Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün gayet güzel bir gün geçirdim şükür
Akşam eşimle alışveriş için dışarı cıktık ve Ayşeyle benim ikinci adresim olan Forum İstanbula gittik
Evdeki eksiklerimi aldım ama bu sefer biraz daha uzun sürdü
her aldığım şeyin paketini inceledim ve karbonhidrat değeri benim yiyebileceğimden çok yüksek olanları yine yerine bıraktım
Büyük kızım sinir oldu
anne hatim indirdin bu ne ya diye
ama olsun eve almazsam en azından yeme tehlikem yok
Akşam yemeği doğal olarak biraz geçe kaldı ve gerçekten erken yemeye alışınca insan rahatsız oluyor
Canım maalesef erkeklerin hepsi aynı bu konuda
Onlara göre kadınlar fedakarlık yapmak zorunda ama kendilerine bir şeyi diretince ben buyum işte zorla bana birşey yaptıramazsın diye kestirip atarlar
Malum benimkinede ben dünden beri kızgınım ve inan inat ettim bende dün konuşmadım mecbur kalmadığım sürece
Bu sabah kahvaltıyı kendisi hazırladı
( herzamanki gibi suçluluk piskolojisiyle
) Öğleden sonra dışardan geldiğindede arayıp bir şey istiyormu canın diye tutturdu
( normalde ben arayıp sipariş bile verince paran var niye cıkıp almadın yada kızı yollamadın der
)
Akşamda kendi isteğiyle hazırlanda bir alışverişe çıkalım dedi
Yolda sırnaşmalar başladı
dedim degett işim olmaz senle
eve gelincede yemeği ben yapacağım dedi tabi biraz uzun sürdü
Önümüzdeki haftasonuda anası taşınacakmış bende hiç kusura bakma şekerim kız arkadaşlarımla buluşacağım ne yaparsınız yapın dedim
tamam hayatım dedi hiç itiraz etmeden
ki normalde nasılsa geçen gün buluştun az ucundan tutsan ölürmüsün derdi
İsteselerde istemeselerde bizlerede saygı göstermek zorunda olduklarını anlayacaklar
ister güzellikle ister seve seve :60 :
Benide pek serbest değildi ama geç oldu biraz
Neyse yarın senin şu 3 günlük detoksu yapacağım inşallah
He birde şeyi soracaktım o detoksta öğlenleri ızgara et diyor ya belli bir et mi yoksa tavuk falanda olurmu
hani bir gün tavuk bir gün köfte bir günde başka bir tür yapsam oluyormu. 3 gün aynı olmasımı gerekiyor yoksa :44: