor benim şu tansiyonu )
Yine öğlende bir başladılar ona dur diğerine otur demekten bir baktım gözler kaykılıyor tansiyonu bir ölçtüm büyük 8 küçük 4 Hemen koca bir bardak az tuzlu ayran içtim ( eşim bol tuzlu dedi ama banane ödem yapar dedim )
Hatta nerden taktıysa detoksdan dolayı olabilir bir daha yapmayacaksın kırarım kafanı diye tutturdu çokta lülü dedim ne alaka sonuçta diğer günlerde de düştüğü oldu bence senin sıpalardan oluyor dedim
Eve geldiğinde yüzün çökmüş diye tutturdu ama o arada yine iyidim
Akşam yemeğimizi yedikten sonra az sohbet ettik şimdi o tablette oyun oynamaya kalkışınca bende buraya kaçtım :KK1:

Canım bir ara ben mayalıyordum ama sonraları eşim hazırı daha çok beğendiğinden ( katı oluyor ya o bakımdan )
Annemler Almanyada bildim bileli hiç hazır yoğurt almadı hayattada almaz :KK34: hem oranın yoğurdu hafif tatlımsı geliyormuş ona hemde süt çok daha ucuz niye iki misli para vereyim onun yerine iki misli yoğurt yapar bol bol yerim der hep :KK1:
Üstelik günlük değil bildiğin pastörize sütten yapar :KK34: tabi günlükle belki daha iyi olur.
Annemden öğrendiğim kadarıyla ( ki bende öyle yapıyordum ) Sütü iyice ısıtıp altını kapatıyordu ( kaynamayacak tabiki ) sonra parmağının dayanabileceği sıcaklığa gelince mayayı içine kaşıkla döküp çok az karıştırıp kapağını kapatıp birde temiz bir beze sarıp akşamdan sabaha bekletirdi ve gerçektende güzel olurdu :KK34:
Netteki tarifler nasıl bilmiyorum ama bir dene istersen :KK34: tecrübeli arkadaşlar varsa zaten onlarda sana yardımcı olur :KK34:

Canım inşallah çok güzel geçer yarın buluşmanız :KK34:
Bencede işe yarayacaksa kendini motive etmek için fıstık gibi bir hatun resmi bul kendine :KK1: bende spor salonunun duvarında olan hatunlara devamlı bakıp bende bunlar gibi olacağım diye daha bir hırslı spor yapıyorum :KK1:

Ama dışardaki yoğurtlarının içine ne kattıkları belli olsa onu almak daha kolay yapmaktan :KK50: ama eevet evde yapınca sıvı oluyor tadı çokk güzel oluyor yengem de evde yaparbaktım tadına çk güzel olmuş oda senin yaptığın gibi yapıyor internette baktıklarımım bazıları krema falan katanlarda var katı olsun diye ama katmam ben senin deidğin gibi yağpacam canım sağollll :KK16:

günaydın kızlar herkese hayırlı tatillerr :KK16::KK16::KK16:

dünkü menüm
2 minik sigara böreqi
domates
salatalık
peynir
pastırma
yumurta
çay
dışarda yaptım kahvaltımı..

öqlen
mercimek çorbası

ara
türk kahvesi

akşam
yarım dilim ıspanaklı börek

3 litre su

herkese günaydın.iyi haftasonları olur inş :)...daha kahvaltı yapmadım.başım ağrımakla ağrımamak arasında kaldı.kilo bildirii yapıyorum

başlangıç; 82
geçen hafta;72,9
bu hafta; 71,6- 72
giden;1,3
toplam giden;10,4 gr

normalde bu hafta 71,6 71,7 çıkıyodum.gece hastalanmışım ve bugün 72 yim. adetli olduğum süre içinde spor ve rejime devam etmelimiyim sizce? bu arada günde enaz 1 saat tempolu yürüyüş,birazı hafif tempolu koşu.dün 30 tane mekik çektim ayrıca..bacaklarımdaki selülitler tamamen kayboldu diyebilirim.önceden yürürken pantolonun dışından görünüyodu ama artık çıplaken bile çok çok yok.sanırım düzenli beslenme ve spor işe yarıyo :))):KK1:

herkese günaydın.iyi haftasonları olur inş :)...daha kahvaltı yapmadım.başım ağrımakla ağrımamak arasında kaldı.kilo bildirii yapıyorum

başlangıç; 82
geçen hafta;72,9
bu hafta; 71,6- 72
giden;1,3
toplam giden;10,4 gr

normalde bu hafta 71,6 71,7 çıkıyodum.gece hastalanmışım ve bugün 72 yim. adetli olduğum süre içinde spor ve rejime devam etmelimiyim sizce? bu arada günde enaz 1 saat tempolu yürüyüş,birazı hafif tempolu koşu.dün 30 tane mekik çektim ayrıca..bacaklarımdaki selülitler tamamen kayboldu diyebilirim.önceden yürürken pantolonun dışından görünüyodu ama artık çıplaken bile çok çok yok.sanırım düzenli beslenme ve spor işe yarıyo :))):KK1:

canım kilo bildirimlerimiz cumadan cumaya yapılıyor...reqliyken tabiki diyete devam 1 hafta ara verirsen 3 haftada ancak toparlarsın kısır döngü olur bir işe yaramaz..

Sabah
1 kaşık yoğurtun içine katılmış bir tatlı kaışğı çörek otu
1 dilim light ekmek
Küçük bir parça simit
3 adet Zeytin
Çecil Peyniri
Beyaz Peynir

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 kepçe Kıymalı Bezelye içinde Patates ve havuç vardı.
Salata
1 adet sarma

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Tam belli değil kardeşim gelecek ama
Tavuk haşlamayı düşünüyorum üzerine sos katıp ayrı olarak pişirecem
Salata ,Meze

Ara
Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm millettttttt :KK3:

Henüz kimsecikler yok ama elbet geleceksiniz :KK1:
Ben bugün sabahtan beri ancak fırsat bulup geldim :KK34: Malum eş evde olunca iş değişiyor :KK1:
Kahvaltı faslından sonra evi toparla süpür falan derken öğleni yaptım o arada da kahveye misafirimiz vardı ( eşimin amcaoğlu ve komşu ablam :KK1: ) Onları uğurlar uğurlamazda hazırlanıp Spor salona koştum :KK76::KK76::KK76:

80 dakika Fitness yaptım sonra bir yarım saatte havuza girdim ( aslında daha fazla kalacaktım ama kasıklarımdaki ağrı daha beter oldu :KK53:) Bu arada yarın hamileliğimde gittiğim Kadındoğumcuma gidiceğim :KK34: Daha Reglm biteli bir haftayı az geçti ve bende kasıklarda ağrıyla birlikte çok hafif kanamam oldu :26: Spor yaparsam geçer diye önemsemedim ama daha beter oldu nedense )
Uzun zamandır görüşmemiştik :KK1: gidip bir kontrol olayımda içim rahat etsin :KK34:

merhabalar...
bugün tükettiklerim
sabah 1,5 adet galeta susamlı
sabah salatam

1 adet tadelle
10-15 kadar çikolata kaplı fındık

akşam : 1,5 porsiyon şehriyeli tavuk çorbası
salata

1 adet snicker

suyumu 2lt kadar tüketmişimdir bugün
sabah evde 25 dk aerobik
akşamüstü oğlumla 30dk kadar yürüyüş