Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

resmen horluyo adam karşımda.hiç umuru mu sanki benim üzülmem? herkes müdür bey diyo ya.beyimizin totosu kabardı.ama ben bilirim o totoyu yere sürtüp kıvılcım çıkarmasını.az kaldı.senede 1 kere o kıyafetleri ayakkabıları kapıdan pencereden atılmazsa kuduruyo.eeee ne demişler kursak kavurgasını istiyo

kız banuşşşş telef oldun 2 saattir geçmiş okuyup beyencem diyeeee

tabiki kari koca olarak birbirinizin ailelerinede yardimci olucaksiniz ama yardim etmek baska hizmetcilik baska.agir oldu böyle yazmam ama kusura bakma, seninkisi cigrindan cikmis yardim etmek degil bu.ablan hakli.madem kayinvalidenin gercekten hasta oldugu zamanlari anliyorsun.hasta olmadiginda senden birsey isterse, anne belim cok agriyor bugün de.yada ne bileyim bul birsey evine dönmek icin.ütüyü prizde biraktigindan süphelen mesela dön evine. hayret dogrusu böyle kayinvalideler görünce benim kayinvalideme olan sevgim artiyor resmen.kadin 75 yasinda, hiper tansiyon hastasi ayrica parkinson baslangici var ama evinde agirladiginda hadi derya sende su isi yap kizim dedigini hic duymadim.evinde birsey yaparsam kavga ederek ben zorla yapiyorum resmen.elleme sen birak, cocuklarinla ilgilen demekten baska birsey demez bana.sansliyim ben galiba cidden ya.

Son düzenleme:

sana bişey anlatıyımda halime üzül...doğum yaptıktan sonra,doğuma bağlı 2 bileğimdede sinir sıkışması oldu ve tek 1 tabak bile tutumayan ben kv gittiğim zaman buz gibi donmaya yakın olan suda bulaşık yıkattı.ozaman makine yoktu.sonrada oğlumu kucağımdan aldı.gel seni ben tutuyumda annenin elleri ağrıyo dedi.ellerim morarıyodu artık suyun soğukluğundan.işine geleni yapar,işine gelmezse sallar gider.....

bu sekilde sürüp sürmeyecegi senin elinde biliyorsun bunu demi? degistirmek senin elinde.ne kadar üzüldüm ya.vicdani olan biri yaparmi bunu? ben sezeryandan hemen sonra ayaga kalkabilmeme ragmen kayinvalidem esime baski yapti eve logusaligim bitesiye kadar bir yardimci aldik biz. 2 dogumumdada bu böyle oldu.esim derya iyi anne bak hallediyor herseyi demesine ragmen benim 40 larim cikasiya kadar göndertmedi yardimciyi evden, hakkimi helal etmem sana diye esime rest cekti benim icin.hic bir zamandanda hakkini inkar etmedim, kendi öz annemdem daha cok emegi var benim üzerimde kayinvalidemin, ama sen cok bahtsizsin kusura bakma, anne var annecik var iste

Selam kizlaaarrrr

Laptobum kafayi yedi deminden beri
Sonunda istemesemde mecbur tablete sarildim

Bugün çok güzel bir gün geçirdim :122: Aysecigimle cok hos zaman gecirdik, uzun uzunskhbet ettik Nisa ablamda vardi ve oda benim gibi Ayseye bayildi
Hayatimda gördüğüm en yüregi güzel insan gercekten
Zamanin nasil gectigini anlamadim

Insallah haftayada Nuhanlada cok güzel sohbetler ederiz Valla kizlar belki sadece birkacinizla gorusme imkani olur ama hepiniz iyiki varsiniz
Gercektende sizler sayesinde daha bir azimle beslenmeme dikkat ediyorum

hafta sonlari daha sakin oluyor.

xayim bayildim fotolara ikinizde süpersiniz kilolar gitmis..

Insallah senlede haftaya cok güzel resimler cekiliriz güzelim

Canim inan seni cok iyi anliyorum kirilmakta haklisin ama bizler üzüldükce yemeye devam edersek cabalarimiz bosa gidecek ve bu onlarin agzina daha fazla laf verecek
Benimkide bu sabah beni sinir etti ama hic tartismaya girmedim hatta konusmaya bile tenezzul etmedim Bazi insanlara sessiz kalmak daha buyuk ceza bence hatta derler ya bazen susmak bir cok kelimeden dahada anlamlidir diye
Bizler onlara zayiflayarak cevap verecegiz
Benimki su an sucunu biliyor ve soylenseydim iki yalakalik yapip kendini affettirmeye calisacakti ama konusmayinca cayini bile kendi yapti hatta banada getirdi
Inan benim kv kadar degildir seninki Insanlarda zaten Allah korkusu olsa boyle yapmazlardi .
Rabbim islah etsin... Aminnnn

önceden bukadar değildi.ya birileri bişey söyledi o yüzden yapıyo.yada başka bişey var.bilmiyorum ama var bişeyler.önceden bulaşık bırakmayı hiç sevmyen kadın şimdi 3 4 gün biriktiriyo.en az biriktirdiği cuma cumartes pazar ...geçen pazar yıkanan bulaşıklar halen makinede duruyo.okadar yani :)))) yok mu bana akıl hocalığı yapacak bi kul? (((

banuşum o senin güzel görmen bitanem
ayy utandım
benim içinde çok çok keyifliydiisana,cimcimelerine,nisa hanıma bayıldımmmm
büyük cimcimeye fotoları çektirttirdik de onu çekmeyi unuttuk:26:

canım kayinvaliden yanlizmi yaşıyor. kayinpedirin yokmu?
sanırım işeri saan bekletiyor. Cok kötü

cecocum insallah bitanem.. sabirsizlaniyorum

beni aşıyo tatlım da ceco34 e havale ediyorum seni,onun uzmanlık alanı

Son düzenleme:
xayim, biz uyku saatimizi geçirdik.
Ben bugun ögleden sonra sekerleme yaptim. o yüzden uyumam biraz zor olacak...

xayim, biz uyku saatimizi geçirdik.
Ben bugun ögleden sonra sekerleme yaptim. o yüzden uyumam biraz zor olacak...
evet canım ya geçmiş
bende 3 kahve içtim bugün,bide böyle şiş falan hissediyorum sanki bişiler yemişim gibi o yüzden biraz geç yatıcam

benide asiyor senin konun.ama vicdansiz bir kayinvalideyle nasil ugrasilcagini en iyi ceco34 yani banucum biliyor.

Canım şekersiz çay ve tüm bitkisel çaylar 0 diye geçiyor benim bildiğim kadarıyla
Gerçekten çok zevkli ve basit bir sistem ki başta nasıl hesaplarım diyordum ama hiçte zor gelmedi bana Mesela dışarda birşey aldığında paketin arkasında yazıyor karbonhidrat değeri yazıyor eğer paketin 4/1ini yiyorsan orada yazanı böl 4de tamamdır
Eminim bir kaç hafta içinde listeyi ezberleriz en azından günlük tükettiğimiz şeyleri eğer dışarda da yiyeceksek cıkmadan bakıp ona göre karar veririz
Ben bununla çok başarılı olanları duydum ve tabiki buradakilerde bariz ortada İnşallah bizlerde çok güzel kilolar veririz

Canım bence senin KV nasılsa bu yapıyor diyip salıyor iyice kendini Deryanında dediği gibi nasılsa eşin sana yaptıracak mantığıyla seni hizmetci gibi görmeye başlamış hani yapmazsan eşin nasılsa gerekeni yapar. Böyleleri senin yanında birşey demese bile telefonla gündüz söyleyeceğini söyler ve sonra hiç bir şey yokmuş gibi kenara çekilir bende de var öyle bir model olmayasıca tövbe tövbe adamı günaha da sokuyorlar ama gerçektende insanın sabrı taşıyor zamanla.
Gecen sene KP öldükten sonra tam 7 gün sabahtan akşama kadar hergün sabah 8 akşam 10 mesaideydim sanki. Gelen gidenlere ikramlar, temizlik falan hep ben yaptım ve hatun kızlarıyla ( biri yurtdışından gelmişti diğeride istanbulda ) oturdu. Bir taneside bu kadın hergün en az 40 kişiyle uğraşıyor yazık bir işin ucundan da biz tutalım demediler
Sağ olsun eşimin halaları arada erken gelip biraz yardım ettiler okumalardan evvel.
Millet 7sinde benden hellalık isteyince ( ki inan oturup yemek yemeye vaktim olmuyordu ) aaa ne helalliği sank bir şey yaptı dedi herkesin içinde bende o zaman sadece misafirlere hakkımı helal edeyim bende bari dedim
Tabi sinirden kudurdum ve en sonunda eşime kusura bakma ben kendi evimin işini zor yapıyorum birde üzerine laf işitmek için gelip ananın hizmetcisi olamam diye ağladım resmen eşimede sanada hakkımı helal etmiyorum çünkü beni eşin olarak hiç savunmuyorsun ben sizin aileye emanetken siz emanete hiyanetlik yapıyorsunuz demiştim ve inan o laf çok koydu eşime ve o günden sonra kesinlikle rahatsız olduğun birşey varsa anında cevabını ver asla tek kelime etmem demişti hakikaten de öyle bazen sinirlensede anında ağzını kapatıyorum sen kendim demiştin hiç kusura bakma eğer aynı şeyi benim annem yapsaydı kesin sen kiyameti koparırsın diyoru

Eşinle önce güzellikle konuşmayı dene hatta gerekiyorsa KVne gideceğiniz sabah başla ay midem çok kötü yada başım çok dönüyor nedense demeye eğer ondan sonra iş beklerlerse gerekiyorsa dengeni kaybedip az daha düşüyormuş gibi yap ve ay çok kötü olduğum ayağına otur gitsin emin ol sen gittikten sonra mecbur yapacak KVn. Hee baktın yarın gel yap dersede her yerim ağrıyor bahanesiyle yat kendi evindede bol bol mızmızlan naz yap eşine
He güzelliklede olmuyorsa al karşına konuş bunlar beni rahatsız ediyor düzgün muamele görsem içim yanmaz diye emin ol ilkinde çok tepkide verse kendini benim yerime koy dedikce adamlar bir iki derken alışıyor
İnan ben artık ne dersem diyeyim sinirlensede mutlaka onu susturacak birşey buluyorum

banuşum o senin güzel görmen bitanem
ayy utandım
benim içinde çok çok keyifliydiisana,cimcimelerine,nisa hanıma bayıldımmmm
büyük cimcimeye fotoları çektirttirdik de onu çekmeyi unuttuk:26:

Canım üzülme ona gel Fotograf çekilelim deseydik zaten olmaz derdi hiç anasına çekmemiş resim çekilmeyi sevmiyor belki kilolu gördüğü için kendini istemiyor bilmiyorum ama inan hiç sorun etmez aksine o dua etmiştir inşallah gel resmini çekelim demeyelim diye

beni aşıyo tatlım da ceco34 e havale ediyorum seni,onun uzmanlık alanı

benide asiyor senin konun.ama vicdansiz bir kayinvalideyle nasil ugrasilcagini en iyi ceco34 yani banucum biliyor.

Anammmm kızlar kendimi bir an KV konusunda Ordinarius Profesör gibi hissettim
Keşke KVmde biraz insanlık, biraz Allah korkusu olsaydı da benle iyi geçinseydi inanın her gün işlerinide yemeğinide yapmaya razı olurdum ama bu şekilde olduğu için ölüyorum su ver dese vermek istemem diyorum ama eminim ben yine dayanamaz veririm hee içine tükürürmüyüm bilmiyorum tüvbe tüvbe

eeee dogruya dogru banu, benim kayinvalidem seninkisi gibi olsaydi ben senin gibi bas etmeyi beceremezdim belki.seninkisi numune bu konuda o yüzden kuzum ben sahsen isi her zaman erbabina birakmaktan yanayim , burdada sana yani

size doyum olmaz, ben gidip zibarayim :) Allah rahatlik versin hatunlar(amin)

iyi uykular canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…