Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

cıgdemım kan sekerın dusmus sanırım :KK50::KK50: mumkun mertebe az ucundan yemeye calıs :KK34:

Az ucundan olsa gam yemiyecem de az ucundan olmuyor sonunu getirene kadar yiyorum başka bir yolu yokmu yada vucudum eski kiloma geri dönmem için mi yapıyor çünkü öyle oluyormuş vucüd eski alıştığı kiloya bir zamandan sonra geri dönemeye çalışıyormuş

s.a kızlarr ben geldimm :KK3::KK3::KK3:
bikaç saat oluyor istye adım atalı:KK14: tatil çok güzel geçti baya bir kafa dinledim yalnız melek hanım mesajlarıyla hiç rahat vermedüü banaa :KK33::KK33::KK33:

geçmişi okudum kv muhabbetleri yapılmış :KK14: ben ateş gurubuyum kimseye laf söz ettirmem korkan benden korksun kimseye kendimi ezdirmem :KK19: ben kendime deqer veriyorum istemeden kimse bana bişey yaptıramaz yay burcuyum özgürlük yanım biraz fazlaca...laf anlamaz söz dinlemez cinstenim kafama yatmayan hiçbir şeyi yapmam...hayat beni pişirdi artık hiçbirşeye duygusal yaklaşmıyorum...ben üzüleceksem karşımdakide üzülecek yok öyle tek taraflı acı çekmek...gerektiqi yerde aqzıma geleni sayarım..aqırdır laflarım...beni tanıyan tanır herkez ona göre konuşur...iyimser yanım hepsinden baskındır ama hakedene...kvye gelince aqzıyla kuş tutsa yaranamaz...bu konuda diyebileceqim tek şey tabiri caizse ''yaşasın kötülük'' :KK4::KK4:

as canım.

hoşgeldin diyorum tatilden:)
benimde eşimle yapacağım güzel bir tatile o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam:KK50:
bizim halimiz 4dörtlükmüş gibi gitmiş birde birine borç vermiş zaten adam, yakınlarda öğrendim, oyüzden tatil bu sene bize rüya galiba......
başkası yüzünden biz sıkıntıya giriyoruz yaaa aylarca:KK43:((:-)47::KK47::KK47:
neyse vermiş artık, olan olmuş. hayırlısı.

bu arada senin KVnin burcu nekine?

Kızlar size sorum olacak.Son zamanlarda 3 haftadır falannn ciddi anlamda ama anlatamam canım tatlı çekiyorrr .:KK50:
Çikolata falan fark etmez ama özelikle sütlü tatlı dondurma ne oldu anlamıyorum valla her Cumartesi sütlü tatlı yapıyorum eve,e Hafta içi ise dün mesela normal de baklavaya çok rahat"hayır" diyebilen ben baklava"hayır" diyemedim.:KK20::KK50:Birde ben devamlı tarçın çubuğu kullanıyorum yani şeker krizi olmaması lazım ama bilmiyorum çok fazla canımı sıkıyor.:44:

Aslında vaktim olsa kan şekerimi ölçtürmek istiyorum ya şeker var yada iş yeri çok karışık ben mutsuzum tatlı yemeye bağladım olayı başka bir neden ise hamile olma ihtimali (ama hiç belirti yok daha yeni bitti regl dönemim) Mesla şu an ah tatlı olsa da yeem diyorum okadar yani :KK50:

tatlı isteğinin artması ile birlikte; sık idrara çıkma, yüreğinin yanması ile bol bol su içme isteği, gece wcye çıkmalar, yüze ateş basması gibi olan hallerde oldumu sende? varsa hangileri var?

Az ucundan olsa gam yemiyecem de az ucundan olmuyor sonunu getirene kadar yiyorum başka bir yolu yokmu yada vucudum eski kiloma geri dönmem için mi yapıyor çünkü öyle oluyormuş vucüd eski alıştığı kiloya bir zamandan sonra geri dönemeye çalışıyormuş

canım hergunmu ıstıo canın pekı :26:

Herkese kocaman günaydın

Bugünde kızın okulu tatilmiş ve iki cadı daha sabahtan Tom ve Jerry modundalar
Onlara dur otur demekten kahvaltıyı bile daha yeni yapacağız
Uyanır uyanmaz bir tek sıcak suya bir iki damla limonumu ve bir kaşık balımı koyup içebildim
Şimdi hemen kahvaltıya kaçıyorum sonrada evimin işini yapıp tekrar geliyorum

Herkese çok güzel bir gün diliyorum

Kızlar size sorum olacak.Son zamanlarda 3 haftadır falannn ciddi anlamda ama anlatamam canım tatlı çekiyorrr .:KK50:
Çikolata falan fark etmez ama özelikle sütlü tatlı dondurma ne oldu anlamıyorum valla her Cumartesi sütlü tatlı yapıyorum eve,e Hafta içi ise dün mesela normal de baklavaya çok rahat"hayır" diyebilen ben baklava"hayır" diyemedim.:KK20::KK50:Birde ben devamlı tarçın çubuğu kullanıyorum yani şeker krizi olmaması lazım ama bilmiyorum çok fazla canımı sıkıyor.:44:

Aslında vaktim olsa kan şekerimi ölçtürmek istiyorum ya şeker var yada iş yeri çok karışık ben mutsuzum tatlı yemeye bağladım olayı başka bir neden ise hamile olma ihtimali (ama hiç belirti yok daha yeni bitti regl dönemim) Mesla şu an ah tatlı olsa da yeem diyorum okadar yani :KK50:

Canım benim bir arkadaşım sabahları aç karnına 1 çay kaşığı çörekotu çiğneyip yutuyordu oda tatlı krizlerine iyi geliyormuş diyordu o zaman :KK34: birde ben sabahları ılık hatta sıcağa yakın suya bir kaç damla limon ve 1 tatlı kaşığı bal koyuyorum :KK34: oda beni çok frenliyor diye düşünüyorum :KK34: hiç tatlı isteğim olmuyor regl dönemi bile :KK34:

Tabi sen yine ilk fırsatta sağlık ocağında bütün değerlerine bir baktır :KK34: belki başka bir şeyde eksilme vardır ve vucudun sana sinyal vermeye çalışıyordur :KK34:
Umarım bir an önce geçer o durumun :KK34:

ben mesela bıgun eger tatlının dıbıne vurduysam ertesı gun gormek dahı ıstemıorum hatta bır ıkı hafta ıstemıorum :KK19::KK19::KK19:

as canım.

benimde eşimle yapacağım güzel bir tatile o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam:KK50:
bizim halimiz 4dörtlükmüş gibi gitmiş birde birine borç vermiş zaten adam, yakınlarda öğrendim, oyüzden tatil bu sene bize rüya galiba......

tatlı isteğinin artması ile birlikte; sık idrara çıkma, yüreğinin yanması ile bol bol su içme isteği, gece wcye çıkmalar, yüze ateş basması gibi olan hallerde oldumu sende? varsa hangileri var?

Ben aslında devamlı olarak su içme isetği alışknalık devamlı lavabo içme isteği çok sık normal boyutlarda ateş basma olmuyor ama.
canım hergunmu ıstıo canın pekı :26:
Evet canım benim böyle birde tatlı yapma hayali kuruyırum şunu yapıp yiyecem falan ya kendim yapınca mutlu oluyorum ondandır diye düşünüdm ama ama bu artık bağımlılık haline geldi bir zamandan sonra..

Herkese kocaman günaydın

Bugünde kızın okulu tatilmiş ve iki cadı daha sabahtan Tom ve Jerry modundalar
Onlara dur otur demekten kahvaltıyı bile daha yeni yapacağız
Uyanır uyanmaz bir tek sıcak suya bir iki damla limonumu ve bir kaşık balımı koyup içebildim
Şimdi hemen kahvaltıya kaçıyorum sonrada evimin işini yapıp tekrar geliyorum

Herkese çok güzel bir gün diliyorum

Sabahları bal ve limon nasılki tadı ama onu deneyim yemek kaşığı değil demi :KK53:çay kaşığı dır diye demi?Deneyecem.

Canım benim bir arkadaşım sabahları aç karnına 1 çay kaşığı çörekotu çiğneyip yutuyordu oda tatlı krizlerine iyi geliyormuş diyordu o zaman :KK34: birde ben sabahları ılık hatta sıcağa yakın suya bir kaç damla limon ve 1 tatlı kaşığı bal koyuyorum :KK34: oda beni çok frenliyor diye düşünüyorum :KK34: hiç tatlı isteğim olmuyor regl dönemi bile :KK34:

Canım sağol çörek otunu deneyecem.
Tabi sen yine ilk fırsatta sağlık ocağında bütün değerlerine bir baktır :KK34: belki başka bir şeyde eksilme vardır ve vucudun sana sinyal vermeye çalışıyordur :KK34:
Umarım bir an önce geçer o durumun :KK34:
Vaktim olsa baktıracam ama vaktim yok.... Ama gitmem gerekiyor.

ben mesela bıgun eger tatlının dıbıne vurduysam ertesı gun gormek dahı ıstemıorum hatta bır ıkı hafta ıstemıorum :KK19::KK19::KK19:

ERskiden bnde öyleydim canım ama bu sıralar değişti her gün tatlı çakiyor canım..

Ben aslında devamlı olarak su içme isetği alışknalık devamlı lavabo içme isteği çok sık normal boyutlarda ateş basma olmuyor ama.

Evet canım benim böyle birde tatlı yapma hayali kuruyırum şunu yapıp yiyecem falan ya kendim yapınca mutlu oluyorum ondandır diye düşünüdm ama ama bu artık bağımlılık haline geldi bir zamandan sonra..

Vaktim olsa baktıracam ama vaktim yok.... Ama gitmem gerekiyor.

ERskiden bnde öyleydim canım ama bu sıralar değişti her gün tatlı çakiyor canım..

kız ceıgdem yoksaaaaaaaaaaaaaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kız ceıgdem yoksaaaaaaaaaaaaaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bilmiyorum kiiii hamile olunca hemen öyle bu kadar oluyor mu :44:birde reglim daha yeni bitti 1 hafta oldu (ama üzerine olma diye bir şey varmış duydum) Anam öyle bir şey olsa benimki varya eşim uçar havalara istiyor çünkü bebek öyle bir şey varsa da aman nedne oldu olmasaydı keşke dememallahın takdiri hayırlısı..

merhabalar dün giremedim fakat akşam profetrol yedim bugün sabah nescafe az peynir koştur koştur doktor öğlen salata 1 dilim ekmek
eve gelince 9 otlu çay evde canım tatlı çektiği için azcık fıstık ezmesi az peynir sonra fındıklı nescafe 1 litre suyum içiyorum

Sabah
Haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
1 dilim light peynir
Beyaz Peynir

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Salata

Ara
125 gram light yoğurt
Sütlü Türk kahvesi

Akşam
Tavuk Izgara
Salata

Ara
Limon Damlatılmış Soda

BUGUNKU menum efem :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

sabah
1 dılım uno denge 6 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p

ara
3 adet yesıl erık 1 p

ogle
et doner 0 p
cok az yogurt 2 p

ara
yarım mılka gofret 10 p

aksam
canım bısı ıstemıo cecıl peynırı yerım sadece sanırım 1 p

21,5 p ıle gunu kaparım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

xay'im vedalaşmiyoruz tabiki... hersey güzel olacak :KK16: az yor kendini....

engin sena hos geldin... erenjin bol geliyor süper...

cecosum, büyük cadiyi tebrik ediyor yanaklarından öpüyorum.. allah daha güzel günleride göstersin....
Bu tatil günleri gerçekten böyle hiç bir yerde adim atilmiyor.
Bizde sabah, esofmanlarimizi giyip, kahvaltimizi alip pendik sahile gittik banklarda kahvaltimizi yaptik sonra 1 saat kadar hizli hizli yürüdük. Baktık ortalik kalabaliklasiyor eve kaçtık...

Arzucuğummmm hoşgeldin canım :KK3:
İnşallah çok güzel geçmiştir kısa tatiliniz :KK34:
Valla KV konusunda keşke seninki gibi olabilsem :KK25: Maalesef bende burcumun özelliklerini fazlasıyla taşıyorum :KK1: Balık burcuyum ve bazen çok ufak şeylere sevinebilirken çok ufak şeylerede kırılabiliyorum :26:
Ama dediğin gibi hayat insanı pişiriyor zamanla :KK1: Geçmişte en ufak şeye üzülüp ağlıyordum ( ki çok çok ağır laflar ve hakaretlerede maruz kaldığım oldu :KK47: ) hatta resmen hayattan koptuğumda olmuştu ama baktım ben mutsuz oldukca birileri resmen bayram ediyor bende tavrımı değiştirdim zorda olsa :KK34:
Herkes hak ettiği kadar değer ve saygı görür bundan sonra benden dedim ve o günden sonra beni rahatsız eden bir tek kelime bile olduğunda anında şakayla karışık da olsa gereken cevabı veriyorum :KK1: :KK1: :KK1: Eşim de sağ olsun bir gün bile niye öyle yapıyorsun demedi çünkü kendi annesine laf söyleyemediği için en güzelini yapıyorsun hiç beni bulaştırma diyor :KK1:
Nasılsa hatun beni öylede böylede sevmiyor :KK1: varsın bari içimde kalmasın :KK60:

Rabbim herkese mutluluk, huzur ve iyi geçim versin ....Aminnnnnnnnnnn

Ohhhh çok iyi yapmışsınız valla Nüketciğim :KK34:
Benim büyük cadı nedense pek bir memnuniyetsiz :KK53: sırf güzel bir gün geçirsin diye Emirgan korusuna gidelim dedi eşim ama hatun daha yolda felaket trafik var diye söylenmeye başladı :KK1: neymiş nerden çıkmış bu Koru gezisi falan diye :KK53: Len dedim başka çocuk olsa havalara uçar sen niye böyle yapıyorsun bak işte denizi seyret insanları seyret :KK34: Oradada bir kare resmini çekmemize izin vermedi ha bire yüzünü kapattıp durdu küçük cadının çeketiyle :KK1: Kılçıksın kızım sen dedi babası bu seferde ufaklık başladı Beyza kılçıksın sen diye :KK60: uyardıkta öylelikle sustu oda :KK1:
Belki Almanyaya gidince bir ay bizden uzak kalınca özlerde biraz daha farklı davranır gelince :KK34: o özlemem bol bol geziceğim Anannemle diyor ama eminim 10 gün sonra en geç başlar sizi özledim diye gözlerini şıkırdatmaya :KK1:
Ergen gerisi hiç Terlik Piskoloğu ile tanışmadı ya ondandır diyorum annem hemen ben sizi döverekmi büyüttüm diyor :KK1: eeee peşimden babammı terlik sıpıtıyordu diyincede orasını karıştırma diyor :KK60: :KK60: :KK60:

Günaydın Arzu Hoşgeldinnnnn :KK16:

merhaba kızlar hepinize.:KK16::KK16:ablacım hoşgeldin..:KK16::KK16::KK16:sen gittin gideli bende doğru düzgün giremedim.misafirlerim vardı birde en samimi arkadaşımın nişanı..ipin ucu kaçtı bende..eme en azından artıda değilim..durumum stabil.:KK51::KK51:kızlar bişey sorucam emzirdiğimdenmidir nedir bilmiyorum acaip motivasyonum düşük ..sürekli kaçamak kaçamak..çok yoruluyorum.sonrada yiyorum..sena ablaaaaaaaaaaa duy sesimi accık gaz verin bana:KK37::KK37:.spor salonuna gidiyorum 2 haftadır basen kısmım 5 cm belim 7 cm incelmiş..ama kilo aynı azıcık dikkat etsem gidecek şu kiloalr ama ahhh ben ahhh.yaşlandım mı ne:KK52::KK52::KK52::KK52:pilav sıfır ekmek sadece sabahları 1 dilim ama tatlıya gelince dayanamıyorum..:KK56::KK56:nolcak bu halim yaaa buraya da ufaklıklar yüzünden çok girip konuşmalara katılamıyorum..:KK19::KK19::KK19:sürekli burda olmak çok motive ediyo insanı.ama 2 küçükle bu çok zor:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

as canım.

hoşbuldum kızlarr teşekkürlerr :KK42::KK42:

zeyyceyy tatlım listemize uymaktan başka çaremiz yok cnm ne zaman saqlıklı beslenicess o zaman kilo vercess :KK34:

meyracım kv burcu falan yok canım onlar ya bahçe zamanı doqmuştur yada yerde kar varmıştır :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2-3 parça peynir

ara
türk kahvesi

öqlen
mercimek çorbası

akşam
tarçınlı süt

3 litre su

Son düzenleme:
erginsena enerjinşe birlikte hoşgeldin.

xay ben de aöf sınavına gireceğim kolay gelsin diyorum ve hayırlısıyla nişanı da atlatırsınız umarım.

melekuguzhan
"BUGUNKU menum efem
sabah
1 dılım uno denge 6 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p" demişsiniz

burada ki p ler nedir acep bilgilendirir misiniz beni??

kısıtlı vaktim oluyor son mesajımdan sonra yazılan geçmiş mesajları okuyorum ve cevap yazıyorum koştur koştur çıkmak zorunda oluyorum maalesef.

bugün tükettiklerim :

çok karışık oldu maalesef bugün kalori toplamını hesapladığımda abartı değildi şükür :))964 gibi bişeydi.

sabah :
1 haşlanmış yumurta
bir parça kaşar peyniri
ve annemin süprizi eşim için peynirli puf böreği kızartma 2-3 parça

ara : yok ofis dışında koşturmadaydım vakit olmadı

öğlen : yok vakitsizlikten

ara: yarım paket mavi yeşil light peynirli kraker

akşam :
2 kaşık z.yağlı barbunya
2 kaşık pırasa
2 adet islim kebabı (patlıcanlar kızartma değil köz)

ara: 1 full dolu çay kaşığı nutella

regli bitmek üzere tatlı krizim başlıyor hissediyorum :)) meyra__ 'nın kayısılı tarifi deneme zamanı ama yarına kaldı bugün haklarım doldu ....

Son düzenleme:
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Bu gece maalesef pek uğrayamadım malum sülüman gecesi :KK1:
Aslında dün Ayşenin detoksuna başlayacaktım ama malum 23 Nisandı ve çozutmama rağmen listeye uyamadığımdan bu güne kaldı :KK34: Şu an açımmmmmmmmmmm :KK1: :KK1: hatta biraz evvel eşim Çokokrem isteyince ağzı tatlansınmış diye :KK1: ( evde datlı birşey bulamayınca :KK1: ) başladım söylenmeye şakayla karışık :KK1: utanmıyorsun karın açken çokokrem yemeye diye :KK1: eee ye sende birşey dedi ama ben yine Şaban Moduna döndüm :KK60: bol bol su içiyorum :KK1:
Birazdan yatacağım yoksa bana sabah olmaz :KK1: tabi yinede kendimi çok hafif hissediyorum :KK34: göbişim yumuşadı yine demekki kilocuklar gidiyor :KK76::KK76::KK76:

Merhaba kızlar ben iyice cozuttum beni bi dövün :KK4:

Dur bakayım ben ilk başlıyayım nasılsa sabah kızlar devam eder :KK1:
:KK20::KK20::KK20: Canım mümkünse çozutmamaya bak :KK34: şu an kaç kilosun bilmiyorum ama eminim benden çok çok daha azsındır :KK1:
Hedefine odaklanmaya çalış :KK34: İnan bazı günler lanet olsun diyip her canımın istediğine saldırasım geliyor ama sonra hedefimi düşünüyorum ve eğer ona yaklaşmak istiyorsam fedakarlık yapmak zorunda olduğumu kendime hatırlatıyorum :KK34:
Fıstık gibi hatunlarsınız çoğunuz ve sizlerin yerinde olabilmeyi inan çok isterdim :KK34: o yüzden ne zaman çozutma eylimi göstersen hemen beni ve senin yerinde olmak için can atan tüm topikdaşlarımızı düşün :KK34:

X