Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün yine nedense tansiyonum düştü ( aslında bence birazda çocuklar düşürüyor benim şu tansiyonu )
Yine öğlende bir başladılar ona dur diğerine otur demekten bir baktım gözler kaykılıyor tansiyonu bir ölçtüm büyük 8 küçük 4 Hemen koca bir bardak az tuzlu ayran içtim ( eşim bol tuzlu dedi ama banane ödem yapar dedim )
Hatta nerden taktıysa detoksdan dolayı olabilir bir daha yapmayacaksın kırarım kafanı diye tutturdu çokta lülü dedim ne alaka sonuçta diğer günlerde de düştüğü oldu bence senin sıpalardan oluyor dedim
Eve geldiğinde yüzün çökmüş diye tutturdu ama o arada yine iyidim
Akşam yemeğimizi yedikten sonra az sohbet ettik şimdi o tablette oyun oynamaya kalkışınca bende buraya kaçtım
Canım bir ara ben mayalıyordum ama sonraları eşim hazırı daha çok beğendiğinden ( katı oluyor ya o bakımdan )
Annemler Almanyada bildim bileli hiç hazır yoğurt almadı hayattada almaz
hem oranın yoğurdu hafif tatlımsı geliyormuş ona hemde süt çok daha ucuz niye iki misli para vereyim onun yerine iki misli yoğurt yapar bol bol yerim der hep
Üstelik günlük değil bildiğin pastörize sütten yapar
tabi günlükle belki daha iyi olur.
Annemden öğrendiğim kadarıyla ( ki bende öyle yapıyordum ) Sütü iyice ısıtıp altını kapatıyordu ( kaynamayacak tabiki ) sonra parmağının dayanabileceği sıcaklığa gelince mayayı içine kaşıkla döküp çok az karıştırıp kapağını kapatıp birde temiz bir beze sarıp akşamdan sabaha bekletirdi ve gerçektende güzel olurdu
Netteki tarifler nasıl bilmiyorum ama bir dene istersen
tecrübeli arkadaşlar varsa zaten onlarda sana yardımcı olur
Canım inşallah çok güzel geçer yarın buluşmanız
Bencede işe yarayacaksa kendini motive etmek için fıstık gibi bir hatun resmi bul kendine
bende spor salonunun duvarında olan hatunlara devamlı bakıp bende bunlar gibi olacağım diye daha bir hırslı spor yapıyorum