- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
resmen horluyo adam karşımda.hiç umuru mu sanki benim üzülmem? herkes müdür bey diyo ya.beyimizin totosu kabardı.ama ben bilirim o totoyu yere sürtüp kıvılcım çıkarmasını.az kaldı.senede 1 kere o kıyafetleri ayakkabıları kapıdan pencereden atılmazsa kuduruyo.eeee ne demişler kursak kavurgasını istiyo
valla yemin ediyorum güldüm hee :))) ne hastası bee.benim eşim tek çocuk.ne kız nede erkek kardeşi var.kv iş yapmayı sevmiyo.normalde migreni var ama artık alışkanlık yaptı onda.huy haline geldi.hergün başım ağrıyo diyo.ben başının ağrıdığı zamanı çok iyi biliyorum aslında.gözbebeği küçülüyo.kimsenin konuşmasını bile istemiyo.ozaman seslenmiyorum tabi.yazık diyorum ama biz orda olduğumuz zaman hep başım ağrıyo diyo.yiyo içiyo yatıyo.haliyle tüm iş bana kalıyo.işler bitince snra kalkıyo,komşuya çaya gidiyo yada misafir çağırıyo gelin çay içelim diye....her pazar ordayızdır.gitmediğimiz zamanlar eşim burnumdan getiriyo.o yüzdende her pazar gidiyoruz.ablam 'sen salaksın kendini ezdiriyosun,yapma kalsın öylece'' diyo ama eşimin hatırı var diyorum.o nasıl benim ailemin işini seslenmeden yapıyosa bende onunkileri yapmak zorundayım diyorum.eşim bizimkilerin işini yapınca yeri geliyo lafını yapıyo,ben seslenmiyorum.sen haklısın idare et diyorum.amaaaaaaaaaaaaaa ben onun ailesinin hakkında bişey söyleyince birbirinizi çekemiyosnuz.4 karı değilmisiniz hepiniz aynısınız diyo.annen tüm işleri bana yıkıyo,neden böyle yapıyo diyorum.çekemiyosunuz birbirinizi diyo.mantığa bakarmısın.sinirden kalbim çarpıyo yeminlen.
resmen horluyo adam karşımda.hiç umuru mu sanki benim üzülmem? herkes müdür bey diyo ya.beyimizin totosu kabardı.ama ben bilirim o totoyu yere sürtüp kıvılcım çıkarmasını.az kaldı.senede 1 kere o kıyafetleri ayakkabıları kapıdan pencereden atılmazsa kuduruyo.eeee ne demişler kursak kavurgasını istiyo[/QUOTE
erkekle bizlerden daha çok rahat oluyor ne yazik ki...Ceco geldi bak şimdi o taktik verir. o çok başarili...sana evde gürülütü yap adam uyansın falan diye bilir.
Sen genede adami kapiya koyma...
kursak kavurgasını arar... bu sözü duymamistim.
Söyleymis, insan her zaman alıştığı lezzetlerden mahrum kalmamak ister anlamında bir atasözüdür
sayende öğrendim.
tabiki kari koca olarak birbirinizin ailelerinede yardimci olucaksiniz ama yardim etmek baska hizmetcilik baska.agir oldu böyle yazmam ama kusura bakma, seninkisi cigrindan cikmis yardim etmek degil bu.ablan hakli.madem kayinvalidenin gercekten hasta oldugu zamanlari anliyorsun.hasta olmadiginda senden birsey isterse, anne belim cok agriyor bugün de.yada ne bileyim bul birsey evine dönmek icin.ütüyü prizde biraktigindan süphelen meseladön evine. hayret dogrusu böyle kayinvalideler görünce benim kayinvalideme olan sevgim artiyor resmen.kadin 75 yasinda, hiper tansiyon hastasi ayrica parkinson baslangici var ama evinde agirladiginda hadi derya sende su isi yap kizim dedigini hic duymadim.evinde birsey yaparsam kavga ederek ben zorla yapiyorum resmen.elleme sen birak, cocuklarinla ilgilen demekten baska birsey demez bana.sansliyim ben galiba cidden ya.
aynen kapıya koymasın yazık,o durumlardada kedi gibim oluveriyolarerkekle bizlerden daha çok rahat oluyor ne yazik ki...Ceco geldi bak şimdi o taktik verir. o çok başarili...saan eved gürülüt üyap adam uyansın falan diye bilir.
Sen genede adami kapiya koyma...
kursak kavurgasını arar... bu sözü duymamistim.
Söyleymis, insan her zaman alıştığı lezzetlerden mahrum kalmamak ister anlamında bir atasözüdür
sayende öğrendim.
evett cecoşumun engin tecrübelerinden faydalanmasını şiddetle bende tavsiye ediyorum,kv uzmanı olaraktan o el atar bi sayfada destan yazar ,okurken gülmekten ölmesse eğer,hemencecik kendine gelir
banada staj oluyor taze kv olaraktan
bende hiç duymamıştım:44:
sana bişey anlatıyımda halime üzül...doğum yaptıktan sonra,doğuma bağlı 2 bileğimdede sinir sıkışması oldu ve tek 1 tabak bile tutumayan ben kv gittiğim zaman buz gibi donmaya yakın olan suda bulaşık yıkattı.ozaman makine yoktu.sonrada oğlumu kucağımdan aldı.gel seni ben tutuyumda annenin elleri ağrıyo dedi.ellerim morarıyodu artık suyun soğukluğundan.işine geleni yapar,işine gelmezse sallar gider.....
hafta sonlari daha sakin oluyor.
xayim bayildim fotolara ikinizde süpersiniz kilolar gitmis..
ben eşim mutlu olsun diye herşeyine tamam diyorum.alıyım mı diyo al diyorum.geziyim mi diyo git gez diyorum.yapıyım mı diyo, nasıl istersen öyle olsun diyorum.ailesi için yapmadığım şey yok.takdir etmyolar desem yalan olur ama kuru kuru kadalarını alıyım,kurbanlar oluyum la iş bitmiyo...dün eşimin anneannesine gidecektik ama kv evini süpürüp temizletmeden gitmedi.tüm evi döküp saçtım her yeri süpürdüm.yataklarını topladım.bulaşıklarını yıkadım.neyse akşam gezmeden geldik.alay eder gibi ''bak gördün mü yalan yanlış süpürdük,eve gelince hiç işimiz olmadı'' dedi...gece eve gelmek için yola çıktık.kvga kıyamet koptu arabada.eşim bana tutup ne yaptın sanki dedi.2 dk süpürdüğün ev,bulaşıkları makineye koyduğunu iş mi sanıyosun sen ne yaptın sanki dedi.çok içerledim.ağladım ağladım.arabadan inerken kapıyı hızıyla açınca kaldırıma sürttü bayağı.eve gelincede kavga devam etti.hiçbiey olmamış gibi yatıp uyudu.herkesin gönlünü yapana kadar 1 kere olsun benimde gönlümü yapsa ne olur sanki? bugün ne gördüysem yedim.kusmak için az kaldı.hem ağlıyorum hem yiyorum.....eşim yattı şimdi fosur fosur uyuyo.benim ağlayıp üzüldüğümün farkında bile değil.ama hakkımı helal etmiyorum.yazıklar olsun ona.inkar edenin gözüne dizine dursun
konuyla çok alakasız oldu ama bilmiyorum işte.yazmak istedim sadece
banuşum o senin güzel görmen bitanemSelam kizlaaarrrr
Laptobum kafayi yedi deminden beri
Sonunda istemesemde mecbur tablete sarildim
Bugün çok güzel bir gün geçirdim :122: Aysecigimle cok hos zaman gecirdik, uzun uzunskhbet ettikNisa ablamda vardi ve oda benim gibi Ayseye bayildi
Hayatimda gördüğüm en yüregi güzel insan gercekten
Zamanin nasil gectigini anlamadim
Insallah haftayada Nuhanlada cok güzel sohbetler ederizValla kizlar belki sadece birkacinizla gorusme imkani olur ama hepiniz iyiki varsiniz
Gercektende sizler sayesinde daha bir azimle beslenmeme dikkat ediyorum
Insallah senlede haftaya cok güzel resimler cekiliriz güzelim
Canim inan seni cok iyi anliyorum kirilmakta haklisin ama bizler üzüldükce yemeye devam edersek cabalarimiz bosa gidecek ve bu onlarin agzina daha fazla laf verecek
Benimkide bu sabah beni sinir etti ama hic tartismaya girmedim hatta konusmaya bile tenezzul etmedimBazi insanlara sessiz kalmak daha buyuk ceza bence hatta derler ya bazen susmak bir cok kelimeden dahada anlamlidir diye
Bizler onlara zayiflayarak cevap verecegiz
Benimki su an sucunu biliyor ve soylenseydim iki yalakalik yapip kendini affettirmeye calisacakti ama konusmayinca cayini bile kendi yapti hatta banada getirdi
Inan benim kv kadar degildir seninkiInsanlarda zaten Allah korkusu olsa boyle yapmazlardi .
Rabbim islah etsin... Aminnnn
önceden bukadar değildi.ya birileri bişey söyledi o yüzden yapıyo.yada başka bişey var.bilmiyorum ama var bişeyler.önceden bulaşık bırakmayı hiç sevmyen kadın şimdi 3 4 gün biriktiriyo.en az biriktirdiği cuma cumartes pazar...geçen pazar yıkanan bulaşıklar halen makinede duruyo.okadar yani :)))) yok mu bana akıl hocalığı yapacak bi kul? (((
beni aşıyo tatlım da ceco34 e havale ediyorum seni,onun uzmanlık alanıönceden bukadar değildi.ya birileri bişey söyledi o yüzden yapıyo.yada başka bişey var.bilmiyorum ama var bişeyler.önceden bulaşık bırakmayı hiç sevmyen kadın şimdi 3 4 gün biriktiriyo.en az biriktirdiği cuma cumartes pazar...geçen pazar yıkanan bulaşıklar halen makinede duruyo.okadar yani :)))) yok mu bana akıl hocalığı yapacak bi kul? (((
canım kayinvaliden yanlizmi yaşıyor. kayinpedirin yokmu?
sanırım işeri saan bekletiyor. Cok kötü
cecocum insallah bitanem.. sabirsizlaniyorum
evet canım ya geçmişxayim, biz uyku saatimizi geçirdik.
Ben bugun ögleden sonra sekerleme yaptim. o yüzden uyumam biraz zor olacak...
önceden bukadar değildi.ya birileri bişey söyledi o yüzden yapıyo.yada başka bişey var.bilmiyorum ama var bişeyler.önceden bulaşık bırakmayı hiç sevmyen kadın şimdi 3 4 gün biriktiriyo.en az biriktirdiği cuma cumartes pazar...geçen pazar yıkanan bulaşıklar halen makinede duruyo.okadar yani :)))) yok mu bana akıl hocalığı yapacak bi kul? (((
Allah sağlık versin ne diyelim. Bence sen eşinle iyi ol. Kavinvaliden yüzeden eşinle arani hiç bozma.var.her ikiside hayatta.
banucum sayende karbonhidrat diyetinin farkına vardım:) bunun için sağol canım benim....
internette araştırdımda az önce; bana da mantıklı geldi kilo verme açısından, bende yaparım galiba artık:)
ama galiba insanı baya zorlayacak bişey bu yöntem........
ben şekerli kahve ile dakka1 gol 10yapmışım amaaaaa az önce, onu farkettim mesela:)))
şekersiz çaya baktımda bulamadım; şekersiz çay sıfır ünitedir galiba?? sen biliyonmu canım?
banuşum o senin güzel görmen bitanem
ayy utandım
benim içinde çok çok keyifliydiisana,cimcimelerine,nisa hanıma bayıldımmmm
büyük cimcimeye fotoları çektirttirdik de onu çekmeyi unuttuk:26:
beni aşıyo tatlım da ceco34 e havale ediyorum seni,onun uzmanlık alanı
benide asiyor senin konun.ama vicdansiz bir kayinvalideyle nasil ugrasilcagini en iyi ceco34 yani banucum biliyor.
iyi uykular canımcımeeee dogruya dogru banu, benim kayinvalidem seninkisi gibi olsaydi ben senin gibi bas etmeyi beceremezdim belki.seninkisi numune bu konudao yüzden kuzum ben sahsen isi her zaman erbabina birakmaktan yanayim , burdada sana yani
size doyum olmaz, ben gidip zibarayim :) Allah rahatlik versin hatunlar(amin)