- 25 Eylül 2011
- 2.020
- 4
günaydin,
Bende dün gelemedim...umarım herkescikler iyidir.
Canimcigim siz ergenlik duruma geçiş yapmişsiniz..Gerçekten çok zor allah sana güç kuvvet, sabir versin. ve çarçabuk bitsin bu dönem...
seni anliyorum..tek çözüm irade.. bana oluyor bazen.Benimkisi tatli değilde çikolata kirizi şeklinde. meyve ile tolore etmeye çalsiyorum. Bended etarçin falan işe yaramiyor. ah şu şeker yokmu?
Bu konuda haklisin vucutlarin hafizasi varmiş... daha önce 100 kiloyu gören bir vucut daha önce hiç bu kiloyu grömemis vucuda göre daha hizli ve daha kolay eskiye dönüş yaparmiş.
Smileeeee
Bende güzel bir kahvalti yaptim...
mantarli omlet, sekersiz çay, 2ad. çeri domates, bur parça izmir tulumu..
sevgiler
Bende dün gelemedim...umarım herkescikler iyidir.
Arzucuğummmm hoşgeldin canım
İnşallah çok güzel geçmiştir kısa tatiliniz
Valla KV konusunda keşke seninki gibi olabilsemMaalesef bende burcumun özelliklerini fazlasıyla taşıyorum Balık burcuyum ve bazen çok ufak şeylere sevinebilirken çok ufak şeylerede kırılabiliyorum :26:
Ama dediğin gibi hayat insanı pişiriyor zamanlaGeçmişte en ufak şeye üzülüp ağlıyordum ( ki çok çok ağır laflar ve hakaretlerede maruz kaldığım oldu ) hatta resmen hayattan koptuğumda olmuştu ama baktım ben mutsuz oldukca birileri resmen bayram ediyor bende tavrımı değiştirdim zorda olsa
Herkes hak ettiği kadar değer ve saygı görür bundan sonra benden dedim ve o günden sonra beni rahatsız eden bir tek kelime bile olduğunda anında şakayla karışık da olsa gereken cevabı veriyorumEşim de sağ olsun bir gün bile niye öyle yapıyorsun demedi çünkü kendi annesine laf söyleyemediği için en güzelini yapıyorsun hiç beni bulaştırma diyor
Nasılsa hatun beni öylede böylede sevmiyorvarsın bari içimde kalmasın
Rabbim herkese mutluluk, huzur ve iyi geçim versin ....Aminnnnnnnnnnn
Ohhhh çok iyi yapmışsınız valla Nüketciğim
Benim büyük cadı nedense pek bir memnuniyetsizsırf güzel bir gün geçirsin diye Emirgan korusuna gidelim dedi eşim ama hatun daha yolda felaket trafik var diye söylenmeye başladı neymiş nerden çıkmış bu Koru gezisi falan diye Len dedim başka çocuk olsa havalara uçar sen niye böyle yapıyorsun bak işte denizi seyret insanları seyret Oradada bir kare resmini çekmemize izin vermedi ha bire yüzünü kapattıp durdu küçük cadının çeketiyle Kılçıksın kızım sen dedi babası bu seferde ufaklık başladı Beyza kılçıksın sen diye uyardıkta öylelikle sustu oda
Belki Almanyaya gidince bir ay bizden uzak kalınca özlerde biraz daha farklı davranır gelinceo özlemem bol bol geziceğim Anannemle diyor ama eminim 10 gün sonra en geç başlar sizi özledim diye gözlerini şıkırdatmaya
Ergen gerisi hiç Terlik Piskoloğu ile tanışmadı ya ondandır diyorum annem hemen ben sizi döverekmi büyüttüm diyoreeee peşimden babammı terlik sıpıtıyordu diyincede orasını karıştırma diyor
Canimcigim siz ergenlik duruma geçiş yapmişsiniz..Gerçekten çok zor allah sana güç kuvvet, sabir versin. ve çarçabuk bitsin bu dönem...
Kızlar size sorum olacak.Son zamanlarda 3 haftadır falannn ciddi anlamda ama anlatamam canım tatlı çekiyorrr .
Çikolata falan fark etmez ama özelikle sütlü tatlı dondurma ne oldu anlamıyorum valla her Cumartesi sütlü tatlı yapıyorum eve,e Hafta içi ise dün mesela normal de baklavaya çok rahat"hayır" diyebilen ben baklava"hayır" diyemedim.Birde ben devamlı tarçın çubuğu kullanıyorum yani şeker krizi olmaması lazım ama bilmiyorum çok fazla canımı sıkıyor.:44:
Aslında vaktim olsa kan şekerimi ölçtürmek istiyorum ya şeker var yada iş yeri çok karışık ben mutsuzum tatlı yemeye bağladım olayı başka bir neden ise hamile olma ihtimali (ama hiç belirti yok daha yeni bitti regl dönemim) Mesla şu an ah tatlı olsa da yeem diyorum okadar yani
seni anliyorum..tek çözüm irade.. bana oluyor bazen.Benimkisi tatli değilde çikolata kirizi şeklinde. meyve ile tolore etmeye çalsiyorum. Bended etarçin falan işe yaramiyor. ah şu şeker yokmu?
Az ucundan olsa gam yemiyecem de az ucundan olmuyor sonunu getirene kadar yiyorum başka bir yolu yokmu yada vucudum eski kiloma geri dönmem için mi yapıyor çünkü öyle oluyormuş vucüd eski alıştığı kiloya bir zamandan sonra geri dönemeye çalışıyormuş
Bu konuda haklisin vucutlarin hafizasi varmiş... daha önce 100 kiloyu gören bir vucut daha önce hiç bu kiloyu grömemis vucuda göre daha hizli ve daha kolay eskiye dönüş yaparmiş.
Smileeeee
Bende güzel bir kahvalti yaptim...
mantarli omlet, sekersiz çay, 2ad. çeri domates, bur parça izmir tulumu..
sevgiler