Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

eeee dogruya dogru banu, benim kayinvalidem seninkisi gibi olsaydi ben senin gibi bas etmeyi beceremezdim belki.seninkisi numune bu konuda :KK1: o yüzden kuzum ben sahsen isi her zaman erbabina birakmaktan yanayim , burdada sana yani :KK9:

size doyum olmaz, ben gidip zibarayim :) Allah rahatlik versin hatunlar(amin):KK3:

:KK42::KK42::KK42: Mercü şekerim :KK1:
RAbbim kimseye benimki gibi KV vermesin :KK1: Aminnnnnnn
Keşke seninki yada Ayşeninki gibi olsaydıda bende acemi kalsaydım :KK1: ama işte kaderimse çekerim moduna giriyor insan mecbur :KK1:

Neyse canım dediğin gibi buradakilere doyum olmaz ama hem PC deli etti kalılıp duruyor ( henüz ayşeyle resimlerimizi bile göremedim :KK1: ) hemde geç oldu :KK34: Kücük cadı inat etti yine uyumuyor belki bende yatarsam uyur :KK1:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler :KK34:

:KK54::KK54::KK54::KK54:

Keşke seninki yada Ayşeninki gibi olsaydıda bende acemi kalsaydım :KK1: ama işte kaderimse çekerim moduna giriyor insan mecbur :KK1:

Neyse canım dediğin gibi buradakilere doyum olmaz ama hem PC deli etti kalılıp duruyor ( henüz ayşeyle resimlerimizi bile göremedim :KK1: ) hemde geç oldu :KK34: Kücük cadı inat etti yine uyumuyor belki bende yatarsam uyur :KK1:

hayırlı geceler banuşum:KK54:

eeee dogruya dogru banu, benim kayinvalidem seninkisi gibi olsaydi ben senin gibi bas etmeyi beceremezdim belki.seninkisi numune bu konuda :KK1: o yüzden kuzum ben sahsen isi her zaman erbabina birakmaktan yanayim , burdada sana yani :KK9:

size doyum olmaz, ben gidip zibarayim :) Allah rahatlik versin hatunlar(amin):KK3:

günaydin, bende uyumam sanarken uyup kalmisim..:KK1::KK1:
güzel pazarlar olun... bugun evde temizlik var. ben disariya kahvaltiya gidiyorum...
sevgiler

günaydin, bende uyumam sanarken uyup kalmisim..:KK1::KK1:
güzel pazarlar olun... bugun evde temizlik var. ben disariya kahvaltiya gidiyorum...
sevgiler
günaydın şekerim,afiyet olsun:KK54:
tarçın napıyo canım temizlik varken? sende dışarda oluyosun? benimki 2 dk rahat vermiyor çünkü meraklı:KK1:

kızlar moral desteği için çok teşekkürler.dün eski bir tanışa rastladım kadın ne güzel zayıflamış.nasıl yaptın diye sordum.biraz yemeğe dikkat ettim.ruşeymli ekmek tükettim.bide her öğünden yarım saat önce bir orta boy kase yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı zencefil,1 tatlı kaşığı zerdeçal,1 tatlı kaşığı tarçın karıştırıp yedim dedi.bayada yaramış işe.... duyan varmı bu karışımı bide zencefil ve zerdeçal acısı süte geçermi.bebişi sütten soğutmamak lazım...:KK56:

Herkese kocaman bir Günaydınnnnnnn :KK3:

Malum pazar olunca biraz geç kalkıyoruz :KK1: biraz evi toparlayıp kahvaltımı yaptım geldim :KK34:
Bugün hem Spor salonuna gidiceğim cıkıştada havuza atacağım kendimi :KK76::KK76::KK76: Gidip biraz ter attıktan sonra yüzüp birazda keyif yapayım :KK1:
İnşallah herkes bugünüde hasarsız atlatır :KK1: malum eşler evde olunca düzenimizi az da olsa bozmaya çalışıyorlar :KK1:

günaydın şekerim,afiyet olsun:KK54:
tarçın napıyo canım temizlik varken? sende dışarda oluyosun? benimki 2 dk rahat vermiyor çünkü meraklı:KK1:

Ben kahvaltidan sonra geldim. Tarçinla çalisma odasinda çalisiyoruz... İşler çok yoğun olunuca eskidende bize gelen yardimci bayanla anlastik. Sağolsun her hafta sonu gelecek. Eskiden birara bize her gün geliyordu. o yüzden evi a dan z ye biliyor. Çok sağolsun. Artik evimzin annesi o :KK16:

Herkese kocaman bir Günaydınnnnnnn :KK3:

Malum pazar olunca biraz geç kalkıyoruz :KK1: biraz evi toparlayıp kahvaltımı yaptım geldim :KK34:
Bugün hem Spor salonuna gidiceğim cıkıştada havuza atacağım kendimi :KK76::KK76::KK76: Gidip biraz ter attıktan sonra yüzüp birazda keyif yapayım :KK1:
İnşallah herkes bugünüde hasarsız atlatır :KK1: malum eşler evde olunca düzenimizi az da olsa bozmaya çalışıyorlar :KK1:

güzel sporlar güzel pazaralar..:KK16::KK16:

herkese slmlar.sabah uyandık ve yine konuşmadık.oğlumun kahvaltısını yaptırdım ve üzerini giydirdim.çık dışarı oğlanı hazırladım dedim.hadi gidelim dedi.gitmeyeceğim dedim.ısrar etti bayağı ama gitmedim.tek başına gitti.huzursuz değilim.birazda olsa üzüldüğümü,kızdığımı ve istemediğim şeyleri zorla yptığımı anlası diye yaptım tüm bunları.hoş anlayacağını sanmıyorum.neyse bugün yediklerimi yazıyorum

sabah;
1 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
1 salatalık
1 domates

ara;
1 elma

öğlen;
1 kabak,1 domatesle yaptığım az pişmiş kabak sote.
1 kase yoğurt

ara;
2 kayısı

bugün hiç su içmedim.şimdi 9 lu çay yaptım o nu içicem.inş bozmam

iyi akşamlar:KK3:

menüm

kahvaltı:KK56:

kepekli tost
5 zeytin
1 yumurta
ada çayı

bugün serbest günümdü ne bulduysam yedim:KK1:

yeşil çay içerim birazdan

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor 30 dk

Son düzenleme:
herkese slmlar.sabah uyandık ve yine konuşmadık.oğlumun kahvaltısını yaptırdım ve üzerini giydirdim.çık dışarı oğlanı hazırladım dedim.hadi gidelim dedi.gitmeyeceğim dedim.ısrar etti bayağı ama gitmedim.tek başına gitti.huzursuz değilim.birazda olsa üzüldüğümü,kızdığımı ve istemediğim şeyleri zorla yptığımı anlası diye yaptım tüm bunları.hoş anlayacağını sanmıyorum.neyse bugün yediklerimi yazıyorum

sabah;
1 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
1 salatalık
1 domates

ara;
1 elma

öğlen;
1 kabak,1 domatesle yaptığım az pişmiş kabak sote.
1 kase yoğurt

ara;
2 kayısı

bugün hiç su içmedim.şimdi 9 lu çay yaptım o nu içicem.inş bozmam

akşam;
cevizden biraz büyük hamurdan yapılmış kıymalı sac böreği
1çay bardağı ayran
1 tane kabağı geniş dilimledim.az yağda arkalı önlü haff kızartıp üzerine yoğurt koydum.

birazdan 9 lu çaydan içerim.bugünde su içemedim.çok mu yemişim ne:KK53::KK53:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Bugün gayet güzel bir gün geçirdim şükür :KK76:
Akşam eşimle alışveriş için dışarı cıktık ve Ayşeyle benim ikinci adresim olan Forum İstanbula gittik :KK1:
Evdeki eksiklerimi aldım ama bu sefer biraz daha uzun sürdü :KK1: her aldığım şeyin paketini inceledim ve karbonhidrat değeri benim yiyebileceğimden çok yüksek olanları yine yerine bıraktım :KK1:
Büyük kızım sinir oldu :KK1: anne hatim indirdin bu ne ya diye :KK60: ama olsun eve almazsam en azından yeme tehlikem yok :KK34:
Akşam yemeği doğal olarak biraz geçe kaldı ve gerçekten erken yemeye alışınca insan rahatsız oluyor :KK53:

herkese slmlar.sabah uyandık ve yine konuşmadık.oğlumun kahvaltısını yaptırdım ve üzerini giydirdim.çık dışarı oğlanı hazırladım dedim.hadi gidelim dedi.gitmeyeceğim dedim.ısrar etti bayağı ama gitmedim.tek başına gitti.huzursuz değilim.birazda olsa üzüldüğümü,kızdığımı ve istemediğim şeyleri zorla yptığımı anlası diye yaptım tüm bunları.hoş anlayacağını sanmıyorum.

Canım maalesef erkeklerin hepsi aynı bu konuda :KK53:
Onlara göre kadınlar fedakarlık yapmak zorunda ama kendilerine bir şeyi diretince ben buyum işte zorla bana birşey yaptıramazsın diye kestirip atarlar :KK34:
Malum benimkinede ben dünden beri kızgınım ve inan inat ettim bende dün konuşmadım mecbur kalmadığım sürece :KK33: Bu sabah kahvaltıyı kendisi hazırladı :KK1: ( herzamanki gibi suçluluk piskolojisiyle :KK1: ) Öğleden sonra dışardan geldiğindede arayıp bir şey istiyormu canın diye tutturdu :KK1: ( normalde ben arayıp sipariş bile verince paran var niye cıkıp almadın yada kızı yollamadın der :KK1: )
Akşamda kendi isteğiyle hazırlanda bir alışverişe çıkalım dedi :KK1:
Yolda sırnaşmalar başladı :KK60: dedim degett işim olmaz senle :KK1: eve gelincede yemeği ben yapacağım dedi tabi biraz uzun sürdü :KK1: Önümüzdeki haftasonuda anası taşınacakmış bende hiç kusura bakma şekerim kız arkadaşlarımla buluşacağım ne yaparsınız yapın dedim :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: tamam hayatım dedi hiç itiraz etmeden :KK1: ki normalde nasılsa geçen gün buluştun az ucundan tutsan ölürmüsün derdi :KK1:

İsteselerde istemeselerde bizlerede saygı göstermek zorunda olduklarını anlayacaklar :KK34: ister güzellikle ister seve seve :60 ::KK60: :KK60:

iyi akşamlar:KK3:

menüm

kahvaltı:KK56:

kepekli tost
5 zeytin
1 yumurta
ada çayı

bugün serbest günümdü ne bulduysam yedim:KK1:

yeşil çay içerim birazdan

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor 30 dk

Benide pek serbest değildi ama geç oldu biraz :KK53:
Neyse yarın senin şu 3 günlük detoksu yapacağım inşallah :KK34:
He birde şeyi soracaktım o detoksta öğlenleri ızgara et diyor ya belli bir et mi yoksa tavuk falanda olurmu :KK34: hani bir gün tavuk bir gün köfte bir günde başka bir tür yapsam oluyormu. 3 gün aynı olmasımı gerekiyor yoksa :44:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Bugün gayet güzel bir gün geçirdim şükür :KK76:
Akşam eşimle alışveriş için dışarı cıktık ve Ayşeyle benim ikinci adresim olan Forum İstanbula gittik :KK1:
Evdeki eksiklerimi aldım ama bu sefer biraz daha uzun sürdü :KK1: her aldığım şeyin paketini inceledim ve karbonhidrat değeri benim yiyebileceğimden çok yüksek olanları yine yerine bıraktım :KK1:
Büyük kızım sinir oldu :KK1: anne hatim indirdin bu ne ya diye :KK60: ama olsun eve almazsam en azından yeme tehlikem yok :KK34:
Akşam yemeği doğal olarak biraz geçe kaldı ve gerçekten erken yemeye alışınca insan rahatsız oluyor :KK53:

Canım maalesef erkeklerin hepsi aynı bu konuda :KK53:
Onlara göre kadınlar fedakarlık yapmak zorunda ama kendilerine bir şeyi diretince ben buyum işte zorla bana birşey yaptıramazsın diye kestirip atarlar :KK34:
Malum benimkinede ben dünden beri kızgınım ve inan inat ettim bende dün konuşmadım mecbur kalmadığım sürece :KK33: Bu sabah kahvaltıyı kendisi hazırladı :KK1: ( herzamanki gibi suçluluk piskolojisiyle :KK1: ) Öğleden sonra dışardan geldiğindede arayıp bir şey istiyormu canın diye tutturdu :KK1: ( normalde ben arayıp sipariş bile verince paran var niye cıkıp almadın yada kızı yollamadın der :KK1: )
Akşamda kendi isteğiyle hazırlanda bir alışverişe çıkalım dedi :KK1:
Yolda sırnaşmalar başladı :KK60: dedim degett işim olmaz senle :KK1: eve gelincede yemeği ben yapacağım dedi tabi biraz uzun sürdü :KK1: Önümüzdeki haftasonuda anası taşınacakmış bende hiç kusura bakma şekerim kız arkadaşlarımla buluşacağım ne yaparsınız yapın dedim :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: tamam hayatım dedi hiç itiraz etmeden :KK1: ki normalde nasılsa geçen gün buluştun az ucundan tutsan ölürmüsün derdi :KK1:

İsteselerde istemeselerde bizlerede saygı göstermek zorunda olduklarını anlayacaklar :KK34: ister güzellikle ister seve seve :60 ::KK60: :KK60:

Benide pek serbest değildi ama geç oldu biraz :KK53:
Neyse yarın senin şu 3 günlük detoksu yapacağım inşallah :KK34:
He birde şeyi soracaktım o detoksta öğlenleri ızgara et diyor ya belli bir et mi yoksa tavuk falanda olurmu :KK34: hani bir gün tavuk bir gün köfte bir günde başka bir tür yapsam oluyormu. 3 gün aynı olmasımı gerekiyor yoksa :44:
banucum cebine mesaj olarak atayımmı canım listeyi cebimde kayıtlı çünkü istersen yazarım canım buradanda:KK16:

banucum cebine mesaj olarak atayımmı canım listeyi cebimde kayıtlı çünkü istersen yazarım canım buradanda:KK16:

Canım listeyi kayıt etmiştim ben zatende de et konusuna takıldım :KK1: hani bir gün tavuk yesem öğlen ikinci gün kırmızı et olurmu yoksa hepsimi aynı olucak :KK34:
O bakımdan :KK34:

Canım listeyi kayıt etmiştim ben zatende de et konusuna takıldım :KK1: hani bir gün tavuk yesem öğlen ikinci gün kırmızı et olurmu yoksa hepsimi aynı olucak :KK34:
O bakımdan :KK34:
öğlen,3 köfte kadar ızgara veya haşlama tavuk veya ekmeksiz köfte,1 su bardağı yoğurt:KK34::KK54:

ben eşim mutlu olsun diye herşeyine tamam diyorum.alıyım mı diyo al diyorum.geziyim mi diyo git gez diyorum.yapıyım mı diyo, nasıl istersen öyle olsun diyorum.ailesi için yapmadığım şey yok.takdir etmyolar desem yalan olur ama kuru kuru kadalarını alıyım,kurbanlar oluyum la iş bitmiyo...dün eşimin anneannesine gidecektik ama kv evini süpürüp temizletmeden gitmedi.tüm evi döküp saçtım her yeri süpürdüm.yataklarını topladım.bulaşıklarını yıkadım.neyse akşam gezmeden geldik.alay eder gibi ''bak gördün mü yalan yanlış süpürdük,eve gelince hiç işimiz olmadı'' dedi...gece eve gelmek için yola çıktık.kvga kıyamet koptu arabada.eşim bana tutup ne yaptın sanki dedi.2 dk süpürdüğün ev,bulaşıkları makineye koyduğunu iş mi sanıyosun sen ne yaptın sanki dedi.çok içerledim.ağladım ağladım.arabadan inerken kapıyı hızıyla açınca kaldırıma sürttü bayağı.eve gelincede kavga devam etti.hiçbiey olmamış gibi yatıp uyudu.herkesin gönlünü yapana kadar 1 kere olsun benimde gönlümü yapsa ne olur sanki? bugün ne gördüysem yedim.kusmak için az kaldı.hem ağlıyorum hem yiyorum.....eşim yattı şimdi fosur fosur uyuyo.benim ağlayıp üzüldüğümün farkında bile değil.ama hakkımı helal etmiyorum.yazıklar olsun ona.inkar edenin gözüne dizine dursun:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

konuyla çok alakasız oldu ama bilmiyorum işte.yazmak istedim sadece :KK43:

ah canım benim yaaaa, inan haline çok üzüldüm:KK43:
ağlamana........:KK43:

erkekler bazen bazı şeyleri anlayamıyor canım, mesela ne işi yaptında diyo eşin, orada belkide seni gerçekten anlamıyo.....
oyüzden sen kendini ve isteklerini uygun bi dilde ortaya koymalısın, koymalısınki yavaş yavaş o da sana adapte olmalı, yavaş yavaş seni kabullenmeli, bazen erkekleri zamana bırakarak yönetmek gerek bence, mesela annelerinin sözleriyle gerçekleri göremeyen erkekler var gerçekten hayatta farkında olmadan.
yani kendini ve istekleri istikrarlı olarak ortaya koymalısın uygun bir dille ki dümeni olmayan gemiyi rüzgar götürür yoksa....
değilmi?
ve şunuda unutma bence; hep erkekten yana olmalısın, bu çok mühim bi konu, eşine hep onun tarafında olduğunu hissettirmelisin göstermelisin her zaman, bunuda ne olursa olsun unutma, eksik etme bence.....
ha bi yandanda kendi hedeflerini zamanla hayata geçir tabi:)
yani çoğu zaman; sen BEN demezsen, kise SEN demez.......

ve hayata dairde bence:
saygıyı hiç yitirme, yoksa kaybeden sen olursun....
saygılı oldukça kazanırız bence.
birde bazı insanlar şunu bilmiyolar; yanlışı yanlışla düzeltemezsin, kanla kan temizlenmez....
yani mesela biri yanlış yaptı ise ona kötü davranarak ceza vermek hataaa, çünkü o saygısızlık yapmış, onun bu saygısızlığı senin ona saygısızlık yapabileceğinin hakkını vermez sana, bence bu konuda hayatta çok önemli, herkes yaptığıyla kalır.
ve sakın sakın sakın hayatta kolayına yuvanı yıkma, yıkılmasına izin verme..............
bu arada senin yaş kaç? kaç senelik evlisin sen canım?:) merak ettim.....

ben 2senelik evliyim, bende yeri geldi gerçekten yeni evli olmama rağmen çok çok çok zor zamanlar yaşadım, biraz daha oturdu herşey artık rayına çok şükür, hemde önceden çıkarak severek evlendim ben bu kişi ile.......
sana söylediklerimi tecrübe ettim zamanla, ve onları halada uyguluyorum....
bi evliliğin yerine oturması bence bi 5sene ister en az.....
evlilik hiiiç kolay değil amaaa güzel.
Allahtan dua ile güzelllikler hayırlar huzurlar istemeyi unutma, dua bizim herşeyimiz, arapça ve türkçe dua et.....
dua müminin silahıdır.....

huzurevindeki hiç tanımadığım bir teyzeye birgün sordum; teyzecim hayatı görmüş geçirmiş biri olarak gençlere öğüt verecek olsanız ne söylerdiniz dedim.
teyze bana sadece şunu söyledi: "ALLAH DİYEN ALDANMAZ KIZIM...."
hala bu sözünü unutmuyorum, bende katılıyorum, ve sende hiç unutma bu sözü canım.

öpüyorum canım......:KK16::KK16::KK16:

gunaydin kizlar

herkese hayirli huzurlu bol eksili haftalar
bugunden itibaren 2 gunluk salmanin ardindan toparlama evresine giriyorum.

sabahki menum

08.30
yarim lavas icine
peynir
yumurta
maydanoz
cay

herkese kolay gelsin

X