Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydin,
Bende dün gelemedim...umarım herkescikler iyidir.

Canimcigim siz ergenlik duruma geçiş yapmişsiniz..Gerçekten çok zor allah sana güç kuvvet, sabir versin. ve çarçabuk bitsin bu dönem...

seni anliyorum..tek çözüm irade.. bana oluyor bazen.Benimkisi tatli değilde çikolata kirizi şeklinde. meyve ile tolore etmeye çalsiyorum. Bended etarçin falan işe yaramiyor. ah şu şeker yokmu?

Bu konuda haklisin vucutlarin hafizasi varmiş... daha önce 100 kiloyu gören bir vucut daha önce hiç bu kiloyu grömemis vucuda göre daha hizli ve daha kolay eskiye dönüş yaparmiş.

Smileeeee

Bende güzel bir kahvalti yaptim...
mantarli omlet, sekersiz çay, 2ad. çeri domates, bur parça izmir tulumu..
sevgiler

kızlarrr günaydın....bugün kendimi bomba gibi hissediyorum.yarım kilocuk vermişimde ondan heralde=))))akşam şu samnyoludaki

programa baktım diyetteki insana nefis terbiyesi sanki...oyyyyyyy oyyy onun için sabah kalkıp kendime güzel bir sandaviç hazırladım

yeşil çayım demleniyo misler gibi...bu ara bildirimimi yapayım

sabah:1 sandaviç,1fincan yeşil çay

öğle: 1 tabak etli nohut,1 kase yoğurt,1 yk pilav(pilavsız nohut olmaz benimki bı kadar)

ara:yarım ayva yada 1 kivi

akşam:allah kerim

herkese günaydın....bikaç gündür gelemiyorum buraya.dün annemlerin çiftliğine gittik.sanki kıtlıktan çıkmış gibi yedim.kahvaltıda cips bile yedim.okadar yani.öğlende mangal tavuk ve biraz sucuk,bol kısır yedim.ama bunlardan sonra bişey yemedim.akşam yemeği yok yani....benim iradem mi yok anlamıyorumki.kilo verdiğimi görünce kendimi ödüllendiriyorum sanırım.verdiğim kiloyu almakla birlikte üzerine biraz daha alıyorum.nasıl bir diyetteyim ben:26:

Günaydın canım benim dün yediysen çook bugün bolbol su iç canım spor yap yediklerine daha çok dikkat et vycüd kilo olarak algılamaz sadece tartıda gözüken su dur. Ara sıra oluyor kıtlıktan çıkar gibi yeme olayı benim oluyor hatta bu sıralar daha sık oluyor :44: ama bir şekilde topalamaya çalşıyorum dengele o hafta kilo vermezsen de dengelediğinden dolayı almamış olursun canım . Ama kahvaltıda cips çok zararlı yavvv bir daha kahvaltıda cips yeme bence bnm düşüncemm

herkeze naydınnnnnnnnnnnnnnnnn dunku menumlen sadece 400 gr vermısım benı kesmedı ama napalım hıc yoktan ıyıdr efem

dunku menum

sabah
1 dılım uno denge 6
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
3 adet yesıl erık 1

ogle
et doner 0 p
az yogurt 2 p

ara
yarım mılka gofret 10p

aksam
300 gr sardalya tava 18p
marul salatası 5 p

3 lt yakın su

43,5 p ıle gunu kapamısım ve sadece 400 gr gıtmısssssssssss

Kızlar bir kaç gündür boğazım ağrıyordu halsiz dim ama bugün iim daha Allaha şükür kızlar o yğzden spor yapamadım ama düne eşimim başını etini yiye yiye sahile indim biraz yürüyüş yapmış olduk adam her gördüğü bankta oturmaya kalktı ne kadar mıy mıy tembellllll beni çileden çıkartıyor bırak evde 1 hafta dursun evde takılır öyle ben dışarıya çıkalım diyecem de o şekilde ancak
Beyefendi ancak ayda 1 gününde olacak o zaman çıkıyor dışarıya çok canım sıkılyor çokkkk

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Dün gece aç yatmış olmanın mutluluğu ile sabah 7 buçukta yine mutlu ve huzurlu uyandım şükür
Küçük cimcimemle bir güzel kahvaltı ettik ve aynı mutluluğum devam ediyor İnşallah cuma karşılığınıda çok güzel alırım
Bugün Spor günüm Salı günü resmi tatil olduğundan kapalıydı zaten ama o günde güzel yürüme fırsatım oldu. Gidip bir güzel ter atacağım, kiloları biraz daha kışkışlayacağım inşallahh
Bol bol suyumuda içiyorum yine ( ara ara ihmal ettiğimde oluyordu önceki günlerde )

Valla sorma nüketciğim yaa tam bir ergenüs la uğraşıyoruz 23 Nisanda bize aman resim çekmeyin diye sıkı sıkı tembihlerken arkadaşı zorlada olsa ikna edip onunla resim çekilip birde face e Beyzanurlada resim çektirebildim ya artık ölsemde gam yemem demiş kızlar bile onun o konuda ne kadar inat olduklarını bildiklerinden hayret etmişler
Dün akşam bana yine hafif bir sesini yükseltmeye kalkıştı bende en sakin ses tonumla bak anneciğim eğer bu şekilde benle konuşursan sana bırak cevap vermeyi konuşmam bile, beni kırıyorsun dedim artık nasıl kedi moduna girdiysem anında sesinin tonunu normale çekip tamam anne özür dilerim seni kırmak istemedim bir an öyle çıktı işte dedi
Anam benim numaralar ergenus a da söküyormuş meğer ne sinirleneceğim hashas kırılgan alıngan Ebeveynüs olurum bende

Rabbim inşallah hayırlısıyla herkese bu dönemide atlatmayı nasip eder ... Aminnnnnnnnn

Bu arada kahvaltında müthişmiş
Hem çok lezzetli hemde sağlıklı
Bende cumartesi sabahı bari yapayım mantarlı omlet eşim bayılır o tür şeylere Birde kaşarlı mantara bayılırım ama şu detoksumun iki günüde bitsinde o zaman yaparım şimdi bozmim kendimi

Hayırlı günler kızlar, hem hastayım hem yoğun ve yorgunum giremiyorum buraya pek ama diyetimi aynen devam yapıyorum artık düzene oturdu tamamen çok şükür, baskülüm de geldi son günlerde hergün tartılıyorum vücudumu tanımaya çalışıyorum bu konuda. Ve turşu 1 tane bile olsa bende ödem yapıyor onu öğrendim Neyi çabuk sindirebiliyorum ne ödem yapıyor ne iyi geliyor bunları öğrendim sayılır dün ki yediğim halley bugün 400 gr a mal oldu bana MEnümü yazıp biraz da geçmişi okuyup çıkayım yarın sabah bildirim yapabilirim artık baskülüm varr

Sabah: Kalkınca 1 bardak su 1 bardak soğan suyu
Kahvaltı Domates, salatalık, haşlanmış yumurta, zeytin peynir şekersiz açık çay ve 2 dl kadar ekmek

Ara: eti form 3 tane

Öğlen: sanırım çorbayla geçer dışarda olucam çünkü ya da simit felan

Ara: 2 kaşık yoğurt içine tarçın zenceifl zerdeçal

Akşam: semiz otu ve yoğurt

3 lt su spor da yürüyüş 1 saat kadar. (yaz da geldi otobüse binmek istemiyorum ama çok da terliyoruz kursa gidene kadar)

bende 400 gr la açtım günü tü bana

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah bir an önce toparlanırsın

Teşekkür ederim kızlar Allah c.c razı olsun
Gçemişi okuyorum pc de mi sorun var burda mı anlmadım donuyo geri dönüyoo bişeyler oluyo

cecosum, sanada afiyet olsun. Yarin senden güzel süprizler bekliyorum.
Senin tatli dilinin çözemiyeeceği durum yok bence.
Ahfa çok geçmis olsun. Acil şifalar. Baskülünüde güle güle bol zayiflamalı kullan.

Bende ögle yemeğimi yedim;
Soganli maydanozlu, bol limolu, zeytin yağlı satala. 5 minik parça ızgara karaciger. Büyük bir bardak kefir. Simdi yesil çayim demleniyor..

Son düzenleme:
bu saate dek olan menum kızceler

sabah
1 dılım uno denge 6 p,
peynır 0,5 p
yumurta 0 p
1/4 mınık domates 3 p

ara
1 adet elma 12 p

ogle
1 adet tavuk but fırın 0 p
kucuk kase cacık 3 p
3 kasık bulgur pılavı 10 p

34,5 p su ana dek

bu arada bulgur pılavını dıkkatlı yemek lazım kızlar karbonu cok yuksek ben bugunde yedım ama bıdaha 1 hafta falan yemem sanırım

Selam kızlarrrrrrr ben geldimmmm

Öğle yemeğimide yedim geldim
Çok şükür harika gidiyor beslenmemde Bu arada felaket bir baş ağrısı yaşıyorum şu anda Büyük kız okuldan geldiğinden beri tam 3 saattir hiç aralıksız kavga ediyorlar ve bağırışıp duruyorlar
Küçüğü neye elini atsa büyük sırf onu bağırtmak için elinden alıyor :26: Artık susun demeye bile takatim kalmadı valla şu bir saat daha dayanayım hemen kendimi spor salonuna atacağım Bari oda bir iki saat kafa dinlerim
Eşim telefonda çık biraz balkonda yanlız kal dinlen dedi ama nerdeeee kaçış yok bu cadılardan anına peşimden geliyorlar

Allah eksikliklerini göstermesin ( Aminnnn ) ama bazen gerçekten imdat diye çığlık atasım geliyor

Çok sağ ol canım sanada afiyet olsun
Valla tatlı dil bu cadılarda bir yere kadar işe yarıyor
Küçükte kendini ablasıyla bir tuttuğu için edepsizlik yapıyor ikisinede sırayla beyza yapma buse yeter demekten ööö geldi
Neyseki birazdan spora kaçacağım
Hayır işin garibi benim yanımda birbirlerini yiyorlar ben gidincede kedi gibi ikiside birbirine sarılıp uyuyorlar yoksa bunlar benimi öldürmeye çalışıyorlar diyorum bazen eşime

Neyseki şimdi sakinlediler Bende Yeşil çayımı yudumlayıp az bakınayım sonra hazırlanıp çıkarım inşallah

KIZlarrrrrrrrrrrr dovun benıııı demın lokma doktuler sokakta 1 adet yedım offffffffffffffffffffffff:84::84::84::84::84::84::84::84:

Bugünki menümüde paylaşayım

Sabah
Uyanır uyanmaz bir büyük fincana çok az limon ve 1 çay kaşığı bal ekleyip içtim

Yarım saat sonra
1 büyük bardak ödem sökücü kür

Kahvaltı;
2 Yumurtadan yapılmış omlet ( 1 )
2 KK kadar beyaz peynir ( 1 )
1 Fincan Yeşil çay ( 0 )

ara;
çok az şekerli türk kahvesi ( tam değerini bulamadım ama 5 diyeyim )

Öğlen;
5 ızgara köfte ( 3 )
1 bardak ayran ( 5 )
( aslında salata olması gerekiyordu ama marulum kalmamış )

ara;
1 Fincan Yeşil Çay ( 0 )

Akşam;
2 yumurta ve 1 domatesten yapılmış omlet ( 7 )
1 dilim Beyaz peynir ( 1 )

Gece;
1 büyük bardak ödem sökücü kür ( 0 )
1 Fincan yeşil çay ( 0 )

Gün içinde en az 2.5 litre suyu kesin tüketmiş olurum ki şu anda bile 1.5 kilo oldu bile

Bugün Toplam 23 Puanım gidicek Karbonhidratlara ufacıkta olsa kaçamak hakkım var gibi tabi elimden geleni yapacağım yememek için Akşam belki birde salata eklerim menüye

ceco yaaaaa gordunmu yaptıgımı

Üzülme melekciğim yemeseydin iyidi ama sonuçta olmuşla ölmüşe çare yok Daha erken Allahtan o yüzden kendini yıpratma akşama yemeğini biraz daha hafif geçirip dengelersin nasılsa
Ya aslında kendimizi şartlandırsak ya kaçamak başına kendimize ceza uygulasak hani ne bileyim liste dışına çıkarsak yaptığımız kaçamağın zararına göre yada Karbon değerine karşılık spor değeri 10 sa karşılığında 10 mekik gibi hem en azından spor yapmış oluruz yada spor istemiyorsak kaçamaklardan uzak dururuz

Bol bol su ve yeşil çayda iç Aslında söylememe bile gerek yok sonuçta benden çok daha iyi biliyorsundur

sagol canımcım aslında sen benı dıyetımın ılk gunlerı gorseydın okadaer ketun o kadar kıldımkı bır parca karpuz agzıma atmadıgımı bılırım tabı o zaman 90 kıloydum ole bı luksum yoktu sımdı 70 oldum ya sımardım sanırım aksama kesın dengelıcem mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada canımcım sende harıka kılolar vermıssın tebrıklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…