- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Melekkimmmmmmm 1 tane lokma yedin diye spor yaparsın bu akşam çok güzel ödeşmiş olursun insanın hayır diyemediği zaman oluyor bende baklava ikram ettiler geçen hayır diyemeidmmm ama 1 tane le kalmamış tı o gün hiç olmaz sa sen bir tane yemişşsin
bu arada o horbıl lıfe ler hıccccccc bır ıse yaramıor gecmıste kullanmıs bırı olarak arkadasına soylesın canım bosuna ıcmesın
bazen dusunuyorumda gecmıste zayıflamak adına yapmadıgım bısı kaldımı acaba dıyeher bır yolu denemıs ama burayı gorunceye kadar hıc başarılı olamamıstım ve anladımkı bogazını tutmadan dogru bır beslenme olmadan asla gram verılmıooooooooooooo olan para ve zamana oluo
bu saate dek olan menum kızceler
sabah
1 dılım uno denge 6 p,
peynır 0,5 p
yumurta 0 p
1/4 mınık domates 3 p
ara
1 adet elma 12 p
ogle
1 adet tavuk but fırın 0 p
kucuk kase cacık 3 p
3 kasık bulgur pılavı 10 p
34,5 p su ana dek
bu arada bulgur pılavını dıkkatlı yemek lazım kızlar karbonu cok yuksek ben bugunde yedım ama bıdaha 1 hafta falan yemem sanırım
Bugün izinli olduğu zaman yerine baktığım arkadaşımım yanına gittiğimde Herba Life Mama kutusunu gördümmm hemen bir ablukaya aldım vaaz vermek içinAslında fazla kilosu yok 3-4 kilo verse yeterli .. Geçmiş dönem de bu mamayı kullandığım zamandaki tecrübeyi anlattıımmm Ama ona bedava ya geldiği için denemekte kararlı ama bana sorular soruyor sağlık beslneme ile ilgilli bir tane o markanın çayı varmış içinde yeşilçay bitkiler ve tadlandırıcısı karbonhidaratına baktım 100 gram 79 yazıyordu (1 çay kaşığının çeyreğini koyuyorsun ama ) Yağları eritiyormuş da özelliği Derken arkadaşım şimdi aradı sana o çaydann yapayimmi bende hiç düşünmeden yap dedim Bedava olunca birde yapılıp önüme gelecek diye hiçç ititraz etmedim ..Ama tadı bence yeşil çayın kendisi daha güzel limonlu o arkadaşı sağlıklı beslnemyi öğrensin diye bu topiği davet etmeyi düşünüyorum am kızlar ben burda işle ilgili düşüncelermi de yazıyorum onları görmüş olacak kafam karıştı ne yapayim.:44:
Arzuumm Melekimmmm ve kızlar sorum hepinezeCanan Karatay 'ın yaşam tarzı hakkında ne düşünyorsunuz ?MErka ettim de aslında onun olduğu topiği çokkk okuyorum Tv de haberlerde çıktığı zamanda bakıyorum aslında anlatığı şeyler KArbonhidrat diyetine yakın fark Unlu mamüleri yemiyorsun onun yerine kuru yemiş ama bana Dukana göre daha kapsamlı geliyor. Aslında 0 grubu kan grubuna beslnme şekline de uyuyorrr Ben 0 grubu kanımda ... Sizin düşüncenizide almak istedim ...
Bugün izinli olduğu zaman yerine baktığım arkadaşımım yanına gittiğimde Herba Life Mama kutusunu gördümmm hemen bir ablukaya aldım vaaz vermek içinAslında fazla kilosu yok 3-4 kilo verse yeterli .. Geçmiş dönem de bu mamayı kullandığım zamandaki tecrübeyi anlattıımmm Ama ona bedava ya geldiği için denemekte kararlı ama bana sorular soruyor sağlık beslneme ile ilgilli bir tane o markanın çayı varmış içinde yeşilçay bitkiler ve tadlandırıcısı karbonhidaratına baktım 100 gram 79 yazıyordu (1 çay kaşığının çeyreğini koyuyorsun ama ) Yağları eritiyormuş da özelliği Derken arkadaşım şimdi aradı sana o çaydann yapayimmi bende hiç düşünmeden yap dedim Bedava olunca birde yapılıp önüme gelecek diye hiçç ititraz etmedim ..Ama tadı bence yeşil çayın kendisi daha güzel limonlu o arkadaşı sağlıklı beslnemyi öğrensin diye bu topiği davet etmeyi düşünüyorum am kızlar ben burda işle ilgili düşüncelermi de yazıyorum onları görmüş olacak kafam karıştı ne yapayim.:44:
bu arada o horbıl lıfe ler hıccccccc bır ıse yaramıor gecmıste kullanmıs bırı olarak arkadasına soylesın canım bosuna ıcmesın
bazen dusunuyorumda gecmıste zayıflamak adına yapmadıgım bısı kaldımı acaba dıyeher bır yolu denemıs ama burayı gorunceye kadar hıc başarılı olamamıstım ve anladımkı bogazını tutmadan dogru bır beslenme olmadan asla gram verılmıooooooooooooo olan para ve zamana oluo
Arzuumm Melekimmmm ve kızlar sorum hepinezeCanan Karatay 'ın yaşam tarzı hakkında ne düşünyorsunuz ?MErka ettim de aslında onun olduğu topiği çokkk okuyorum Tv de haberlerde çıktığı zamanda bakıyorum aslında anlatığı şeyler KArbonhidrat diyetine yakın fark Unlu mamüleri yemiyorsun onun yerine kuru yemiş ama bana Dukana göre daha kapsamlı geliyor. Aslında 0 grubu kan grubuna beslnme şekline de uyuyorrr Ben 0 grubu kanımda ... Sizin düşüncenizide almak istedim ...
Bu konuda kesinlikle haklısın bende aynı şeyi dedim ona benim de denemediğim ilaç kalmadı kendi vücuduma boşu boşuna zarar vermişimde habeirm yokSağlıklı beslenmek önemli olan boğanı tutmak
kesinlikle evet sabah yazıcaktım bende unuttum sanırsam dün bulgur yedim bugün 400 gr fazla çıktım
Burayı herkes okuyabiliyor ama genede sen kendi rahatını bozmuş olcaksın diye düsündüm. Ben hiç mama ilaç vs. kulanmadım. Bu isin tek çaresi var. %60 diyet %40 spor... az ölçülü çok nadir karbonhidrat. Sıfır seker. Günde 3 litre su. Hergün yesil çay...Benim formülüm bu
Dukan, ömür boyu devam ettirilmesi gereken bir tarz... Diyetime dukan ile baslayıp, bugun kendi yorumlarımı katarak diyetime devam ediyorum. Örneğin mevyesiz yapmiyorum. Bu yüzdende artık daha yavas kilo veriyorum. Hedefime ulastiktan sonra karatay tarzı bir yaşam istiyorum. Karatayin 2 kitabinida okudum. Kendi kültürümüze ve yemek alışkanlıklarımıza uygun olduğu için toplluluk içinde dukan kadar sıkınıtı olmayacak diye hayal ediyorum. Dukanın güçlenlendirme dönemide karataya benziyor az buçuk.
Çalıştığım yerde dukan yapan kişiler var canım o sayede çok güzel kilo vermiş hala aynı kiloda kalan güzel kilo verip eski kilosuna geri dönen kişiler ama ikisinin ortak nokatsı meyveyi sevmemeleri banada karayat daha yakın geliyor kadının düşüncesi güzel herşeyi kendiniz yapın tereyağı yoğurtu aslında yapılabailir nedne olmasın..Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Sporumu yaptım bir güzel stresimi de attım evime döndümve yine tahmin ettiğim gibi keçiler ben gittikten sonra son bir tur kapışıp yatıp uyumuşlar
Valla Spor salonuna girdiğimde bile başımdaki ağrı geçmemişti ama koşu bandında bir 5 dakikadan sonra geçti şükür
Salon çıkışı eşimde yanıma geldi ve birlikte eve gitmeden eksikleri tamamlayıp bir 10 dakika pazarada uğrayıp öyle döndük
Sonrada zaten akşam yemeği hazırlığı, sofra toplama, bulaşıkları kaldırma derken ancak gelebildim
Canım bende Nüketle aynı fikirdeyimkendi rahatını bozmuş olacaksın olmadı ona başka bir forum öner yeni keşfettim gel beraber takılalım hesabı tabi KKda olmasın
Benimde kilosu benden bile fazla olan ( başlangıç kilomdan fazladır kesin ) Almanyada bir arkadaşım var ( bekarlıktan ) daha evvel ona KKdan bir kere söz etmiştim ilk zamanlar ama sonradan jeton düştüBen yeri geldimi eşimle veya annesiyle ilgili canımı sıkan birşey olunca sizlere anlatıp rahatlayabiliyorum yada kafama takılan birşey olunca akıl danışabiliyorum ama eğer o arkadaşıma gel sende takıl desem ( ki zayıflamayı hiç istemiyor o kilosuna rağmen boyu benden uzun olduğundan kendini normal görüyor ama aslında kesinlikle alakası yok ) bu sefer en ufak şeyi annesine anlatacak benle ilgili ( ki annesi bizim kaldığım yerdeki en dedikoducu insan anneme bile her fırsatta bizimle ilgili şeyler soruyormuş kadın hani resmen negativ birşey duysa ohh bir tek bizde yokmuş gibilerinden bayram eden tiplerden ) o yüzden anında vazgeçtim o düşünceden ne gerenk var rahatımızı bozmaya
He eğer çok güveniyorsan o zaman başka ama ben kendi adıma sırf fesatlığından beni zorda bırakacak birşey söylerse diye bir daha ses etmedimNeme lazım bire bin katar sonra uğraş dur
A.s. canım benim bende bu hafta spor yapamadım. hastaydım dün yapacaktım üşengeçlikten yapamdım off ..Haklısın canım benim üye etemiyecem ama dün sadece Arzunun ilk yazdığı yazıyı okuttum birde beslenme sayfasını gösterdim bilgisi olsun diye okadar..
Bende senle aynı fikirdeyim canım
Aynen dediğin gibi Herbal de kullandım Forever de kullandım ve dünya paralar gittiHerballa 3 ayda 15 kilo kadar vermiştim ama neticede spor yapsaydım aynı şeyi zaten yapabilirdim ve daha ucuza gelirdi. Tabi biraktıktan sonra 25 kilo aldım Seneler sonra foreveri duydum hatta distiribütörlük için eşimin başını yedim bu süpermiş yok bundan iyisi yokmuş falan diye hadi adam sırf mutlu olmam için onada eyvallah dedi yeterki biraz azim oluşsun diye onlada 3 ayda 12 kilo verdim ve en sonunda hayatım boyunca hayal bile edemeyceğim kadar kilo aldım ve 120 kilo oldum Artık ölürüm ben kesin bundan sonra kurtuluşum yok diye düşünürken KKya deng geldim ve buradakilerin desteği ile zor da olsa 10 kilo verdim 1 sene gibi bir sürede sonra spora yazılınca bir sonraki 13 kiloyuda 4.5 ay gibi kısa bir sürede verdim ( diğer 10 kiloyla kıyaslayınca çok kısa geldi bana ) ama neticede hem sağlıklı besleniyorum hem arzu ettiğimi nadiren de olsa yiyorum hemde hayatıma sporu dahil ettim şükür yavaş yavaş da olsa gidecke bu kilolar varsın 1 sene geç gitsin ama öyle saçma şeylere dünyalar kadar para döktüğümüze deymez
İnan en son o Forever olayında tam 450 lira sırf distiribütörlük için vermiştim ki o parayla o zamanlar rahat 6 ay spor salonuna yazılabilirdimNeyse şükür doğru olanı buldum, anladım ve hayatıma geçirdimde o tür şeylerden medet ummuyorum artık
Bende 0 Gurubuyum
Dükkan diyetine niyetlendim bir ara ama nüketinde dediği gibi meyvesizlik bana göre değil. Maalesef onda pes etmek zorunda kaldım 7ci günNasıl bir psikolojiye girdiysem meyve diye ağlamıştım resmen eşimde başlarım senin Dükkan diyetine ( ben öyle diyom ) hemen otur meyve ye kırmim kafanı demişti Canan karatay aslında uygun bizlere hem kan gurubu olarak hemde sağlık acısından Ya benimki işte aslında biraz ondan biraz bundan gibi oluyor listeye zaten bağlı kalamam ille kendi yorumumu da katacağım Kuru yemişlerin de dahil olması da güzel aslında yoksa çoğu diyetisyen aman uzak dur diyor sırf ot veriyor ama Canan Hanımınnda dediği gibi sen hiç zayıf inek gördünmü
cıdemcm karatayı kulak dolması ıle duydm ama acıkcası hıc arastırmadım canımama bana hıc unlu mamul olmıcak olmaısı bıraz ıtıcı geldı ınsan haftada bırde olsa ıster canı unlu mamul vs
evet bulgur ve ogleden sonra yedıgım lokma bana sadece 100 gr vermeme neden oldu bu sabahyoksa kesın 600-700 gıtmıstı benden
Kızlar Günaydın
bu saate kadar gizli gizli yazıyorumPatron varr Bildirim yapıp yapmamak arasındayım çünkü artıdayım ama düne görede 1:100 gram eksideyim oda ii bu hafta tatlı krizim artılarda olmama neden oldu.
Melek 1 mayıs da tatilmisiniz biz gine çalışıyoruz
Sizin patronlabizim patron aynı mı baksana herşeyi atnı yada ikisinide yok edelimmmm olaya bak ya kargocular bile tatil biz çalışıyoruz çok sinirim bozuldu..SENCEtabıkı evet